Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, Мечо Хубавеца написа:

Щото почти няма балами, които да работят за толкова ниски заплати и закриха Строителни войски...Повечето кадърни избягаха в чужбина....

Верно? Да поддържаш един язовир се иска "строителни войски"?

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 16 минути, communismatic написа:

Да, от това по-ясно не мога, да го обясня. Казах ти - потърси помощ, ако не можеш, да го осмислиш. Все пак, аз не съм психиатър... Много е забавно, да разбера, как Костов и за тая далавера няма никаква вина.

Големият разбирач се оказа че нищо не знае, ама да обвинява "любимеца си" Костов.

преди 15 минути, communismatic написа:

Верно? Да поддържаш един язовир се иска "строителни войски"?

Да поддържаш не, но да построиш да... Къде ще намериш балами да разботят за едните дрехи и едното ядене? 

преди 2 минути, BANKATA написа:

Големият разбирач се оказа че нищо не знае, ама да обвинява "любимеца си" Костов.

Това някакъв нелеп опит, за излизане от ситуацията с достойнство ли е? Щото мисля, че за пореден път стана ясно, че си типичният умнокрасив гласоподавател... 😆

преди 22 минути, Мечо Хубавеца написа:

Завошени цени от Ссср и Либия, дето беше по едно време под ембарго? Сериозно ли?    Неефективна икономика, огромен военен бюджет, който беше тайна, немотивирани работещи...Да продължа ли?

Да, нефта са ни го продавали с около 10% по-скъпо отколкото на борсата. Неефективната икономика е друга бира.

преди 2 минути, Мечо Хубавеца написа:

Да поддържаш не, но да построиш да... Къде ще намериш балами да разботят за едните дрехи и едното ядене? 

Да, де. То ние говорим за поддържане. Нещо което в днешно време дори не могат, да направят нашите умнокрасиви жълтопаветни управляващи... А както се вижда... техните гласоподаватели даже не могат и да вдянат, че приватизацията на техният гуру - Иван Костов е била бандитска. Иван още не е разбрал, горкия...

току-що, communismatic написа:

Това някакъв нелеп опит, за излизане от ситуацията с достойнство ли е? Щото мисля, че за пореден път стана ясно, че си типичният умнокрасив гласоподавател... 😆

Точно това се опитваш да направиш. Като пръд*я от гащи.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Точно това се опитваш да направиш. Като пръд*я от гащи.

Ми, дадох ти пример с друга приватизация, цитирах ти мнението на Пушкаров. Кажи ми, какво повече да направя? Давай, айде... Щом искаш, да продължаваш, да затъваш... Нека гаврата, да продължи. Това не е далавера значи? Ама имат ли вина Костов и Пушкаров?

преди 2 минути, communismatic написа:

Да, де. То ние говорим за поддържане. Нещо което в днешно време дори не могат, да направят нашите умнокрасиви жълтопаветни управляващи... А както се вижда... техните гласоподаватели даже не могат и да вдянат, че приватизацията на техният гуру - Иван Костов е била бандитска. Иван още не е разбрал, горкия...

Kакво поддържане, бе каун? Какво не ти харесва в язовирите? Никой не е виновен че са сделани по калпави съвеЦки проекти. Сделали язовир с 5-6 кв. км площ, дето се "пълни" от една рекичка с нулев дебит. Че то само изпарението сигурно е по голямо от дебита на рекичката - не ми се смята сега конкретно

преди 5 минути, communismatic написа:

Ми, дадох ти пример с друга приватизация, цитирах ти мнението на Пушкаров. Кажи ми, какво повече да направя? Давай, айде... Щом искаш, да продължаваш, да затъваш... Нека гаврата, да продължи. Това не е далавера значи? Ама имат ли вина Костов и Пушкаров?

Питах те къде Пушкаров използва думата "далавера" ? Продължаваш да не казваш къде е цялата далавера в твоята гледна точка.

Каква вина да имат Пушкаровв и Костов? Че не а провели финансовото състояние на всеки един от участниците ли И като достигнат лимита който им е известен да ги спират да натдават. Направо да ги гонят.

