Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 6 минути, communismatic написа:

Мишле? Аз те питам, къде си писал оплакващите коментари за децата от Донбас. Ти до момента открито подминаваш въпроса, щото никъде не си писал нищо подобно. Поредните ти двойни аршини. Ти си пацифист, само като ти отърва. За останалите неща естествено си затваряме очите. Относно "фашизма", ти не искаш, да имало "фашисти" в БНР, а в същото време се оказа, че постоянно даваме думата на американските посланици у нас, а те са точно фашисти. И то точно по твоето определение за думата "фашист". Отново... двоен стандарт и брутална необективност. И след като за пореден път си наврян там, където ти е мястото... вече почна писането на тъпи постове, колкото там да си в играта.

Иване, що винаги те гавря и винаги си идваш за още? Кво е това нещо от тебе? Ти си рядка порода мазохист...

Мога, да. Айде провери, кога България "санкционира" Русия. Даже, доколкото си спомням спряха и банките да оперират с руски сметки. Въздушният простор? Да не говорим за официалното изявление от НС. Там бандата евроатлантици остро осъждаха руската агресия в Украйна. Само не знам, що така не осъждат и агресията на евреите спрямо сума ти държави от 2023-та насам. А за САЩ да не говорим. Странни са тия двойни аршини... Нали? :) 

Във форума преди '22 почти не съм писал.

Сега ще отговориш или пак ще задаваш въпроси?

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, BANKATA написа:

Във форума преди '22 почти не съм писал.

Мхм. Т.е. нямаш доказателства. Ясно... 😆

Сега ще отговориш или пак ще задаваш въпроси?

Ми не знам, ти твърдиш, че и САЩ е фашистка държава, а както виждаме никой не заглушава американският посланик. Що за едни "фашисти" да може, а за други "фашисти" да не може? БНР трябва да дава думата на всички "фашисти", това е моето виждане по нещата. :) 

току-що, plamen.spam написа:

Би ли го направил?

Ако искаш, да пробвам пак с картинка? Още по по-елементарен начин, да го напиша? Виждам, че ти е много сложно. Опитвам се да ви влизам в тежкото положение тук. Ето нещо по темата...
img_67b58e2fa35b7.png

преди 15 минути, teo-glavata написа:

Ей, докато съм жив и имам пари, такива кът тебе ще ги .... по устав

Добре че едвам събираш пари да си платиш нет-а, че ако наистина имаше пари - жална им майка на такива (признавам че не разбрах за какви "такива" иде реч, ма се тая...)

преди 2 минути, communismatic написа:

Мхм. Т.е. нямаш доказателства. Ясно... 😆

Ми не знам, ти твърдиш, че и САЩ е фашистка държава, а както виждаме никой не заглушава американският посланик. Що за едни "фашисти" да може, а за други "фашисти" да не може? БНР трябва да дава думата на всички "фашисти", това е моето виждане по нещата. :) 

Или ще се правиш на клоун или ще лъжеш. Къде съм твърдял че САЩ са фашистка държава? До там ли ти стигат уменията на дебати?

преди 9 минути, Zolin написа:

Пак сте забравили кои сте, като другите комунисти.

Ти обаче помниш. Смело и безотговорно разпространяваш комунистическа пропаганда от забранените руски телевизии. Комуне-четирихилядник за пример :yanim:

току-що, BANKATA написа:

Къде съм твърдял че САЩ са фашистка държава?

Е как? Това кой го писа?

преди 53 минути, BANKATA написа:

А не са ли фашисти?

Връщане на земите от времето СССР, и на децата им е ясно това.

политически затворници, съмнителни смъртни случи на политици, убийства на противници на Путин дори и в чужбина, започване на война, насаждане на омраза към емигрантите. 

преди 17 минути, ivottoshev написа:

Ти обаче помниш. Смело и безотговорно разпространяваш комунистическа пропаганда от забранените руски телевизии. Комуне-четирихилядник за пример :yanim:

Пак ли се препарира с първака

току-що, BANKATA написа:

Да, и?

