Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проект ,,Зелена Енергия,,

Гост

Препоръчан отговор

преди 20 минути, Христофор_първи написа:

Мен това ме интересува да ли някой има преки наблюдения върху тия проекти. Защото да на теория взимам парче земя на село, обаждам се на фирмата, давам капарото, строят централата до ключ, от енергото зачисляват партидата. И приложението в телефона почва да ми цъка. На края на месеца от енергото директно превеждат 4 на банката и 4 в мойта сметка.

Тези 4000 не са само в твоята сметка. Трябва да плащаш на счетоводител и съответно трябва да имаш уговорка за поддръжка на съоръжението, охрана и каквото още се сетиш. Но както ти казах никой няма да ти даде 200 000 евро без готов план и проект чрез които да кандидатстваш в банката.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 31 минути, M.Николов написа:

А главницата кой ще я плаща?

Ми 4000 лв е заедно с главницата. Тука една къща за 200 000 евро  се изплаща в порядъка на 25-30г. Сам сметни колко ти е вноската. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, Емил Костов написа:

Тези 4000 не са само в твоята сметка. Трябва да плащаш на счетоводител и съответно трябва да имаш уговорка за поддръжка на съоръжението, охрана и каквото още се сетиш. Но както ти казах никой няма да ти даде 200 000 евро без готов план и проект чрез които да кандидатстваш в банката.

Охрана взимам един пенсиониран военен от борсата за безработни. Те си имат право на оръжие. Който иска улово в з&адника да дойде да краде. Това са подробности. Стига тоя проект да е осъществим за тия пари, нататъка ще го смятаме. Един приятел ми каза, че знае две фирми една в Русе, другата в Бургас, и той самия иска да го направи, след някоя друга година, защото капитала го няма в момента.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

8000 лева лятото, зимата 6000 лв. че и по-малко. Денят е малък и когато е облачно или има мъгла няма ток и пари!

Ако е и на перка,да няма вятър...Трябва с един ремък,да върти от таксито.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

8000 лева лятото, зимата 6000 лв. че и по-малко. Денят е малък и когато е облачно или има мъгла няма ток и пари!

В облачно, особено мъгливо, може и на 500 да слезе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 56 минути, The Rage написа:

Ако е и на перка,да няма вятър...Трябва с един ремък,да върти от таксито.

Май бая съм те комплексирал…….комплексарче. Такива като тебе могат да ми правят вятър нали се сещаш къде…… После обещавам да ти давам по 1,50лв на киловат час, барем да се похвалиш в махалата, че и ти имаш бизнес със Зелена Енергия.

преди 11 минути, Coco1 написа:

Досега цяла България щеше да е вятърен парк  :giggle1:

Бобка, забравяш факта, че 90% от българите са виждали 200 000 евро на куп само по филмите.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 11 минути, Христофор_първи написа:

Бобка, забравяш факта, че 90% от българите са виждали 200 000 евро на куп само по филмите.

Филипс ти къде ги видя тия 200 000евра  . Или от ония гъски едно време дет ги изядахте у Англията, си прихванал нещо 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, Христофор_първи написа:

Охрана взимам един пенсиониран военен от борсата за безработни. Те си имат право на оръжие. Който иска улово в з&адника да дойде да краде. Това са подробности. Стига тоя проект да е осъществим за тия пари, нататъка ще го смятаме. Един приятел ми каза, че знае две фирми една в Русе, другата в Бургас, и той самия иска да го направи, след някоя друга година, защото капитала го няма в момента.

:lol6:Тоя пенсионер, първо няма да носи оръжие и второ няма и да стреля, че после ще пише обяснения доживот. И кой ти гарантира, че този или тези дето ще крадат няма да носят оръжие?!

преди 4 часа, ДзВяРа! написа:

Има и друг проблем. Какво става ако от ЕСО не му платят парите навреме?! Тогава почва да виси на банката. Става просто един цирк!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, Христофор_първи написа:

Май бая съм те комплексирал…….комплексарче. Такива като тебе могат да ми правят вятър нали се сещаш къде…… После обещавам да ти давам по 1,50лв на киловат час, барем да се похвалиш в махалата, че и ти имаш бизнес със Зелена Енергия.

