Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

коя FREE програмка ползвате за сваляне на клипове от Youtube ?

Featured Replies

преди 28 минути, Bubbles написа:

Ха верно е спряло да работи, не бях го пускал от доста време ся го пробвах преди и след обновяване и в двата случая греда.

Video Download Helper е добро решение ама има някаква протурка дето иска, сложил съм я и втъпреки това пак тук-там приписква.

Според мен им направи refund и си вземи парите ако не смятат да оправят проблема. Ако са излезнали в несъстоятелност бе редно да пишат някакво съобщение на сайта си или на блога си. Иначе е малко СКАМ схема. Та, дано да е само временно. Ако ли не...refund и с парите си вземи IDM.

VDH е добра добавка, но не винаги се справя за съжаление при DASH/HLS/m3u8. Изисква Companion-a да. Но безплатната му версия често сваля с воден знак и за да се премахне трябва да се купи платената. Общо взето малко патова ситуация. Засега YT-DLP ми е любимец. Сваля и съдържание от сорта на age-restricted в тубата като extract-ва бисквитките от браузъра (ако си логнат с някакъв акаунт в тубата). Просто е кофти, че се работи от команден ред. Но има и редица fork-ове за него, които му добавят някакъв интерфейс.

• Отговори 82
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Защото мигрираха на 4K Video Downloader Plus, но вече и за нея чета, че не работи. Преди пак им се е случвало, но са пускали Update и са поправяли проблема. Сега според коментари май отива към end-of-

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Аз съм му я казвал преди, но няма да се оправи с нея. Иначе да, има GUI за нея в лицето на: https://github.com/jely2002/youtube-dl-gui https://www.videohelp.com/software/youtube-dl-gui

• Алоууу съквартирантите ... 😁 VirusTotal - File - bc4a43ba6d78c53c584457d286bb6c15f6dec615e507a871e355b57239ac1149

Публикувани изображения

преди 13 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Ако бих купувал някаква програма, то това би била IDM. 44 лв. или колкото там беше за доживотен лиценз си е оферта отвсякъде ако се свалят много неща всеки ден. Не, че я няма и кракната, но цената не е чак толкова висока за да се рискува, а кракнатите често имат скрити изненадки.

Има скрипт в github.com за IDM freeze trial и IDM trial reset, на който може да се има доверие. 

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Има скрипт в github.com за IDM freeze trial и IDM trial reset, на който може да се има доверие. 

Да, то аз имам и чиста версия с алтернативно активиране (не я ползвам, само стои в кобура), но като цяло имах предвид, че човека си заслужава особено ако се ползва често. И най-хубавото е, че лиценза е доживотен, а не като модерните абонаменти. Просто има някои програми, които са в моя списък заслужаващи да се купят (не че нямат алтернативи разбира се). В това число влизат и Kaspersky, AppCheck, WinRaR, Mirillis Action и IDM и още няколко. :)

@Bubbles я пробвай сега пак да свалиш от тубата.

Според промените:

25.1.0.0196   |   May 12, 2025

Цитат

Enhanced Download Reliability

The update fixes several issues affecting link parsing and downloading from Twitch, Vimeo, and Bitchute. YouTube link downloading has also been stabilized, ensuring more consistent performance.

https://www.4kdownload.com/blog/2025/05/13/new-4k-video-downloader-plus-update-25-1-0/

преди 5 часа, B-boy/StyLe/ написа:

@Bubbles я пробвай сега пак да свалиш от тубата.

Според промените:

25.1.0.0196   |   May 12, 2025

https://www.4kdownload.com/blog/2025/05/13/new-4k-video-downloader-plus-update-25-1-0/

Дам ся тръгна ама зорлем, явно още има какво да доизкусуряват.

От известно време IDM предлага сваляне само в 360Р. Тук е описано как се заобикаля проблема докато си го оправят -> IDM: Как да разрешим проблема с ниска разделителна способност при изтегляне на видео?

на 23.08.2022 г. в 20:54, Ivan Zangagolev написа:

Свалям с Pontes Media Downloader. Поддържа свалянето на цели плейлисти и то не само от youtube, защото има вградени в нея youtube-dl и yt-dlp
Аз използвам версия 2.1, макар че последната версия е 3.5.1, защото версията 2.1 е по удобна за мен като човек който няма зрение.

Версия 3.5

https://pontes.ro/ro/utile/instrumente/pmd/Pmd_install_v3.exe

Версия 2.1

https://pontes.ro/ro/utile/instrumente/pontes_media_downloader_install_2_1.exe

Тегли добре, но видеата нямат звук!

на 5.05.2025 г. в 1:05, B-boy/StyLe/ написа:

Защото мигрираха на 4K Video Downloader Plus, но вече и за нея чета, че не работи. Преди пак им се е случвало, но са пускали Update и са поправяли проблема. Сега според коментари май отива към end-of-life.

