Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новото служебно правителство на България

Featured Replies

преди 11 часа, M.Николов написа:

Нее, по-скоро фино ще ви направляват реформите.

Това предстои да се види и за щастие, всички можем да гледаме гласуванията.

Цитат

Това, реално да управляваш с тези, които си щял да вкарваш в затвора си е висша форма на йезуитство.

Когато Славчо щеше да даде на Тиквун 70% от министерствата и "експертите" му нямаше проблем обаче :giggle1:

преди 11 часа, insec написа:

е, ако не свършат нищо, могат да излязат по всякакъв друг начин, но не и чисти. 😏 Не виждам какво достатъчно основателно оправдание могат да посочат за този си ход.

Достатъчно чисти, че да гласувам пак. Но отново, при положение, че наистина само Габриел получи министерство (или айде, сложат някой и на културата или нещо подобно). Не виждам, как е по-лошо да имаш цялата власт, отколкото коалицията с комунягите и Чалгата. 

• Отговори 867
  • Прегледи 44,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кабинетът "Главчев" е ясен - как реагираха президентът и партиите?   Да не се пуска нова тема,че станаха милион и нещо май ... затова я вдигам с поста си. Името на темата е акту

• Имената са като на  ПФК Враца.Дано напраят добро мачле и зрителите по телевизиите останат доволни от шоуто

• Райски газ.

Публикувани изображения

преди 31 минути, N1K17Y написа:

Това предстои да се види и за щастие, всички можем да гледаме гласуванията.

Когато Славчо щеше да даде на Тиквун 70% от министерствата и "експертите" му нямаше проблем обаче :giggle1:

Достатъчно чисти, че да гласувам пак. Но отново, при положение, че наистина само Габриел получи министерство (или айде, сложат някой и на културата или нещо подобно). Не виждам, как е по-лошо да имаш цялата власт, отколкото коалицията с комунягите и Чалгата. 

Аглайке кога ГЕРБ са правили коалиция с БСП и ИТН никога не са правили но правят коалиция с ППДБ  нали  щяхте да ги изчегъртвате ,а ги върнахте във властта

преди 55 минути, novaki написа:

Аглайке кога ГЕРБ са правили коалиция с БСП и ИТН никога не са правили но правят коалиция с ППДБ  нали  щяхте да ги изчегъртвате ,а ги върнахте във властта

Питай тоя неграмотен циганин

на 23.05.2023 г. в 12:49, novaki написа:

Аглайке ти знаеш ли какво е експертно правителство ?

преди 23 минути, N1K17Y написа:

Питай тоя неграмотен циганин

Кой е той и защо да питам друг за нещо което ти твърдиш

преди 3 часа, N1K17Y написа:

Не виждам, как е по-лошо да имаш цялата власт, отколкото коалицията с комунягите и Чалгата. 

но сравнението не е това, а че имайки цялата власт, подарена им при това от герб и да не свършат нищо, то няма сми да ме убеждават, че излизат чисти - не, не са. Ама герб ги били саботирали - о, нима, шокиран съм.

Пак казвам, ако това не е под външен натиск, условия и контрол, ще стане яко мазало, а ПП- ДБ ще са аут. И не, при такъв развой няма да им гласувам повече, сори, не съм ги карал да вдигат летвата толкова високо - някога да съм писал във форума, че съм за управление заедно с герб?! Така, че го правят на своя отговорност, аз като техен избирател, никога не съм искал такова нещо от тях и, ако не се справят, то губят гласа ми. Бяха с мунчо, бяха с каката, сега с тулупа, че то не остана - извинявай, ала  ..... "намерете 10-те разлики", нали.

преди 1 час, insec написа:

не, при такъв развой няма да им гласувам повече,

Ами активизирай те се малко и така герба ще има 120 депутати да управляват сами .А какъв развой предпочиташ да се ходи всеки месец на избори ли ? на мене вече ми писна едно и също да слушам , да гледам и чета обещания .Според мен това е добър вариант за ротационни премиери така е в Румъния до колкото разбрах тези дни да видим при нас как ще се получи тази схема.А ти пази вожда Буци , че Божката  скоро ще се завърне и ще го вкара в Белене.

преди 31 минути, adersa написа:

А ти пази вожда Буци ...

да бе, аз пазя буци, щото съм против правителство с него, пък ти само го връщаш на бял кон, щото ти писнало от избори и вече се надяваш на Божката да си зареже рахатлъка в Дубай.

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Славчо не може да дава нищо с 11 депутати, Славчо не беше другия избор на хората.

Герб и ППДБ се явиха на изборите като противници, с две различни противоречащи и отричащи се една друга идеи за управление, за това и хората гласуваха различно, а сега се оказва, че всъщност са едно и също.

Жалко само за излъганите.

преди 1 час, M.Николов написа:

Славчо не може да дава нищо с 11 депутати, Славчо не беше другия избор на хората.

Герб и ППДБ се явиха на изборите като противници, с две различни противоречащи и отричащи се една друга идеи за управление, за това и хората гласуваха различно, а сега се оказва, че всъщност са едно и също.

Жалко само за излъганите.

Ох, горкото, а толкова ти беше важен бюджета, че беше готов да приемеш "експертите" на герб, обаче щом ПП ще правят бюджета сами, край, жалко за излъганите :) 

Не те ли е гнус от себе си ? 

