Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Хакване на wifi-то на комшията и линковете на iptv приложение?

Featured Replies

Да задам и аз моите въпроси - как да хакна wifi-то на ресторанта до мен, за да точа торенти и гледам iptv.Имам иптв приложение за андроид.Как да намеря линковете на тв каналите му?

• Отговори 51
  • Прегледи 14,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най лесния начин е да се обърнеш към доставчика на интернет и с/у месечна такса той ще ти даде  рутер и парола.

• Колев 74
    Колев 74

Учудва ме това, че ти е трябвала половин година, за да разбереш че е безнадежден случай? Че ти си модератор бре!

• И после като дойдат качулките, ще искам да ти видя физиономията.

В заглавието си написал да хакнеш wifi-то на комшията, искаш да можеш, да хакваш и други мрежи. За целта има много програми най добре седни по прочети как стават нещата. И се замисли сам да ли можеш да се справиш аз лично имам това което ти трябва но смятам да не ти казвам как а да седнеш и да по прочетеш. Защото без да си прочел и 1 страница само, едва ли ще схванеш и научиш нещо. А според мен по хубаво нещо от четенето няма. Така по този начин научаваш повече за дадена, програма как работи научаваш същото така повече за това което искаш да направиш. А не като теб искам да хакна ресторанта до мен за да точиш торенти. Ти хубаво си намерил приложение за андроид но да ли работи повечето приложения в гугъл плей нищо не правят има едно което върши чудесна работа но пак ти казвам най добре седни и по прочети как стават нещата

А аз, мислех, че всичко, което хврчи се яде.

И после като дойдат качулките, ще искам да ти видя физиономията.

преди 6 часа, HasXXX83 написа:

Да задам и аз моите въпроси - как да хакна wifi-то на ресторанта до мен, за да точа торенти и гледам iptv.Имам иптв приложение за андроид.Как да намеря линковете на тв каналите му?

Най лесния начин е да се обърнеш към доставчика на интернет и с/у месечна такса той ще ти даде  рутер и парола.

Човека иска безплатно да му бъде интернета. Да може да има безплатен интернет аз мога, да му дам на бързо точен отговор. Но без той сам да се е поинтересувал, как стават нещата без да е прочел, и 1 страница и да каже, тук така и така това видях прочетох обяснете ми малко за него или ме поправете ако греша някъде. Но автора не та не. Инструменти за безплатен интернет чок ама все пак за да се ползва, такъв инструмент трябва да се по прочете, за него как работи и най вече всичко е въпрос на желание и практика и не на последно място с какви намерения се използва дадения инструмент. Но то хубаво иструмент за целта ще се намери но има и нещо, друго за да се свърже с дадена мрежа, ще трябва и антена. Може да си я закупи или сам да си я направи ако има познанията как да си направи сам антена та затова е добре автора да седне и да по прочете внимателно за свързването с други мрежи как става и ако не може сам да си направи или незнае антена да по прочете и за нея също така да изгледа няколко клипа и да сподели тук какво не му е ясно.

С това хакване доникъде няма да стигнеш. Да кажем, че разбиеш дадена парола и се вършен нелегално към дадено устройство. Почнеш ли да теглиш торенти засегнатата страна веднага ще се оплаче на интернет доставчика, че интернета е бавен или прекъсва. Доставчикът ще направи проверка и ще обясни какъв е проблемът. Ще се сложи по-силна парола и крипрация. Може да се вземе и по-добър рутер. Да не говорим, че можеш да бъдеш и подведен под отговорност.

преди 2 часа, S197 написа:

И после като дойдат качулките, ще искам да ти видя физиономията.

Е те качулките ако ша се разкарват заради един пиклив интернет, Чашков по-хубаво да иде да се удави.

