Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 10 BUG: Точката за достъп спира, като я отвориш

Featured Replies

преди 2 часа, NewRedDragon написа:

Нямаш и шанс да ползваш комфортно мрежата си

Зависи. Ако е само един компютър и няма други устройства, които ползват интернет (като сет топ боксове), може и без рутер. Ама пак си трябва IQ, за да направиш настройките, а досегашното ми впечатление за Мазньо е, че той няма такова. :D

преди 2 минути, Kolev72 написа:

И аз давам 2. Освен това и по 20 лева към всеки. Като бонус

Бонус, за да НЕ пуска повече теми, нали? :D

• Отговори 54
  • Прегледи 3,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Популярни дни

Най-популярни публикации

• Той се пъне да приема Интернета на комшията, аз - да приема комшийката. Да си отворя тема, а?

• Ама трябва да му кажеш и как "да приема интернета на комшията"  

• Колев 74
    Колев 74

преди 9 минути, Rammkopf написа:

Ама аз наистина подарявам 2 рутера, не се шегувах.

Абе то хубаво ще му подариш 2 рутера. Но толкова ли е трудно да си мръдне задника и да влезне, в някоя заложна къща и да си вземе един tp link за 20лв примерно. Но също така да не забравяме и друго. Автора иска да се свързва с други мрежи без да плаща нет а за тази цел ще му бъде нужна антена, която може сам да си направи да му я направи някой, или да си купи. Но е желателно антената да хваща сигнал на голямо разстояние и по възможност да я поставя на място примерно до прозорец за да има по голям обхват. А той определено не е помислил за това и иска всичките му джаджи да са свързани.

преди 7 минути, Kolev72 написа:

Наборе, тоя ще ги вземе заради 20-те лева, бре... Не, че зна как и за какво се използват:lol6: 

преди 14 минути, Kolev72 написа:

Ееее, комшо, подбиваш ми офертата сега! :D

• Автор
преди 5 минути, vlado1985 написа:

Автора иска да се свързва с други мрежи без да плаща нет а за тази цел ще му бъде нужна антена, която може сам да си направи да му я направи някой, или да си купи.

И как сам мога да си направя антена/адаптер, който поддържа packet injection? С материали от кофите за боклук ли? Хайде, обясни, че ми е много интересно.

преди 5 минути, Kolev72 написа:

Дай Боже. Поне с парите ще си купи нещо за спомен от мен.

Нали виждаш? Всичко в червено, 10 сърпа, 10 чука и едно...ГОВЕДО

Кой е говедото?

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Най много като ги вземе тези 2 рутера с по 20лв подарък от чичо Стефчо да вземе да ги продаде

Няма да ги продам, спокойно.

Дай Боже. Поне с парите ще си купи нещо за спомен от мен.

Дали заслужава?

преди 3 минути, Kolev72 написа:

Нали виждаш? Всичко в червено, 10 сърпа, 10 чука и едно...ГОВЕДО

То, говедото на баба (бог да я прости), като му говориш нещо - разбираше :)

ПС: "Говедото" си беше една доста сериозна 5-600 килограмова биволица (може и повече кила да е, де):lol6:

преди 1 минута, Rammkopf написа:

Ееее, комшо, подбиваш ми офертата сега! :D

Твоите са безплатно. Взема ги при всички случаи. От мен няма да посмее да си ги поиска, щото се обижда от това, че му давам и по 20 лева на парче. Той е хитър и умен бре. Ти не го ли разбра?

• Автор
преди 18 минути, Kolev72 написа:

Значи, казваш, че може да ми подариш рутери? Аз не искам пари и два рутера, един рутер е достатъчен. Сами ми кажи дали може да се слага SIM карта и дали рутера е с pre-shared keys.

Кога можеш да ми ги пратиш - рутерите?

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

И как сам мога да си направя антена/адаптер, който поддържа packet injection? С материали от кофите за боклук ли? Хайде, обясни, че ми е много интересно.

Ти антената можеш да си я направиш и с капачки за буркани, стига да си сръчен с ножица, поялник и милиметровата хартия. А адаптерчето няма как да си направиш.

• Автор
преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Дали заслужава?

Ако получа рутер, това значително ще намали активността ми във форума. Пускането на теми, свързани с хващане на интернет връзка, ще бъде прекратено.

Нали това искате - по-малко теми от мен.

току-що, Kolev72 написа:

Кой е говедото?

Винаги е този, който пита!

Дай ми отговор на това:

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

Значи, казваш, че може да ми подариш рутери? Аз не искам пари и два рутера, един рутер е достатъчен. Сами ми кажи дали може да се слага SIM карта и дали рутера е с pre-shared keys.

