Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

.NET Framework 4.5.2 Windows 7 32 bit Error installed

Featured Replies

Може ли някой да ми каже как да Защо Не ми разреша да се инсталира?

Когато го свалш ми дава грешка

Линка на сайта: https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet-framework/net452

преди 4 минути, Харвей Нвм. написа:

Линка на сайта: https://dotnet.microsoft.com/en-us/download/dotnet-framework/net452

А, ти с каква ОС си? Сигурен ли си, че това е правилния пакет? 

Опитай с по-висока версия , бе! Всичките по-високи!

преди 2 минути, dimy написа:

Опитай с по-висока версия , бе! Всичките по-високи!

Направо да инсталира   6.0.9, че няма да му иска нищо.

преди 51 минути, Харвей Нвм. написа:

За да те принудят да си инсталираш Линдолс 10 и да могат да те следят качествено. В Линдолс 7 има програмирано остаряване точно с тази цел - за да те накарат искаш-не искаш да минеш на Линдолс 10 или 11. В това съм напълно убеден, защото една и съща версия на Линдолс 7 с една и съща версия драйвъри и .Net Framework преди 3 години работеше безотказно, а сега, след като се инсталират и рестартираш, компютърът влиза в безкраен restart loop. И понеже ме принуждаваха да мина на 10/11, затова набих шута на всичко линдолско и вече 3 месеца съм без Гов... ъъъ, без Линдолс. spacer.png

:offtopic_s:

Такава ОС Линдолс няма. Lindows е Linux дистрибуция ,а темата не е за такава.

преди 5 минути, Валсо написа:

За да те принудят да си инсталираш Линдолс :D

преди 2 минути, Валсо написа:

За да те принудят да си инсталираш Линдолс 10 и да могат да те следят качествено. В Линдолс 7 има програмирано остаряване точно с тази цел - за да те накарат искаш-не искаш да минеш на Линдолс 10 или 11. В това съм напълно убеден, защото една и съща версия на Линдолс 7 с една и съща версия драйвъри и .Net Framework преди 3 години работеше безотказно, а сега, след като се инсталират и рестартираш, компютърът влиза в безкраен restart loop. И понеже ме принуждаваха да мина на 10/11, затова набих шута на всичко линдолско и вече 3 месеца съм без Гов... ъъъ, без Линдолс. :D

Така е  - то трябва и малко мисъл да се вложи! Ясно, че не си в час, ама ....зашо пък да нете "следи" MS? - kyde, e napisano, è e zabraneno?

преди 12 минути, Валсо написа:

За да те принудят да си инсталираш Линдолс 10 и да могат да те следят качествено. В Линдолс 7 има програмирано остаряване точно с тази цел - за да те накарат искаш-не искаш да минеш на Линдолс 10 или 11. В това съм напълно убеден, защото една и съща версия на Линдолс 7 с една и съща версия драйвъри и .Net Framework преди 3 години работеше безотказно, а сега, след като се инсталират и рестартираш, компютърът влиза в безкраен restart loop. И понеже ме принуждаваха да мина на 10/11, затова набих шута на всичко линдолско и вече 3 месеца съм без Гов... ъъъ, без Линдолс. spacer.png

Много си приличате с плевенския "Клонинг"  Често Ви бъркам, кой, кой е!

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Такава ОС Линдолс няма.

Това е подигравателно "име", което използвам не само за самия уиндоус, но и подигравка с онези нубове (основно от форума на CS-BG), които го наричат "Линдолс", понеже са прости и не правят разлика между "У" ("W") и пернишкото "уъ", което на български все пак се пише "Л". :D 

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

Така е  - то трябва и малко мисъл да се вложи! Ясно, че не си в час, ама ....зашо пък да нете "следи" MS? - kyde, e napisano, è e zabraneno?

Аз не искам микро$ да знае какъв цвят е лай*ото ми сутрин, а също така не искам и да знае какъв е секюрити кода на дебитната ми карта. В началото, когато пуснаха Линдолс 10, тези неща бяха упоменати в TOS на M$:

spacer.png

След време промениха TOS тези неща да не се виждат толкова лесно, но това не означава, че са спрели да го правят.

Нека да те светна какво означава това: този секюрити код се намира на гърба на дебитната ти карта. И понеже вече са получили номера на дебитната ти карта, имената и срока на годност на картата, трябва им само този код за сигурност на гърба. С този код могат да ти теглят пари от картата както си искат и ти няма да можеш да направиш нищо. Ако някой ден решат да прецакат всичките пирати, с тези данни могат да им го вкарат много надълбоко и пиратите на Линдолс 10 и 11 ще са безсилни - микро$ ще им тегли пари за лиценза на Линдолс, независимо дали го ползват или не, без тяхно знание и контрол и те няма да могат да направят НИЩО!

