Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се случва..

Featured Replies

Здравейте, от няколко дни си пиша с едно момиче, кеото си има приятел от 5 години.. Колежка ми е, засичали сме се 2,3 пъти, шегували сме се, но нищо повече, преди седмица случайно я намерих във фб и я добавих, след което тя ме добави във инстаграм и започна 24/7 писане от нейна страна и искане на внимание. При въпросът ми какво става, нали си има приятел получих отговор : Амии всичко си има своят край, него скоро няма да го има.. ние сме се разбрали.. говорели сме си. При положение, че живеят заедно и до сега си харесват фейсбук глупости и т.н не мисля, че толкова лесно се приключва такава връзка и може би аз излизам глупакът, как бихте постъпили и как ви изглежда тази ситуация, чакам съвети. 

Продължавай, какво ти пука, най-много да намажеш. Само да не се влюбиш в нея от чата (възможно е). 

Пхаха, добро утро. Жените винаги си имат подготвени поне половин дузина резерви, готови да заемат мястото на сегашния ѝ мъж. Бил той и от 5 години до нея. Само умната, ако случайно ти си окажеш "сериозния" ѝ приятел и да помниш, че пак ще си има мъже, с които си пише. 

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Само умната, ако случайно ти си окажеш "сериозния" ѝ приятел

Чак пък "сериозния"... по скоро "избранияБГ"... къвто е наивен, ако му пусне и веднага ще налапа по нея... ама все от некъде се почва опитността с хитрушки. Пък може и да му покаже някой неща наистина, а не само на видеоклипчета да ги гледа.

Кеине шанс

Запомни, че една маймуна не се пуска от клона, докато не се е хванала за друг... Плячката е за този, който съумее да се възползва от ситуация и възможности...

преди 17 часа, TheChosenOneBG написа:

Здравейте, от няколко дни си пиша с едно момиче, кеото си има приятел от 5 години.. Колежка ми е, засичали сме се 2,3 пъти, шегували сме се, но нищо повече, преди седмица случайно я намерих във фб и я добавих, след което тя ме добави във инстаграм и започна 24/7 писане от нейна страна и искане на внимание. При въпросът ми какво става, нали си има приятел получих отговор : Амии всичко си има своят край, него скоро няма да го има.. ние сме се разбрали.. говорели сме си. При положение, че живеят заедно и до сега си харесват фейсбук глупости и т.н не мисля, че толкова лесно се приключва такава връзка и може би аз излизам глупакът, как бихте постъпили и как ви изглежда тази ситуация, чакам съвети. 

Тепърва ще разбереш, че любов няма и всичко е далавера и интереси.

преди 18 часа, TheChosenOneBG написа:

Здравейте,

, чакам съвети. 

ами поизчакай за съвети.
А ти безплатно ли ги искаш ?
Срещу 50€ дарени на форума съм съгласен да ти дам съвети.

преди 19 часа, Емил Костов написа:

Тепърва ще разбереш, че любов няма и всичко е далавера и интереси.

Горкият! Стига бре...аре да не бъркаме секса с любовта. Авторът е момче дето му се отдават вече шансове да се развива като мъж. Кво като изгори в некоя връзка, да не опитва ли?!? Тя льибофта си идва при тея дет са заработили, а не са се крили на сушинка.

преди 17 часа, Белгиеца написа:

ами поизчакай за съвети.
А ти безплатно ли ги искаш ?
Срещу 50€ дарени на форума съм съгласен да ти дам съвети.

Айдееее....пусна куката, ся чака шаранче!

За 50€ дарени на сутеньора, може да намери компания. Интересна схема сте замислили във форума....тоз Карабойчев сутеньор ли е? Не знаех. Ти как ще разбереш, че е дарил? Ще ти прати някой админ да ти потвърди на лични ли?

преди 11 минути, kipen написа:

Горкият! Стига бре...аре да не бъркаме секса с любовта. Авторът е момче дето му се отдават вече шансове да се развива като мъж. Кво като изгори в некоя връзка, да не опитва ли?!? Тя льибофта си идва при тея дет са заработили, а не са се крили на сушинка.

Айдееее....пусна куката, ся чака шаранче!

За 50€ дарени на сутеньора, може да намери компания. Интересна схема сте замислили във форума....тоз Карабойчев сутеньор ли е? Не знаех. Ти как ще разбереш, че е дарил? Ще ти прати някой админ да ти потвърди на лични ли?

Никъде не съм казвал да не опитва, а да си знае. Вярвай си ти в любовта колкото си искаш. Това си е твое право. Аз не вярвам в нея, защото не съществува. Всичко е просто интерес.

Сори мен, ама "горкият" се отнасяше за теб! Нещо ноо "тъмно" си я подкарал....свести се малко!

Не е въпросът във вярването, а в изпитването....

