Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Създаване на инсталационна медия за Windows 10

Featured Replies

преди 6 часа, FatMan9 написа:

Искам да създам инсталатор на външен носител, флашка, за Windows 10. Искам да попитам кой метод е по-добър, сваляне на .ISO файла и използване на Rufus за вкарването му във флашката, или използването на Windwos Media Creation Tool от ето тук: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Къде е разликата между тези два варианта, и кой от тях е по-добър?

Какво значи по-добър? Какво е добро и зло? Едното е за всякакви системи, другото е за Уини.

• Отговори 60
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Ето ти тулче за тази работа, с което лесно би могъл да се справиш. Трябват 4-5 последователни клика с мишката, ако разбира се четеш внимателно. Ползвам го винаги за всички видове Windows, включително

• Колев 74
    Колев 74

Не разпитвай като малоумен, какъвто си , а действай, щом хората са решили да ти помагат. Така или иначе , нищо няма да разбереш от обясненията им. Няма да ти изписваме по една страница с инфо, заради

• Ето прочети за нея.https://www.kaldata.com/софтуер/microsoft-windows-iso-download-tool-112968.html

преди 6 часа, FatMan9 написа:

кой метод е по-добър, сваляне на .ISO файла и използване на Rufus за вкарването му във флашката, или използването на Windwos Media Creation Tool от ето тук: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Къде е разликата между тези два варианта, и кой от тях е по-добър?

и двата метода са добри
разликата е че с първия метод, можеш да си направиш бутваща флашка на исо което на теб ти харесва

• Автор
преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Какво значи по-добър? Какво е добро и зло? Едното е за всякакви системи, другото е за Уини.

преди 2 минути, дръндю написа:

и двата метода са добри
разликата е че с първия метод, можеш да си направиш бутваща флашка на исо което на теб ти харесва

Мерси за кратките и ясни отговори. Някои хора трябва да вземат пример от вас и да се учат как да пишат правилни отговори, вместо да се гневят и да обиждат и заплашват невинни хора, които нищо на никого не са направили.

Опитай се да осмисляш и да мислиш върху всичко което ти се казва за което питаш, не усещаш ли че за едно и също нещо питаш по-много пъти - един път завинаги разбери че това вбесява и дразни много от хората тук.

И аз имам в момента проблеми също, и се сбслъсквам с неща за първи път, и се опитвам да си ги реша с помоща на хората тук - но мисля като ми дадат насоки и отговор, ако не ми дадат такъв - сам си го търся.

А ти и това не правиш - всички тук вече знаем че чакаш абсолютно всичко наготово - е няма кой да ти го даде просто!

преди 3 часа, dimy написа:

Готиното е,че може да вкараш различни операционни системи или например и стрелец и стартираш каквото ти се иска.

преди 39 минути, FatMan9 написа:

Някои хора трябва да вземат пример от вас и да се учат как да пишат правилни отговори, вместо да се гневят и да обиждат и заплашват невинни хора, които нищо на никого не са направили.

Някои хора трябва да се постараят за потърсят първо информация и после да задават купища въпроси,че и отгоре на това да се сърдят. Честно не ми е ясно за какво се пускат толкова теми,след като има достатъчно теми в които да се зададе въпроса. Отделно пък този въпрос е дискутиран доста пъти.

• Автор
преди 26 минути, grizly написа:

Опитай се да осмисляш и да мислиш върху всичко което ти се казва за което питаш, не усещаш ли че за едно и също нещо питаш по-много пъти - един път завинаги разбери че това вбесява и дразни много от хората тук.

"Опитай се да осмисляш..."

Спри тук. Аз не мога а мисля, не съм способен да мисля. Моя мозък е предназначен за най-елементарни операции, като ръководене от инстинкти, усет за топло и студено, реагиране на промени в околната среда и взаимодействие с околната среда. Тежки мисловни операции не мога да изпълнявам. Високите технологии и разбирането им изискват мисъл, която аз не мога да проявя.

Просто съм си такъв - приемете ме такъв какъвто съм и не ме дискриминирайте.

преди 26 минути, nikssi написа:

Готиното е,че може да вкараш различни операционни системи или например и стрелец и стартираш каквото ти се иска.

Мерси, ще го имам предвид.

