Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новото служебно правителство на България

Featured Replies

преди 13 минути, Bubbles написа:

Съвсем честно не разбирам защо са тези крайности и защо държите всеки да е краен "Или запад или Русия".

Защото са платени тролове. ;)

Платените тролове не търсят дискусия нито обективната истина. Целта им е пропаганда и противопоставяне.

• Отговори 867
  • Прегледи 44,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Кабинетът "Главчев" е ясен - как реагираха президентът и партиите?   Да не се пуска нова тема,че станаха милион и нещо май ... затова я вдигам с поста си. Името на темата е акту

• Имената са като на  ПФК Враца.Дано напраят добро мачле и зрителите по телевизиите останат доволни от шоуто

• Райски газ.

Публикувани изображения

преди 50 минути, Bubbles написа:

Признавам си че не мога да помня всички герои в този раздел дословно с какви заболявания са, едни повтарят само ватенки и чугун, други рашки, трети...
...оф как да е, ако случайно съм те припознал грешно към тази група извинявай, но все си мисля че и ти ги повтаряше тези неща.
Съвсем честно не разбирам защо са тези крайности и защо държите всеки да е краен "Или запад или Русия".
Да знам ся ще ме иронизираш че съм "Неутрален" ама друг път, може да не ти се вярва, твоя си работа, но аз никога не съм обичал крайностите, харесвам неща от едното място, харесвам и от другото, не харесвам други неща от едното място, същото важи и за другото, това е, по горещата тема сме говорили, знаеш какво мисля съвсем на кратко - Монетата си има две страни, а това че на някои хора им е удобно да сочат едната страна с пръст си е техен проблем, но да не налагат мнението си на тези които не мислят като тях. С други думи - Аз уважавам вашата позиция и опитвам да я разбера(когато разбира се се води нормална дискусия без дежурните глупости), уважавайте и вие моята.

И понеже продължаваш да ми подхвърляш въпроси и да чакаш отговори : Дал съм ти пример в другата тема, повтарям ПРИМЕР а не причина за войната, просто един пример затова какви са отношенията Русия - Украйна като цяло, това е което опитах да кажа там в онази тема, отношенията между тези две страни са меко казано сложни и няма да се променят никога, това е, нещата стоят така в чисто исторически план, без значение дали на мен и на теб или на някой друг ни харесва или не.

Хубав коментар, ама темата не е точно за ватенки, чугуни и кравопоклонници или каквото и да е било подобно, а ти подхвърлям въпроса "какво е правилното", след като знаеш, че да се гласува за ПП-ДБ е грешно. "Всичко е грешно" не минава, не излгеждаш толкова умно, колкото си мислиш, когато не заемаш позиция, защото не може и "никой" да управлява, все някой трябва. Ако ти харесва повече, не казвай кое е "правилното", а кое е "най-малкото грешно", аз поне така го гледам. Общи приказки и философстване всеки може, особено по форумите, не само че можем, ами е и най-лесното.

преди 17 часа, N1K17Y написа:

Любопитно ми е, знаеш ли правомощията на "мистър-председателя" или като типичния Ганьо си мислиш, че "тоя е шефа на България" :giggle1:

СтанА ли време да кажеш, кое е правилното ? 

Специално за тенекетата!:giggle1:

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/rudigeyt-raztrese-pp

Ей така като стане!:speak:

преди 2 минути, N1K17Y написа:

Ко стана ? 

вчера пуснаха трейлъра и уж беше обещаващ, а то какво - гела на гела се бил разтекъл. За тая глупост, адвокатчето може ли да каже, колко бързо и за колко време биха го опандизили в една наистина правова държава. Тоз беше толкова ясен още в итн, че си беше предопределена грешка да го вземат в ПП и не стига, че министър го направиха тогава, ами сега го играе тежък. Бобимихайловски гелтак.

Но! това е само началото, атаките към несформираното още правителство предстоят тепърва. Подозирам, че изключително много зависи от депесетата, че те никак не обичат да бъдат пренебрегвани, а инструментариума им е повече от богат.

