Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 1 минута, БаалБек написа:

Твой ред е? Чакам!

Е то с чакане няма да прочетеш само заглавието на статиите. Още с първото изречение си пишат какви цени са това. Не можеш да си преведеш какво означава "W sobotę, 22 marca 2025, ceny energii elektrycznej na polskiej giełdzie spadły do najniższego poziomu w historii, osiągając minus 429 zł/MWh." ли? Борсова цена.

• Отговори 5,7k
  • Прегледи 270,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

• Дизайна на новите евро банкноти:

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Е то с чакане няма да прочетеш само заглавието на статиите. Още с първото изречение си пишат какви цени са това. Не можеш да си преведеш какво означава "W sobotę, 22 marca 2025, ceny energii elektrycznej na polskiej giełdzie spadły do najniższego poziomu w historii, osiągając minus 429 zł/MWh." ли? Борсова цена.

Ако текста на статиите (те са две) са само от цитираното от теб изречение, разбирам. Но дали са само от това "W sobotę, 22 marca 2025, ceny energii elektrycznej na polskiej giełdzie spadły do najniższego poziomu w historii, osiągając minus 429 zł/MWh."? Чакам да си докажеш твърдението?

:popcorn2:

Докажи, че не е вярно?

преди 32 минути, БаалБек написа:

преди 3 минути, БаалБек написа:

Докажи, че не е вярно?

Е разлика между борсова цена и крайна такава ли не може да намериш. Като има отрицателна борсова цена това задължително ли означава и отрицателна крайна цена? Ако е така това означава, че всеки краен потребител участва всеки ден на борсата и дебне кога да си купи най-евтин ток.

преди 4 минути, maxthon написа:

Е разлика между борсова цена и крайна такава ли не може да намериш. Като има отрицателна борсова цена това задължително ли означава и отрицателна крайна цена? Ако е така това означава, че всеки краен потребител участва всеки ден на борсата и дебне кога да си купи най-евтин ток.

Виждам ти безсилието. Вече съжаляваш за написаното, но то остава. Пак се самопростреля. За пореден път. 

преди 6 минути, maxthon написа:

К'во праим ако купуваме директно от борсата ?

преди 40 минути, BANKATA написа:

Бъди, аз живея в момента в България!

Как това има отношение със стията в която се пише за Полша?

Някакъв аргумент ще предоствиш или ще продължиш да си лаеш?

Иди да живееш в Полша и му покажи фактурата за тока.

преди 2 минути, BANKATA написа:

К'во праим ако купуваме директно от борсата ?

Директно от централата не може ли?

преди 9 минути, communismatic написа:

Баси елементарното създание

Не обиждай @maxthon, а му помогни. Можеш ли да докажеш, че това не е вярно?

https://www.money.pl/gospodarka/ceny-pradu-w-polsce-spadly-ponizej-zera-niektorzy-mogli-zarobic-7138271417952960a.html

https://wysokienapiecie.pl/108855-najnizsze-ceny-pradu-w-historii-czesc-odbiorcow-zarobila-na-zuzyciu/

преди 1 минута, БаалБек написа:

Добре, ве, момиче... Ти малоумна ли си? Питам абсолютно сериозно? Това е все едно аз да ти искам пари за това, че ти чета глупостите и ти се хиля...

преди 9 минути, БаалБек написа:

Можеш ли да докажеш, че това не е вярно?

Е пише за борсова цена. Това не е крайна цена за потребителите. Напълно вярно си е. Невярна е хубавата теза на вестник СЕГА, че някой връща пари на потребителите.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Не се мъчи че ще си докараш поредният аневризъм.

Ясно.... значи не може от централата, не може и от борсата. Има си търговци на електроенергия и си пазаруваш от тях. Няма търговец, който да ти върне пари.

преди 2 минути, communismatic написа:

Добре, ве, момиче... Ти малоумна ли си? Питам абсолютно сериозно? Това е все едно аз да ти искам пари за това, че ти чета глупостите и ти се хиля...

За пореден път доказа, както и в друг мой пост, че това, което съм написала е вярно. Ако имаше категорично опровержение, нямаше да се отплесваш с тези алабализми.

Отново се изгаврих с теб! И доказах, колко си фалшив.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е пише за борсова цена. Това не е крайна цена за потребителите. Напълно вярно си е. Невярна е хубавата теза на вестник СЕГА, че някой връща пари на потребителите.

Ясно.... значи не може от централата, не може и от борсата.

Хайде бе, не може от борсата!

Сигурен ли си ?

преди 3 минути, maxthon написа:

Невярна е хубавата теза на вестник СЕГА, че някой връща пари на потребителите.

Хайде започна с подскоците и лъжливите финтове. Форума помни какво си написал и как. 

Пак ще ти напомня след време. А сега успех в доказването, че статията е виц.

току-що, BANKATA написа:

Сигурен ли си ?

Утре отиваш и си купуваш малко ток от борсата и качваш договора тук.

току-що, maxthon написа:

Утре отиваш и си купуваш малко ток от борсата и качваш договора тук.

Льольо, кой и къде говори за физически потребители ?

преди 5 минути, БаалБек написа:

Ако имаше категорично опровержение, нямаше да се отплесваш с тези алабализми.

Т.е. искаш ми категорично опровержение на мега тъпотията, че някой бил получавал пари за да ползва електричество? Ти верно ли си толкова малоумна? 😆😆😆😆😆😆😆

преди 5 минути, БаалБек написа:

Отново се изгаврих с теб!

Кога е било това, че чак и "отново"? 😆😆😆

преди 2 минути, BANKATA написа:

Льольо, кой и къде говори за физически потребители ?

За фиктивни потребители ли става дума? Питай в редакцията на СЕГА за какви потребители става дума. Иначе хубаво се ориентираш като нямаш аргументи. Минаваш на лична нападка.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Сигурен ли си ?

Иване, я ми обясни, по какъв начин може да се случи (теоретично), някой да получи пари за използвано електричество, понеже е надул климатика зимно време на 30 градуса? Ама искам много точно, да ми обясниш...

искаш ми категорично опровержение на мега тъпотията

Е ти твърдиш, че е мега тъпотия. Аз ти показах линкове. Хайде докажи си твърдението.

Или щом го казваш, значи е вярно и нямаш нужда от доказване, защото си доказан експерт? И въпреки това, експертите се обосновават, а ти?

Иване, я ми обясни, по какъв начин може да се случи (теоретично), някой да получи пари за използвано електричество, понеже е надул климатика зимно време на 30 градуса? Ама искам много точно, да ми обясниш...

по същият начин по който могат да ти върнат пари от топлофикация примерно

току-що, БаалБек написа:

Аз ти показах линкове.

В линка още първото изречение пише борсова цена. Това не е цена за крайни потребители.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.