Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спорт и хранителен режим

Featured Replies

Здравейте, наскоро започнах да спортувам. Ходя на тренировки по LES MILLS BODYPUMP. През последната една година качих 5 кг и сега се опитвам да ги сваля. За две седмици с тези тренировки свалих 1,5 кг. Много са трудни хранителните режими, но все пак се опитвам да избягвам сладко, тестено и да пия повече вода.Би ми било интересно да споделите  вие какво спортувате и какви хранителни режими спазвате?

16 часа глад и сенабухам с бира  и ракия на гладно

ЯМ  всеки ден  до 300 -600 гр месо  и някакви  зеленчуци

и държа постоянни 80 кила  Плюс минус 2 кила 

преди 10 часа, V_A_N_E_S_A написа:

Здравейте, наскоро започнах да спортувам. Ходя на тренировки по LES MILLS BODYPUMP. През последната една година качих 5 кг и сега се опитвам да ги сваля. За две седмици с тези тренировки свалих 1,5 кг. Много са трудни хранителните режими, но все пак се опитвам да избягвам сладко, тестено и да пия повече вода.Би ми било интересно да споделите  вие какво спортувате и какви хранителни режими спазвате?

Здравей!
Ако искаш тренировката ти да е по ефективна и да имаш успех в отслабването,пропускай вечерята,не яж вечерно време!
Допълнително,през деня може да намалиш и храната си наполовина,например ако ядеш една купичка боб,намали я на половин купичка боб /това се отнася за всякакъв вид храна/!
Пий повече течности,като избягваш подсладените течности!

преди 14 часа, V_A_N_E_S_A написа:

Хмм, нещо не е така! За две седмици само 1,5 кг. в условия на хранителен режим?! При условие, че по време на режим, резултати са най-видими и най-осезаеми точно в първите 2-3 седмици.

Най-добре си платете на диетолог да ви изготви хранителен режим, съобразен с индивидуалните нужди, ежедневната ви активност, възрастта, придружаващи заболявания, костна структура и т.н.

хранителния режим е вреден

трябва да се яде каквото ти се яде

и да се увеличи физическата активност

или да са намали количество храна 

преди 30 минути, Banesc написа:

и да се увеличи физическата активност

или да са намали количество храна 

Аха, и кое по колко да е? Кой да го каже? 

преди 1 минута, Мери Динолова написа:

Аха, и кое по колко да е? Кой да го каже? 

всеки сам да си преценя

току-що, Banesc написа:

всеки сам да си преценя

И като не може, какво да си трупа излишна плът ли. Ако не се обичаш и грижиш сам за себе си, пиши го бегало.

Осъзналите се, трябва да се подкрепят и мотивират! Всеки може да се промени към по-добро. Малко желание, малко подкрепа, повечко вяра и търпение. :)

преди 6 часа, X-TEAM написа:

Здравей!
Ако искаш тренировката ти да е по ефективна и да имаш успех в отслабването,пропускай вечерята,не яж вечерно време!
Допълнително,през деня може да намалиш и храната си наполовина,например ако ядеш една купичка боб,намали я на половин купичка боб /това се отнася за всякакъв вид храна/!
Пий повече течности,като избягваш подсладените течности!

И откъде енергия за тренировките?!

преди 16 часа, V_A_N_E_S_A написа:

Започни да бягаш всеки ден и не спазвай хранителни режими. Просто се храни нормално без да се тъпчеш. Ако изпитваш глад повече течности и ядене по на често. В един момент организмът ще се нагоди към новия режим и ще започне да гори калории и килограми. Въпросът е, че не трябва да се спира.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Започни да бягаш всеки ден и не спазвай хранителни режими.

аз не съм бягал никога

бягането е вредно за сърцето и ставите

преди 6 минути, Banesc написа:

аз не съм бягал никога

По-голяма уникална глупост не си казвал за цялото си участие в този форум. Бягането за тонус и за здраве е най-полезното нещо за организма. Разбира се тук не говорим за спорт и кариера. Така, че пий си алкохола на гладно и остави другите да спортуват.

преди 13 минути, Емил Костов написа:

И откъде енергия за тренировките?!

Противоречиш си.

преди 14 минути, Емил Костов написа:

Започни да бягаш всеки ден и не спазвай хранителни режими. Просто се храни нормално без да се тъпчеш. Ако изпитваш глад повече течности и ядене по на често. В един момент организмът ще се нагоди към новия режим и ще започне да гори калории и килограми. Въпросът е, че не трябва да се спира.

преди 11 минути, Banesc написа:

аз не съм бягал никога

Бягането е вредно в определена възраст, както и карането на колело. Тогава се замества с ходене. Може и на пътека. 

преди 17 минути, Емил Костов написа:

Просто се храни нормално без да се тъпчеш.

