Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безжична мишка с батерии

Featured Replies

Необходима ми е безжична мишка с батерии, които не са вградени, а са сменяеми (щом се изхабят).

Искам мишката да е максимално проста и да няма допълнителни функции, изискващи енергия. Три бутона са достатъчни - десен бутон, ляв бутон и колело за скролване.

Дизайна няма значение, но предпочитам е не е крив или с много извивки, а много прост и обикновен. Размера на мишката да е колкото се може по-голям.

Опитах да намеря такава мишка, но не успях. Всички мишки, които намирам са или с вградена батерия или с дизайн, който няма да ми е удобен на ръката.

Някой може ли да помогне?

Разрешен от jhoro

Има да се продават в Кауфланд (но не винаги) на цена 16 лева комплект мишка и клавиатура които съм пробвал вече (при мен са все още). Работят много добре. На мястото на батериите можеш да ползваш акумулаторни, което ще ти е предимство, че се зареждат. Ако искаш, мога да ти направя и снимка, за да ги видиш!

IMG_20220310_113639.jpg

IMG_20220310_113705.jpg

• Решение

Още един вариант- A4Tech 4200N

511004418.a4tech-4200n.jpg

Тел,плюнка и в мамата.По комунистически.

Найлон-pet-колан-каишка-за-хамстер-33635_image.jpeg

Logitech G603
https://mishki.pazaruvaj.com/logitech/g603-910-005101-2-p383485717/

Мишката е с 2 батерии, като ако ти е тежка може да работи и само с една. Всичко е точно това, което искаш, освен че има и два бутона отстрани.

Sent from my Pixel 5 using Tapatalk

G305 също е ок. Аналога на G102, но безжична,

https://mishki.pazaruvaj.com/logitech/g305-p412572665/

G703 пък е безжичния аналог на G403

https://mishki.pazaruvaj.com/logitech/g703-lightspeed-910-005093-910-005094-p381274827/

Хора!

Момчето иска да му намерим мишка и клавиатура и да му ги платим с доставката, Вие му пускате модели по 130 лева.  Аз съм гледал да минем по евтино.

В подписа му какво пише?

Долу капитализма, горе социализма и комунизма!!!

Значи при него върви всичко, което е на аванта!

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Хора!

Момчето иска да му намерим мишка и клавиатура и да му ги платим с доставката, Вие му пускате модели по 130 лева.  Аз съм гледал да минем по евтино.

В подписа му какво пише?

В случая съм съгласен!

Дават предложения, ама биха ли направили подарък?

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Хора!

В подписа му какво пише?

Момчето,се оказа момиче.

преди 9 минути, TheDirtyCleaner написа:

Момчето, се оказа момиче.

Подробности.

Logitech G603
https://mishki.pazaruvaj.com/logitech/g603-910-005101-2-p383485717/

Мишката е с 2 батерии, като ако ти е тежка може да работи и само с една. Всичко е точно това, което искаш, освен че има и два бутона отстрани.

Ааа само да вметна, че ползвам такава от около 3 години и още съм с батериите, с които дойде мишката (или ги смених веднъж, не съм на 100% сигурен, общо взето карат много). Плюс освен, че е безжична с донгъл, също е и с Bluetooth.

С малко повече копчета е...Но,ти си сръчно пионерче.С акумулаторна батерия,с едно зареждане-две седмици.Цък

преди 12 минути, ldadal написа:

Ааа само да вметна, че ползвам такава от около 3 години и още съм с батериите, с които дойде мишката (или ги смених веднъж, не съм на 100% сигурен, общо взето карат много). Плюс освен, че е безжична с донгъл, също е и с Bluetooth.

Много съществена подробност, защото ако е по WiFi 2,4 GHz - може да смущава другата мрежа.

• Автор
преди 1 час, Milkydead написа:

Да, тази ми се струва добре.

А какво означава "Умалена/лаптоп", и ето този размер: "99 mm x 60 mm x 39 mm". Някой може ли да ми обясни какво означава това в сантиметри? Колко сантиметра е висока, широка, и дълга?

WTF верно ли? 9.9см Х 6см Х 3.9см! Предполагам дълга х широка х висока.

П.п. означава, че е малка.

преди 2 часа, bootlicker написа:

Необходима ми е безжична мишка с батерии, които не са вградени, а са сменяеми (щом се изхабят).

Искам мишката да е максимално проста и да няма допълнителни функции, изискващи енергия. Три бутона са достатъчни - десен бутон, ляв бутон и колело за скролване.

Дизайна няма значение, но предпочитам е не е крив или с много извивки, а много прост и обикновен. Размера на мишката да е колкото се може по-голям.

Опитах да намеря такава мишка, но не успях. Всички мишки, които намирам са или с вградена батерия или с дизайн, който няма да ми е удобен на ръката.

Някой може ли да помогне?

бегай в Кауфланд и си вземи една безжична за 5-6 лева, а с останалите пари от предложенията в предишните постове си вземи кебапчета

• Автор
преди 2 часа, jhoro написа:

Още един вариант- A4Tech 4200N

511004418.a4tech-4200n.jpg

Добре. А какви са размерите? Показани са в милиметри, а аз не разбирам от милиметри. Може ли да ми го обясниш в сантиметри - колко е висока, широка, и дълга мишката в сантиметри?

преди 15 минути, дръндю написа:

бегай в Кауфланд и си вземи една безжична за 5-6 лева, а с останалите пари от предложенията в предишните постове си вземи кебапчета

Не ям кебапчета, че не ми харесва начина по който ги правят и факта, че се допускат кокалчета и хрущяли в кебапчетата... Предпочитам чисти пържоли.

преди 2 минути, bootlicker написа:

Добре. А какви са размерите? Показани са в милиметри, а аз не разбирам от милиметри. Може ли да ми го обясниш в сантиметри - колко е висока, широка, и дълга мишката в сантиметри?

1 сантиметър = 10 милиметра!

Тази, на снимката е приблизително толкова - "99 mm x 60 mm x 39 mm" или

преди 30 минути, ldadal написа:

9.9 см х 6 см х 3,9 см!
П.п. означава, че е малка.

Но не бих я определил като „малка“ - по-скоро е „средна“.

Размерите зависят от размера на дланта.

преди 56 минути, jhoro написа:

1 сантиметър = 10 милиметра!

олелей и до това дожиявях...баси
в технически форум да се обяснява колко милиметра аджеба е един сантиметър
:lol6:

олелей и до това дожиявях...баси
в технически форум да се обяснява колко милиметра аджеба е един сантиметър
[emoji38]6:

Чакай сега - при регистрацията, не се иска диплома!
преди 3 часа, bootlicker написа:

На Вас бюрото да не би да Ви е в /мм/ че питаш за размерите на мишката ? :biggrin:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.