Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да видя размера на даден сайт?

Featured Replies

Искам да сваля един сайт с програмата HTTRacks Website Copier, но първо искам да разбера дали имам достатъчно място на запаметяващото устройство. За тази цел, ще ми е необходимо да разбера колко гигабайта е сайта и съдържанието му. Има ли как да се направи това? Има ли някакъв онлайн инструмент, който може да анализира хостинга, на който се държи сайта, и да покаже информация относно размера на сайта?

Другарю ... :) ... :) С риск да ме баннат, то ще ти кажа: Колкото е размера на вагinаtъ ... :) = разтеглив е, едва ли ще ти стигне инструментъ ... :) 

• Автор
преди 1 минута, dioib написа:

Другарю ... :) ... :) С риск да ме баннат, то ще ти кажа: Колкото е размера на вагinаtъ ... :) = разтеглив е, едва ли ще ти стигне инструментъ ... :) 

Отговора ти е несериозен.

И защо да те баннват? Употребата на HTTRacks е напълно легална, това е напълно легитимен софтуер.

преди 6 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Отговора ти е несериозен.

Тегли спокойно ... определено въпроса ти е несериозен ... 

Успех!

п.п. Дори да е "библия", то не е в гига байтове ... = Като го изтеглиш, сподели ... :) 

• Автор
преди 5 минути, dioib написа:

Тегли спокойно ... определено въпроса ти е несериозен ... 

Успех!

п.п. Дори да е "библия", то не е в гига байтове ... = Като го изтеглиш, сподели ... :) 

Ако тръгна да тегля, но се окаже че размера на сайта е по-голям от размера на диска ми, как ще изтегля сайта? Нали затова искам първо да проверя колко е голям сайта, за да разбера дали изобщо да тегля или не.

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Ако тръгна да тегля, но се окаже че размера на сайта е по-голям от размера на диска ми, как ще изтегля сайта?

На флашка ... една 64ГБ ... е доволно голяма ... :) 

п.п. Имам карата мемори на телефона, която е 128 ГБ ... Та да ти кажа ли честно ... 100 лв ... и си ти ... :) 

• Автор
току-що, dioib написа:

Няма да използвам флашката, а HDD от 2 терабайта.

току-що, bootlicker (Мазния) написа:

Няма да използвам флашката, а HDD от 2 терабайта.

Па тегли тугинкъ ... и да не забравиш да споделиш колко точно е бил съответния сайт ... :) 

току-що, bootlicker (Мазния) написа:

Ако тръгна да тегля, но се окаже че размера на сайта е по-голям от размера на диска ми, как ще изтегля сайта? Нали затова искам първо да проверя колко е голям сайта, за да разбера дали изобщо да тегля или не.

Обърни се към собственика/администратора на съответния сайт. Само това е начина да разбереш необходимото в момента дисково пространство. Разбира се, трябва и да имаш разрешение от собственика за подобна операция. В 99% от случаите, ще получиш отказ

Помисли, ти го посещаваш и компютъра ти се справя, т.е. то си е вид теглене ... ;) 

Елементарно е: Виждаш колко ти е паметта преди да влезеш в сайта и после ... разликата е сайта ... ;) 

:offtopic_s:Честит ден на победата другарю!!! Наздраве!!! :beer:

преди 23 минути, dioib написа:

Не ми се верва нещо, като му знам мераците, ще да се пробва да тегли я гугъл я фейсбук...

преди 1 час, bootlicker (Мазния) написа:

Искам да сваля един сайт с програмата HTTRacks Website Copier, но първо искам да разбера дали имам достатъчно място на запаметяващото устройство. За тази цел, ще ми е необходимо да разбера колко гигабайта е сайта и съдържанието му. Има ли как да се направи това? Има ли някакъв онлайн инструмент, който може да анализира хостинга, на който се държи сайта, и да покаже информация относно размера на сайта?