Ползвай yt-dlp.exe (paste-ваш линка на тубата след изпълнимия файл) и ще се свали в папката, където се намира exe-то. Безплатно и мощно решение. Неудобството е, че се работи от команден ред. (Има и програми с интерфейси за него де, но аз си го ползвам през CMD).

https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/releases/download/2025.04.30/yt-dlp.exe

Нещо не работи като сложа линк и се затваря прозореца може би аз нещо не правя както трябва!

преди 1 час, sladura89 написа:

Нещо не работи като сложа линк и се затваря прозореца може би аз нещо не правя както трябва!

Покажи снимка какво точно правиш. Трябва да я извикаш от CMD. Примерно си свалил yt-dlp.exe на дял F:\

y1r6l1I.png

• 2 седмици по-късно...
на 15.05.2025 г. в 16:16, Joss Bomon написа:

От известно време IDM предлага сваляне само в 360Р. Тук е описано как се заобикаля проблема докато си го оправят -> IDM: Как да разрешим проблема с ниска разделителна способност при изтегляне на видео?

Оправено днес с новата версия на IDM 6.42 build 40

• 4 месеца по-късно...

YT почнали да слагат бан за 1 седмица ако се тегли с бисквитки? Подозирам, че и yt-dlp ще е засегнат тогава. А те се изискват за сваляне на съдържание, което се води age-restricted.

https://www.reddit.com/r/youtubedl/comments/1oe30jo/banned_from_yt_after_using_the_downloader_with/

Параметрите бяха:

F:\yt-dlp --cookies-from-browser firefox https://www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx

Иначе YT-DLP са оправили проблема с невъзможността за теглене с YT-DLP преди няколко дни. Връщаше HTTP Error 403.

Преди и след ъпдейта:

rXeX9C0.png

Играта на котка и мишка продължава.

Има прости решения и работят отлично. Програмата сама се актуализира и преодолява рестрикциите на тубата. 

https://vdownloader.en.softonic.com/download

22.PNG

23.PNG

24.PNG

Тествал съм IDM и то няколко версии на програмата и смея да кажа, че от нея по смотана програма няма на света!!!
Никога не сваля нищо от никъде, а само htm или html връзка и дотам.
Изключително гадна програма, че и платена на всичко. Лошото е, че този който я прави не заслужава нито един лев защото е направена възможно най зле.

на 17.05.2025 г. в 10:30, sladura89 написа:

Тегли добре, но видеата нямат звук!

Да, те я прецакаха за съжаление! Не е проблема в твоя телевизор.
Сега използвам ако е само за видео или плейлист от ютуба програмката DlNow Video Downloader. А иначе си имам готови командни скриптове за yt-dlp.exe за рязане, работа с файлове, теглене и Т.Н.

преди 5 часа, Panzer 4 написа:

Има прости решения и работят отлично. Програмата сама се актуализира и преодолява рестрикциите на тубата. 

https://vdownloader.en.softonic.com/download

Алоууу съквартирантите ... 😁

VirusTotal - File - bc4a43ba6d78c53c584457d286bb6c15f6dec615e507a871e355b57239ac1149

преди 5 часа, nikssi написа:

Алоууу съквартирантите ... 😁

VirusTotal - File - bc4a43ba6d78c53c584457d286bb6c15f6dec615e507a871e355b57239ac1149

Това е същото, което ползват и uTorrent/BitTorrent. InstallCore и OfferCore са инсталационни платформи за адуер.

От няколко дена IDM не сваля нищо от YouTube! Бутонът отсъства. Махнах разширението, ъпдейтнах до последна версия, IDM след инсталация/ъпдейт автоматично добавя разширението си ако отсъства, рестартирах всякаква техника и пак е същото. Луцифер показва сваляне на два вида поток от YouTube - видео и аудио и тяхното сливане с ffmpeg. Изходен формат MP4. Не знам как е било до този момент. Все още не свалям с IDM. А моят скъп приятел @B-boy/StyLe/ си го купил даже. :no-no: Понеже заслужил. Никога вяра за никого. Правят и после зарязват, колко много такива са ми минали през ръцете. 80% от софтуера вече е изоставен и не се развива, даже "виси" да лапне още някоя пара ей така, за спорта. Ако държиш да вложиш парите си в нещо ползотворно, сега е момента да похарчиш парите си. Нещо, което наистина си заслужава, защото често авторите правят, после умират внезапно и хоп -> програмата умира с автора. Едно от чудесата на света е Dream Aquarium 2 - автора беше планувал да работи само с абонамент. Но от скоро е размислил да предостави и възможност за перманентно ползване доживот с всички екстри с две години възможност за ъпгрейд срещу $126. А след това и на преференциална цена за удължаване на ъпгрейда. Покупката става само и единствено чрез програмата! Тя те свързва и към твой профил с манипулация на лиценза при някаква нужда. Да ти кажа - доста екстри е внесъл, поне с още толкова нови чудеса, в сравнение с версия 1. :)  С един репак и имаш пълната версия на програмата, защото инсталатора му е скопен без добавки. После да ходи и да се хвърли от небостъргача, програмата си работи. Някога я преустанови заради бебе. И напълно разбираемо. И аз да съм, прекратявам всичко, просто нямаш време да дишаш. ;)  Скоро може да размисли и да върне само абонамент. Така че - действай докато е топло.