Нямаш никакви проблеми...

Връщането на земи и нападение над държави? Ами веднага се сещам за желанието на Доналд Тръмп, да си прибере Гренландия например. Военни интервенции - бол. Най-прясната беше бомбардировките над Иран. Тотално непредизвикана агресия... Е, за някои болни мозъци... иранците щяха да правят ядрена бомба, само не е много ясно, защо това да е проблем, при положение, че Израел си имат вече. В смисъл... за Израел не е проблем, да разполагат с ядрено оръжие, но за Иран е огромен проблем и САЩ се намесва военно. Тръмп даже се изявяваше за световен пазител на мира.
Политически затворници? Ми, веднага се сещам за оня Халил, дето беше пропалестински активист, дето направо си го прибраха на топло...
Смъртни случаи на политици и убийства на противници на Путин/Байдън? Ми, той самият Тръмп на два пъти го гърмяха. Оня ден даже негов човек беше разстрелян като куче... Кво да коментираме повече?
Започване на война? Че, те САЩ кога изобщо са спирали война?
Насаждане на омраза към емигрантите? Ми, ти следил ли си предизборните изказвания на Доналд Тръмп? Примерно за мексиканците?

преди 19 минути, ivottoshev написа:

Добре че едвам събираш пари да си платиш нет-а, че ако наистина имаше пари - жална им майка на такива (признавам че не разбрах за какви "такива" иде реч, ма се тая...)

Верно ми е през "все тая"

преди 6 минути, Zolin написа:

Пак ли се препарира с първака

Нали ти казах че нямам копейки за първак? Само преди половин час и половина те помолих да отделиш от твойте четирихиляди и да ми кихнеш малко за първак, а ти вече се правиш че не помниш...

Сичките комунета ли сте такива егоисти? На наш гръб правите хиляди левове, а когато ви помоли човек за малко ресто - ни лук яли, ни лук мерисàли :getout:  

Иване, след като по никакъв начин не доказа, че си виел на умряло срещу украинската сган след като избиваше системно руснаците в Донбас, сега още чакам, да ми обясниш, защо американските посланици в БНР не са проблем за теб, а руските такива са огромен проблем? Благодаря ти предварително... :) 

преди 2 минути, plamen.spam написа:

САЩ обявили ли са ни за "недружественная страна"?

Това ли е опорката вече? Те не са фашисти, щото не са ни обявили за неприятелска страна? 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Това ли е опорката вече? Те не са фашисти, щото не са ни обявили за неприятелска страна? 😆

На какво основание, посланикът на страна, която ни е обявила за "недружественная" трябва да бъде допускан за изявления по националното ни радио?

преди 1 час, communismatic написа:

гони посланичката

Това кога точно се е случило?

преди 10 минути, communismatic написа:

Иване, след като по никакъв начин не доказа, че си виел на умряло срещу украинската сган след като избиваше системно руснаците в Донбас, сега още чакам, да ми обясниш, защо американските посланици в БНР не са проблем за теб, а руските такива са огромен проблем? Благодаря ти предварително... :) 

Като се вдигнат на бунт да ги галят ли?

Руснаците какво направиха с чеченците, а?

Американците не са фашисти. Тръмп си мечтае за Гренландия, ама не тръгна да я завладява.

Наистина ли сравняваш гръмнатият онзи ден с политическите репресии на Путин. От къде ти дойде на акъла изобщо това за сравнение.

преди 5 минути, plamen.spam написа:

На какво основание, посланикът на страна, която ни е обявила за "недружественная" трябва да бъде допускан за изявления по националното ни радио?

