Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде предлагат надомна работа, която не е измама?

Featured Replies

Беден съм и ми трябва втора работа, която да работя наред със сегашната си. Предпочитам надомна работа. Чух, че се предлага работа, при която сглобяваш химикали, и после тези, които са ти ги дали, ти плащат пари. Търсих в интернет, но това, което намерих, ми прилича на измама.

Може ли някой, който разбира повече от мен, да ме упъти, че да мога да си намеря втора работа, от която до получавам допълнителен доход, за да оцелея и продължа борбата с този труден живот? :(

преди 8 часа, FatMan9 написа:

Търсих в интернет, но това, което намерих, ми прилича на измама.

Повечето са такива, намери си почасова работа или развии хоби от вкъщи с което да припечелваш, косене на трева, рязане на дърва, почистване на имоти в квартала и др.

преди 15 минути, AAUUXX написа:

Повечето са такива, намери си почасова работа или развии хоби от вкъщи с което да припечелваш, косене на трева, рязане на дърва, почистване на имоти в квартала и др.

Е,намери го.

Като ти чета постовете в раздел политика, успяваш да смажеш "противника". Това, сериозно.

Моето предложение:

Гледай всячески да влезеш в следващото народно събрание. Народен представител от някоя партия, хич няма да ти навреди. А и заплатката е хубава. Тъкмо ще оставиш сегашната работа и това, да търсиш надомна. Тогава ще имаш и достатъчно време и за надомна работа, ако се издигнеш сред съпартийците си. Премийки, командировчици наляво -надясно, та даже и по чужбина. Ръчичките ти ще са винаги чисти, няма да ти трябва ни мотика, ни лопата. Току виж са ти дали и служебна колца с шофьор и ще се показваш из вилаета, в който си избран. Народ след теб, колкото искаш. Ще им хвърляш по някоя пара зад гърба си и ще си спечелиш още по вече привърженици. Пък и ако попаднеш в някоя комисия по европейските фондове, хептен ще си добре. Една яхтичка на третата ти година като народен представител, много ще ти ходи. Още по вече, че си от Бургаския край и ще ти е винаги под ръка(за яхтата става въпрос) И накрая току си се и...оженил. Нали ги знаеш сегашните моми! Дай им пари и им гледай сеира отстрани. А аз те познавам като не ревниво момче, така че и женичката ти може да заработва някой лев. За семейното благо. Опитай. Според мен, не е лоша идеята ми, докато тук, все така ще си неудовлетворен от отговорите на момчетата на твоите въпроси. Приятел съм ти и не ти мисля лошото. Нали?

преди 11 часа, FatMan9 написа:

Беден съм и ми трябва втора работа, която да работя наред със сегашната си. Предпочитам надомна работа. Чух, че се предлага работа, при която сглобяваш химикали, и после тези, които са ти ги дали, ти плащат пари. Търсих в интернет, но това, което намерих, ми прилича на измама.

Може ли някой, който разбира повече от мен, да ме упъти, че да мога да си намеря втора работа, от която до получавам допълнителен доход, за да оцелея и продължа борбата с този труден живот? :(

на 15.06.2022 г. в 8:42, FatMan9 написа:

Аз нямам нужда от милостини и дарения! Аз съм много богат човек и имам достъп до храна и каквото си поискам по всяко време на денонощието.

За кого ме питаш? Аз не познавам никакви "мазни" хора. Аз не зная кои са мазните, но съдейки по написаното от теб, и ти не знаеш кои са мазните - затова не искаш да ми обясниш кои са мазните и търсиш извинения да не даваш обяснение.

преди 39 минути, Kolev72 написа:

Моето предложение:

Гледай всячески да влезеш в следващото народно събрание. Народен представител от някоя партия, хич няма да ти навреди. А и заплатката е хубава. Тъкмо ще оставиш сегашната работа и това, да търсиш надомна. Тогава ще имаш и достатъчно време и за надомна работа, ако се издигнеш сред съпартийците си. Премийки, командировчици наляво -надясно, та даже и по чужбина. Ръчичките ти ще са винаги чисти, няма да ти трябва ни мотика, ни лопата. Току виж са ти дали и служебна колца с шофьор и ще се показваш из вилаета, в който си избран. Народ след теб, колкото искаш. Ще им хвърляш по някоя пара зад гърба си и ще си спечелиш още по вече привърженици. Пък и ако попаднеш в някоя комисия по европейските фондове, хептен ще си добре. Една яхтичка на третата ти година като народен представител, много ще ти ходи. Още по вече, че си от Бургаския край и ще ти е винаги под ръка(за яхтата става въпрос) И накрая току си се и...оженил. Нали ги знаеш сегашните моми! Дай им пари и им гледай сеира отстрани. А аз те познавам като не ревниво момче, така че и женичката ти може да заработва някой лев. За семейното благо. Опитай. Според мен, не е лоша идеята ми, докато тук, все така ще си неудовлетворен от отговорите на момчетата на твоите въпроси. Приятел съм ти и не ти мисля лошото. Нали?

