Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще вдигат минималната работна заплата

Featured Replies

Не ми стана ясно дали ше вдигат осигуровките нищо не се споменава .

• Отговори 135
  • Прегледи 8,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Де да имаше някой управляващ, който да е поне като него, но няма.

• в историята поне аз не съм чел, власт да бъде взета по мирен-безкръвен начин този феномен в България никъде не съм го срещал, което предполага, че властниците са същите онези, които бяха управляващи

• българите бяха по-работливи и задружни спомням си, специалист от ГФР, при монтаж на тяхна машина, нарече държавата ни "малката Швейцария на балканите" сега сме разделени по най различни признаци-п

Публикувани изображения

• Автор
преди 1 минута, adersa написа:

Не ми стана ясно дали ше вдигат осигуровките нищо не се споменава .

Не се знае.

Това, за което знаем, че със сигурност ще бъде вдигната са удръжките.

преди 8 минути, PigMan9 написа:

Ако работиш на място, където допълнително положения труд се заплаща, тогава е нормално да вземаш повече пари. И при мен има случаи, когато вземам повече пари от колегите си.

Допълнителното колич. труд си е допълнително. Качеството и отношението е важно. Аз си взимам почти двойно при редовните смени и това е, защото съм си го заслужил и спечелил. 

преди 5 минути, PigMan9 написа:

Не се знае.

Това, за което знаем, че със сигурност ще бъде вдигната са удръжките.

Дядо от колко години си пенсионер в Мосейково

• Автор
преди 21 минути, васил козарев написа:

Допълнителното колич. труд си е допълнително. Качеството и отношението е важно. Аз си взимам почти двойно при редовните смени и това е, защото съм си го заслужил и спечелил. 

Как си го "заслужил и спечелил"? Какво точно си направил, че да заслужиш по-голяма заплата?

преди 50 минути, васил козарев написа:

Ако фирмата е на поръчки, значи общото количество работа и цената за изпълнение са крайни числа. За да ти дава на теб повече, значи не дава на останалите, или на някои от тях, пълна заплата.

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Ако фирмата е на поръчки, значи общото количество работа и цената за изпълнение са крайни числа. За да ти дава на теб повече, значи не дава на останалите, или на някои от тях, пълна заплата.

Или че другите се скатават и не си вършат работата. Ще се повторя : отношението и качеството към работата са важни. 

• Автор
преди 3 минути, васил козарев написа:

Или че другите се скатават и не си вършат работата. Ще се повторя : отношението и качеството към работата са важни. 

Колко лева ти е заплатата? И откъде идват бонусите, които ти дават? Вземат ли се удръжки от заплатите на другите хора, за да си даде увеличение на твоята заплата?

Интересно ми е откъде идват парите за увеличение на твоята заплата.

преди 10 минути, PigMan9 написа:

Колко лева ти е заплатата? И откъде идват бонусите, които ти дават? Вземат ли се удръжки от заплатите на другите хора, за да си даде увеличение на твоята заплата?

Сигурно, шефа му от добро сърце му дава част от приходите, които е предвидил за себе си.

Който работи повече, по-качествено, не се скатава, не се прави на луд, не клинчи, взима винаги повече пари :D 

Виж сега, при комунистическата уравниловка ще взимаш същото като някой, който работи. :D 

Ама не е комунизъм, рзбиршли :D 

И Слава Богу, че не е. :D 

• Автор
преди 44 минути, васил козарев написа:

Който работи повече, по-качествено, не се скатава, не се прави на луд, не клинчи, взима винаги повече пари :D 

Виж сега, при комунистическата уравниловка ще взимаш същото като някой, който работи. :D 

Ама не е комунизъм, рзбиршли :D 

И Слава Богу, че не е. :D 

Защо не отговаряш на въпросите, които ти задавам? Отговори на следните въпроси, ако може:

преди 1 час, PigMan9 написа:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.