Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Загива ли Европа...?

Featured Replies

преди 36 минути, Zoz написа:

Защо още не си нахранила магарето

преди 26 минути, Zoz написа:

Нуша на много първак си

Олигофренът профила си мени, но нрава - не  :giggle1:

• Отговори 4,8k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Представям на вниманието на четящите тук  https://epicenter.bg/article/Prof--D--Ludzhev--Liderstvoto-na-Evropa-e-v-upadak--Malokalibreni-polititsi-razmahvat-ruskata-zaplaha/404814/11/0 Проф. Луд

• "Администрацията на президента Доналд Тръмп заплаши да прекрати достъпа на Европейския съюз до американски втечнен природен газ (ВПГ), ако блокът не ратифицира търговското споразумение, договорено с п

Публикувани изображения

преди 35 минути, ivottoshev написа:

Олигофренът профила си мени, но нрава - не  :giggle1:

Тежко ни горко с такива комсомолци като Кокич.    След като провалиха комунизма,  може да провалят и демокрацията в Европа.     

преди 45 минути, attj написа:

Тежко ни горко с такива комсомолци като Кокич.    След като провалиха комунизма,  може да провалят и демокрацията в Европа.     

То това в Европа не е точно "демокрация". Примерно ходи кажи на румънците, че кандидат-президентът им не беше допуснат до втори тур "демократично". Цоцко обаче иска да провали форума ни, гонейки свестните потребители с олигофренията си...

пп: докладвах го и новият му профил също е в небитието. Ще ми се да имам аз пръст в тая работа, ма това е прекалено хубаво за да е истина :)

току-що, ivottoshev написа:

Цоцко обаче иска да провали форума ни, гонейки свестните потребители с олигофренията си...

Ами спри  да ги гониш де! После с кого ще си говориш, ако изгониш всички, които не са на твоя акъл? 🙄

преди 1 минута, Мери) написа:

Ами спрете да ги гоните де! После с кого ще си говорите, ако изгоните всички, които не са на вашия акъл? 🙄

Точно това искат, да изгонят всички и да останат само няколко човека, които денонощно да се лъжат за рузия.

преди 2 минути, "Саша" написа:

Точно това искат, да изгонят всички и да останат само няколко човека, които денонощно да се лъжат за рузия.

Абре,тук е България! Русия си е Русия колкото и да плюеш,обърна палачинката .

преди 7 минути, "Саша" написа:

На другият ти профил - kaldata1, ясно ти бях показал кой лъже и кой разпространява пропаганда за малоумници. Превключи на него и провери :)

току-що, nusho73 написа:

Мери ,тираджията се обади

Ти вторият профил на Тошев ли си? 🙄 Мноу хитро това - създаваш си хиляда профила- единият Нушо, другият Тошо, за да има кой да те поддържа, после нападаш другите на принципа Крадецът вика дръжте крадеца. Също както Русия вика дръжте Украйна. Вие затова се обичате с руските политици, защото си приличате. 😥

преди 1 минута, ivottoshev написа:

На другият ти профил - kaldata1, ясно ти бях показал кой лъже и кой разпространява пропаганда за малоумници. Превключи на него и провери :)

Така е защото се осира и после се оправдава

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Не знам на кого, какво си показал, а и честно казано не ме интересува. 

току-що, Мери) написа:

Мноу хитро това - създаваш си хиляда профила, за да има кой да те поддържа

... и почваш да лайкваш от всичките си профили основния, а после се хвалиш че си бил топ потребител на форума за незнамсиколкоси дни поред. 

Е, тогава пораснà ли ти пишока?

... и почваш да лайкваш от всичките си профили основния, а после се хвалиш че си бил топ потребител на форума за незнамсиколкоси дни поред. 

Не знам какво правиш, ти си знаеш. За "пишока" надали ти е пораснал, след като се занимаваш с такива детинщини. 😥

Това е абсолютна лъжа! Нито ме интересува кой колко лайка има, нито кой на кого слага такива и никога не съм се хвалил, че съм бил топ потребител. Такъв не съм бил, а и честно казано дори не знам какво е това. 

преди 3 минути, "Саша" написа:

Не знам на кого, какво си показал, а и честно казано не ме интересува. 

Знам, че отдавна си претръпнал и не те интересува. За теб всяко внимание което ти се обръща (дори и това да са подигравки), е светъл лъч в самотните ти часове по тир-паркингите в чужбинско :getout:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Знам, че отдавна си претръпнал и не те интересува. За теб всяко внимание което ти се обръща (дори и това да са подигравки), е светъл лъч в самотните ти часове по тир-паркингите в чужбинско :getout:

Хаха, пак на тир ме качиха. Тошев, кога ще прочетем мнението ти по някоя от темите или такова нямаш? 

