Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакване на wifi-то на комшията и линковете на iptv приложение?

Featured Replies

преди 5 минути, HasXXX83 написа:

супер не знаех, че става и в андроид.Благодаря.

В този ред на мисли да знаеш български или западни срещу заплащане д се гледа тв, защото купените листи понякога е отврат за гледане.

Не съм търсил но може и да има

• Отговори 51
  • Прегледи 14,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най лесния начин е да се обърнеш към доставчика на интернет и с/у месечна такса той ще ти даде  рутер и парола.

• Колев 74
    Колев 74

Учудва ме това, че ти е трябвала половин година, за да разбереш че е безнадежден случай? Че ти си модератор бре!

• И после като дойдат качулките, ще искам да ти видя физиономията.

• Автор
преди 14 минути, vlado1985 написа:

Не съм търсил но може и да има

Имам приложението на а1xplor tv go.На таблета и телефона нямам проблем, но на тв бокса таникс 9 ми дава грешка с drm телевизионните права.Как да излъжа, че съм уж на таблета.Нали и таблета и бокса ползват андроид?Сложил съм плугин на кодито, но не ми харесва.Друго си е от приложението.

преди 1 час, HasXXX83 написа:

Имам приложението на а1xplor tv go.На таблета и телефона нямам проблем, но на тв бокса таникс 9 ми дава грешка с drm телевизионните права.Как да излъжа, че съм уж на таблета.Нали и таблета и бокса ползват андроид?Сложил съм плугин на кодито, но не ми харесва.Друго си е от приложението.

Приложението засича някои ромове и от там може да прави проблем, ако имаш опция за root права я изключи ако е включена изобщо, ама като цяло ме съмнява да го излъжиш с тоя ром. Ако се гледат такива приложения на доставчици или ХБО ГО най добре да се избират андроид тв OS, защото тях ги отчита като ''легални'', иначе трябва гимнастика чрез коди.... Аз пиратствам (не гледам лицензирани доставчици с приложения) и за това си карам с един баран андроид с всякви екстри и настройки от угос на x96 max plus ако ти говори нещо.... 

С wifislax съм разбил паролите на десетина комшии.

Баси кефа. Неограничен интернет.

преди 5 часа, HasXXX83 написа:

п.с. Някой може ли да каже какви са наказанията при кражба на интернет и кражба на цял завод?

За кражба на завод, Рашков ти събаря вратата с шут в 9 вечерта и те прибира показно, да демонстрира дейност. Отиваш в карцера за 2 дена, там от малкото ти "о" правят голямо "О", после се разделяте с Осмивка, може даже любовта на живота си да откриеш там. Та, от една кражба на завод, животът ти може да се завърти на 268 градуса. Ще отидете да вечеряте в ресторанта до вас, а там със сигурност ще ти дадат паролата, ако помолиш. Все пак си клиент. Пък и си довел любимия си гибон от затвора. Смеят ли да ти откажат?

Той се намира в Германия, тъй че няма да е Рашков. Някой по сериозен шваб ще е, иначе да това е идея да отиде като клиент да пробва дали ще му дадът паролата. :)

• Автор
преди 12 минути, Rammkopf написа:

За кражба на завод, Рашков ти събаря вратата с шут в 9 вечерта и те прибира показно, да демонстрира дейност. Отиваш в карцера за 2 дена, там от малкото ти "о" правят голямо "О", после се разделяте с Осмивка, може даже любовта на живота си да откриеш там. Та, от една кражба на завод, животът ти може да се завърти на 268 градуса. Ще отидете да вечеряте в ресторанта до вас, а там със сигурност ще ти дадат паролата, ако помолиш. Все пак си клиент. Пък и си довел любимия си гибон от затвора. Смеят ли да ти откажат?

колко съм глупав.Те на клиенти дават паролите, ама пусти мерак за хакване.

преди 3 часа, Deadly Puzzles написа:

Приложението засича някои ромове и от там може да прави проблем, ако имаш опция за root права я изключи ако е включена изобщо, ама като цяло ме съмнява да го излъжиш с тоя ром. Ако се гледат такива приложения на доставчици или ХБО ГО най добре да се избират андроид тв OS, защото тях ги отчита като ''легални'', иначе трябва гимнастика чрез коди.... Аз пиратствам (не гледам лицензирани доставчици с приложения) и за това си карам с един баран андроид с всякви екстри и настройки от угос на x96 max plus ако ти говори нещо.... 

китайски бокс рутнат мисля, но не ги разбирам как рута да заключа

преди 3 часа, neroni написа:

един да ме въведе в дебрите Тилерейски.Хвала!

Той се деактира и активира от настройките, но като цяло такива ромове (андроиди), които са барани ги ''засича'' приложението. 

на 17.04.2022 г. в 12:33, Емил Костов написа:

С това хакване доникъде няма да стигнеш. Да кажем, че разбиеш дадена парола и се вършен нелегално към дадено устройство. Почнеш ли да теглиш торенти засегнатата страна веднага ще се оплаче на интернет доставчика, че интернета е бавен или прекъсва. Доставчикът ще направи проверка и ще обясни какъв е проблемът. Ще се сложи по-силна парола и крипрация. Може да се вземе и по-добър рутер. Да не говорим, че можеш да бъдеш и подведен под отговорност.

Какво значение има дали е силна (комплекса) една парола или не? Доколкото знам, няма никакво значение. Ако целта на атаката е да декриптира паролата, декриптирането може да стане и при силни пароли и при слаби пароли. Единствената разлика е, че колкото по-комплексна е една парола, толкова по-дълго време ще отнеме да бъде декриптирана, но декриптирането ще стане в крайна сметка.

