Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Носталгия! Предлагам ....

Featured Replies

преди 23 минути, Мери Динолова написа:

Това е важното, винаги, тук ... сега. 

И вовеки...Амен 

• Отговори 93
  • Прегледи 8,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Ча'ай, че забрайх - оригиналния ми профил е с последно име @DarkEdge. А този профил създадох по морално-етични съображения - от стария профил се обърнах към един (няма да го определя със съществително

• цър-вул
    цър-вул

Абр, поне на мен, не ми звучат по един и същ начин Благодаря и палецът. Палецът се цъка за щяло и нещяло в зюнак на съгласие с написаното! Друго си е написаната думичка Благодаря - съвсем друго послен

• цър-вул
    цър-вул

преди 11 минути, цър-вул написа:

И вовеки...Амен 

Дай боже, всекиму!  По много и все кога, най-му трябва! :emoji_natur-67:

на 19.06.2022 г. в 20:57, Мери Динолова написа:

Предлагам да се преброим и тагнем! Всеки, които му стиска да се отбележи, от кога е тук,и колко профила е сменил и защо! Кой период си спомня с усмивка, кои потребили си спомня с охота, кои неглижира. Съдържанието на кои теми, събуждат интереса му, кои го разсмиват, кои го натъжават и защо? И друг много важен въпрос - ЗАЩО ОЩЕ/Е Е ТУК? Много питанки .... нали?

Ще започна аз. За всички разпознали ме, ще кажа, че се завръщам винаги ... защо ли?! ...

Ех Веске, Веске, искаш нещо от хората, което на теб самата не ти стиска да направиш. Поредната женска манипулация…… Аз не разбрах от поста ти колко профила смени до тук, защо не ги назова, един кой си ,еди кой си, еди кой си! Точка!

Пак искаш шоу на чужд гръб!

П. П. Как да те уважавам, като си безпринципна?!  Човек без принципи, е като дърво без корен…. Посоката Веске….. Посоката губи човек без принципи………

Не ми отговаряй, все пак ти желая всичко добро. Не съм злобар и душманин на хората.

• 3 седмици по-късно...
на 19.06.2022 г. в 21:57, Мери Динолова написа:

Предлагам да се преброим и тагнем! Всеки, които му стиска да се отбележи, от кога е тук,и колко профила е сменил и защо! Кой период си спомня с усмивка, кои потребили си спомня с охота, кои неглижира. Съдържанието на кои теми, събуждат интереса му, кои го разсмиват, кои го натъжават и защо? И друг много важен въпрос - ЗАЩО ОЩЕ/Е Е ТУК? Много питанки .... нали?

Ще започна аз. За всички разпознали ме, ще кажа, че се завръщам винаги ... защо ли?! ... Мхмм .. не знам! Вероятно съм емоциална и чувствитена/интровертна натура. Тук съм отново, и отново не знам, защо! :P 

Имах щастието да бъда част от няколко групи, да опозная профили отблизо, да създам приятелства и да ги съсипя. Неизбежно е. Харесвах профила на AAUUXX. Много уравновесен и умен човек. Профил за пример. И с чувство за хунор, и с знания и с вродена интелегентност. Прекрасни спомени! Жалко за такива потребители! Имаме нужда от тях! 

Ако трябва да съм честна, не помня първата си регистрация. Но вие, ако си спомняте и имате желание, споделете!
Доста, няма да се включат, и аз ги разбирам. ;) 

Здравейте на всички с които се познаваме от сблъсаците на форумната арена, интелектуални, образователни или откровенно просташки с нотка на опиянение, но винаги забавни такива.

Мери темата е в посока искренно и лично ,но добре -харесва ми, не бях влизал доста време да чета форума до днес,  и тамата ти ме накара да се включа отново във форума.

В групата съм писал за това от кога съм във форума, а именно от 2007-8г като читател, като в по -късен етап си направих профил за да участвам в темите, което ме подсеща за peppone1, колоритен потребител с голям капацитет на самодейност в електрониката по онова време :wors:

Защо напусках форума толкова пъти през годините, ами спрях алкохола :D-шегувам се, просто прегрявах в даден момент и имах нужда от почивка. 

