Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 9 минути, communismatic написа:

Къв аргумент? Кой те бръсне тебе за жива...

Т.е. не можеш да си защитиш тезата! Разбрахме всички в темата.ОК!

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 3 минути, communismatic написа:

Някой от костовистите, няма ли да спаси Иван Умния от гърча?

Те ли да отговарят на въпросите към теб?

@communismatic какво стана? Пак ли ще избягаш?

Как защити тезата, че социализма е бил по-добро място за живеене от днес?

Като скачаш от тема в тема? Като коментираш потребителите вместо да докажеш с аргументи позицията си?

току-що, BANKATA написа:

Те ли да отговарят на въпросите към теб?

Не, просто да отмият срама ти. То е ясно, че не можеш, да се спасиш самичък. Поне да ти ударят по едно рамо. Само не знам, кой ще се навие. Те повечето от тях са на твоето равнище.

току-що, БаалБек написа:

Като коментираш потребителите вместо да докажеш с аргументи позицията си?

Най-умното момиче от град Казанлък реши и тя да се включи. Безуспешно, за жалост... 😆

Gaming_Solutions, кво стана? И тоя избЕга... 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Единия избяга, чакаме и другия...

Защо реши, че някой седи и чака да ти отговаря на "неудобните" въпроси?

А за заплатата на български войник, че е била 1,50 лв. продължаваш да се правиш на неостър.

току-що, parmobil написа:

Защо реши, че някой седи и чака да ти отговаря на "неудобните" въпроси?

Е от теб не съм чакал, щото ти не си от тях. 😆

преди 1 минута, parmobil написа:

А за заплатата на български войник, че е била 1,50 лв. продължаваш да се правиш на неостър.

Мда... 😆

току-що, communismatic написа:

Не, просто да отмият срама ти. То е ясно, че не можеш, да се спасиш самичък. Поне да ти ударят по едно рамо. Само не знам, кой ще се навие. Те повечето от тях са на твоето равнище.

От какво да ме спасяват? С теб е такава забава че други ми не трябват. И без това си зацикли от няколко часа остава и друг да се включи и съвсвм ще изпушиш.

преди 7 минути, БаалБек написа:

@communismatic какво стана? Пак ли ще избягаш?

Как защити тезата, че социализма е бил по-добро място за живеене от днес?

За някои е бил по-добро място.

Аз не знам, да съм зациклил на нещо. На абсолютно всеки въпрос отговарям, нямам никакви проблеми. Към теб беше зададен изключително конкретен въпрос. Направих го преди около 4-5 часа, но отговор още не съм получил. Явно няма и да получа. Както и да е... ПП-ДБ гласоподавателя, и той би отбой. Приятна ви вечер...

Соцпропагандаторите, като @communismatic, @В. Велев, @М.Николов, @Proshark, @nikssi, @Joss Bomon, @Т.Христови други искат да се върнат концлагерите и тези, които не са съгласни с тях да бъдат наказвани. Също като при бай Тошо - правешкото ла**о...

На 9 септември 1944 г. Българската комунистическа партия взема властта с държавен преврат, заличава опозицията и започва да използва различни методи за заглушаване на критиците си. Изселване, вкарване в затвора, следене – това са само част от мерките, целящи да държат населението изплашено и подчинено. Остава нерешен въпросът какво да се прави с онези, които не одобряват комунизма, но и не са извършили престъпление. Бързо му се намира отговор: концлагери.

Причините за изпращането им в лагери са различни: разпространяване на „вражеска агитация и пропаганда“, слушане на западна музика, разказване на вицове против властта, опити да напуснат страната, отказ да влязат в ТКЗС [трудово-кооперативно земеделско стопанство; в ТКЗС-та е трябвало да се обединяват някогашните частни земеделци] или – по време на т.нар. Възродителен процес – да си сменят имената. Сред лагеристите има царски офицери и герои от войните, свещеници, монахини, лекари, учители, юристи, кметове, аполитични селяни, както и хора, които просто не са плакали достатъчно след смъртта на Георги Димитров.

Цитат от разказ на един оцелял в лагера Белене. Линк!

Някой да обясни на това форумно недоразумение, че концлагери е имало много преди 9-ти септември 1944-та. Да не говорим, че и Белене е функционирал преди тази дата. Поне да научи нещо...

Някой да обясни на това форумно недоразумение, че концлагери е имало много преди 9-ти септември 1944-та. Да не говорим, че и Белене е функционирал преди тази дата. Поне да научи нещо...

Т.е. признаваш си, че бай Тошо и кликата му са ползвали концлагерите за разправа с всички, които не са били с тях! И социализма е бил диктатура. Ок!

преди 4 минути, communismatic написа:

Белене, може и да е фунлционирал, но за такива като тебе. И това е било правилно. Споко, пак ще функционирс

преди 1 минута, БаалБек написа:

Т.е. признаваш си, че бай Тошо и кликата му са ползвали концлагерите за разправа с всички, които не са били с тях! И социализма е бил диктатура. Ок!

Не, съвсем друго имах предвид, ама ти поначало трудно схващаш...

Не, съвсем друго имах предвид, ама ти поначало трудно схващаш...

Т.е. признаваш, че нищо друго не си имал предвид, защото си щял да го напишеш, но НЕ си. Благодаря за вниманието!

Не, просто пиша, че схващаш бавно. Но това е факт, видно е за всеки тук... Просто целя да те унижа допълнително. :) 

преди 58 минути, communismatic написа:

Не е ли работа на Костов, на Пушкаров, на агенцията и прочее, да не допускат подобно нещо?

Коя "агенция" по времето, когато Пушкаров е министър, имаш предвид?

Не, просто пиша, че схващаш бавно. Но това е факт, видно е за всеки тук... Просто целя да те унижа допълнително. :) 

Т.е. препотвърждаваш, че нямаш аргументи за нищо и съм права за всичко! ОК. Благодаря за вниманието!

току-що, plamen.spam написа:

Не знам, питай Иван Умния... Той вече тотално се оплете. Първо нямало такава приватизация, после никой за нищо не отговарял... Накрая просто реши, да задава по 200 пъти един и същ въпрос, колкото да излезе УЖ с достойнство. Гледам и че продължава, да драпа... Жалка история. 

Искаш да се включиш и ти ли? Давай, става все по-забавно... :) 

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Малка подробност която е забравил.

току-що, BANKATA написа:

Малка подробност която е забравил.

А? Сега има вече и нещо ново по темата? Я сподели...

Не знам, питай Иван Умния... Той вече тотално се оплете. Първо нямало такава приватизация, после никой за нищо не отговарял... Накрая просто реши, да задава по 200 пъти един и същ въпрос, колкото да излезе УЖ с достойнство. Гледам и че продължава, да драпа... Жалка история. 

Ти си този, който непрекъснато повтаря, че е работа на "агенцията" да проверява. Затова питам.
За търга за въпросната бензиностанция, коя "агенция" е трябвало да провери кандидатите?

Там в статията си пишеше че е преди агенцията, ама толкова ти е акъла, и продължава да я намесваш.

преди 1 час, communismatic написа:

Да, де. То и сега се пръска пак с ДДТ. И с една редица други отрови. Питай мен, щото в един период даже го работих. В смисъл - обеззаразяване на семена, понеже помагах на един авер, който беше арендатор.

😆😆😆😆😆😆

Ох, това съм го пропуснал. Ами не, не се пръска вече с ДДТ, защото е забранено. Ако някой го използва, то значи е престъпник. Ако ти си го използвал, значи си извършил престъпление. Общо взето не е за хвалба във форума

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.