Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнение за инверторен климатик Gree Fairy GWH12ACC-K6DNA1D, WIFI, 12000 BTU, клас A++

Featured Replies

Здравейте!

Може ли мнения за инверторен климатик Gree Fairy GWH12ACC-K6DNA1D, WIFI, 12000 BTU, клас A++ ,как се представя през зимния период ще отоплявам помещение около 30кв.

Благодаря!

Аз съм с такъв и се справя перфектно с охлаждане и топлене. В южна голяма стая е в апартамент, като отдолу и отгоре също живеят хора и те се отопляват. Зависи при теб каква е стаята, има ли изолация, отгоре и отдолу какво е положението и така нататък.

• Автор
преди 9 минути, Raze написа:

Аз съм с такъв и се справя перфектно с охлаждане и топлене. В южна голяма стая е в апартамент, като отдолу и отгоре също живеят хора и те се отопляват. Зависи при теб каква е стаята, има ли изолация, отгоре и отдолу какво е положението и така нататък.

Живея в къща , стаята е южна на втория етаж без изолация , само прозорците са сменени.Преди стаята се отопляваше с печка на дърва ,но цените на дъвата скочиха доста и мисля ,че един климатик ще върши добра работа, даже днес монтираха климатика ,исках да разбера дали съм се прецакал😃.В интерес на истината ,за другото помещение се отполява с 17 годишен климатик Midea и нямам никакъв проблем!

преди 48 минути, Станислав Кьоров написа:

Здравейте!

Може ли мнения за инверторен климатик Gree Fairy GWH12ACC-K6DNA1D, WIFI, 12000 BTU, клас A++ ,как се представя през зимния период ще отоплявам помещение около 30кв.

Благодаря!

Куци коне са като цяло тия Gree, ама щом си се набутал вече, ще му свикваш.

• Автор
преди 1 минута, baitexpo написа:

Куци коне са като цяло тия Gree, ама щом си се набутал вече ще му свикваш. 😄

Здраве да е!Защо да са куци ,какви пробеми правят най често?

Когато застуди - ще видиш.

Предполагам е лошо монтиран. Къде ще изтича конденза през зимата? Къде ще изтича конденза през лятото? Можеш ли да миеш отзад външното тяло?

• Автор
преди 5 минути, JKirilov написа:

Когато застуди - ще видиш.

Предполагам е лошо монтиран. Къде ще изтича конденза през зимата? Къде ще изтича конденза през лятото? Можеш ли да миеш отзад външното тяло?

А може ли да ми обясниш ,защо се налага да мия вънщното тяло, иначе да , мога да го мия.

• Автор
преди 1 минута, JKirilov написа:

Достатъчно ли е, че така трябва? След време можеш ли поне да погледнеш отзад?

Имам достъп от всяка страна на външното тяло.

• Автор
преди 2 минути, JKirilov написа:

Това добре, а мръсотията върху какво ще изтича?

А другите два въпроса?

Маркуча е пуснат отстрани на климатика ,няма специално място където ще изтича и въоще трябва ли да има ?

преди 2 минути, Станислав Кьоров написа:

Трябва ли му друго на човек?

Ползвай си го със здраве! Щом миеата ти е вършила работа и от този ще си доволен.

преди 24 минути, Станислав Кьоров написа:

А може ли да ми обясниш ,защо се налага да мия вънщното тяло, иначе да , мога да го мия.

Не трябва да миете нищо по външното тяло ,защото може да повредите климатика. Във вътршното тяло има филтри които се почистват през период на време около месец. По отношение на почистване на външно тяло и топлообменника на вътрешното тяло се извършва от квалифициран персонал - всяка фирма за монтаж на климатици извършва този тип профилактика в годината веднъж е достатъчна.

Хубав е климатика, важно е монтажистите да са си свършили добре работата! Един от малкото в този ценови диапазон, които работят при много ниски външни температури. Чисти си редовно филтрите, а за профилактика ще мислиш след 7-8 години. 

Аз нямам никакви проблеми с външното тяло, а си е открито отвсякъде, въпреки че все пак е с южно изложение. Монтираха ми го миналата година пролетта, зимата си работеше перфектно, въпреки че температурите бяха сравнително високи. Горните двама 'разбирачи' JKirilov и baitexpo само спамят по принцип, не им обръщай внимание. Климатика е китайски, но ми го препоръча приятел, който се занимава с монтажи, даже той ми го монтира и каза, че е доста добре направен като за китайски климатик. Има и 5 години гаранция.

преди 1 час, Станислав Кьоров написа:

Как да ти обясни нещо от което не разбира?

Други са възможните проблеми.За 30кв. неизолирано помещение 12-ца може да се окаже малко недостатъчно.Грубата сметка е следната.30квмх2.80=84куб.м или ти се падат по-малко от 50вт на кубик.

Като цяло Грее са сравнитено сполучливи за парите си,

• Автор
преди 1 час, plamen_petrov_80 написа:

И колко по-скъпи станаха?

А средно по колко харчиш на зима?

Средно за зимата трябват между 8-10кубика дърва.Миналата година 8 кубика 650лв ,тази година същите кубици 1100, без рязане и прибиране!

преди 13 минути, Raze написа:

Аз нямам никакви проблеми с външното тяло, а си е открито отвсякъде, въпреки че все пак е с южно изложение. Монтираха ми го миналата година пролетта, зимата си работеше перфектно, въпреки че температурите бяха сравнително високи. Горните двама 'разбирачи' JKirilov и baitexpo само спамят по принцип, не им обръщай внимание. Климатика е китайски, но ми го препоръча приятел, който се занимава с монтажи, даже той ми го монтира и каза, че е доста добре направен като за китайски климатик. Има и 5 години гаранция.

И на мен приятел ми го препоръча, само, че моя е с 2 години гаранция! За да е 5 години гаранцията ,трябва всяка година да се прави профилактика!

Странно, на мен обикновенно от 3 кубика ми остават, понякога направо остава цял.

При мен идват нарязани и нацепени, но може би ти работиш за мускули.

преди 3 минути, Станислав Кьоров написа:

Средно за зимата трябват между 8-10кубика дърва.Миналата година 8 кубика 650лв ,тази година същите кубици 1100, без рязане и прибиране!

И на мен приятел ми го препоръча, само, че моя е с 2 години гаранция! За да е 5 години гаранцията ,трябва всяка година да се прави профилактика!

преди 1 минута, plamen_petrov_80 написа:

Странно, на мен обикновенно от 3 кубика ми остават, понякога направо остава цял.

Браво, от утре си кмет на Габрово и имаш официална покана от еврейския поп!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Браво, от утре си кмет на Габрово и имаш официална покана от еврейския поп!

А не искам да съм кмет на Габрово - тя отговаря за две населени места - твърде много работа.

За всички дървени философи, единият даже спецялист:angry:

https://dox.abv.bg/download?id=78bf849d8c

Това е слябо замърсяване, когато свършат липите е по-интересно. Става дума за 9-я етаж, сещайте се на 3-я ко стаа...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.