И следващата му тема очаквам да бъде - набиране на средства за предизборна кампания :D

преди 17 минути, Coco1 написа:

Мазен защо си копейкаджия

Щот е чул ,че еврото губи позиции зареди инфлацията :D

преди 1 минута, AAUUXX написа:

И следващата му тема очаквам да бъде - набиране на средства за предизборна кампания :D

Това е сложно.По скоро-Как да наберем средства,без да се показваме,от вкъщи.По възможност,да идват на крака.

преди 4 минути, The Rage написа:

Това е сложно.По скоро-Как да наберем средства,без да се показваме,от вкъщи.По възможност,да идват на крака.

Кампанията може да провежда онлайн с излаз на терасата само за да поздрави тълпата скандираща fatman :wors:

преди 23 минути, AAUUXX написа:

Кампанията може да провежда онлайн с излаз на терасата само за да поздрави тълпата скандираща fatman :wors:

Ооооооох,недей онлайн.Че пак ще паранояса.С един биос вирус,ни побърка.Седем теми,само за него.

преди 12 часа, FatMan9 написа:

Можеш да шиеш, кроиш. Ако имаш крачна шевна машина.

преди 1 час, The Rage написа:

Ооооооох,недей онлайн.Че пак ще паранояса.С един биос вирус,ни побърка.Седем теми,само за него.

Ти па си нема друга работа да му напомниш! :)

преди 15 минути, Емил Костов написа:

Ти па си нема друга работа да му напомниш! :)

Пет дена и две нощи(бил е нощна смяна)е мислил,как да барне кернела на Андроид,да изкара...Като успоредно-записва на листче темите,които ще пуска(много са).

преди 1 минута, The Rage написа:

Пет дена и две нощи(бил е нощна смяна)е мислил,как да барне кернела на Андроид,да изкара...Като успоредно-записва на листче темите,които ще пуска(много са).

Сега още е под наркоза. Ще видиш утре какво ще стане!

преди 3 часа, Kolev72 написа:

Като ти чета постовете в раздел политика, успяваш да смажеш "противника". Това, сериозно.

Моето предложение:

Оправи ми за деня настроението:), кажи къде да ти пратя нещо да се почерпиш...

преди 10 минути, Емил Костов написа:

Сега още е под наркоза. Ще видиш утре какво ще стане!

Очаквам нещо от сорта-Защо никой,не ми отговаря,по темата.Ама ясно,с много обеснения,че да го разбера.Понеже съм чиста енергия,от седмо ниво и много-много,не разбирам,какво ви мислят,дребните човешки душици.

""Оправи ми за деня настроението:), кажи къде да ти пратя нещо да се почерпиш...""

Ти вече го направи. А виртуално или реално, за мен е все едно. Поздрави в къщи и да сте живи и здрави всички!

вземи си  земеделска земя 

и си купи кокошки и  прасе и овци и кон и каруца

и пусни обява че продаваш 

свинско

овче месо  вълна млеко кисело пресно  сирене кашкавал

яйца пилешко

и транспортираш разни неща

може   и покрай река ако живееш да  си купиш мрежа  и да продаваш риба  и изворна вода 

•  
преди 4 минути, Banesc написа:

вземи си  земеделска земя 

и си купи кокошки и  прасе и овци и кон и каруца

свинско

овче месо  вълна млеко кисело пресно  сирене кашкавал

яйца пилешко

и транспортираш разни неща

може   и покрай река ако живееш да  си купиш мрежа  и да продаваш риба  и изворна вода 

•  

Първо ще трябва да ги удвои или утрои кокошката, овцете, прасето  и коня и след това да продава за да не е на загуба.

Истината е човек да се порови здраво в себе си, да си напише какво може да прави и когато отговори честно, пред себе си, види средствата с които може да работи/рискува, да си помъчи мозъка с КАКЪВ ЧАСТЕН БИЗНЕС МОЖЕ ДА СЕ ЗАХВАНЕ?! Започва се и от нищото! Стига да нямате болните амбиции за бързо разбогатяване, може човек да си осигури минимални средства за живеене като начало и ЕДВА ТОГАВА да развие идеите си! :basketball5:

преди 3 часа, Banesc написа:
  • ...

свинско

...

Не е зле да поизчака със свинското, че вълкът срина пазара...

В агенция с разнородна дейност влиза вълк и търси съдействие:
- Здравейте! Искам да продам три къщички. И партида свинско...

преди 10 часа, Coco1 написа:

Всеки копейкаджия е беден. Мазен защо си копейкаджия

Викаш те доларджиите едни милионери...?

HomelessCount0101422561730.jpg?t=2017051

преди 55 минути, Bubbles написа:

Викаш те доларджиите едни милионери...?

HomelessCount0101422561730.jpg?t=2017051

Франция също.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.