на 19.06.2022 г. в 22:25, petie1 написа:

Аз съм тук горе долу от 3 години, профила ми е по стар защото го бях зарязал за години и един ден се сетих за него та това е, иаз съм бил в групи  с Мери, е разбирахме се да но за мой яд тези групи или се разпаднаха или друго се случи, и на мен ми липсват Бушона, Царя на лютеницата и Моралдо Мори, където и да са нека са живи и здрави

Прав си царя на лютеницата, или повелителя на гущеруте и пушека -незаменим.

на 19.06.2022 г. в 23:28, АСПЕКТ написа:

Нямам друг профил, нов потребител съм. Тук съм да минава време и да прочета някаква новина. По-скоро добри новини. Защото има тв. За лошите новини.

Във форума след като стана не толкова технически, добрите новини са все по малко. След тази транформация форума пренасочи енергията към политически раздел -теми където да си призная опитах да саботирам с присъствието си в тях преди време но с грандиозен неуспех.

преди 47 минути, AAUUXX написа:

Здравейте на всички с които се познаваме от сблъсаците на форумната арена, интелектуални, образователни или откровенно просташки с нотка на опиянение, но винаги забавни такива.

Мери темата е в посока искренно и лично ,но добре -харесва ми, не бях влизал доста време да чета форума до днес,  и тамата ти ме накара да се включа отново във форума.

В групата съм писал за това от кога съм във форума, а именно от 2007-8г като читател, като в по -късен етап си направих профил за да участвам в темите, което ме подсеща за peppone1, колоритен потребител с голям капацитет на самодейност в електрониката по онова време :wors:

Защо напусках форума толкова пъти през годините, ами спрях алкохола :D-шегувам се, просто прегрявах в даден момент и имах нужда от почивка. 

Във форума след като стана не толкова технически, добрите новини са все по малко. След тази транформация форума пренасочи енергията към политически раздел -теми където да си призная опитах да саботирам с присъствието си в тях преди време но с грандиозен неуспех.

Добре дошъл! 

Така се радвам да те видя отново! ❤🤗🌻

Ей, направи ми деня! :clap:

пп: През тела ми е мъка. Довечера повечко! ;)

преди 3 минути, Мери Динолова написа:

Добре дошъл! 

Така се радвам да те видя отново! ❤🤗🌻

Ей, направи ми деня! :clap:

Отново се събрахме старите познайници :D

на 20.06.2022 г. в 23:07, дръндю написа:

не намерих по-голям черпак
мецътъ гуй скрила

Ай ся ,ти си го скрил да не те бии меца с него ,ма не си признаваш :D

току-що, цър-вул написа:

g2r7WN.jpg

Ем като си прав си прав Дарк -привет :D

Завиждам им за ушите от снимката, ако разбираха музиката щяха да споделят голяма детайлност.

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Отново се събрахме старите познайници 

с твойта поява ми опрай деня ве човек
много се радвам, че ще има с кой да си лафя, да се шегувам, да се консултирам и тънъ
ми тъй де, повечето се сърдят, като рече човек да се пошегува с тех
ади, карай я по-леко и не им се връзвай на серсемите кът мен
и много приятни мигове във форума ти пожелава дрътуту сигън

преди 3 минути, дръндю написа:

че ще има с кой да си лафя, да се шегувам, да се консултирам и тънъ

Винаги на разположение съм за тез работи.

преди 4 минути, дръндю написа:

ми тъй де, повечето се сърдят, като рече човек да се пошегува с тех

Щот са все сериозни ора ,не кат нас простаци.

преди 5 минути, дръндю написа:

и много приятни мигове във форума ти пожелава дрътуту сигън

Жив и здарав и корав Дрънди ,меца да е доволна да те бии по малко и картофи да не те кара да белиш всеки ден .

Ще ме вземете ли и мен,в ОФ-то?

преди 10 минути, AAUUXX написа:

Само ако имаш партиина книжка .

От ДКМС,ще свърши ли работа?

преди 1 час, AAUUXX написа:

Драго ми е да разбера, че си онлайн и да те видя отново.

✌️

Йееееей!

Яко Бушона се завърнал, еха веселбата почва на макс

преди 2 часа, AAUUXX написа:

Май беше на гущеровата супа и пушилките

преди 3 минути, petie1 написа:

Май беше на гущеровата супа и пушилките

Прав си пада си малко хард и беше готов супа да вари от тях :D

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.