Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

коя FREE програмка ползвате за сваляне на клипове от Youtube ?

Featured Replies

преди 1 час, Клонинга написа:

РЕЗУЛТАТЪТ за Edge: Трябва задължително да се излезе от акаунта в YouTube, после няма никакво значение дали си вътре или си вън, бутонът ще става активен

Изобщо не излизам и с всяко влизане в тубата се логвам автоматично. IDM бутона се появява винаги, но вярно с минимално закъснение 4-5 sek. след като клипа тръгне.

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

FreeTube

Доколкото виждам, сваля отделно само видео или само аудио с всякакво качество, а видео + аудио само с най-ниското качество 360р/30fps. Това е голяма глупост и няма място за сравнение с IDM.

image.thumb.png.2ada58d100d7a98f9b59f4b84fcd25e5.png

• Отговори 82
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Защото мигрираха на 4K Video Downloader Plus, но вече и за нея чета, че не работи. Преди пак им се е случвало, но са пускали Update и са поправяли проблема. Сега според коментари май отива към end-of-

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Аз съм му я казвал преди, но няма да се оправи с нея. Иначе да, има GUI за нея в лицето на: https://github.com/jely2002/youtube-dl-gui https://www.videohelp.com/software/youtube-dl-gui

• Алоууу съквартирантите ... 😁 VirusTotal - File - bc4a43ba6d78c53c584457d286bb6c15f6dec615e507a871e355b57239ac1149

Публикувани изображения

4K Video Downloader Plus  за момента работи без проблеми.

преди 12 минути, Zolin написа:

4K Video Downloader Plus  за момента работи без проблеми.

И тя като всяка друга трябва да се обновява от време на време след някой "мурафет" от тубата, защото и тя е спирала да тегли. Отделно е платена. Преди и аз много я харесвах, но стана и по-тежка. Имам някакъв нейн репак за всеки случай, но вече рядко опирам до нея. Поддържа и по-малко на брой сайтове.

преди 4 часа, Joss Bomon написа:

Доколкото виждам, сваля отделно само видео или само аудио с всякакво качество, а видео + аудио само с най-ниското качество 360р/30fps.

Като цяло е глупост, но се е случвало и с yt-dlp. После трябва да се използва друг безплатен конзолен инструмент като ffmpeg за да се обединят двата файла. Нещо от сорта на:

ffmpeg -i F:\video.mp4 -i F:\video.m4a -c:v copy -c:a copy F:\videoplayback.mp4

ffmpeg -i F:\video.webm -i F:\audio.webm -c copy F:\output.mkv

преди 1 час, B-boy/StyLe/ написа:

Отделно е платена

Ползвам безплатната версия. Свалям рядко клипове и лимита засега не ми пречи.

А с какво сваляте видео клиповете от "Истории" на потребителите във Фейсбук? Ай да ви видя сега! :basketball3:

преди 5 минути, Клонинга написа:

А с какво сваляте видео клиповете от "Истории" на потребителите във Фейсбук? Ай да ви видя сега! :basketball3:

Със снаптуб под Андроид, иначе не компютъра е лесно.

преди 18 минути, Клонинга написа:

Фейс не ползвам, но съм свалял оттам по доста начини. И с дебъгер инструментите на браузърите и с онлайн услуги (специално за сваляне от фейса) и т.н. Не е ядрена физика.

преди 1 час, Bubbles написа:

Със снаптуб под Андроид, иначе не компютъра е лесно.

Е колко лесно, че чак не можа да го кажеш. ;) 

на 30.10.2025 г. в 23:07, Bubbles написа:

Кое да кажа?

На компютър как теглиш "Истории" на фейсбук потребителите. :) 

преди 8 минути, Клонинга написа:

На компютър как теглиш "Истории" на фейсбук потребителите. :) 

Лиско си има притурка която засича всичко.

Ако пък толкова държа да имам нещо което е чак толкова недостъпно ползвам втория комп през капчъра и си го записвам.

преди 17 часа, Клонинга написа:

Коя е тя?

Притурки има много, обаче откакто Мухъл направиха клиповете да изискват подписани сертификати, задължителен логин и още куп JS глупости, тези притурки спряха да работят и през повечето време четеш (ако притурката има опция да показва грешката) "Error 403: Forbidden". Дали разработчиците им ще се наемат да ги обновят или ще изоставят - това можем само да гадаем.

Yt-dlp и yt-dlp_linux - инструментите, които немалко притурки и програми ползваха за сваляне - също спряха да работят и се очаква другата седмица да им пуснат ъпдейт, който ще оправи това, но засега са само слухове и предположения.

Към момента знам само за две програми, които със сигурност работят. Едната има безплатна версия, показах я по-горе, макар че аз показах вече платената от мен версия - доживотен лиценз за 30 евро. Едномесечен е 18 евро, така че 30 евро си е без пари. Другата май беше clipgrab, ама тая е толкова бъгава, че по-добре с доживотно лицензираната.

преди 21 минути, Валсо написа:

Yt-dlp и yt-dlp_linux - инструментите, които немалко притурки и програми ползваха за сваляне - също спряха да работят и се очаква другата седмица да им пуснат ъпдейт, който ще оправи това, но засега са само слухове и предположения.