преди 1 час, insec написа:

вчера пуснаха трейлъра и уж беше обещаващ, а то какво - гела на гела се бил разтекъл. За тая глупост, адвокатчето може ли да каже, колко бързо и за колко време биха го опандизили в една наистина правова държава. Тоз беше толкова ясен още в итн, че си беше предопределена грешка да го вземат в ПП и не стига, че министър го направиха тогава, ами сега го играе тежък. Бобимихайловски гелтак.

Но! това е само началото, атаките към несформираното още правителство предстоят тепърва. Подозирам, че изключително много зависи от депесетата, че те никак не обичат да бъдат пренебрегвани, а инструментариума им е повече от богат.

Каскатурни атентати, оставки на главния, на заместника, заместника на заместника, мафиотски убийства в Африка, ако нищо друго не стане, дано поне Скорсезе направи няколко готини филми за България. 

преди 26 минути, M.Николов написа:

Тенекето е ясно, чудя се само лудия учен още ли ги подкрепя?

Ако това е вярно и записите са истински,не...Не ги подкрепям...Мястото на Борисов е в затвора и,който го подкрепя е същият като него...

преди 59 минути, N1K17Y написа:

Каскатурни атентати, оставки на главния, на заместника, заместника на заместника, мафиотски убийства в Африка, ако нищо друго не стане, дано поне Скорсезе направи няколко готини филми за България. 

еееее за Скорсезе ще трябва да се омацаме доста по- качествено, че нашто си мяза баш на балканска идилия - само, като ни види каскета и ще рече "момци, такъв образ и на кино няма бре". 

А инак какво ще стане не знам, но знам едно нещо, което няма да стане - няма да станат номерата на копейките.

преди 14 часа, M.Николов написа:

Ей така като стане!:speak:

Асен Василев: Това правителство ще съществува, докато Борисов се страхува от Гешев и президент. Министрите са одобрени от посолствата

Кирил Петков: Сега ядем яко бой, късат се ризи - "вие сте предатели на живота ни", но залагаме застраховка Мария Габриел, която си мечтае да бъде премиер, а Борисов се изпира през този вариант, няма съмнение, защото те са коалиционно, въпреки че ние ще казваме, че е само Мария Габриел, а тя не е била в България.

Асен Василев: Само да кажа, че тези имена на ръководителите на службите са синхронизирани с посолствата.

Кирил Петков: Външни консултанти ще ни помагат с реконтруирането на службите.

- Какво значи, че службите са наши?, казва женски глас, като следва отговор:

Асен Василев: ДАНС, НСО, главният секретар на МВР – това са наши хора, които са определени от посолството, даже имената са синхронизирани с посолствата.

Тошко пък и го наби с 300 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 11 минути, nikssi написа:

Асен Василев: Това правителство ще съществува, докато Борисов се страхува от Гешев и президент. Министрите са одобрени от посолствата

Кирил Петков: Сега ядем яко бой, късат се ризи - "вие сте предатели на живота ни", но залагаме застраховка Мария Габриел, която си мечтае да бъде премиер, а Борисов се изпира през този вариант, няма съмнение, защото те са коалиционно, въпреки че ние ще казваме, че е само Мария Габриел, а тя не е била в България.

Асен Василев: Само да кажа, че тези имена на ръководителите на службите са синхронизирани с посолствата.

Асен Василев: ДАНС, НСО, главният секретар на МВР – това са наши хора, които са определени от посолството, даже имената са синхронизирани с посолствата.

е кажи какво ти е мнението - какво и ти почна само да копи/пейст, да не би и на теб сивото ти вещество да изветрява

преди 24 минути, nikssi написа:

На който му е трябвало Тошко да му каже това, за да го научи е редно да си преосмисли собствените представи за интелект. 

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

да не би и на теб сивото ти вещество да изветрява

Кой те кара да си признаваш ? Мнението ми ли? Трябва да ги разследват и съдят и тия "ала-бала" да се изнесат с 200 от парламента.

преди 9 часа, N1K17Y написа:

Ко стана ? 