Така че мога само да пожелая приятно ползване на Линдолс на тези от вас, които са достатъчно смели да легнат под ножа на M$. :D

току-що, Kolev72 написа:

Много си приличате с плевенския "Клонинг"  Често Ви бъркам, кой, кой е!

Кой е той? Не интервюирам потребителите кой от къде е.

преди 1 час, Валсо написа:

И понеже вече са получили номера на дебитната ти карта, имената и срока на годност на картата, трябва им само този код за сигурност на гърба. С този код могат да ти теглят пари от картата както си искат и ти няма да можеш да направиш нищо.

Колко е трудно човек да е негра́мотен - American Bar Association дали няма да им обърне хастара в съда за такава злоупотреба, а и дали им трябват твоите пикливи 1-2-10к$

преди 1 час, Валсо написа:

Това е подигравателно "име", което използвам

И к'во демонтрираш? Простащина? За нея знаем.

преди 2 часа, Харвей Нвм. написа:

Важно е каква е тази грешка. И кога се появява тази грешка? При свалянето или при стартирането?

Неговите плюс моите, като прибавим и твоите и на твоите приятели и техните приятели, колко потребители ползват Джам? Май имаше статистика точно колко са, и сега дай да сметнем по колко хиляди средно имат в картата? А и след като някой ми изпразни картата, изобщо не ме интересува коя Асоциация ще ги съди!

Тъпо е само да си го помислиш, че ще го направят. Ще им съдерат толкова милиарда и толкова ключови за управлението на М$ фигури ще опандизят. Най-вече с демонстративна цел.

@Валсо@ДзВяРа!Май е време да попитате или по скоро да накарате всеки който има желание да си признае. С колко му е намаляла банковата, сметка през годините, но да не забравите да попитате . И за активаторите които и до днес се ползват.

преди 2 часа, ДзВяРа! написа:

Неговите плюс моите, като прибавим и твоите и на твоите приятели и техните приятели, колко потребители ползват Джам? Май имаше статистика точно колко са, и сега дай да сметнем по колко хиляди средно имат в картата? А и след като някой ми изпразни картата, изобщо не ме интересува коя Асоциация ще ги съди!

В първите 24 чàса след пускането на Боз... ъъъ, линдолс 10 е имало 64 милиона уникални сваляния на ИСО-то. Демек, минимум 64 милиона души по света използват линдолс. 64 милиона, от чиито карти да дръпнат по 400 лв. на всеки (г-д толкова струва легалният и некраден ключ за линдолс), това са минимум 12 милиарда и 800 милиона евро, излезли от джоба на потребителя, влезли в джоба на микро$hit и които няма начин как да си върнеш, дори и да ги съдиш. Така че който иска да е уфсъ и да могат да му източат банковата сметка за наказание, че използва пиратски линдолс, да го ползва. Аз не искам да съм уфсъ, а и се оказа, че няма нужда, защото всяка една игра, която искам да играя, върви прекрасно под линукс, та даже някои вървят по-добре под линукс (като напр. GTA 5 и World of Warships), отколкото под линдолс. :D

spacer.png

преди 6 минути, цър-вул написа:

Ай да се поспреш да сереж в темата. Не казаш нищо по нея, а само лаеш месечината!

К'ъв си ти, че да ми казваш какво да правя? Не си ни админ, ни мародератор, така че STFU!

преди 7 часа, Валсо написа:

К'ъв си ти

К'ъф? Никъф, освен да ти чете реваньето и тъпоумните излияния. Нямаш един пост, за който човек да каже:"Браво"!

И кат' та гледам, и в лайнюкс толкова си светнат.

Ей,като научите два реда код и като почнете да ми се правите...Имам Windows,Linux и macOS.Ползвам си ги и трите.А това за картите,е най-голямата простотия за 2022 година.

По темата:Мисля че трябва да се надгражда.Не да се почва,от най-високият.

преди 5 минути, Orgasmatron написа:

Мисля че трябва да се надгражда.Не да се почва,от най-високият.

Не се надгражда, защото всеки си създава своя независима среда:
3,5 (съдържа всичко от 2.0 до 3.5 вкл.) (присъства в инсталатора на Win8+)
4.8 (съдържа всичко от 4.0 до 4.8 вкл.) (присъства в инсталатора на Win10+)
5
6
7

преди 1 минута, цър-вул написа:

Не се надгражда, защото всеки си създава своя независима среда:
3,5 (съдържа всичко от 2.0 до 3.5 вкл.)
4.8 (съдържа всичко от 4.0 до 4.8 вкл.)
5
6
7

Да,де.Не се изразих правилно.

• Автор
преди 14 часа, AAUUXX написа:

Благодая потръгна инсталацията!  :) :)

Можете да заключите темата!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.