Шоши,мишчице...Няма как да ме комплексираш,със скъсания диван.Взет вторник,от тротоара.

Можеше да ти дам разкладка(+/-) но,ти си цървуляк с мания за величие.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, The Rage написа:

Шоши,мишчице...Няма как да ме комплексираш,със скъсания диван.Взет вторник,от тротоара.

Можеше да ти дам разкладка(+/-) но,ти си цървуляк с мания за величие.

Мики Маус толкова си жалък,по-глъм си от налъм бате, че не си заслужава човек да ти отговаря, слагам те в блока и това.

преди 2 часа, Емил Костов написа:

:lol6:Тоя пенсионер, първо няма да носи оръжие и второ няма и да стреля, че после ще пише обяснения доживот. И кой ти гарантира, че този или тези дето ще крадат няма да носят оръжие?!

Има и друг проблем. Какво става ако от ЕСО не му платят парите навреме?! Тогава почва да виси на банката. Става просто един цирк!

Емо ти си типичния българин братче. До тук прочетох по темата от теб, Как няма да станат нещата братче. За това и България е на тоя хал и е

последна дупка на кавала, защото 90% от хората са със същото мислене. Как нищо няма стане. Еми останете си с това мислене и Успех с Нищо няма да стане!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, Христофор_първи написа:

Мики Маус толкова си жалък,по-глъм си от налъм бате, че не си заслужава човек да ти отговаря, слагам те в блока и това.

Боли ме целият...Не половината,не две-трети.Целият.Мистър $.То така се прави бизнес-Един ми каза...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Coco1 написа:

Филипс ти къде ги видя тия 200 000евра  . Или от ония гъски едно време дет ги изядахте у Англията, си прихванал нещо 

Бобка пак да са ти пробутали вместо бело рай грас бате. Първо не ям друго месо освен пиле, риба и чат пат свинско зимата. Второ в Англия не съм било никога. Аз ти обясних защо България не би се превърнала във основен източник на зелена енергия. А именно защото хората ги нямат парите. А за мойте пари не мисли от къде ще дойдат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 минути, Христофор_първи написа:

пробутали вместо бело рай грас бате

Чудехме се как си ти доопържили мозъка, а то какво било. 

преди 18 минути, Христофор_първи написа:

Второ в Англия не съм било никога.

Никой от катуна след тая случка не иска и да се сеща че е бил там.

преди 20 минути, Христофор_първи написа:

А за мойте пари не мисли от къде ще дойдат

:giggle1::giggle1::giggle1:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Христофор_първи написа:

Ми 4000 лв е заедно с главницата. Тука една къща за 200 000 евро  се изплаща в порядъка на 25-30г. Сам сметни колко ти е вноската. 

Щом те устройва да връщаш двойно, няма проблем.

Само имай предвид, че тези панели има срок на живот(средно около 10-12 години , максимума е 25 години за най-скъпите).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, дръндю написа:

аве не съ смей, да не тропне на масата единайсте милиона дек ги фана от тото2
и шти замръзне усмифката

Чеки малко само да се научи да ги принтира

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, Coco1 написа:

Чеки малко само да се научи да ги принтира

на гифчета ще ги принтира, да видиш как се мандахерцат от вентилатора дек го е пуснал в жегата

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, дръндю написа:

на гифчета ще ги принтира, да видиш как се мандахерцат от вентилатора дек го е пуснал в жегата

Аха на вентилора от 73г дет го взе на разпродажба от къщата на кралицата от съседната улица

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Coco1 написа:

Аха на вентилора от 73г дет го взе на разпродажба от къщата на кралицата от съседната улица

И какво викаш Бобка, с панелката в Банишора с влагата и хлебарките си по-добре а? И чат пат като разкарваш песовете и да караш колите на местните батки на автомивка, викаш дигна левела а?:D:D:D

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да разбера как обикновена тема може да се превърне в скандал и то не само тази, а и много други. От къде тръгваме до къде стигаме.

Изключвам темите на Мазния. Там е всички срещу един, един срещу всички.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...