Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Политика за справедливо ползване на роуминг в ЕС-Варианти?

Featured Replies

преди 3 часа, stoy@n написа:

Е, сега...така му дойде на момчето явно..:emoji_smiley-03: ами не стоя в една държава, иначе да си бях взел-все нагоре-надолу...имах една на ALDI ама не я бях ползвал няколко месеца и замина, така и с Vodafone UK. А ползвах една на 3UK която беше валидна за 2 години и съм я ползвал само в роуминг. Чак година и половина след като я купих и използвах ми дойде SMS че я ползвам в нарушение на правилата за справедливо ползване.

Не каза как стои въпроса с предплатената ката?

Същото е.

• Автор
преди 13 минути, Емил Костов написа:

Ами няма как да е същото...Сега плащам месечна такса и допълнително си плащам за използваните минути и МБ. На предплатената карта евентуално може да ме таксуват двойно или ще ми спрат картата?

преди 2 минути, stoy@n написа:

Ами няма как да е същото...Сега плащам месечна такса и допълнително си плащам за използваните минути и МБ. На предплатената карта евентуално може да ме таксуват двойно или ще ми спрат картата?

И какво правим като ти спрат картата?

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

И какво правим като ти спрат картата?

Ами не знам, нали за това питам как се процедира при преплатените карти.

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Понеже Емо не даде информация как става преминаването от договор към препдплатена услуга при Воваком, реших аз да дам след като минах на предпалтена на две от сим картите, които се водят на мое име. 

Ако договора ви е изтекъл (както беше притези две карти) се преминава сравнително лесно. В офис на Виваком правите вашата заявка и чакате одобрението от регионален мениджър. До 48 часа след одобрението вече сте на предплатена услуга. Не така стои въпросът обаче с договор който не е изтекъл, както е на моята карта. Там можете да преминете на предпlaтена услуга един месец преди изтичането на договора. Ако решите да прекратите договора можете да го направите след палщане на съответните неустойки и номерът ви се закрива. Варианта за преминаване към предплатена в моя случай (за да си запазя номера) ще трябва да мина на друг оператор на предплатена услуга и след това ако искам да се върна пак към Виваком. Ако сте взели телефон на изплащане е малко по-сложно, но аз нямам такова.

Неудобното е, че презареждането на предпалтените карти става единствено със закупен ваучер. Не намирам начин да презаредя през интернет. Има опция ако сте на договор-презареди на приятел, но като мине и моята карта на предпалтена услуга трябва да си купувам ваучери, което му се струва доста странно като единственна опция. Ако някой знае начин за презареждане по интернет, моля да сподели.

Поздрави,

stoy@n

Човеко, прехвърли си номера към друг оператор в този случай!!!

Аз казах!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.