на 12.04.2022 г. в 10:49, kipen написа:

Сори мен, ама "горкият" се отнасяше за теб! Нещо ноо "тъмно" си я подкарал....свести се малко!

Не е въпросът във вярването, а в изпитването....

Няма лошо! Изпитвайте си я вие любовта ама колкото искате. Накрая като теглиш чертата резултатът не е хубав! Мога с всеки да споря по тоя въпрос даже ще се хванем и на бас за краен резултат.

преди 12 часа, Емил Костов написа:

Няма лошо! Изпитвайте си я вие любовта ама колкото искате. Накрая като теглиш чертата резултатът не е хубав! Мога с всеки да споря по тоя въпрос даже ще се хванем и на бас за краен резултат.

Въпроса е не да изпитваш любов, а да даряваш Любов. ;) 

Да, влюбването винаги довежда до разочарование, но то е защото хормоните ни на определена възраст са в повече. 

Любовта не е усещане, дори смело мога да кажа, че не е и чувство, а начин по който правиш другия щастлив. 

Проблема е, че повечето желаят да изпитат любовта, но не и да правят Любов, а това е, защото, за да почнеш да правиш Любов е необходимо време. 

Основният проблем на всички в зоната на "тийн" е "веднага и сега да имам". 

...

По темата:

Става интересно дали си готов да се научиш да даряваш Любовта си без да чакаш отплата!?

Успех!

на 10.04.2022 г. в 21:47, TheChosenOneBG написа:

започна 24/7 писане от нейна страна и искане на внимание. 

Ами даваш и внимание, без да прекаляваш и после бягаш с 300m/s

Спираш на безопасно разстояние и продължаваш с обичайните си занимания.

Глупости! Нищо не и давай! И къде се вреш, като е заета?

на 10.04.2022 г. в 21:47, TheChosenOneBG написа:

получих отговор : Амии всичко си има своят край, него скоро няма да го има.. ние сме се разбрали.. говорели сме си.

То ще е очевадно, като стане факт тоя чакан от нея край. Тогава действай!

на 10.04.2022 г. в 20:47, TheChosenOneBG написа:

Това, че си има приятел не е проблем, това, че търси твоето внимание не е проблем. Проблем е, ако даваш твоето внимание без да получаваш нищо на среща. А какво искаме ние мъжете от жените, ние искаме винаги техните тела. Нашето внимание е нашата валута с, която си купуваме кекс от жените. Проблема е , че заради разни льохмани, на които жените им взимат валутата без да я заплащат, нашата валута много се обезцени, а жените са хитруши по природа и като не получи при теб внимание без кекс, отива при друг където номера ще мине. Я да спрат всички мъже с вниманието към жените, да изпразнят хладилниците и да спрат тока за един месец, да видиш как всичко ще си дойде на мястото.

• 3 седмици по-късно...
  • Автор
на 17.04.2022 г. в 21:20, Христофор_първи написа:

Това, че си има приятел не е проблем, това, че търси твоето внимание не е проблем. Проблем е, ако даваш твоето внимание без да получаваш нищо на среща. А какво искаме ние мъжете от жените, ние искаме винаги техните тела. Нашето внимание е нашата валута с, която си купуваме кекс от жените. Проблема е , че заради разни льохмани, на които жените им взимат валутата без да я заплащат, нашата валута много се обезцени, а жените са хитруши по природа и като не получи при теб внимание без кекс, отива при друг където номера ще мине. Я да спрат всички мъже с вниманието към жените, да изпразнят хладилниците и да спрат тока за един месец, да видиш как всичко ще си дойде на мястото.

Няколко дни по късно ще ъптейдна за ситуацията.. Те вече са разделени, той разбра че си пише с мен, писа си с мен лично. Те продължават да живеят заедно и в близката седмица тва ще се промени тя продължава да се крие от него, когато се среща с мен, защото "на него щяло да му е супер неприятно"

Имай го предвид че маймунки като нея винаги че скачат от клон на клон. Ако си убав и имаш пари имаш някакви там шансове може би вероятно да я задържиш за по дълго ама това момиче вче има история да си пише с други когато  е във връзка. Това е червен флаг моментално. Моят съвет - да не ти пука много много. А как да го постигнеш - не сиу концентриурай вниамнието само и единсвено върху нея. Работа, фитнес, приятели даже други жени. Млад си още, не се заробвай за някаква дето си пише с други открито.

Може целият ти съвет да е безполезен.

на 4.05.2022 г. в 0:24, TheChosenOneBG написа:

Те вече са разделени, той разбра че си пише с мен, писа си с мен лично

Ако ти предложат да изпиете по едно питие, тримата, у тях - не отказвай! Хич да не ти пука! Може и да им помогнеш да се "сдобрят"! :lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.