• Автор
преди 6 часа, vlado1985 написа:

В заглавието си написал да хакнеш wifi-то на комшията, искаш да можеш, да хакваш и други мрежи. За целта има много програми най добре седни по прочети как стават нещата. И се замисли сам да ли можеш да се справиш аз лично имам това което ти трябва но смятам да не ти казвам как а да седнеш и да по прочетеш. Защото без да си прочел и 1 страница само, едва ли ще схванеш и научиш нещо. А според мен по хубаво нещо от четенето няма. Така по този начин научаваш повече за дадена, програма как работи научаваш същото така повече за това което искаш да направиш. А не като теб искам да хакна ресторанта до мен за да точиш торенти. Ти хубаво си намерил приложение за андроид но да ли работи повечето приложения в гугъл плей нищо не правят има едно което върши чудесна работа но пак ти казвам най добре седни и по прочети как стават нещата

не искам наготово в това е крастата, а аз да си го направя.Може ли линкове за четене.Преди време имаше някви комбо файлове с пароли :) и те се въртяха, докато хване буквата, цифрата или символа и продължаваха, но сега при новия wep нещата са други.

За линковете на тв каналите едно рамо да дадеш, че гледах в тубата едни дос-овски пакети и не вдянах.

преди 2 часа, vlado1985 написа:

Човека иска безплатно да му бъде интернета. Да може да има безплатен интернет аз мога, да му дам на бързо точен отговор. Но без той сам да се е поинтересувал, как стават нещата без да е прочел, и 1 страница и да каже, тук така и така това видях прочетох обяснете ми малко за него или ме поправете ако греша някъде. Но автора не та не. Инструменти за безплатен интернет чок ама все пак за да се ползва, такъв инструмент трябва да се по прочете, за него как работи и най вече всичко е въпрос на желание и практика и не на последно място с какви намерения се използва дадения инструмент. Но то хубаво иструмент за целта ще се намери но има и нещо, друго за да се свърже с дадена мрежа, ще трябва и антена. Може да си я закупи или сам да си я направи ако има познанията как да си направи сам антена та затова е добре автора да седне и да по прочете внимателно за свързването с други мрежи как става и ако не може сам да си направи или незнае антена да по прочете и за нея също така да изгледа няколко клипа и да сподели тук какво не му е ясно.

пускам си тела и сигнала на ресторанта по-силен от рутера в къщи.И друго ползването на техния нет ще е само , когато ресторанта не работи.

преди 2 минути, HasXXX83 написа:

не искам наготово в това е крастата, а аз да си го направя.Може ли линкове за четене.Преди време имаше някви комбо файлове с пароли :)

Искаш линк как да си направиш сам антена така ли.

https://bg.yesondd.com/46-diy-outdoor-directional-wifi-antenna-in-5-minutes

https://forum.napravisam.bg/viewtopic.php?t=42085

https://washerhouse.com/3/4208-moschnaya-samodelnaya-wi-fi-antenna.html

https://polarize.ru/bg/programmy/moshchnaya-vai-fai-antenna-svoimi-rukami-antenna-vai-fai-svoimi-rukami/

Приятно четене

• Автор
преди 8 минути, vlado1985 написа:

за какво ми е антена?

Пускам лаптопа да търси комбинацията в рутера на ресторанта.Сигнала от рутера на ресторанта е по-силен от този в къщи.Така, че отпада антената.

преди 2 минути, HasXXX83 написа:

за какво ми е антена?

Пускам лаптопа да търси комбинацията в рутера на ресторанта .

Уточни се добре за кое искаш линкове за антена или за програма с която да разбереш паролите на дадена мрежа. Ако е за програма с която да разбереш паролите на дадена мрежа аз имам такава но не мисля да нарушавам правилата на форума заради нечия прищявка

преди 18 минути, HasXXX83 написа:

Преди време имаше някви комбо файлове с пароли :) и те се въртяха, докато хване буквата, цифрата или символа и продължаваха, но сега при новия wep нещата са други

Незнам за какви комбо момбо файлове говориш но ясно. Имаш в предвид  Brute force attack в по горен пост ти написах най добре по прочети как стават нещата според мен си нямаш и на идея как да използваш подобен инструмент. А за какво ти е антена ли? Ами ако се замислиш то е съвсем близко до акъла антената е за усилване на сигнала така ако има други мрежи които са по далече от теб някои от тях може да ги видиш с антената но за да се свържеш към която и да е мрежа защитена ще ти трябва инструмент.

преди 30 минути, Bubbles написа:

Е те качулките ако ша се разкарват заради един пиклив интернет, Чашков по-хубаво да иде да се удави.

За един пиклив интернет няма да се разкарат, но постващият като почне да наглее ще се разкарат.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

За един пиклив интернет няма да се разкарат, но постващият като почне да наглее ще се разкарат.