Отдавна оправиха yt-dlp. Нагоре съм дал и снимка. Обнови си го ако не си с yt-dlp.exe -U

преди 32 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Отдавна оправиха yt-dlp. Нагоре съм дал и снимка. Обнови си го ако не си с yt-dlp.exe -U

С последната версия отпреди 2 седмици съм:

$ yt-dlp_linux --version
2025.10.22

Или не са го оправили съвсем, или тия гадове от Мухъл непрекъснато правят промени и то не работи постоянно, защото някои клипове ги сваля, други отказва с Forbidden грешката.

преди 28 минути, Валсо написа:

С последната версия отпреди 2 седмици съм:

$ yt-dlp_linux --version
2025.10.22

Или не са го оправили съвсем, или тия гадове от Мухъл непрекъснато правят промени и то не работи постоянно, защото някои клипове ги сваля, други отказва с Forbidden грешката.

Не са го напълно, но при мен след workaround-a бачка безотказно вече. Иначе снощи мернах още един проблем, който вече е докладван и по който се работи в момента:

https://www.reddit.com/r/youtubedl/comments/1olnrro/ytdlp_get_stucked_when_running_deno/

на 2.11.2025 г. в 13:42, B-boy/StyLe/ написа:

Не са го напълно, но при мен след workaround-a бачка безотказно вече. Иначе снощи мернах още един проблем, който вече е докладван и по който се работи в момента:

https://www.reddit.com/r/youtubedl/comments/1olnrro/ytdlp_get_stucked_when_running_deno/

Мен тоя workaround нещо не ме кефи. Напомня ми на една тъпотия, която убунтаджиите въведоха - флатпак: инсталираш 20 ГБ sandbox, за да използваш 5 мегабайта програмка. :D И тука е горе-долу същото - инсталираш 110 МБ, за да използваш Python скриптче, което е няколко мегабайта. 🤦🏻‍♂️ Ще чакам да видя какво ще измислят. Дори и да не измислят нещо по-умно, аз вече си имам програма с доживотен лиценз, която работи безотказно, така че yt-dlp вече е просто... допълнение, мога и без него да карам.

преди 1 час, Валсо написа:

Мен тоя workaround нещо не ме кефи. Напомня ми на една тъпотия, която убунтаджиите въведоха - флатпак: инсталираш 20 ГБ sandbox, за да използваш 5 мегабайта програмка. :D И тука е горе-долу същото - инсталираш 110 МБ, за да използваш Python скриптче, което е няколко мегабайта. 🤦🏻‍♂️ Ще чакам да видя какво ще измислят. Дори и да не измислят нещо по-умно, аз вече си имам програма с доживотен лиценз, която работи безотказно, така че yt-dlp вече е просто... допълнение, мога и без него да карам.

Кой workaround...нищо не инсталираш, той е вграден в yt-dlp последната версия. А това, което съм дал като нов проблем не е workaround, а проблем по който вече се работи. Линка съм го дал за да се види по кой проблем се работи, а не да четеш оттам за workaround на автора на темата в reddit. :)

Колкото до програмата ти...която работи само за тубата и още няколко сайта и която също се е сгъвала и ще се сгъне при промяна отстрана на хостовете и ще има нужда от актуализация... И определено не може да тегли от DASH/HLS/M3U8. И аз я ползвах, но я разкарах. По-добре да ползвам FetchV, но я махнаха от лисицата и трябва да я пускам през Edge. Но па вкус и па цвет.

преди 23 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Кой workaround...нищо не инсталираш, той е вграден в yt-dlp последната версия. А това, което съм дал като нов проблем не е workaround, а проблем по който вече се работи. Линка съм го дал за да се види по кой проблем се работи, а не да четеш оттам за workaround на автора на темата в reddit. :)

Колкото до програмата ти...която работи само за тубата и още няколко сайта и която също се е сгъвала и ще се сгъне при промяна отстрана на хостовете и ще има нужда от актуализация... И определено не може да тегли от DASH/HLS/M3U8. И аз я ползвах, но я разкарах. По-добре да ползвам FetchV, но я махнаха от лисицата и трябва да я пускам през Edge. Но па вкус и па цвет.

Гворех за дено-то.

А програмата работи прекрасно в момента, когато yt-dlp никакъв го няма. На мен ми трябва само за YT да свалям. За 18+ клиповете си имам други начини.

преди 1 час, Валсо написа:

Гворех за дено-то.

А програмата работи прекрасно в момента, когато yt-dlp никакъв го няма. На мен ми трябва само за YT да свалям. За 18+ клиповете си имам други начини.

А, добре. Защото бе показал снимка на 4k Video Downloader Plus. :)

Yt-dlp сваля и 18+ с параметър за бисктивки. Има и онлайн варианти, но конвертират и смачкват качеството.

преди 22 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Защото бе показал снимка на 4k Video Downloader Plus. :)

Знам. Тя и безплатната версия си работи, но има ограничения, едно от които беше 10-ина клипа на ден. YT мисли, че програмата е Apple iPad. :D

преди 2 часа, Валсо написа:

Знам. Тя и безплатната версия си работи, но има ограничения, едно от които беше 10-ина клипа на ден. YT мисли, че програмата е Apple iPad. :D

Работи, но и тя е сгъвала при ъпдейт от страна на youtube и съм чакал актуализации и за нея. Но вече изцяло ползвам yt-dlp. Особено с опцията за посочване на txt файл си сваля цели списъци без ограничения. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.