Не можеш да свалиш сайт, както няма такова понятие като размер на сайт. Моля те занимавай се с Линукс и Windows. 

преди 31 минути, Bubbles написа:

Не ми се верва нещо, като му знам мераците, ще да се пробва да тегли я гугъл я фейсбук...

Със всичките профили ли??? :) 

п.п. Те ти тогава ке му требе пети или тера тера байтов диск ... :) 

преди 25 минути, Емил Костов написа:

Моля те занимавай се с Линукс и Windows. 

По-добре с "Правец 8Ц" ... :) ... Ще му помогна ... имам доста дискети ... :) 

Сайт не може дасе изтегли освен ако не му разбиеш хста ама тва е друга история а тази програма на мазньото само сваля съдържанието което може да се направи от всеки браузър :)

преди 1 минута, petie1 написа:

Сайт не може дасе изтегли освен ако не му разбиеш хста ама тва е друга история а тази програма на мазньото само сваля съдържанието което може да се направи от всеки браузър :)

Е, обясни му, как от "буфера" да си сваля страниците една по-една ... ;) 

преди 26 минути, Емил Костов написа:

Моля те занимавай се с Линукс и Windows. 

Ти пък намери ко да ни пробуташ в Линукс раздела

преди 2 минути, dioib написа:

Е, обясни му, как от "буфера" да си сваля страниците една по-една ... ;) 

Е, той каза че не съм бил интересен така че да вземе една голяма паница таратор и да прави кат вятъра

преди 40 минути, Bubbles написа:

Оо затва ще му трябват миниум хиляда диска и пак ще свали по малко от 1% от базите данни на тези гу гъл и сурат тефтера

преди 10 минути, petie1 написа:

Е, той каза че не съм бил интересен така че да вземе една голяма паница таратор и да прави кат вятъра

Изненадай го и му кажи клавишната комбинация в М$ как се показва в Http и прочие, че Белгийската мида я няма и те ... няма кой да му помогне при ръбъ ... :) 

image.png

Не можеш. Няма как и да изтеглиш всичко, освен ако не е някой обикновен сайт само с HTML. Ако има динамично съдържание, бази данни и вътрешни заявки, най-много да изтеглиш това, до което само ти имаш достъп. Ако пък има и клипове, примерно като youtube, където има стотици, ако не и хиляди терабайти клипове, просто забрави.

Вий комунядите сте по-гадни крадци и от мангалите, как ще сваляш на хората сайт бе!!!

Има опция --testsite/--spider

След това в дъното на лог файла hts-log от текущата директория може да се види статистика

• Автор
преди 9 часа, petie1 написа:

Става въпрос за един форум, в който има едни уроци за едно нещо. Искам да сваля форума с цел онлайн употреба. Но искам да се уверя, че имам достатъчно свободно място - затова искам да видя колко гигабайта е форума.

преди 7 часа, Raze написа:

Не можеш. Няма как и да изтеглиш всичко, освен ако не е някой обикновен сайт само с HTML. Ако има динамично съдържание, бази данни и вътрешни заявки, най-много да изтеглиш това, до което само ти имаш достъп. Ако пък има и клипове, примерно като youtube, където има стотици, ако не и хиляди терабайти клипове, просто забрави.

Става въпрос за един форум. Преди време започнах да го тегля, стигнах до 43ГБ, и се отказах, тъй като мястото на диска започна да намаля. Сега имам диск с много повече място, и искам да пробвам пак. Знам, че информацията, която ме интересува, може да се свари, тъй като вече съм го пробвал.

на 10.05.2022 г. в 3:02, bootlicker (Мазния) написа:

Става въпрос за един форум, в който има едни уроци за едно нещо. Искам да сваля форума с цел онлайн употреба. Но искам да се уверя, че имам достатъчно свободно място - затова искам да видя колко гигабайта е форума.

Това не става както си го мислиш и вече ти казах как се сваля сайт чрез хоста му а така само ще свалиш фронтененда му  или онова което виждат потребителите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.