Много детски гледаш на нещата.

преди 2 минути, teo-glavata написа:

Kакво поддържане, бе каун? Какво не ти харесва в язовирите? Никой не е виновен че са сделани по калпави съвеЦки проекти. Сделали язовир с 5-6 кв. км площ, дето се "пълни" от една рекичка с нулев дебит. Че то само изпарението сигурно е по голямо от дебита на рекичката - не ми се смята сега конкретно

Това е умопомрачително изказване. Комунягите така "сделали" язовирите, че площта била с 5-6 квадратни километра... 😆

Тео, умно момче такова... Извикай пет-шест момчета от фирмата ти (нали имаше фирма уж, то на никой не му се вярва, ама карай), да почнат да "кълват" язовирите, че да дойде водата до чешмите на плевенчани. Що не се пробваш за хидроинженер някъде? Българските язовири загубиха един огромен талант в твое лице.

току-що, BANKATA написа:

Питах те къде Пушкаров използва думата "далавера" ?

А, то сега се оказа, че Пушкаров трябва и сам-самичък, да признае, че цялата работа е далавера. Става все по-забавно... Аз даже се чудя, що сам-самичък не си признае, че с Костов са взели някой лев от цялата схема и да си влезе в панделата доброволно.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Че не са провели финансовото състояние на всеки един от участниците ли

Именно, да. Нали затова са сложени там. То по тая логика, дай да сложим теб.

Много детски гледаш на нещата.

Мхм. ОК... 😆

току-що, communismatic написа:

Това е умопомрачително изказване. Комунягите така "сделали" язовирите, че площта била с 5-6 квадратни километра... 😆

Тео, умно момче такова... Извикай пет-шест момчета от фирмата ти (нали имаше фирма уж, то на никой не му се вярва, ама карай), да почнат да "кълват" язовирите, че да дойде водата до чешмите на плевенчани. Що не се пробваш за хидроинженер някъде? Българските язовири загубиха един огромен талант в твое лице.

Знаеш ли че в Дупница сме вързани към водопровод строен по времето на Фердинанд 12-14 година доколкото знам.

Знаеш ли к'во стана с етернитовият водопровод от соца? За малко да утрепе една съседка като се спука 93-4. Не изкара и 50 години.

За малко да утрепе една съседка като се спука 93-4. Не изкара и 50 години.

Т.е. комунистите са виновни, че пет години след падането на системата не е издържал водопровода. 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Koлко е полща на Йовковци, бе каун? М/у 5 и 6 кв. км. Ще питам и ще ти кажа точното число.

Тео, умно момче такова... Извикай пет-шест момчета от фирмата ти (нали имаше фирма уж, то на никой не му се вярва, ама карай), да почнат да "кълват" язовирите, че да дойде водата до чешмите на плевенчани

Кво ме интересуват плевенчани. И от къде да дойде тази вода? Кой ще плаща? И защо аз да ангажирам хора, за нещо от което не печеля?

Т.е. комунистите са виновни, че пет години след падането на системата не е издържал водопровода. 😆

Кой да е виновен?

Щото са качествени.

Що другия държи над 100 години. Щото не е правен от баламурници.

Правилно, комунягите трябваше да се съобразят с факта, че демократите от крадене няма да искат, да поддържат водоснабдителната система и тръбите да издържат повече... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Правилно, комунягите трябваше да се съобразят с факта, че демократите от крадене няма да искат, да поддържат водоснабдителната система и тръбите да издържат повече... 😆

Намери ли далаверата с бензиностанцията или ще подвиваш опашка ?

току-що, BANKATA написа:

Намери ли далаверата с бензиностанцията или ще подвиваш опашка ?

Да, трябваше Пушкаров сам да каже, че е далавера? Нали това те питам? Той сам да си признае "Да, беше далавера... взехме едни кинти..." И т.н. ? Това ли се очаква от него? По твоята чудовищна логика?

И каква е работата на министъра на финансите и министъра на икономиката по време на приватизацията? Примерно, ако един човек няма парите да "оздрави" едно дружество, трябва ли да му дават бензиностанцията?

