Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Създаване на инсталационна медия за Windows 10

Featured Replies

Искам да създам инсталатор на външен носител, флашка, за Windows 10. Искам да попитам кой метод е по-добър, сваляне на .ISO файла и използване на Rufus за вкарването му във флашката, или използването на Windwos Media Creation Tool от ето тук: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Къде е разликата между тези два варианта, и кой от тях е по-добър?

• Отговори 60
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Ето ти тулче за тази работа, с което лесно би могъл да се справиш. Трябват 4-5 последователни клика с мишката, ако разбира се четеш внимателно. Ползвам го винаги за всички видове Windows, включително

• Колев 74
    Колев 74

Не разпитвай като малоумен, какъвто си , а действай, щом хората са решили да ти помагат. Така или иначе , нищо няма да разбереш от обясненията им. Няма да ти изписваме по една страница с инфо, заради

• Ето прочети за нея.https://www.kaldata.com/софтуер/microsoft-windows-iso-download-tool-112968.html

Ето ти тулче за тази работа, с което лесно би могъл да се справиш. Трябват 4-5 последователни клика с мишката, ако разбира се четеш внимателно. Ползвам го винаги за всички видове Windows, включително и за Win 11.

Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US.exe

• Автор
преди 1 час, нушо написа:

Ползвай инструмента на Майкрософт.

Защо? С какво този инструмент е по-добър от метода при който ръчно се сваля .ISO файла и се вкарва във флашка чрез Rufus?

преди 2 минути, Kolev72 написа:

Ето ти тулче за тази работа, с което лесно би могъл да се справиш. Трябват 4-5 последователни клика с мишката, ако разбира се четеш внимателно. Ползвам го винаги за всички видове Windows, включително и за Win 11.

Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US.exe 2.6 MB · 0 изтегляния

Имам подобен инструмент, казва се Windows ISO Downloader. Въпроса ми беше каква е разликата между автоматичното изпълнение и ръчното изпълнение, при което сваляш .ISO файла и използваш Rufus да го вкараш във флашка. Основния ми въпрос в първия ми пост е къде е разликата между тези два варианта.

току-що, FatMan9 написа:

Защо? С какво този инструмент е по-добър от метода при който ръчно се сваля .ISO файла и се вкарва във флашка чрез Rufus?

Не разпитвай като малоумен, какъвто си , а действай, щом хората са решили да ти помагат. Така или иначе , нищо няма да разбереш от обясненията им. Няма да ти изписваме по една страница с инфо, заради празната ти кратуна!

преди 5 минути, FatMan9 написа:

Имам подобен инструмент, казва се Windows ISO Downloader. Въпроса ми беше каква е разликата между автоматичното изпълнение и ръчното изпълнение, при което сваляш .ISO файла и използваш Rufus да го вкараш във флашка. Основния ми въпрос в първия ми пост е къде е разликата между тези два варианта.

Искаш ли всички да ти теглим по една м***а и да пътуваш от тук?

преди 1 минута, Kolev72 написа:

Не разпитвай като малоумен, какъвто си , а действай, щом хората са решили да ти помагат. Така или иначе , нищо няма да разбереш от обясненията им. Няма да ти изписваме по една страница с инфо, заради празната ти кратуна!

Така и не разбра,че няма добра или лоша.Има удобна...За целта,трябва да пробваш...Сам.

преди 2 минути, цър-вул написа:

Боже, колко мъка има по земята. Да се ползват инструменти за направа на зареждащи USB носиители...

Този копелдак ако е близко до мен, повярвай ми - ще го пребия !

преди 15 минути, Kolev72 написа:

По-добре недей - ще си навлечеш неприятности само

Пребий го с думи!

преди 1 минута, grizly написа:

По-добре недей - ще си навлечеш неприятности само

Няма да се дигна и да похарча 300 лева заради един скапаняк в този форум. По добре е да ги вложа в един "Солиден диск", както го нарича Мазанката!

RUFUS-a си заслужава ако правиш повече от една флашка или искаш да направиш версия на инсталатора различна от последната

преди 5 минути, ined написа:

RUFUS-a си заслужава ако правиш повече от една флашка или искаш да направиш версия на инсталатора различна от последната

Мазният нищо няма да направи пуска теми да ви гледа сеира :giggle1:

преди 8 минути, dimy написа:

Той от две програми не може да си избере,ти трета му предлагаш.Ако му покажем че има и още ,ще завалят въпроси,няма оттърване.Нищо да пита,има Бг.поговорка за питането.

• Автор
преди 2 часа, Kolev72 написа:

Защо не ми обясните? Аз мога да ви разбера.

Защо си толкова груб с мен?

Защо толкова си се озлобил към мен? Какво съм ти направил?

Е ти не познаваш Bootlicker ли?! Колкото и да си сменя снимката и ника няма как да го сбъркаш.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 28 минути, Емил Костов написа:

Е ти не познаваш Bootlicker ли?! Колкото и да си сменя снимката и ника няма как да го сбъркаш.

Абе Емо!

Не виждаш ли, не прочете ли че докато той се регистрира отново, бях първият, който му го написа? Някои от Вас четете също като него - последната дума, преди точката!

преди 5 минути, Kolev72 написа:

Абе Емо!

Не виждаш ли, не прочете ли че докато той се регистрира отново, бях първият, който му го написа? Някои от Вас четете също като него - последната дума, преди точката!

Не съм чел другите ти коментари. Просто казах, че това е Bootlicker.

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

Какъв съм? Това "bootlicker" означава "подлизурко"/"подмазвач". Защо ме наричаш с подобни термини?

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Някой да е оспорвал този факт? Освен мазният. И това не си забелязал.  Е, нивото ви не е такова, като на Мазния, но кара човек да се замисли! Този форум , много от Вас го имате единствено за забавление. Ето, горният пост над моя, явно ти го показва!

"Какъв съм? Това "bootlicker" означава "подлизурко"/"подмазвач". Защо ме наричаш с подобни термини?"

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Просто казах, че това е Bootlicker.

преди 2 минути, FatMan9 написа:

Какъв съм?

Емо, я го блокирайте по мак адрес като е толкова нагъл

Емил тук е модератор толкова, колкото Аз съм авиатор! Ти го караш да го блокира. Това да го направи може единствено, Администратора на форума.

• Автор
преди 14 минути, Kolev72 написа:

Някой да е оспорвал този факт? Освен мазният. И това не си забелязал.  Е, нивото ви не е такова, като на Мазния, но кара човек да се замисли! Този форум , много от Вас го имате единствено за забавление. Ето, горният пост над моя, явно ти го показва!

"Какъв съм? Това "bootlicker" означава "подлизурко"/"подмазвач". Защо ме наричаш с подобни термини?"

Какво му е на поста ми? Наричате ме с определени думи които са ми странни - и аз ви питам защо го правите. Вие така и не ми дадохте адекватен отговор.

преди 1 минута, FatMan9 написа:

Какво му е на поста ми? Наричате ме с определени думи които са ми странни - и аз ви питам защо го правите. Вие така и не ми дадохте адекватен отговор.

Ето ти адекватния отговор:

Баща ти, когато е решил да те прави, е придърпал майка ти на рогозката и в крайна сметка е свършил на нея(рогозката). Майка ти, с лъжицата те е събирала за да види  крайният експеримент.  Сега се разкарай от тук! Не се ли усещаш че си брутално глупав? Аз в този форум съм вече 19 години но такъв НЕЩАСТНИК като теб не съм срещал през тези всичките години!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.