Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 6 минути, communismatic написа:

Кирчо що направи "сглобката"? Нали не бяхте привърженици на Бойко?

На кой въпрос не съм отговорил, умни ми съфорумецо. УМНИ ми съфорумецо... 😆

Амнезия ли имаш? 

Какво става с търга ако спечелилият не плати ?

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Пффф, пич аз да не съм ти Слави клашъра, че да ти давам 10-те най хахах

Само ще вметна, че едва 30% от магистралната мрежа е построена през соца

Т.е. не можеш, да отговориш. ОК, благодаря...

преди 1 минута, BANKATA написа:

Какво става с търга ако спечелилият не плати ?

Ми отговора е даден в самото изказване на Пушкаров. Хубаво е малко да се научиш, да четеш с разбиране. Бензиностанцията му е дадена, човека не е имал никакви пари. А дали е било далавера... Мисля, че е пределно ясно. Още тъпи въпроси?

току-що, communismatic написа:

Т.е. не можеш, да отговориш. ОК, благодаря...

Ами ето отговорих ти, през комунизма са построени само 250км магистрали, сега знаеш ли колко км имаме?

току-що, Gaming_Solutions написа:

Ами ето отговорих ти, през комунизма са построени само 250км магистрали, сега знаеш ли колко км имаме?

Магистралите? Това ли е опорката? 😆😆😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Пича отказва да отговори на въпроса за рафинерията, но няма никакви проблеми, да задава нови и нови въпроси... Бахти недостойният тип.

Още не си признал каква беше заплатата на български войник по времето на соц- а и Добри Джуров. И колко се възползва нашата "чудесна и богата" социалистическа държава от тази ангария.

преди 1 минута, parmobil написа:

Още не си признал каква беше заплатата на български войник по времето на соц- а и Добри Джуров. И колко се възползва нашата "чудесна и богата" социалистическа държава от тази ангария.

Задай още 200 пъти един и същ въпрос. Най-жалкото създание на планетата. И най-важното... фен на Иван Костов. Умно момче, достойно момче... изобщо не избягва неудобни въпроси, знае как да отговори. Типичният умнокрасив жълтопаветник. :) 

Иван още гледа тъпо екрана, завалията... Много хилене с тоя, много... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Аз каквото и да ти отговоря, ти можеш да ми върнеш топката по същия начин. Това ли беше?

За магистралите съгласен ли си?

Метро в София, което беше започнато преди 1980 г., после зарязано/заебано, щото няма пари и чаааак Софиянски пусна първата отсечка.

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

300 км построени за 10 години в гадния социализъм, 300 км построени за 50 години и все още гадни пътища в прекрасния демократизъм.

За магистралите съгласен ли си?

Естествено, че не. Магистралите са абсолютна "пунта мара", най-обикновена ГЕРБ-ерска схема за източване на средства. Виждаме качеството... Това беше възможно най-малоумният пример, който можеше да дадеш.

Задай още 200 пъти един и същ въпрос. Най-жалкото създание на планетата. И най-важното... фен на Иван Костов. Умно момче, достойно момче... изобщо не избягва неудобни въпроси, знае как да отговори. Типичният умнокрасив жълтопаветник. :) 

Иван още гледа тъпо екрана, завалията... Много хилене с тоя, много... 😆

Ти не се умори да питаш за бензиностанция, аз няма да се уморя да питам за заплатата на български войник по време на соц-а? Ти се присмя и как били обличани преди това. Казах как ни обличаха и обуваха след това. Но ти се направи на непрочел. 

Разбирам, трудно ти е да се разделиш с илюзиите си.

Иване, още ли гледаш тъпо екрана? Възползваш се от факта, че стана патардия, че да се измъкнеш от неловката ситуация ли? Споко, аз ще продължавам, да те питам... ;) 

преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

300 км построени за 10 години в гадния социализъм, 300 км построени за 50 години и все още гадни пътища в прекрасния демократизъм.

Комунизма в Бъгларие е около 45 години, не 10

Построени за тези години са 250км, а не 300

Към момента имаме 840км. 840-250=590км. Така че са 590 за 35 години срещу 250 за 45, не е същото както ти го представи, нали?

