Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

на 25.09.2022 г. в 19:45, Sliderum2 написа:

Некой, ако не е забелязал. В основната част от сайта вече от седмици през "статии" в тъй наречените it - новини, се пуска промивка за мозъци, за да ни свикнат на тъмно, студено и да се къпем за по 5 минути веднъж в месеца. Използват се материали, често записани под авторството на няква си там Elizabeth Yuko. Но има и други неща писани като за малоумници. Хвалят ми некъф негър с обеци и странна дори за негър прическа, и внимание, това се подчертава като положителна точка, необразован, бил спечелил $1.8 милиона от тук/там. Що ги пиша тия неща. Тук. Те признаци на загиване на Европа ли са? Всъщност, да. Европа поема с пълни гърди вонята и заразата откъм сащ.

А, пардон 1.8 милиона последователи, а дохода бил 6 цифрена сума(вероятно на месец). Така че, в зависимост какви числа има в тая 6 цифрена сума, може и още да не ги е спечелил, а може и да ги е надхвърлил тези сгрешени от мен $1.8 милиона. Хи-хи-хи.

• Отговори 4,8k
  • Прегледи 248,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

Публикувани изображения

на 15.09.2022 г. в 18:34, БаалБек написа:

Демокрацията не е перфектна, но по-добро за сега няма. Хубавото на демокрацията, че е самокритична и подлежи постоянно на поправки.

Глупости!

Но, да - дядя Путин ще я поправи! Со кротце со благо и много кютек!

Кат не щеш мира - на ти Сармати!

Гръмнаха тръбата . Вероятно за да не бъде осъден Рашистан за спрените доставки с милиардни глоби .

преди 4 минути, miro20 написа:

Гръмнаха тръбата . Вероятно за да не бъде осъден Рашистан за спрените доставки с милиардни глоби .

Да, кефиш ли се?

преди 13 минути, dimy написа:

Да, кефиш ли се?

Трябва ли ? Тази диверсия както казах, е изцяло и единствено в полза на Рашистан да избегне многомилиардните искове за спрените доставки .

С  "оправдание" че е имало повреда не по тяхна вина.

преди 50 минути, miro20 написа:

Вероятно

Вероятно от някой заинтересован да продава газ в Европа?

преди 1 час, miro20 написа:

Трябва ли ? Тази диверсия както казах, е изцяло и единствено в полза на Рашистан да избегне многомилиардните искове за спрените доставки .

С  "оправдание" че е имало повреда не по тяхна вина.

О, да !!!! Така е!!!!

А за тебе, мене и цела Европа остава един дълъг и квадратен!!!!

Миро, изненадан ли си ? Засегна ли се чувствителната ти душа, а?

Заедно ще стоим на студено!!!! Заради теб и твоите продажни приятели!!!!!

преди 2 часа, dimy написа:

Заради теб и твоите продажни приятели!!!!!

Е чакай де до няколко дена ще започне пак плочата - Русия е виновна. Вместо директно да се затвори крана е по-удобно да взриви газопроводите. Опа чакай да видим какво мислят поляците по въпроса? А какво мислят Байдън и Нюлънд по въпроса да показвам ли или е ясно какво?

photo_2022-09-27_22-07-25.jpg

преди 1 час, maxthon написа:

Е чакай де до няколко дена ще започне пак плочата - Русия е виновна. Вместо директно да се затвори крана е по-удобно да взриви газопроводите.

Миро вече ти е написал, защо би било по-удобно. Аз пък, като не намиращ никаква логика, вече виждам един позитив за Русия, Путлеристите си добавихте нова точка в "американците са виновни" и сега с дни ще ни проглушавате ушите :popcorn2:

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Миро вече ти е написал, защо би било по-удобно.

И как точно сега е по-удобно от примерно когато целия поток спря? Ей ти малко независимо мнение и като казвам независимо е наистина такова.

преди 7 минути, N1K17Y написа:

сега с дни ще ни проглушавате ушите 

Е то вече започна от Киев, от Полша, от самите САЩ.

преди 4 минути, maxthon написа:

И как точно сега е по-удобно от примерно когато целия поток спря? Ей ти малко независимо мнение и като казвам независимо е наистина такова.

Е то вече започна от Киев, от Полша, от самите САЩ.

Бате, препоръчвам ти да отвориш Туитъра на въпросния полски депутат, който си пуснал, че да не ставаш за смях и да ни обясняваш какво бил казал. :lol6: Разбирам те, това са ти спуснали, това повтаряш, нямаш време да си провеярваш информацията, просто приятелски съвет 

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Бате, препоръчвам ти да отвориш Туитъра на въпросния полски депутат, който си пуснал, че да не ставаш за смях и да ни обясняваш какво бил казал.

Публикува две снимки на теча и казва малко нещо, но каква радост. а в другия благодари на САЩ. Публикувал е и видео на Байдън от февруари как обещава да спре Северен поток. Та това признание за саботаж от Русия ли ти прилича? Сложил си снимка с Байдън и е ръководител на групата EU-USA в Европейския парламент. Та ти ми кажи този слуга какъв е?

