Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Времето сега и HAARP

Препоръчан отговор

Здравейте,

Прави ли ви впечатление особения сезон тази година? вече е 10 април а все още превалява сняг и не вярвам просто това да е съвпадение с нашествието на янките на изток.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, ined написа:

Не е съвпадение, Путин работи по въпроса в Европа да стане като Сибир.

71.jpg

Руснаците вече нямат ресурс за такава програма. Това с газта си е друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, symanbg написа:

Здравейте,

Прави ли ви впечатление особения сезон тази година? вече е 10 април а все още превалява сняг и не вярвам просто това да е съвпадение с нашествието на янките на изток.

Стига глупости вече моля ви се! И стига с тая простотия ХАРП или там каквото му се казва. Това са си нормално положения на времето през 100-120 години заради топлото течение гълфстрийм, което си променя посоката с няколко градуса. След 5-6 години ще си имаме същите зимни сезони. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Стига глупости вече моля ви се! И стига с тая простотия ХАРП или там каквото му се казва. Това са си нормално положения на времето през 100-120 години заради топлото течение гълфстрийм, което си променя посоката с няколко градуса. След 5-6 години ще си имаме същите зимни сезони. 

откъде знаеш че са глупости? краварите няма да го строят на празно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 12 минути, symanbg написа:

Здравейте,

Не е съвпадение! Вчера говорих с един "янки" от базата в Ново Село. Каза, че ще отпуснат още 10 дена сняг, щото им се карат ски в Банско

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, Емил Костов написа:

през 100-120 години

Питал си Лили Иванова или Трифончук?

преди 10 минути, Емил Костов написа:

След 5-6 години ще си имаме същите зимни сезони. 

Ама друг път! Интервалите са 11, 33 и 66 години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 7 минути, symanbg написа:

откъде знаеш че са глупости? краварите няма да го строят на празно.

Това са тотални глупости. Вземи и прочети малко как се получават дъждове, бури и прочие. Вземи прегледай какво време е било преди и ще си отговориш сам на въпросите. Същото време е било и се повтаря стотици години? Тогава кой е правил промените. Спри да вярваш на простотии. Но пък ако си избрал да вярваш на простотията то си е твое желание.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Това са тотални глупости. Вземи и прочети малко как се получават дъждове, бури и прочие. Вземи прегледай какво време е било преди и ще си отговориш сам на въпросите. Същото време е било и се повтаря стотици години? Тогава кой е правил промените. Спри да вярваш на простотии. Но пък ако си избрал да вярваш на простотията то си е твое желание.

Ти си глупост.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, JKirilov написа:

Ама друг път! Интервалите са 11, 33 и 66 години.

Ами вярвайте си на простотията. То си е избор на всеки един. Що се занимавам и аз не ми е ясно. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, JKirilov написа:

Динозаврите е питал, Поредният реджеп.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, symanbg написа:

Ти си глупост.

Ако искаш да умираш да се стряскаш то си е твое желание. Погребалните чакат, даже да си разпределили и парцелите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Емил Костов написа:

Ако искаш да умираш да се стряскаш то си е твое желание. Погребалните чакат, даже да си разпределили и парцелите.

Всички ще умрем. Въпроса е кога. Мога да ти резервирам място ако искаш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, symanbg написа:

Всички ще умрем. Въпроса е кога. Мога да ти резервирам място ако искаш.

Щом искаш да умираш МРИ и ни остави ние живите да си живеем живота. Ясно ли ти е. Мри веднага и ни отърви от себе си.

За тези, които не искат да са ,,,,,,,,,,,,,,,, Ето малко информация

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, symanbg написа:

Добре, явно ще трябва да сваля нивото си за да говоря с тебе.

Мри ти веднага. 

Това е твое желание, а не мое. Аз се наслаждавам и се радвам на времето. А ти се крий от ХАРП. Сега ще се обадя да ти го пуснат над мястото където живееш. След 10 минути да си се скрил в мазето!! Сега звъня на командния център.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е твое желание, а не мое. Аз се наслаждавам и се радвам на времето. А ти се крий от ХАРП. Сега ще се обадя да ти го пуснат над мястото където живееш. След 10 минути да си се скрил в мазето!! Сега звъня на командния център.

Пропуснал си да си взимаш хапчетата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 минути, symanbg написа:

Пропуснал си да си взимаш хапчетата.

Ти за моите хапчета не се притеснявай. Притеснявай се за твоите. И като си решил да умираш не ни тормози повече. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 8 минути, Емил Костов написа:

Ти за моите хапчета не се притеснявай. Притеснявай се за твоите. И като си решил да умираш не ни тормози повече. 

Като само ще хейтваш защо пишеш вобще?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не хейтя, а те карам да мислиш. Но ти ясно не желаеш това. Оставям те да живееш и да се плашиш от ХАРП. Явно нямаш желание за нещо друго. Коментарите са ми за тези, които ще искат да мислят. Ти не искаш да си от тях. Не мисля да пиша повече в тази тема. Безмислено е. И ти казах, че ХАРП те следи. Да внимаваш. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз не хейтя, а те карам да мислиш. 

Ти не мислиш, или по скоро гледаш да опозориш друго мнение. Да не си част от операция "Присмехулник". тя имаше същите приоми. Гугулни я.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 часа, symanbg написа:

Здравейте,

Какво му е странното? Като дете съм правил снежен човек за великден.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Необичайно Студено е. И аз съм правил ама не в София.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 20 минути, symanbg написа:

Необичайно Студено е. И аз съм правил ама не в София.

Кое му е необичайното? Че не си правил снежен човек в София по това време или че не си правил снежен човек в София.

А знаеш ли, че в Пловдив има един "Красьо черния", който следи хора и им пуска мисли в главите с технологията Voice to sкull. Тъй че - не се чуди, ами се радвай, че не чуваш гласове...ама тва не е по темата и ни е езотерично, ни мистично, еле па религиозно.

Последните три години със сигурност, в началото на пролетта винаги вали и то сняг. Изместването на сезоните си е част от описваните вече сценарии на глобалното затопляне. Също и изместването към полюсите на границите на климатичните пояси. 

Докато продължаваме да пърпорим на фосилни горива, ползваме ТЕЦ-овете на макс, и кравите пърдят и отделят метан (може и без последното) ще се мени "нормалното" към "необичайно"...

Поне капна дъжд та да ми се прихванат тополите и черния бор, че требеше да давам обяснения защо толко съм закъснял....

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...