Гадно е да те излъжат да, не съм очаквал да си направиш харакири, но поне малко срам.

Ама откъде при теб?

Гнус ме е, че е пълно с такива помияри естествено.

преди 27 минути, N1K17Y написа:

Ох, горкото, а толкова ти беше важен бюджета, че беше готов да приемеш "експертите" на герб, обаче щом ПП ще правят бюджета сами, край, жалко за излъганите :) 

Не те ли е гнус от себе си ? 

е той си има лична драма с ПП - такива хубави хора бяха, когато бяха хора на радев :biggrin: 

преди 11 часа, M.Николов написа:

Аз поне прозрях грешката си и я признах.

Прозря я разбира се, до толкова, че преди няколко дни нямаше против Герб+ДПС+Чалгарчо да си спретнат правителство от експерти, само и само Кокорчо да не е :) 

Харакири ще си направя когато (ако) си делят министерствата с герб, за разлика от теб, който си мени възгледите в зависимост, кой го върши. 

преди 17 минути, N1K17Y написа:

Прозря я разбира се, до толкова, че преди няколко дни нямаше против Герб+ДПС+Чалгарчо

Аглайке нали вчера ти беше написано че никога ИТН не е казал че ще подкрепи правителство на ГЕРБ а само твоите шефове се съгласиха да правят правителство с тези които уж щяха да изчегъртват 

• Автор
преди 12 часа, M.Николов написа:

Аз поне прозрях грешката си и я признах.

Е ти си намерил от кого да чакаш да си признае че е сбъркал.
Нищо де, на следващите избори нека пак гласуват за тези.🤣

Ааа, ще има и други като този.

За тях те все още са "чисти" и "неопетнени", щом само 9 месеца мистър-председателя им ще е от Герб, а другите 9 месеца външен министър!

Или пък любимците му мислят да изкарат само първите 9 месеца и после да развалят заверата.

От тези вече всичко може да се очаква.

:giggle1:

преди 58 минути, M.Николов написа:

Ааа, ще има и други като този.

За тях те все още са "чисти" и "неопетнени", щом само 9 месеца мистър-председателя им ще е от Герб, а другите 9 месеца външен министър!

Или пък любимците му мислят да изкарат само първите 9 месеца и после да развалят заверата.

От тези вече всичко може да се очаква.

:giggle1:

Любопитно ми е, знаеш ли правомощията на "мистър-председателя" или като типичния Ганьо си мислиш, че "тоя е шефа на България" :giggle1:

преди 1 час, Bubbles написа:

Е ти си намерил от кого да чакаш да си признае че е сбъркал.
Нищо де, на следващите избори нека пак гласуват за тези.🤣

СтанА ли време да кажеш, кое е правилното ? 

То правилното според тях е ясно вече: ако не искаме да гласуваме за копейките, тогава най- добре да не гласуваме, ша стоим и плющим семки, докато безучастно наблюдаваме как ни изкарват от ЕС и НАТО, мократа мечта на всички ватенки по света и у нас.

• Автор

Аз съм даскал не доктор, не мога да ти предпиша правилните лекарства които да намалят халюцинациите ти за ватенки и чугун.

преди 41 минути, Bubbles написа:

Аз съм даскал не доктор, не мога да ти предпиша правилните лекарства които да намалят халюцинациите ти за ватенки и чугун.

Къде съм казал ватенки и чугун ? Май са при тебе халюцинациите :) 

Дано поне даскалството ти върви и можеш да говориш конкретно, а не само празни приказки и там. 

• Автор
преди 1 час, N1K17Y написа:

Къде съм казал ватенки и чугун ? Май са при тебе халюцинациите :)

Признавам си че не мога да помня всички герои в този раздел дословно с какви заболявания са, едни повтарят само ватенки и чугун, други рашки, трети...
...оф как да е, ако случайно съм те припознал грешно към тази група извинявай, но все си мисля че и ти ги повтаряше тези неща.
Съвсем честно не разбирам защо са тези крайности и защо държите всеки да е краен "Или запад или Русия".
Да знам ся ще ме иронизираш че съм "Неутрален" ама друг път, може да не ти се вярва, твоя си работа, но аз никога не съм обичал крайностите, харесвам неща от едното място, харесвам и от другото, не харесвам други неща от едното място, същото важи и за другото, това е, по горещата тема сме говорили, знаеш какво мисля съвсем на кратко - Монетата си има две страни, а това че на някои хора им е удобно да сочат едната страна с пръст си е техен проблем, но да не налагат мнението си на тези които не мислят като тях. С други думи - Аз уважавам вашата позиция и опитвам да я разбера(когато разбира се се води нормална дискусия без дежурните глупости), уважавайте и вие моята.

И понеже продължаваш да ми подхвърляш въпроси и да чакаш отговори : Дал съм ти пример в другата тема, повтарям ПРИМЕР а не причина за войната, просто един пример затова какви са отношенията Русия - Украйна като цяло, това е което опитах да кажа там в онази тема, отношенията между тези две страни са меко казано сложни и няма да се променят никога, това е, нещата стоят така в чисто исторически план, без значение дали на мен и на теб или на някой друг ни харесва или не.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.