Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да правя пари под 16 години ?

Featured Replies

Здравейте, искам да изкарвам пари по някакъв начин , но нямам дори 16 години. Сега почваме  даскало и не знам дали изобщо е възможно. След време може да се занимавам с крипто, но за сега ми трябват пари и ви моля за съвети или предложения. Благодаря !

Назначаването на малолетен на работа е труден казус. 

Все пак сверите са в ресторант или строителен обект (сервитьор или общ работник в строителството). За едното е необходимо визия, а за другото сила. 

Успех! 

преди 47 минути, Васко жабата написа:

Здравейте, искам да изкарвам пари по някакъв начин , но нямам дори 16 години. Сега почваме  даскало и не знам дали изобщо е възможно. След време може да се занимавам с крипто, но за сега ми трябват пари и ви моля за съвети или предложения. Благодаря !

А какво можеш да правиш?! Колкото до криптото това го забрави. В момента не е доходно, а и ти трябва инвестиция.

преди 54 минути, ncl написа:

Той не е малолетен, а непълнолетен. Има голяма разлика.

Сподели, че е под 16 ... ;) Непълнолетието му предстои ... или докажи, че под 16 човек е непълнолетен .. :) 

• Автор
преди 1 час, ncl написа:

Можеш ли да пееш?

Ми не мисля, а и не мога да казвам р .

преди 40 минути, Емил Костов написа:

А какво можеш да правиш?! Колкото до криптото това го забрави. В момента не е доходно, а и ти трябва инвестиция.

Ами разбирам малко от компютри, имам физическа сила, разбирам горе долу от фитнес, добавки и програми, и сега ми предстои да изучавам програмиране защото сега ставам 9 клас. Има и още неща но просто не се сещам.

Аватарчето -- хубаво, но колумбийско.  Май все натам ви избива младите. Леко, меко и удобно, но не се минава живот над 50години. Провери, ако не вярваш.

преди 2 часа, dioib написа:

Сподели, че е под 16 ... ;) Непълнолетието му предстои ... или докажи, че под 16 човек е непълнолетен .. :) 

Какво има да доказвам? Това са законови положения. Малолетен е до 12 годишна възраст. После до навършване на пълнолетие са непълнолетни.

преди 1 час, JKirilov написа:

Това може да се окаже голям плюс!

Може. Ако е момиче...

преди 13 минути, ncl написа:

Какво има да доказвам? Това са законови положения. Малолетен е до 12 годишна възраст. После до навършване на пълнолетие са непълнолетни.

Ай да си стиснем ръцете на ...

Цитат

малолетен – до 14 години;

Възраст – Уикипедия (wikipedia.org)

Макар, че според  моите разбирания да е 16 ... ;) 

п.п. Някои циганки съзряват по-бърже ... мда ... :) 

Малолетен си до времето до което не ти се позволява да носиш отговорност, а същата я носят родителите ти!!! 

п.п. После имаш изпитателен срок, т.е. през непълнолетието ти ... -> Образно казано ... :) 

п.п.2. Я се сети, ако започне работа извън закона автора на темата, то дали може да понесе някои отговорности?! -> А може да създаде проблеми на родителите си ... или най-малкото тревоги и ядове, а те чувствителни и умрат .. Примерно ... 

И аз съм работил при положение, че бях малолетен, но баща ми се договори с работодателя ... ;) 

Мазен здравей, добре дошъл, знаем че си гладен и че искаш да ти даваме пари без да работиш нищо, но остави го това. Кажи сега изтри ли вируса от БИОС-а че не мога да спя вечер, само това мисля.

• Автор
преди 1 час, 0000000 написа:

Мазен здравей, добре дошъл, знаем че си гладен и че искаш да ти даваме пари без да работиш нищо, но остави го това. Кажи сега изтри ли вируса от БИОС-а че не мога да спя вечер, само това мисля.

Къпя се 2-3 пъти на ден, мазния си ти. Казах че искам да изкарам пари , не да получа безплатно. Направих темата за да получа съвети, насоки и предложения , а не бавно развиващи като теб  да коментират някакви глупости. Ако нямаш какво да кажеш вместо да се заяждаш, изчезвай .

Да, някакви идиоти протестираха че не искат да се къпят.

