Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ал Кайда призова американците да приемат исляма

Featured Replies

220x232.jpg

Ал Кайда призова всички представители на немосюлмански вероизповедания, особено живеещите на територията на САЩ, да приемат исляма.

Това е темата на поредното изявление на втория човек в терористичната мрежа Айман ал Зауахири, публикувано днес в ислямистки сайт.

В началото на 41-минутния запис той произнася кратка реч, с която моли зрителя внимателно да изслуша съобщението с дата септември 2006 година, което е озаглавено "Покана в исляма".

ФБР обяви за издирване другия мъж, който се появява в останалата част от изявлението - 28-годишния "Азам американеца", известен също и като Адам Йехие Гадан, приел исляма в Калифорния, съобщава Ройтерс.

Американци и останалите християни, призоваваме ви да се отклоните от пътя на неверниците и да влезете в светлината на истината, или продължавайте да пиете своята отрова и страдайте от нейните последствия в този свят и в следващия, заявява Гадан на английски.

На видеото той се появява с бял тюрбан, седнал на фона на компютър и книги.

Той е издирван от ФБР във връзка с предишни терористични заплахи. Смята се, че той е организатор на тренировъчен лагер в Пакистан и е един от преводачите на Ал Кайда, уточнява АП.

Агенцията отбелязва, че Гадан се появява за втори път във видеоизявление на Зауахири. На 7 юли, на годишнината от бомбените атентати в Лондон той заяви, че мюсюлманите няма да проливат сълзи за западните граждани, убити при атаките на Ал Кайда.

Източник:

571.gif

Айде всички да ставаме мюсюлмани най-добре biggrin.gif

Американци и останалите християни, призоваваме ви да се отклоните от пътя на неверниците и да влезете в светлината на истината

Няма да коментирам тия религиозни истини и неистини.

Никой няма право да ми натяква своята истина.

Или ще стигна до нея сам или няма да я стигна, простичко е :magnifier:

Не ми харесва думичката "неверник". Тя предполага,че тези хора са върха,а ние,които не сме мюсюлмани,сме някакви овце...Тия тъпаци от Ал Кайда са типичен пример за криворазбрана религия, и за промити мозъци... Всъщност,да аз съм неверник - не вярвам в религиите,така че може да се каже,че съм неверник...И ми харесва да бъда такъв :)

Американците и църква ?? не е истина едвали някои там въобще ходи :) Те си живеят в някаква анархия , лошото е че я налагат и на останалия свят

Редактирано от gronkjaer (преглед на промените)

хах,призовавам всеки арабин да се самоубие biggrin.gif

толкова тъпо звучи това...

Такива като Зауахири само компрометират исляма. Е, колкото и да се старая да съм толерантен към тая религия, все ще се намери някой, който да осере пейзажа! Само не ми е ясно , защо другите религии не създават такива проблеми, а те са много, много...(религиите имам предвид). Най-елементарното обяснение е НЕФТА, но на никоя жена не пожелавам да живе в ислямска държава! Значи не само нефта е проблем. Скоро ми попадна писмо на една Евангелистка и то не се различава много от това ТВ изявление. Сигурен съм, че ако и евангелистите имаха нефт, нещата щяха да загрубеят. Хубаво е да имаш вяра, но трябва да си сигурен, че запалката ти не представлява заплаха за вярата ;)

Искам по-бързо да се въведе екологична алтернатива на нефта и да видим тогава какво ще става.

Искам по-бързо да се въведе екологична алтернатива на нефта и да видим тогава какво ще става.

Американците ще нападнат Русия ;):blink:

• 2 седмици по-късно...
220x232.jpg

Ал Кайда призова всички представители на немосюлмански вероизповедания, особено живеещите на територията на САЩ, да приемат исляма...

тоя чичка е голям...,кви само ги плещи,ей че майтап!!! cool.gif

Само не ми е ясно , защо другите религии не създават такива проблеми, а те са много, много...(религиите имам предвид).

Католиците и протестантите в Северна Ирландия?

Най-елементарното обяснение е НЕФТА, но на никоя жена не пожелавам да живе в ислямска държава! Значи не само нефта е проблем. Скоро ми попадна писмо на една Евангелистка и то не се различава много от това ТВ изявление. Сигурен съм, че ако и евангелистите имаха нефт, нещата щяха да загрубеят.

Ами ето че сам си отговаряш, има нефт, има проблем. Религиозните фанатици са еднакво нагли и противни, независимо в какво ни карат да вярваме.

Мисля си че Ал Кайда се опитва отново да сплаши света, да предизвика Буш ..... или ни подготвя за нов атентат подобен на този от 11.09.2001г....

Интересно защо вече Осама не се появява никъде, а само дясната му ръка агитира техните последователи...

Може би защото се крие ,или може би не съществува реално?? Много са вероятните истини,но ние не ги знаем,само можем да гадаем :lol6:

Мисля си че Ал Кайда се опитва отново да сплаши света, да предизвика Буш ..... или ни подготвя за нов атентат подобен на този от 11.09.2001г....

Интересно защо вече Осама не се появява никъде, а само дясната му ръка агитира техните последователи...

Може би защото се крие ,или може би не съществува реално?? Много са вероятните истини,но ние не ги знаем,само можем да гадаем

Ал Кайда е подразделение на ЦРУ, не ги мислете тях :lol6:

Ал Кайда е подразделение на ЦРУ, не ги мислете тях :)

Къде е доказано това, защото не съм го срещала .....

Къде е доказано това, защото не съм го срещала .....

Хихи, не е доказано, както не е доказано и обратното, така че ... :)

Ами ето че сам си отговаряш, има нефт, има проблем.

Тази логика е добре позната:

- има кока-кола - има проблем

- има карикатури на Мохамед - има проблем

- има Израел - има проблем

- има Папа - има проблем

- има самостоятелно мислещи - има проблем cool.gif

Може още да се продължи листата......

Религиозните фанатици са еднакво нагли и противни, независимо в какво ни карат да вярваме.

;):)

Тази логика е добре позната:

...

- има самостоятелно мислещи - има проблем cool.gif

...

Самостоятелно мислещите хора винаги са били проблем :) . Не харесвам хора които ме карат да вярвям вместо да се опитат да ме убедят. Предпочитам максимата "когато фактите говорят и боговете мълчат" пред "когато боговете (разбирай силните) говорят, ония с фактите никакви ги няма".

Накрая да обобщим по темата, време е проектът "Ал Кайда" да бъде закрит! Прекалено е безчовечен, прекалено кървав.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.