"Да не говорим, че можеш да бъдеш и подведен под отговорност."

Ако използва прокси и си скрие IP адреса, примерно, как биха го хванали?

на 17.04.2022 г. в 20:07, neroni написа:

Не мога да разбера защо хората си слагат пароли на интернета, ако им е неограничен. Ако интернета им е ограничен, тогава разбирам защо си слагат пароли - да си предпазят мегабайтите за тях си... Но, ако иман неограничен интернет, защо не го споделят с всички, а му слагат парола, все едно неограничения интернет може да свърши, някак си... и е необходима парола да го предпазят.

преди 18 минути, bootlicker написа:

Какво значение има дали е силна (комплекса) една парола или не? Доколкото знам, няма никакво значение. Ако целта на атаката е да декриптира паролата, декриптирането може да стане и при силни пароли и при слаби пароли. Единствената разлика е, че колкото по-комплексна е една парола, толкова по-дълго време ще отнеме да бъде декриптирана, но декриптирането ще стане в крайна сметка.

"Да не говорим, че можеш да бъдеш и подведен под отговорност."

Ако използва прокси и си скрие IP адреса, примерно, как биха го хванали?

Не мога да разбера защо хората си слагат пароли на интернета, ако им е неограничен. Ако интернета им е ограничен, тогава разбирам защо си слагат пароли - да си предпазят мегабайтите за тях си... Но, ако иман неограничен интернет, защо не го споделят с всички, а му слагат парола, все едно неограничения интернет може да свърши, някак си... и е необходима парола да го предпазят.

:lol6:Никакво значение няма. Даже няма и смисъл да се слага парола, нито криптация.

преди 13 минути, Емил Костов написа:

:lol6:Никакво значение няма. Даже няма и смисъл да се слага парола, нито криптация.

Тогава защо хората си слагат пароли?

преди 6 минути, bootlicker написа:

Спирам до тук. Ти си безнадежден случай!

преди 9 минути, bootlicker написа:

Ограничен неограничен интернета всеки си решава да ли да му бъде защитена или не мрежата и плюс това нали този към който се свързваш ти си плаща нета на теб какво ти пречи да си платиш за да ползваш интернет? Или всеки е длъжен на другия и ако може всичко да е безплатно

преди 41 минути, Емил Костов написа:

Спирам до тук. Ти си безнадежден случай!

Учудва ме това, че ти е трябвала половин година, за да разбереш че е безнадежден случай? Че ти си модератор бре!

преди 48 минути, bootlicker написа:

Така е. Хората през соца не заключваха къщите, вилите и колите си, даже.

Ако аз и ти се наредим на опашка за хляб, ти си пред мене, а пред тебе на реда чака Пена. Да предположим, че както си говорим с тебе, аз тайно се пресегна и мушна палец в задника на Пена. Тя се обръща и кого вижда първо? Тебе! Ти си първият заподозрян, защото ти си непосредствено до нея. И "паааааат" един шамар за тебе. Е, същото е, ако нямаш парола на мрежата си, а аз съм яко в обхвата ѝ и съм нарочил някоя банка за разбиване, малко парички за претакане, малко политическа пропаганда, к*р за тоя или оня отбор ... през твоето публично IP. :D Ушев на чия врата ще звънне?

преди 53 минути, bootlicker написа:

Зареди такива като теб остави wi fi , можеш ли в днешно време с сумати защити да хакнеш ипто на комшията и с неговият мак да му крадеш нета .

преди 1 минута, adersa написа:

да хакнеш ипто на комшията и с неговият мак да му крадеш нета .

Напомпай малко гумите, че няма нафта и карбураторът не ще да дава ток. 🤨

преди 55 минути, Kolev72 написа:

Стефо, аз съм модератор, а не психолог ;)

преди 53 минути, Rammkopf написа:

Така е. Хората през соца не заключваха къщите, вилите и колите си, даже.

Ако аз и ти се наредим на опашка за хляб, ти си пред мене, а пред тебе на реда чака Пена. Да предположим, че както си говорим с тебе, аз тайно се пресегна и мушна палец в задника на Пена. Тя се обръща и кого вижда първо? Тебе! Ти си първият заподозрян, защото ти си непосредствено до нея. И "паааааат" един шамар за тебе. Е, същото е, ако нямаш парола на мрежата си, а аз съм яко в обхвата ѝ и съм нарочил някоя банка за разбиване, малко парички за претакане, малко политическа пропаганда, к*р за тоя или оня отбор ... през твоето публично IP. :D Ушев на чия врата ще звънне?

Напротив и тогава заключваха. И тогава имаше кражби и далавери!

преди 2 часа, bootlicker написа:

Хайл Поля Нацистка!

Ти дам една 64 битова парола да видим за колко време ще я декриптираш? В тва БрИНСПФ наистина сте уникати :lol6:

преди 55 минути, Kolev72 написа:

Ни си модератор, ни психолог!

Верно е!

преди 16 минути, petie1 написа:

Хайл Поля Нацистка!

Ти дам една 64 битова парола да видим за колко време ще я декриптираш? В тва БрИНСПФ наистина сте уникати :lol6:

Той е измислил алгоритъма ти с 64 битова парола го плашиш. 

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Той е измислил алгоритъма ти с 64 битова парола го плашиш. 

Викаш куче със салам съм тръгнал да плаша а?

В интерес на истината wifislax bactrack и някои други от този сорт програми с командна конзола наистина помагат но за хора които не се справят с командите си е голям зор. Но пак за сметка на това има и по елегантно решение без команди да се въвеждат и дава отлични резултати.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.