Нали това е проблема на всеки с наднормено тегло. За сладокусния всичко е в норма. Не осъзнава какви количества поглъща. 

преди 4 минути, Мери Динолова написа:

Противоречиш си.

Никак даже не си противореча, но за вас мадам е въпрос на чест да ме опонирате и да ме следите. 

Не си ли чувал някой да казва: Абе аз не ям толкова много, ама що така ми се лепи? 

Никак даже не си противореча, но за вас мадам е въпрос на чест да ме опонирате и да ме следите. 

Щом така мислиш! Ще те избягвам, като дявол от тамян. :) 

Въобще нямам желание за опониране, сър! ;)

преди 1 минута, Мери Динолова написа:

Не си ли чувал някой да казва: Абе аз не ям толкова много, ама що така ми се лепи? 

Щом така мислиш! Ще те избягвам, като дявол от тамян. :) 

Въобще нямам желание за опониране, сър! ;)

Аз съм написал да не се тъпче, а лепенето е защото не се изгарят достатъчно калории и няма физическо натоварване. Когато организмът свикне с натоварването на него му трябва енергия и той гори и разгражда всичко което се приема като храна и тогава няма опасност дали ядеш повече.

Можете да ме избягвате по какъвто начин си желаете. Това с опонирането беше шега.

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Това с опонирането беше шега.

Благодаря за уточнението! :) Значи да продължавам да те "ям" :lol6:

преди 11 минути, Емил Костов написа:

Аз съм написал да не се тъпче, а лепенето е защото не се изгарят достатъчно калории и няма физическо натоварване. Когато организмът свикне с натоварването на него му трябва енергия и той гори и разгражда всичко което се приема като храна и тогава няма опасност дали ядеш повече.

Истината е, че за много хора е адски трудно да се саморегулират и на тях им е нужна професионална и точно разписана насока, така наречения режим. Наистина с упорство и постоянство, резултати са постижими и трансформиращи. 

преди 36 минути, Мери Динолова написа:

Благодаря за уточнението! :) Значи да продължавам да те "ям" :lol6:

Истината е, че за много хора е адски трудно да се саморегулират и на тях им е нужна професионална и точно разписана насока, така наречения режим. Наистина с упорство и постоянство, резултати са постижими и трансформиращи. 

Можеш да ме ядеш колкото искаш, това е твое право и освен това форумът не го забранява. Колкото до професионалните нутрисионисти и специалисти по отслабване там само ще те съсипят. Бягане му е майката и физическо натоварване. Трябва да ти се изпоти и душата дето се казва. Не случайно имаме поговорка, че който не работи не трябва да яде. Тръгнеш ли да си смяташ калориите и да се лишаваш от едно или друго най-много да изперкаш и да си донавредиш на здравето.

Сега не говорим за хора дето са 200 или 300 килограма, там нещата са други разбира се.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Можеш да ме ядеш колкото искаш, това е твое право и освен това форумът не го забранява.

Ясно. Само ти можеш да се шегуваш. :) 

Колкото до професионалните нутрисионисти и специалисти по отслабване там само ще те съсипят. Бягане му е майката и физическо натоварване. Трябва да ти се изпоти и душата дето се казва. Не случайно имаме поговорка, че който не работи не трябва да яде. Тръгнеш ли да си смяташ калориите и да се лишаваш от едно или друго най-много да изперкаш и да си донавредиш на здравето.

Сега не говорим за хора дето са 200 или 300 килограма, там нещата са други разбира се.

Това не е вярно. Има много добри и човечни диетолози, истински професионалисти. Обичат работата си и наистина помагат. Принципно всеки може да те съсипе, ако му позволиш. :) 

преди 2 минути, Мери Динолова написа:

Ясно. Само ти можеш да се шегуваш. :) 

Това не е вярно. Има много добри и човечни диетолози, истински професионалисти. Обичат работата си и наистина помагат. Принципно всеки може да те съсипе, ако му позволиш. :) 

Това си е твое мнение. Само не разбрах къде съм казвал, че само аз имам право да се шегувам. Странна дама сте вие мадам.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Това си е твое мнение. Само не разбрах къде съм казвал, че само аз имам право да се шегувам. Странна дама сте вие мадам.

Ми щом не приемаш чуждите шеги. Не съм странна, с опит съм. :D 

преди 16 часа, Milkydead написа:

Не спазвам режими те са за слабите.

нали?!
за нас тумбаците няма режими или спорт
единствения полезен спорт е надпиване със бира и надяждане с наденички
да сме живи и здрави всички тумбаци!

Живи и здрави да сте :cheers:

Но казват, че кон бегач и мъж е...ч  корем нямат.😃

преди 4 минути, wersdf написа:

Но казват, че кон бегач и мъж е...ч  корем нямат.😃

:lol6:'ода къде 'ода, все за коне става дума, ей! 

:offtopic_s:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.