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

В тази тема съм отговорил приятно четене

преди 3 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Няма да ги продам, спокойно.

Аз съм спокоен но по начина ти на мислене всеки би си помислил такова нещо. Ако искаш се сърди ако искаш недей но не ти го казвам с цел да те обидя срамота е младо момче да казва че го мързи да работи и иска всичко на готово.

• Автор
току-що, vlado1985 написа:

Аз съм спокоен но по начина ти на мислене всеки би си помислил такова нещо. Ако искаш се сърди ако искаш недей но не ти го казвам с цел да те обидя срамота е младо момче да казва че го мързи да работи и иска всичко на готово.

Станало е недоразумение. Аз не съм бедняк, който харчи и профуква всичко до стотинка, и после търси пари и тях да профука. Не съм такъв човек. Имам доста скъпи неща, на които държа и не продавам.

Погрешно си разбрал начина ми на мислене. Не съм лекомислен.

преди 7 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Без карти са. Аз не ползвам рутери със SIM карти.  А рутерите са модел 418 на ZIXEL  Eto:   https://www.vali.bg/bg/product/2185/Безжичен-рутер-ZYXEL-NBG-418N-v2-2.4-GHz-300Mbps-10-100

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Станало е недоразумение. Аз не съм бедняк, който харчи и профуква всичко до стотинка, и после търси пари и тях да профука. Не съм такъв човек. Имам доста скъпи неща, на които държа и не продавам.

Погрешно си разбрал начина ми на мислене. Не съм лекомислен.

Къде видя да съм написал че си бедняк ? А за какво си харчиш парите мен това въобще не ме вълнува все пак всеки си харчи за каквото иска парите и да ли имаш или нямаш скъпи неща въобще ама въобще не ме вълнува младо момче си пожелавам ти да имаш повече и още по скъпи неща.

• Автор

Без карти са. Аз не ползвам рутери със SIM карти.  А рутерите са модел 418 на ZIXEL  Eto:   https://www.vali.bg/bg/product/2185/Безжичен-рутер-ZYXEL-NBG-418N-v2-2.4-GHz-300Mbps-10-100

Как ще хванат интернет, ако няман СИМ карти?

току-що, vlado1985 написа:

Къде видя да съм написал че си бедняк ? А за какво си харчиш парите мен това въобще не ме вълнува все пак всеки си харчи за каквото иска парите и да ли имаш или нямаш скъпи неща въобще ама въобще не ме вълнува младо момче си пожелавам ти да имаш повече и още по скъпи неща.

"Къде видя да съм написал че си бедняк ?"

Никъде. Но нали каза, че мислиш, че съм лекомислен - затова ти написах, че не съм човек, който профуква парите без да мисли.

преди 5 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Никъде. Но нали каза, че мислиш, че съм лекомислен - затова ти написах, че не съм човек, който профуква парите без да мисли.

преди 10 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Как ще хванат интернет, ако няман СИМ карти?

Ще ти дам и Sim карти, а ти си ги навирай където искаш. Имам един каскет от тях.

Лека вечер и всичко най добро на всички приятели пожелавам.

преди 15 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Ако получа рутер, това значително ще намали активността ми във форума. Пускането на теми, свързани с хващане на интернет връзка, ще бъде прекратено.

Даа - тежък случай

• Автор
преди 1 минута, Kolev72 написа:

Ще ти дам и Sim карти, а ти си ги навирай където искаш. Имам един каскет от тях.

Не ми трябват СИМ карти - и аз имам много. Само кажи как ще хващат интернет рутерите, за да преценя дали ще ми вършат работа.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Даа - тежък случай

За какъв тежък случай говориш?

преди 9 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Но нали каза, че мислиш, че съм лекомислен - затова ти написах, че не съм човек, който профуква парите без да мисли.

Бате, една свинска вртна, без гарнитиурата и аперитива е 20 кинта. Нали затова имаш оня лисъ с цените?

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Даа - тежък случай

МНООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООГО!!!!

"За какъв тежък случай говориш?"

За твоя!

преди 16 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Не ми трябват СИМ карти - и аз имам много. Само кажи как ще хващат интернет рутерите, за да преценя дали ще ми вършат работа.

За какъв тежък случай говориш?

Имам един стар лаптоп asus pro 55g ако искаш мога да ти го подаря и без това не ми трябва с 4гб рам само едната панта му е счупена. Но като цяло си бачка много добре и е супер лесен и удобен за профилактика.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.