Да, трябваше Пушкаров сам да каже, че е далавера? Нали това те питам? Той сам да си признае "Да, беше далавера... взехме едни кинти..." И т.н. ? Това ли се очаква от него? По твоята чудовищна логика?

И каква е работата на министъра на финансите и министъра на икономиката по време на приватизацията? Примерно, ако един човек няма парите да "оздрави" едно дружество, трябва ли да му дават бензиностанцията?

Какво дружество, това е бензиностанция. И не само за Пушкаров, питах те и за твоето мнение къде е далаверата.

Понеже споделя че търга е бил комичен, ти веднага видя в червената си душа далавера.

току-що, BANKATA написа:

И не само за Пушкаров, питах те и за твоето мнение къде е далаверата.

Ми, айде прочети ми поста свързан с подставеното лице още 20-30 пъти. Айде прочети го и после пак задай малоумен въпрос.

Понеже споделя че търга е бил комичен, ти веднага видя в червената си душа далавера.

Именно, да. Само ти не виждаш, че е било далавера. Ама с оглед на възможностите ти... нищо учудващо. Тъй.... Пак да задам въпроса си, понеже отново не си отговорил. Каква е работата на министрите по време на приватизацията? Примерно, ако един човек няма парите, да вземе бензиностанцията, те защо му я дават? Какво мислиш по тоя въпрос? Извинявай... не се изразих правилно. Какво "мислиш" по тоя въпрос?

преди 12 минути, communismatic написа:

Ми, айде прочети ми поста свързан с подставеното лице още 20-30 пъти. Айде прочети го и после пак задай малоумен въпрос.

Именно, да. Само ти не виждаш, че е било далавера. Ама с оглед на възможностите ти... нищо учудващо. Тъй.... Пак да задам въпроса си, понеже отново не си отговорил. Каква е работата на министрите по време на приватизацията? Примерно, ако един човек няма парите, да вземе бензиностанцията, те защо му я дават? Какво мислиш по тоя въпрос? Извинявай... не се изразих правилно. Какво "мислиш" по тоя въпрос?

Това че ти си решил че е поставено лице не го прави такъв. Теб ако те хванат лудите и наддадеш 30 млн. за една общинска тоалетна това прави ли те поставено лице? От цялото интервю изобщо не става ясно каква е съдбата на въпросната бензиностанция. Бленуваш да има някаква далавера и си като кон с капаци.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Това че ти си решил че е поставено лице не го прави такъв.

Ми, това е моето мнение. Ти докажи, че греша. Дадох ти пример и с "Кремиковци". Тъй... Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса... не е ли работа на Костов и Пушкаров да не дават бензиностанцията на тоя, дето няма парите? Да или не.

От цялото интервю изобщо не става ясно каква е съдбата на въпросната бензиностанция.

Не става ясно, да. То накрая даже ще се окаже и че приватизацията е била успешна.

Бленуваш да има някаква далавера и си като кон с капаци.

Мхм. От това ще е. Блян просто...

Тъй... Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса... не е ли работа на Костов и Пушкаров да не дават бензиностанцията на тоя, дето няма парите? Да или не.

E, като не му я дадат, от къде да вземе парите човека? Нали и ресто има да се дава

преди 1 минута, communismatic написа:

Ми, това е моето мнение. Ти докажи, че греша. Дадох ти пример и с "Кремиковци". Тъй... Смяташ ли, да ми отговориш на въпроса... не е ли работа на Костов и Пушкаров да не дават бензиностанцията на тоя, дето няма парите? Да или не.

Ти си доказвай твоите тези с факти, аргументи, снимки к'вото намериш. Аз ти показах че си в много голяма грешка.

Наистина ли си мислиш че при правене на търг някой проверява участниците дали имат пари или не? Сигурно ти проверяват сметката и като достигнеш лимита те гонят. Така май си го представяш? 

Работата на министъра на финансите е да каже кои обекти за какви пари трябва да се продадат.

ПП: На 99% съм сигурен че при разни корпоративни сделки компаниите нямат наличните пари а деглят заеми.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.