преди 8 минути, N1K17Y написа:

На който му е трябвало Тошко да му каже това, за да го научи е редно да си преосмисли собствените представи за интелект. 

Са последно, разбра ли "ко стана"? 😄

преди 22 минути, Без умствен капацитет написа:

е кажи какво ти е мнението - какво и ти почна само да копи/пейст, да не би и на теб сивото ти вещество да изветрява

блонди - ако за момент спреш да се правиш на проста, да си кажеш твоето мнение?

преди 2 минути, baitexpo написа:

че няма да гласуваш за ПП- ДБ :lol6::lol6::lol6:

преди 11 минути, nikssi написа:

Трябва да ги разследват и съдят и тия "ала-бала" да се изнесат с 200 от парламента.

разследват и съдят - ЗА какво, играят ни поредния цирк, а изпростелия народ кълве ли кълве

преди 11 минути, N1K17Y написа:

а който му е трябвало Тошко да му каже това, за да го научи е редно да си преосмисли собствените представи за интелект. 

Цитат

„Днес имах разговор с Урсула, като й зададох точно този въпрос: „Ако ще има възможност за такова правителство, обещаваш ли да ни пуснеш“. Тя вика „за Шенген ви е много голям шансът, за еврозоната – трябва да го измислите как да заобиколите правилата, в смисъл да влезете в рамките. И аз казах: „Може ли да мислим за инфлация, която да е минус ефекта на Украйна“ и тя ми вика: „Не ме цитирай, но ще се опитам да ти помогна“.

Къв интелект бре? 🤣 Парапети ала бала

преди 1 минута, nikssi написа:

е той откъде да знае, че си против Шенген? То и аз не знаех.

преди 7 минути, baitexpo написа:

Не разбрах, ще ми кажеш ли ? Съмнявам се. 

преди 2 минути, nikssi написа:

Отново, на който му е трябвало... Всъщност е хубаво, че имаме потвърждение, че "тия" не са някакви парашутисти дошли да си напълнят шкафчетата и да си тръгнат, а имат подкрепа. 

преди 3 минути, N1K17Y написа:

... не са някакви парашутисти ....

е на това ватенките най- много ги е яд, за туй и цвилят на умряло.

преди 1 минута, baitexpo написа:

Опорките не ти позволяват да разбереш 😄

С идиоти трудно се разбирам, още по-малко когато не могат и да изкажат някакво мнение с 2 изречения, ами само ми дрънкате общи приказки. 

преди 2 минути, N1K17Y написа:

С идиоти трудно се разбирам, още по-малко когато не могат и да изкажат някакво мнение с 2 изречения, ами само ми дрънкате общи приказки. 

то целия запис за който спорите е "само ми дрънкате общи приказки. " дори не се обиждат, за да кажем че има клевета според закона

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

то целия запис за който спорите е "само ми дрънкате общи приказки. " дори не се обиждат, за да кажем че има клевета според закона

няма лошо ватенките да обяснят, кое е скандалното - цели две теми пуснаха за целта, всеки ден нова тема.

"Не знам защо от известно време разни анализатори и политолози ни внушават, че с ПП/ДБ било свършено, понеже, видите ли, били излъгали електората си и той нямало да им прости... Нищо подобно! Някои хора май наистина не познават манталитета на въпросния електорат...

За този електорат, единственото нещо, което има значение, е "Да го начукаме на комунистите! Рашките да си идат в Сибир! Възраждане да бъдат забранени! Да влезем в Шенген! Да подкрепим братска Украйна"...

Докато ПП/ДБ гъделичкат тези g-точки, електората им ще си ги подкрепя, ако ще не с Боко, ами и с Дон Корлеоне да влязат в коалиция... Няма излъгани, няма отвратени, няма огорчени и разочаровани. Не е свършено нито с ПП, нито с ДБ... Вие наистина нямате идея за какъв малоумен, истеричен и злобен електорат става дума тука."

https://fakti.bg/bulgaria/785746-rosen-georgiev-kireti-ne-si-li-chul-pogovorkata-che-trima-balgari-sa-cheta-s-predatel

Някои да се разпознават случайно?

:wub:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.