На основанието, че ние сме русофилска страна, това е националното радио, което се издържа от нашите данъци и най-малкото България не е изобщо във война с тях. Извинявай, ама това, че разни бавноразвиващи корумпирани псета, разбирай американските слуги в НС са решили, че ще "санкционират" Русия, аз каква вина по-точно имам? Те санкционират руснаците, как по-точно руснаците и техните управляващи, да гледат на всичко това? Приеха сума ти украинци тук, ти примерно... имаш ли идея, колко украинчета има в момента в град Русе, колко от тях са студенти и най-важното... кой ги издържа? Щото имам доста добра информация и тя е направо потресаваща. Поредното доказателство, че на тия американски леки жени, ама грам не им дреме за българският народ. Щом отделят такива пари за украинската сган. ОК, нека да борим демографската криза с тях, ама откъде-накъде ще ги хрантутим? Те какви са ни на нас?

Американците не са фашисти. Тръмп си мечтае за Гренландия, ама не тръгна да я завладява.

Мхм. Ама в Ирак, Либия, Виетнам, Сирия, Иран и прочее... там какъв х0й го диреше американският войник?

Наистина ли сравняваш гръмнатият онзи ден с политическите репресии на Путин. От къде ти дойде на акъла изобщо това за сравнение.

Що? Ква разлика има между единият гръмнат и другият гръмнат? Единия кърви повече? И кърви по-политически?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Като се вдигнат на бунт да ги галят ли?

Пацифиста иска кръв... Каква изненада. 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

На основанието, че ние сме русофилска страна, това е националното радио, което се издържа от нашите данъци и най-малкото България не е изобщо във война с тях. Извинявай, ама това, че разни бавноразвиващи корумпирани псета, разбирай американските слуги в НС са решили, че ще "санкционират" Русия, аз каква вина по-точно имам? Те санкционират руснаците, как по-точно руснаците и техните управляващи, да гледат на всичко това? Приеха сума ти украинци тук, ти примерно... имаш ли идея, колко украинчета има в момента в град Русе, колко от тях са студенти и най-важното... кой ги издържа? Щото имам доста добра информация и тя е направо потресаваща. Поредното доказателство, че на тия американски леки жени грам не им дреме за българският народ. Щом отделят такива пари за украинската сган. ОК, нека да борим демографската криза с тях, ама откъде-накъде ще ги хрантутим? Те какви са ни на нас?

Мхм. Ама в Ирак, Либия, Виетнам, Сирия, Иран и прочее... там какъв х0й го диреше американският войник?

Що? Ква разлика има между единият гръмнат и другият гръмнат? Единия кърви повече? И кърви по-политически?

При руснаците е държавна политика. Ей там е разликата е между фашизма и САЩ.

току-що, BANKATA написа:

При руснаците е държавна политика. Ей там е разликата е между фашизма и САЩ.

Да, то и в САЩ си е пак държавна политика. Даже ти го доказах аргумент по аргумент. Отново си затапен бай Иване... ;) 

Да, то и в САЩ си е пак държавна политика. Даже ти го доказах аргумент по аргумент. Отново си затапен бай Иване... ;) 

Знам че ти се иска да е държавна политика, ама нанайци.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Знам че ти се иска да е държавна политика, ама нанайци.

То не е въпроса, дали ми се иска или не. Ти твърдиш нещо, дори ми посочи факторите, чрез които смяташ Русия за фашистка държава, аз ти дадох аргументи в противното, при което ти отново си затапен и се мъчиш, да се измъкнеш. "Ама нанайци"... Толкова ти са възможностите просто.

То не е въпроса, дали ми се иска или не. Ти твърдиш нещо, дори ми посочи факторите, чрез които смяташ Русия за фашистка държава, аз ти дадох аргументи в противното, при което ти отново си затапен и се мъчиш, да се измъкнеш. "Ама нанайци"... Толкова ти са възможностите просто.

Ама не даде примери.

току-що, BANKATA написа:

Ама не даде примери.

Правилно, да. Трябваше да дам и обяснения с картинка и звуков сигнал. Скулптура от пластилин върши ли работа?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 2

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.