преди 8 часа, Клонинга написа:

От няколко дена IDM не сваля нищо от YouTube! Бутонът отсъства. Махнах разширението, ъпдейтнах до последна версия, IDM след инсталация/ъпдейт автоматично добавя разширението си ако отсъства, рестартирах всякаква техника и пак е същото. Луцифер показва сваляне на два вида поток от YouTube - видео и аудио и тяхното сливане с ffmpeg. Изходен формат MP4. Не знам как е било до този момент. Все още не свалям с IDM. А моят скъп приятел @B-boy/StyLe/ си го купил даже. :no-no: Понеже заслужил. 

Не съм го купувал. Обмислях го, но после се отказах. Иначе с последните версии ли сте тествали ти и Ванката по-горе? Защото изкараха няколко билда поред за доста къс интервал от време. Последния е Internet Download Manager 6.42 Build 52. Те от YouTube направиха промени (те постоянно правят) и може да са се сблъскали със същия проблем през, който мина и yt-dlp. Ако е така, ще го отстранят. Виж снимката по-горе от yt-dlp. И той не искаше да тегли преди актуализацията:

rXeX9C0.png

Във форума на GitHub бе пълно с теми относно това.

https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/issues/14680

Тези изгъзици на тубата с отделните видео и аудио много обърква голям брой програми. Едно време всичко се сваляше много по лесно, сега го направиха с 300 зора човек да сваля.

преди 2 минути, Ivan Zangagolev написа:

Тези изгъзици на тубата с отделните видео и аудио много обърква голям брой програми. Едно време всичко се сваляше много по лесно, сега го направиха с 300 зора човек да сваля.

Да, заради лицензите. Сега с тея HLS/DASH/M3U8 стриймове е по-тегава работата. Но не е като да няма средства. FetchV добавката се справя доста прилично. Както и методите от самите debugger инструменти на браузърите.

преди 16 часа, Joss Bomon написа:

Работи IDM и дори не съм с последен билд, а с 6.42/42 :

Само този факт не е достатъчен. Не си дал браузър. Все едно някой да каже "Със самолет не се стига до плажа, защото няма летище" и ти да отвърнеш "Пътувам успешно до плажа".

преди 7 часа, Клонинга написа:

Само този факт не е достатъчен. Не си дал браузър. Все едно някой да каже "Със самолет не се стига до плажа, защото няма летище" и ти да отвърнеш "Пътувам успешно до плажа".

И като ти дам браузер, това какво ще промени? И двата са хромиум базирани.

На Windows 11 с Edge и Brave си работи прекрасно. Edge е с AdGuard, а Brave само с вградения блокер. IDM е с "купен" от тракер "вечен лиценз" за конкретния билд.

Искаш още доказателства ли? Не съм от хората, които се излагат пред другите с лъжи! Ако снимката в горния ми пост не ти е достатъчна, ще те зарина със снимки и с клипче, щом държиш да се излагаш!

на 29.10.2025 в 07:34, Ivan Zangagolev написа:

С FreeTube няма проблеми.

https://freetubeapp.io/

2025-10-30-09-38.png

преди 50 минути, Joss Bomon написа:

И като ти дам браузер, това какво ще промени? И двата са хромиум базирани.

На Windows 11 с Edge и Brave си работи прекрасно. Edge е с AdGuard, а Brave само с вградения блокер. IDM е с "купен" от тракер "вечен лиценз" за конкретния билд.

Искаш още доказателства ли? Не съм от хората, които се излагат пред другите с лъжи! Ако снимката в горния ми пост не ти е достатъчна, ще те зарина със снимки и с клипче, щом държиш да се излагаш!

ОК, това инфо вече е ОК.
РЕЗУЛТАТЪТ за Edge: Трябва задължително да се излезе от акаунта в YouTube, после няма никакво значение дали си вътре или си вън, бутонът ще става активен, но... с едно голямо НО -> ЗАБЕЛЕЖКА: Бутонът се появява с голямо закъснение приблизително 8 секунди изчакване или ако сте много напористи и бързате много, може да опитате местене на слайдъра, което никак не е препоръчително и няма гаранция за успех, защото може да доведете до зависване, краш на процеса с "YouTube не отговаря" и да се наложи рестарт на браузъра и уебсайта.

преди 35 минути, Клонинга написа:

ОК, това инфо вече е ОК.
РЕЗУЛТАТЪТ за Edge: Трябва задължително да се излезе от акаунта в YouTube, после няма никакво значение дали си вътре или си вън, бутонът ще става активен

За Age-restricted би трябвало да иска да си вътре, защото използва бисквитките за оторизация на това, че потребителя има нужните години..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.