Постващия незнае за какво иде реч идея си няма а също така няма и желание да чете и да се учи а иска да се свърже с чуждите мрежи.

току-що, vlado1985 написа:

Постващия незнае за какво иде реч идея си няма а също така няма и желание да чете и да се учи а иска да се свърже с чуждите мрежи.

Е то това е ясно сър! :)

преди 2 минути, Емил Костов написа:

А това вече е друга работа, пък и тогава май е по-логично да посетят титуляра по договора за интернет и чак след като установят че не е той този който прави пакости да издирят и посетят автора.

току-що, Bubbles написа:

А това вече е друга работа, пък и тогава май е по-логично да посетят титуляра по договора за интернет и чак след като установят че не е той този който прави пакости да издирят и посетят автора.

Така е да. То това е работата. Ако просто хакне паролата и си ползва нормално интернет, никой няма се занимава с него. Даже няма и да разбере. Но като почне с торенти, трафици, домашни мрежи или каквото там се сетиш нещата вече почват да смърдят :)

Спомням си една от предишните ми антени които си бях правил но я подарих на приятел. Въпросната антена я направих преди 5-6 години майка си беше купила от тези тигани с червените точки по средата. И женицата още не беше направила сефтето на тигана и аз като го подбарах охаааааа. Веднага му направих дупка с бормашината по средата, където е червената точка и там сложих, една шпилка на която наредих 4 медни тела. С които да усиля сигнала. Иползвах тогава една стара антенка на tp link използвах също така стар кабел от интернет доставчика и за да свържа кабела с антената му запоих 2 usb свързах антената да я пробвам ами бачка си екстра аз живея на края на града антената ми хваща сигнал чак до центъра на града

• Автор

Ок отпада паролата от ресторанта.Така или иначе имам нет, но дърпам торенти и гледам иптв.Та рекох да се възползвам от неползвания инетернет от ресторанта, а не да нападам укрите закопали се в пристанището.
Другия въпрос бе .Пускам иптв приложение на андроид тв бокса и гледам тв, но излиза реклама и задължително я натискам и филма свършил.
Как да намеря линка на канала , за да си го гледам без рекламата!

п.с. Някой може ли да каже какви са наказанията при кражба на интернет и кражба на цял завод?
Много се филмирате-качулки, барети, ипони и чекисти.

преди 6 минути, HasXXX83 написа:

Ок отпада паролата от ресторанта.Така или иначе имам нет, но дърпам торенти и гледам иптв.Та рекох да се възползвам от неползвания инетернет от ресторанта, а не да нападам укрите закопали се в пристанището.
Другия въпрос бе .Пускам иптв приложение на андроид тв бокса и гледам тв, но излиза реклама и задължително я натискам и филма свършил.
Как да намеря линка на канала , за да си го гледам без рекламата!

Свали си това приложение от магазина и няма да ти се показват повече реклами

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adguard.android.contentblocker

За IPTV нямаш ли стабилна интернет връзка по добре не гледай, тъй че и да пробиеш с научна цел само няма да ти върши работа. Трябва гимнастика да правяш и с направа на стабилна антена и пак можеш да не докараш стабилна връзка.

преди 24 минути, HasXXX83 написа:

Някой може ли да каже какви са наказанията при кражба на интернет и кражба на цял завод?
Много се филмирате-качулки, барети, ипони и чекисти.

Точно какви са наказанията незнам. Но преди 2 години когато бившата ми ме изгони да си ходя се видях в чудо тя е адвокат и пусна жалба срещу мен в прокуратурата щото съм и бил разбил паролите и съм имал достъп до всичките и лични данни . Та доста пъти ме привикваше кварталния да давам обяснения и да ми чете конско и на края понеже нямаха никакви доказателства а само 1 смешно ip което показва града откъде е влизано в гугъл акаунта нищо не можаха да ми направят. Моето лично мнение най добре не се занимавай с излишни глупости

• Автор
преди 1 час, vlado1985 написа:

Свали си това приложение от магазина и няма да ти се показват повече реклами

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adguard.android.contentblocker

супер не знаех, че става и в андроид.Благодаря.

В този ред на мисли да знаеш български или западни срещу заплащане д се гледа тв, защото купените листи понякога е отврат за гледане.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.