Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кое е нещото което мъжът знае, а жената не?

Featured Replies

Нека някоя дама създаде паралелна тема ->  Кое е това което тя или те знаят, а мъжа не, но да се върнем към този който е мъж по рождение. 

А, за тези които считат, че са джендъри, то според вас какво по-точно ви подтиква да знаете относно жените? = Що го желаете да сте като тях? 

Нещото за всеки ще е различно, но нека видим какво е във виртуалната ви обвивка наречена "анонимност".  

Цитат

Знанието е това което се знае, което е известно, което е установено в резултат на познавателна дейност. 

След петата ракия-пишкаш седнал.

• Автор
преди 4 минути, Orgasmatron написа:

След петата ракия-пишкаш седнал.

Т.е. не знаеш как жена може да пикае права ли? 

п.п. Да, мъж като се напие може да пикае и клекнал ... :)

преди 3 минути, dioib написа:

Не и след,петата ракия.

• Автор
току-що, Orgasmatron написа:

Не и след,петата ракия.

Явно не познаваш жените ... :) 

След 5тата ракия мъжът знае, че жена му знае дали да си сипе още една голема. А тва за джендърите ще да ги коментираме? Те са просто отпадък на обществото, подобно на останлите от този вид.

• Автор
преди 27 минути, S197 написа:

Те са просто отпадък на обществото, подобно на останлите от този вид.

Не мисля така, защото именно те в момента са на "власт" ... ;) = Мамини синове .или дъщери... :) 

Нормално в момента е да не знаеш баща си ... ;) Щото жената се срамува да е била с него .. :) 

п.п. Или от майка си да получаваш информация какъв е баща ти ... 

преди 2 часа, dioib написа:

Кое е нещото което мъжът знае, а жената не?

Намирам темата за сексистка. 

Няма природно ограничение мъжът да знае нещо , а жената да не го знае.

преди 2 часа, dioib написа:

п.п. Да, мъж като се напие може да пикае и клекнал ... :)

Аз примерно (за пикането конкретно), през 100% от времето, когато съм си вкъщи, пикая седнал - по-ми е удобно (особено нощно време, като ставам да пикая полузаспал. 

преди 2 часа, Mediterranean написа:

Мъжете са безмозъчни същества. Какво толкова знаят, аз не знам.

Ми тва дето не го знаеш - не го знаеш. А ние го знаем. Капиш?

• Автор
преди 6 часа, Търсещ истини написа:

Намирам темата за сексистка. 

Няма природно ограничение мъжът да знае нещо , а жената да не го знае.

Според теб явно няма мъжка тайна, както и женска.  ОК

За това, че е "сексистка", то се обоснови, иначе е "голо твърдение" -> нещо като пълна лъжа ... 

В основата не е какво може мъж да си позволява, а жената не.   

преди 5 часа, Milkydead написа:

мъжете знаят че жената е зла , а жената смята факта че е зла за предимство , но се счита за добра защото го знае.

Това в пълна сила може да важи и за жената...  НО, явно за теб е от значение злото ... ОК ... 

В основата на темата е мъжът познава ли жената?! Тя спрямо него е обект за който той може да има знания, които тя като субект да не знае. 

Както и да ви се вижда темата, то тя не е да се дискриминира жената, а да споделят мъжете неща които жената като субект не ги забелязва в себе си. 

Какво констатирам до  момента: Темата за природната даденост в съществуването на различен пол от твоя е "тема табу". 

Жената имайки присъщото и женско его не забелязва никакви недостатъци на характера или преценката си , жените са самоуверени същества и никога не се считат за виновни или отговорни независимо какви ги натворят.
А защо те интересува подобен въпрос на първо време след като си пенсионер , да не ръчкаш бабите в квартала все още ? Ако го правиш все пак ,евала на фармацевтиката и продължавай в същия дух.

• Автор
преди 27 минути, Milkydead написа:

А защо те интересува подобен въпрос

Защото на времето мъжете се интересуваха от жени, а сега забелязвам, че болшинството младежи не се интересуват, т.е. не я разглеждат като обект за изследване ... 

Да, пенсионер съм и вече не съм активен мъж, но това не означава, че жените не ме вълнуват ... :) 

Нека да споделя нещо, което жените пренебрегват спрямо себе си; Те са нежни, по-чувстени същества. Масово наблюдавам, че пренебрегват това. = Примерно: В една верига супермаркери жена която е помощник управител разтоварва стока, а управителят, който е мъж, подрежда щандовете ... :) = За мен е нетипично, дори бих казал че е противопоказно жена да вдига тежести над 10 килограма, но ... 

В много случаи от гордост жена не помолва мъжа да и помогне, а друг е въпроса, че мнозина мъже въобще не се сещат да ѝ помогнат в някои неща, за които си трябва повече сила ...   

мъжете и жените са равни и няма защо мъж да помага на жена за каквото и да било.Жените не са по-нежни нито по чувствителни от мъжете , напротив те са много по-груби и сколнни към жестокост , относно чувствеността , те се ръководят от низки страсти и инстинкти.Литературните клишета от романтичния период са опровергани до една като фантазии на самотни мъже изливащи бляновете си в литература , за жалост те са създали митове около жената които се повтарят и до днес.
Изобщо не познаваш жените.

преди 10 часа, dioib написа:

Нека някоя дама създаде паралелна тема ->  Кое е това което тя или те знаят, а мъжа не, но да се върнем към този който е мъж по рождение. 

А, за тези които считат, че са джендъри, то според вас какво по-точно ви подтиква да знаете относно жените? = Що го желаете да сте като тях? 

Нещото за всеки ще е различно, но нека видим какво е във виртуалната ви обвивка наречена "анонимност".  

Няма нищо, което единият пол да не знае за другия вече. А тия там жен..ърски течения са просто показност и олигофрения. Просто мирът трае повече отколкото трябва и поради тази причина се получават тези неща.

преди 33 минути, dioib написа:

Защото на времето мъжете се интересуваха от жени, а сега забелязвам, че болшинството младежи не се интересуват, т.е. не я разглеждат като обект за изследване ... 

Да, пенсионер съм и вече не съм активен мъж, но това не означава, че жените не ме вълнуват ... :) 

Нека да споделя нещо, което жените пренебрегват спрямо себе си; Те са нежни, по-чувстени същества. Масово наблюдавам, че пренебрегват това. = Примерно: В една верига супермаркери жена която е помощник управител разтоварва стока, а управителят, който е мъж, подрежда щандовете ... :) = За мен е нетипично, дори бих казал че е противопоказно жена да вдига тежести над 10 килограма, но ... 

В много случаи от гордост жена не помолва мъжа да и помогне, а друг е въпроса, че мнозина мъже въобще не се сещат да ѝ помогнат в някои неща, за които си трябва повече сила ...   

Ти така си мислиш, че болшинството младежи не гледат жените. Просто вече няма този "срам и задръжки", а и социалните мрежи, интернет и техниката помага.

Нещото, което мъжът знае, а жената не е, че той може да изпитва любов, голяма любов, докато дамите са по-въздържани и не толкова емоционални. Също така, доста мъже разбират от най-различни видове техники (компютри, телефони и т.н.) и могат да се справят с тях, ако има проблем :)

преди 7 часа, Mediterranean написа:

Мъжете са безмозъчни същества. Какво толкова знаят, аз не знам.

жените са безмозъчни същества

правят всичко по грешния начин

затова в  държавите където жени са допуснати до власт съсипват всичко.

и тези държави тънат в престъпност и морален упадак

защото мъжът е създаден  да учи жената кое е правилно и кое не  а не обратното 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.