преди 19 часа, Васко жабата написа:

искам да изкарвам пари по някакъв начин

На дръвника. Без майтап, насечи дървата на възрастни хора и ще ти дадат повече, отколкото за цял ден сервитьорстване. А е и безплатен фитнес, който прави по-качествена мускулатура от фитнесите, за които дори плащаш.

на 1.09.2022 г. в 16:55, Kolev72 написа:

Аватарчето -- хубаво, но колумбийско.  Май все натам ви избива младите. Леко, меко и удобно

Дядо Стефане, точно пък това хич не е леко и меко…. както изглежда отстрани. Особенно, ако те завлечет с матряла или кинтажа. Най-сладките пари са от пасивни доходи. Умен човек си знаеш за какво ти говоря. Но там трябва доста пари да имаш да инвестираш първоначално по принцип. Тоест до като дойдеш на положение да  спиш и да изкарваш пари, трябва първо да не спиш за да да изкарваш. Поне това е моята философия.

• Автор
на 2.09.2022 г. в 10:06, Филипов написа:

Да, някакви идиоти протестираха че не искат да се къпят.

На дръвника. Без майтап, насечи дървата на възрастни хора и ще ти дадат повече, отколкото за цял ден сервитьорстване. А е и безплатен фитнес, който прави по-качествена мускулатура от фитнесите, за които дори плащаш.

Благодаря за съвета ! Но къде ще ги намеря тези възрастни хора да ми плащат да им цепя дървата ?

преди 9 часа, Васко жабата написа:

Благодаря за съвета ! Но къде ще ги намеря тези възрастни хора да ми плащат да им цепя дървата ?

Въпроса е с какво искаш да ти се плаща?! Може да ти се плаща в натура, т.е. на бартер, а после да печелиш пари от био продукти, които към момента са скъпи на пазара и те ти ,,, с малко труд и продажба на био еко продукти под пазарната цена ще печелиш ... ;) 

НО, все още си малолетен и/или непълнолетен и си свикнал на градския живот ... т.е. не може да си позволиш да отидеш на село ... Та се ориентирай към близките села около твоя град ... определено има много възрастни там, които с удовлетворение ще те научат сам да си изкарваш прехраната и дори да печелиш от нещо модно наречено био продукти ... = необходимо е само и единствено твоя труд ... нищо повече ... 

• Автор
на 5.09.2022 г. в 6:22, dioib написа:

Въпроса е с какво искаш да ти се плаща?! Може да ти се плаща в натура, т.е. на бартер, а после да печелиш пари от био продукти, които към момента са скъпи на пазара и те ти ,,, с малко труд и продажба на био еко продукти под пазарната цена ще печелиш ... ;) 

НО, все още си малолетен и/или непълнолетен и си свикнал на градския живот ... т.е. не може да си позволиш да отидеш на село ... Та се ориентирай към близките села около твоя град ... определено има много възрастни там, които с удовлетворение ще те научат сам да си изкарваш прехраната и дори да печелиш от нещо модно наречено био продукти ... = необходимо е само и единствено твоя труд ... нищо повече ... 

Смисъл аз ако отида в някое село, да ходя по къщите да ги питам дали им трябва работна ръка ли. И какво имаш предвид да печеля от био продукти ?

на 1.09.2022 г. в 21:41, Васко жабата написа:

Къпя се 2-3 пъти на ден, мазния си ти. Казах че искам да изкарам пари , не да получа безплатно. Направих темата за да получа съвети, насоки и предложения , а не бавно развиващи като теб  да коментират някакви глупости. Ако нямаш какво да кажеш вместо да се заяждаш, изчезвай .

Как 2-3 пъти на ден??? Искаш да кажеш на седмица ли? Смисъл, 1 път на ден е достатъчно. Или да кажа 1 път сутрин, 1 път вечер. Ама 3 пъти, малко множко ми се струва 

• Автор
на 11.09.2022 г. в 20:30, aria029282 написа:

Как 2-3 пъти на ден??? Искаш да кажеш на седмица ли? Смисъл, 1 път на ден е достатъчно. Или да кажа 1 път сутрин, 1 път вечер. Ама 3 пъти, малко множко ми се струва 

Еми виж сега. Когато се събудя трябва задължително да се изкъпя защото ми е много гадно, целият съм някъв сух и лепкав, абе трябва да се изкъпя. После след зала се къпя пак, и накрая може преди да си легна. Разбира се това не е постоянно. А и вече става студено и няма да се потя толкова, че да се къпя толкова често.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.