преди 1 минута, maxthon написа:

Публикува две снимки на теча и казва малко нещо, но каква радост. а в другия благодари на САЩ. Публикувал е и видео на Байдън от февруари как обещава да спре Северен поток. Та това признание за саботаж от Русия ли ти прилича?

И на саботаж от САЩ не ми прилича, но ти си знаеш. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Понеже само те нямат  мотив да го правят нали? Всъщност защо обсъждаме един очевиден слуга като самият премиер на Полша (не, че е нещо различно от евродепутата си) вече се е изходил (в клозетен смисъл) по въпроса.

преди 8 минути, maxthon написа:

Понеже само те нямат  мотив да го правят нали? Всъщност защо обсъждаме един очевиден слуга като самият премиер на Полша (не, че е нещо различно от евродепутата си) вече се е изходил (в клозетен смисъл) по въпроса.

Откъде да знам, ти го вкара в темата :giggle1:

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Откъде да знам, ти го вкара в темата

Утре отиваш и записваш час на при доктора ама се чудя на кой те пратя. Направо отиваш в аптеката за гинко билоба. Може и сега до денонощната, че случая е спешен. Да припомним на забраванковците. Аз казвам Полша, ти казваш полски депутат и допълваш - ти го вкара в темата. Ако толкова бързо забравяш може да ти направя услугата билобата лично да ти я натикам в устата за по-сигурен ефект.

преди 3 минути, maxthon написа:

Утре отиваш и записваш час на при доктора ама се чудя на кой те пратя. Направо отиваш в аптеката за гинко билоба. Може и сега до денонощната, че случая е спешен. Да припомним на забраванковците. Аз казвам Полша, ти казваш полски депутат и допълваш - ти го вкара в темата. Ако толкова бързо забравяш може да ти направя услугата билобата лично да ти я натикам в устата за по-сигурен ефект.

Каза Полша и примера ти е въпросният депутат ;) 

Ай стига се прави на луд, елементарни сте. 

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Каза Полша и примера ти е въпросният депутат ;) 

Ай стига се прави на луд, елементарни сте. 

Я пак какво написа току що? Казал съм Полша и въпросния депутат? А това, че ти първо започваш да говориш за него не го броиш нали? Не знам кой се прави на луд ама с такова държание ако беше разговор на живо наистина щеше да ти се наложи да ходиш на доктора (имаш пълното право да се оплачеш на ръководството на форума за това). Ако имаш да кажеш нещо по видеото, което пуснах казвай. Депутата го приключихме...

Capture2.GIF

преди 6 минути, maxthon написа:

Я пак какво написа току що? Казал съм Полша и въпросния депутат? А това, че ти първо започваш да говориш за него не го броиш нали? Не знам кой се прави на луд ама с такова държание ако беше разговор на живо наистина щеше да ти се наложи да ходиш на доктора (имаш пълното право да се оплачеш на ръководството на форума за това). Ако имаш да кажеш нещо по видеото, което пуснах казвай. Депутата го приключихме...

Capture2.GIF

Интересно, как аз започвам пръв да говоря за него, след като ти си споделил негов пост, а аз коментирам него. Интересно, как въобще знам кой е "въпросния" депутат, преди ти да пуснеш негов пост, явно имам телепатични способности и съм познал какво ще публикуваш. 

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Сега остава да намерим на дъното на морето умрял водолаз с петолъчка на гърдите  и всичко е наред? Сега избистря ли ти се кой има мотив да разруши тръбите?

photo_2022-09-28_09-33-38.jpg

Не бих се учудил да си е руска работа. Да - руска!!!! Да - с цел да намалят или да спрат газта на Европа! Да! Ами - зима е, требва и европейците да видят малко зор, а не само да дърдорят глупости за путлер, комунета, кланета и европейска солидарност!

Ха сега да видим солидарност без газ! То скоро и некой нефтопровод може да се повреди! Ндааа. На Путин му е топло, сигурен съм и че на фсички руснаци - също. Ама на солидарните българи - няма да е така!

Аре.

преди 47 минути, maxthon написа:

Сега остава да намерим на дъното на морето умрял водолаз с петолъчка на гърдите  и всичко е наред? Сега избистря ли ти се кой има мотив да разруши тръбите?

photo_2022-09-28_09-33-38.jpg

Абе бате, нали не си забравил, че Русия преди седмици спря газта по газопроводите ? 

преди 21 часа, dimy написа:

Но, да - дядя Путин ще я поправи! Со кротце со благо и много кютек!

Кат не щеш мира - на ти Сармати!

Кефиш ли се?

преди 34 минути, dimy написа:

Не бих се учудил да си е руска работа. Да - руска!!!! Да - с цел да намалят или да спрат газта на Европа! Да! Ами - зима е, требва и европейците да видят малко зор, а не само да дърдорят глупости за путлер, комунета, кланета и европейска солидарност!

Ха сега да видим солидарност без газ! То скоро и некой нефтопровод може да се повреди! Ндааа. На Путин му е топло, сигурен съм и че на фсички руснаци - също.

Хайде. На лято 2023г. пак ще си пишем и споделяме - кое е лъжа и кое истина.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.