преди 5 минути, communismatic написа:

Ми отговора е даден в самото изказване на Пушкаров. Хубаво е малко да се научиш, да четеш с разбиране. Бензиностанцията му е дадена, човека не е имал никакви пари. А дали е било далавера... Мисля, че е пределно ясно. Още тъпи въпроси?

Ти така си решил, а не че става ясно. 

И не отговори на правилният въпрос.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

Кога това? Магистрала "Тракия" беше до Пловдив, а "Хемус" до Правец. Как ги преброи 300 km?

преди 1 минута, parmobil написа:

Ти не се умори да питаш за бензиностанция, аз няма да се уморя да питам за заплатата на български войник по време на соц-а? Ти се присмя и как били обличани преди това. Казах как ни обличаха и обуваха след това. Но ти се направи на непрочел. 

Ако искаш питай още 200 пъти. Изписахме по тая тема сигурно 20 страници. Не съм виновен, че ти е ампутирано достойнството и по най-жалкарският начин се мъчиш, да се измъкнеш от неудобните въпроси, задавайки ми едни и същи тъпи въпроси, на които съм отговарял вече. Нищо... Гаврата ще продължи. :) 

Иване, още ли гледаш тъпо екрана? Възползваш се от факта, че стана патардия, че да се измъкнеш от неловката ситуация ли? Споко, аз ще продължавам, да те питам... ;) 

За разлика от теб не стоя на пост, имам си по-важна работа с един пасианс от теб. 

Ти така си решил, а не че става ясно. 

Верно ли бе, мислителю? И за какво му взимат апартамента тогава, а? Титане на мисълта? 😆

току-що, BANKATA написа:

За разлика от теб не стоя на пост, имам си по-важна работа с един пасианс от теб. 

Представям си какво работиш... 😆

преди 8 минути, communismatic написа:

Естествено, че не. Магистралите са абсолютна "пунта мара", най-обикновена ГЕРБ-ерска схема за източване на средства. Виждаме качеството... Това беше възможно най-малоумният пример, който можеше да дадеш.

Нищо не са построили. Тя икономиката се пълни от фалирали и затворени заводи.

преди 11 минути, communismatic написа:

Така е, казах го вече. И всичко това е построено и напревено въпреки ГЕРБ, въпреки схемите им. Смятай при комунделите какво е било

Ако искаш питай още 200 пъти. Изписахме по тая тема сигурно 20 страници. Не съм виновен, че ти е ампутирано достойнството и по най-жалкарският начин се мъчиш, да се измъкнеш от неудобните въпроси, задавайки ми едни и същи тъпи въпроси, на които съм отговарял вече. Нищо... Гаврата ще продължи. :) 

Както казах - трябва да си признаеш, че си предубеден или с когнитивен дисонанс. Защото хора от твоята боя потвърдиха заплатата, която ти детински отричаш.

Така е, казах го вече. И всичко това е построено и напревено въпреки ГЕРБ, въпреки схемите им. Смятай при комунделите какво е било

Кво?! Кое е направено по-точно? Тия магистрали перманентно са в ремонт?! Ти нормален ли си изобщо!?

Кво?! Кое е направено по-точно? Тия магистрали перманентно са в ремонт?! Ти нормален ли си изобщо!?

Че "Хемус" откакто я почнахте е в ремонт.

преди 3 минути, communismatic написа:

Верно ли бе, мислителю? И за какво му взимат апартамента тогава, а? Титане на мисълта? 😆

Представям си какво работиш... 😆

Апартамента могат да ти го вземат заради много работи, депозити, такси някакви.

Затова те питах дали имаш идея какво става ако спечелилия не плати по принцип, ама ти отговаряш глупости

Апартамента могат да ти го вземат заради много работи, депозити, такси някакви.

Аха, 100% не е свързано с никаква приватизация и не е бил никакъв "бушон" дето да опере пешкира. Само не знам, що Пушкаров го каза точно това относно факта, че приватизацията е била неуспешна. Направо пращи от интелект това момче... 😆

преди 2 минути, BANKATA написа:

Затова те питах дали имаш идея какво става ако спечелилия не плати по принцип, ама ти отговаряш глупости

Аха, 100% си ме питал точно заради това. Ти до момента доказа, че умееш да мислиш. И най-важното... супер си наясно с фактите около приватизацията от ония години. Костов нямал вина за нищо, не била негова работа да установява кой имал пари и кой не. Интересно кво прави тогава той? За какво отговаря по-точно... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.