преди 15 минути, FatMan9 написа:

Моя мозък е предназначен за най-елементарни операции, като ръководене от инстинкти, усет за топло и студено, реагиране на промени в околната среда и взаимодействие с околната среда. Тежки мисловни операции не мога да изпълнявам. Високите технологии и разбирането им изискват мисъл, която аз не мога да проявя.

И как тогава си жив? Как печчелиш пари? Какво ядеш, бе мазен?

преди 18 минути, FatMan9 написа:

Спри тук. Аз не мога а мисля, не съм способен да мисля. Моя мозък е предназначен за най-елементарни операции, като ръководене от инстинкти, усет за топло и студено, реагиране на промени в околната среда и взаимодействие с околната среда. Тежки мисловни операции не мога да изпълнявам. Високите технологии и разбирането им изискват мисъл, която аз не мога да проявя.

Просто съм си такъв - приемете ме такъв какъвто съм и не ме дискриминирайте.

Брей супер дупер интелекта се оказа....  проста амеба :eek::grimace:

преди 13 минути, petie1 написа:

Брей супер дупер интелекта се оказа....  проста амеба :eek::grimace:

Dr. Jekyll and Mr. Hyde

преди 8 минути, The Rage написа:

Dr. Jekyll and Mr. Hyde

Hulk :)

преди 7 часа, NewRedDragon написа:

Нови хапчета трябват за съжаление.

преди 14 часа, Емил Костов написа:

Е ти не познаваш Bootlicker ли?! Колкото и да си сменя снимката и ника няма как да го сбъркаш.

Ама това новият тролски профил на Мазния ли е?! :laughing5:

преди 3 часа, Coco1 написа:

Мазния няма ли го :rolleyes:

Е това му е новият профил, колкото и да се прави на "Дева Мария". Следи само изказа, темите които пуска , постовете които дава. Не е нужно да го проверявам.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 17 часа, нушо написа:

Той от две програми не може да си избере,ти трета му предлагаш.Ако му покажем че има и още ,ще завалят въпроси,няма оттърване.Нищо да пита,има Бг.поговорка за питането.

Ако завалят въпроси ще му кажа да се гръмне!

преди 8 часа, Емил Костов написа:

Нема да помогнат за жалост медицината е безсилна вече... Текстилната индрустия е на ход тук ;)

П.С Купи си нова кристална топка :biggrin:

преди 3 часа, dimy написа:

Ако завалят въпроси ще му кажа да се гръмне!

Аз му го казах това още миналата година, когато написа, че е въоръжена охрана( представяш ли си човек 22,23 годишен, пълен идиот, на когото дадена фирма е поверила оръжие за охрана?) , но явно го достраша да го направи. Това значи, че има 1-2 гънки останали от детските му години.

• Автор
преди 18 часа, NewRedDragon написа:

Жив съм, тъй като метаболизирам органична материя в енергия.

Не печеля пари, за какво са ми пари?

Какво ям ли? Зеленчуци, месо, захари, и други органични елементи.

преди 18 часа, vlado1985 написа:

Ето още един добър инструмент за направата на буутваща флашка

http://www.winsetupfromusb.com/downloads/

Не отварям сайтове с протокол HTTP, тъй като има висок риск за сигурността.

преди 11 часа, Емил Костов написа:

За какви хапчета става въпрос?

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Не печеля пари, за какво са ми пари?

Примерно за:

преди 4 минути, FatMan9 написа:

Зеленчуци, месо, захари, и други органични елементи.

• Автор
преди 2 часа, Kolev72 написа:

Аз му го казах това още миналата година, когато написа, че е въоръжена охрана( представяш ли си човек 22,23 годишен, пълен идиот, на когото дадена фирма е поверила оръжие за охрана?) , но явно го достраша да го направи. Това значи, че има 1-2 гънки останали от детските му години.

Отново си се объркал. Бъркаш ме с някой друг. Аз не работя като охрана. Всъщност, за не работя нищо - безработен съм.

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

Примерно за:

Аз тези неща ги получавам безплатно - имам градини и и дворове с животни. Не е нужно да давам пари за неща, които сам мога да си произведа. Аз съм достигнал ниво на развитие, при което пари не са ми необходими за оцеляването ми.

преди 16 минути, FatMan9 написа:

Аз тези неща ги получавам безплатно - имам градини и и дворове с животни. Не е нужно да давам пари за неща, които сам мога да си произведа. Аз съм достигнал ниво на развитие, при което пари не са ми необходими за оцеляването ми.

Безплатни (за теб) ще само шамарите

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.