Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сайт, от който да тегля музика?

Featured Replies

Здравейте. Бих искал да ви попитам вие от къде теглите музика. Аз го правя чрез convert сайтове в нета, но от доста време насам само сменям сайта. Било то заради смяна на името на файла при изтегляне или пък, защото не тръгва изтегления файл. До преди време свалях от YtMP3 сайта, но сега не иска да ми възпроизвежда файла. Ползвах и други сайтове, но пък те сменят името на файла и затова ако знаете добър сайт, моля кажете го! П.С. използвам Winamp за музикален плеър.

Радио 1 - Класическите хитове! (radio1.bg)

Радио 1 Рок - Едно рок радио! (radio1rock.bg)

п.п. Навремето от радиото си правих касетки с любимите песни ... 

преди 54 минути, bornofash написа:

Яндекс, защото не филтрират резултатите 

и за мен е най-добрата търсачка

От доста време не съм го ползвал, но преди свалях от този сайт: https://get-tune.cc/  Преди години нямаше ограничения, но последните пъти като съм го ползвал някои песни просто ги нямаше, вероятно сайта не позволява разпространението им заради авторски права. Не знам до каква степен ще Ви свърши работа, но пробвайте. 

П.С. Да се надяваме, че темата и мненията ни не нарушават следното правило: 

Цитат

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Упоменат е само софтуер, а тук иде реч за сайтове, така че би трябвало да няма проблеми. 

mp3-ките не се славят с качество. Ако, имаш добра аудиосистема или слушалки търси lossless файлове (flac, wav, dsd).

Всякакви конверсии от youtube и подобни сайтове са безпредметни. Защото, битрейта на оригиналния файл е ограничен (до 160 kbps mp3 за youtube).

Единственото нещо за което могат да се ползват е за ringtonе на телефона.

Относно музикален аудио плеър: Winamp , отдавна не се поддържа. От безплатните препоръчвам: foobar2000  или MusicBee

Ако проблемът ти е в това как са именувани файловете, винаги можеш да ги промениш с TagScanner например. Възможно е да става и директно в Winamp, но не съм го ползвал отдавна и не знам.

преди 37 минути, Mr. ?? написа:

mp3-ките не се славят с качество

Спам. Той не е казал нищо за музиката още, може да не е музика, а чалга...

А за форматите, които му вършат работа явно ще изчакаме след празниците!

преди 9 минути, JKirilov написа:

Спам. Той не е казал нищо за музиката още, може да не е музика, а чалга...

А за форматите, които му вършат работа явно ще изчакаме след празниците!

Какъв спам бе човек. Дотук беше.

Повечето от твоите отговори по темите са спам. Погледни ги. Само постове трупаш, без покритие.

преди 4 часа, Tyson_32 написа:

Аз го правя чрез convert сайтове в нета, но от доста време насам само сменям сайта. Било то заради смяна на името на файла при изтегляне или пък, защото не тръгва изтегления файл. използвам Winamp за музикален плеър.

Ползвам mp3clan! Сигурно и това ще питаш какво е. Ще намериш рипвани издания, тоест никакъв конверт! А това че ползваш Winamp ни най-малко някой го интересува!

• Автор
на 6.05.2022 г. в 22:25, Gangosa написа:

voxymp3 ми върши добра работа засега. Благодаря и на другите мнения

Пичове темата е сврзана с радиата и за това ще пиша тука. Каква е тая пропаганда/реклама за някакви компютърни курсове и тн. Слушам енерджи и като почне веднага сменям на фреш и там след минути същата и ония плямпа поне 2-3 минути. Не знам дали ги слушате тези радиа, но аз го намирам това за много досадно и вдигам кръвно. Цял ден я пропагандират тая реклама. :emoji_smiley-35:

преди 8 часа, Deadly Puzzles написа:

Пичове темата е сврзана с радиата и за това ще пиша тука. Каква е тая пропаганда/реклама за някакви компютърни курсове и тн. Слушам енерджи и като почне веднага сменям на фреш и там след минути същата и ония плямпа поне 2-3 минути. Не знам дали ги слушате тези радиа, но аз го намирам това за много досадно и вдигам кръвно. Цял ден я пропагандират тая реклама. :emoji_smiley-35:

На Енерджи никога не се слуша реклами. Защото рекламите им са по 5-10 минути, колкото са песните (1:1). Примерно, редят 3 песни една след друга, а те са по 2 минутки една или 2 и половина. Това са 5-7 минути музика след което дърдорене пак толкова. Времетраенето е равно на времетраенето на слушане на музика и следователно половината време е изгубено в излишни дърдорения. Затова аз също сменям този канал - задължително. Това е единствената радио станция, която е агресор на реклами. Тази агресия им играе лоша шега никой да не ги чува. Само че рекламодателя не го знае и наливат пари в нея.

А ние не искаме да слушаме радио "Реклами" и в промеждутъка две песни! Правилно си се ориентирал, но не съм стигал до момент да чуя за компютърни неволи!

Аз имам възможност да слушам цял ден и им знам рекламите на изуст, иначе има една програмка TapinRadio там има радиа от цял свят и можеш да търсиш по държави и жанрове. Мисля, че е платена, но по руските тракери я има активирана. Ако нещо ти допада можеш и да си изкараш листа (адресите) и да си я качиш на телефона примерно. Препоръчвам я за хората като мен, които слушат често музика и не им се рови да търсят песни. ;)

Аз ползвам RadioGet.

Тайсъна още не е казал защо му е това - да продава? Да ползва от телефона докато тича за здраве (болест)? Да луша в къщи? Ако да, на какво...

Явно става въпрос само за МР3, а те са навсякъде!

преди 58 минути, JKirilov написа:

Аз ползвам RadioGet.

Тайсъна още не е казал защо му е това - да продава? Да ползва от телефона докато тича за здраве (болест)? Да луша в къщи? Ако да, на какво...

Явно става въпрос само за МР3, а те са навсякъде!

Кирилов!

Пробвай това и после сподели няколко приказки:  RadioSure   Аз го ползвам по вече от 10 години и съм доволен. При самата инсталация можеш да си избереш в самото начало  и портативна версия. Интерфейса е на български език. Ще съм ти благодарен. Ползвам я заради кънтри музиката.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.