преди 50 минути, "Саша" написа:

Хаха, пак на тир ме качиха. Тошев, кога ще прочетем мнението ти по някоя от темите или такова нямаш? 

Да не те уволниха? Не си ли вече тир-аджийче?

По коя тема не съм те насирал по цялата глава с неудобни въпроси, на които ти нямаш отговор :laughing5:

Европа незнайно защо е на страната на бандеровците в конфликта им с казаците.  Затова се стигна до военни операции.   Крайният резултат е като тъмна Индия за Еврокомисията и за повечето Европолитици.   И ако при тях има някаква католическа солидарност, то ние българите какво имаме против казаците?  В Украйна се трепят помежду си потомците на нашите освободители от османско владичество.   Би трябвало да сме неутрални.    Неправилните действия на гарантите Берлин и Париж доведоха до намеса на многонационалната Руска федерация.    Европа къде се напъва срещу значително по-силен военно противник?     Всички реално сме в обсега на руски ракети. И САЩ са така - 5 години ще изграждат нов защитен противоракетен купол.  Ама май само за себе си.   Европа все малко им била плащала.  

преди 10 минути, attj написа:

Европа незнайно защо е на страната на бандеровците в конфликта им с казаците.

Знаем защо Европа е на страната на бандеровците, милиарди наши данъчни пари се изпраха чрез войната в Украйна и потънаха в джобовете на Урсулите.

Брюкселските корумпета само като чуят думата "мир" и пощръкляват да не им секне далаверата. 

Странно и куриозно  изказване на френския президент Еманюел Макрон, според когото правото да се разпорежда със замразените руски средства в Европейския съюз принадлежи на Европа, съобщават руски медии.   Та то би било кражба. И има риск за различни последствия. Германия, Франция, Италия и Испания вече са в рецесия.         

преди 12 минути, attj написа:

Странно и куриозно  изказване на френския президент Еманюел Макрон, според когото правото да се разпорежда със замразените руски средства в Европейския съюз принадлежи на Европа, съобщават руски медии.   Та то би било кражба. И има риск за различни последствия. Германия, Франция, Италия и Испания вече са в рецесия.         

Горките империи, нали имат отвъдморски територии, пък и няколко прилепени нови есср страни членки кат нас, да ни доизсмукат. Особено през ессрзоната.

току-що, attj написа:

Европа незнайно защо е на страната на бандеровците в конфликта им с казаците.  Затова се стигна до военни операции.   Крайният резултат е като тъмна Индия за Еврокомисията и за повечето Европолитици.   И ако при тях има някаква католическа солидарност, то ние българите какво имаме против казаците?  В Украйна се трепят помежду си потомците на нашите освободители от османско владичество.   Би трябвало да сме неутрални.    Неправилните действия на гарантите Берлин и Париж доведоха до намеса на многонационалната Руска федерация.    Европа къде се напъва срещу значително по-силен военно противник?     Всички реално сме в обсега на руски ракети. И САЩ са така - 5 години ще изграждат нов защитен противоракетен купол.  Ама май само за себе си.   Европа все малко им била плащала.  

Само за теб е тъмна Индия , на всички други им е напълно ясно на какво и на кого  се дължи войната. 😉 Европа изобщо не е воювала, да се надяваме, че така ще остане и занапред и няма да се стига до доказване, кой е по-силен и кой е по-слаб. 🙄 Ние българите нямаме нищо против украинците и против обикновените руснаци, имаме против империализма и агресията на управляващата в Русия върхушка, против цензурата, липсата на опозиция, пожизнената власт и т.н. и т.н. Аз лично обичам Русия, но не ми харесва политиката, която политиците им са предприели и която в крайна сметка ще ги докара до задънена улица. 😥

преди 2 минути, Мери) написа:

до трета глуха. 

Европа се самонаказва..  В САЩ са доволни.    Стокообмен на Руската федерация с Китай,  Индия, Турция и останалите не е трета глуха.    Имат суровини и всякакви ресурси.   Европа я очаква стагнация.   И никакви бандеровци не са им притрябвали.  

преди 23 минути, Мери) написа:

Аз лично обичам Русия, но не ми харесва политиката, която политиците им са предприели и която в крайна сметка ще ги докара до задънена улица. 😥

Какво са предприели? Украйна им казва "Разделяй и Владей"! Руснаците това и направиха! Украинците се канеха да минат на другия бряг. Е няма как да стане. Ще има светкавици и мълнии връз главите на непослушните.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.