Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Кое е глупост бе, ти ако беше запознат малко от малко с Георги Господинов, не само творчеството му, щеше да го заклеймиш, а го даваш за пример за стойностен автор, е ама вече е късно да се отметнеш де, много добре се получи

Да заклеймя Георги Господинов, понеже бил антикомунист? Ти добре ли си главата, ве, момче? Аз не съм запознат с неговите политически възгледи от теб, бъди спокоен. Ти не можеш, да бъдеш коректив за абсолютно никой, не знам, що се самозаблуждаваш. И ако не вярваш, може, да си пуснеш един от първите епизоди на "История БГ" (тогава още го гледах), предаването беше преди 15 години някъде и се отнасяше до първите демократични избори у нас. Беше той, Искра Баева, Андрей Пантев и някаква политоложка. А ако трябва да бъда максимално честен, знам го и от доста по-рано. Само не вдявам, що реши, че ще го заклеймявам, понеже бил антикомунист, това си е негова лична позиция, на която той има право. Поредният ти пост, в който доказваш тоталната си неадекватност.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 12 минути, communismatic написа:

Да заклеймя Георги Господинов, понеже бил антикомунист? Ти добре ли си главата, ве, момче? Аз не съм запознат с неговите политически възгледи от теб, бъди спокоен. Ти не можеш, да бъдеш коректив за абсолютно никой, не знам, що се самозаблуждаваш. И ако не вярваш, може, да си пуснеш един от първите епизоди на "История БГ" (тогава още го гледах), предаването беше преди 15 години някъде и се отнасяше до първите демократични избори у нас. Беше той, Искра Баева, Андрей Пантев и някаква политоложка. А ако трябва да бъда максимално честен, знам го и от доста по-рано. Само не вдявам, що реши, че ще го заклеймявам, понеже бил антикомунист, това си е негова лична позиция, на която той има право. Поредният ти пост, в който доказваш тоталната си неадекватност.

Като твоята неграмотност рядко се среща, трудно е за четене чак

току-що, Gaming_Solutions написа:

Като твоята неграмотност рядко се среща, трудно е за четене чак

Трудна е за осмисляне, нали? Отдавна съм забелязал, че ти е трудно да вникваш в нещата, които пиша... 😆

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Неграмотността ти ли?

Е, ти можеш, да я наричаш всякак си... 😆

преди 43 минути, communismatic написа:

И ако не вярваш, може, да си пуснеш един от първите епизоди на "История БГ" (тогава още го гледах), 

Кога тогава, онзи ден ли попадна на него? Хахаха

Знаел го от преди това, като си бил на 12-13 години сигурно ти е направил впечатление и си го запомнил ахахах

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 12 минути, Gaming_Solutions написа:

Знаел го от преди това, като си бил на 12-13 години сигурно ти е направил впечатление и си го запомнил

Освен, че си човек, който вниква в нещата, оказа се, че и смяташ правилно... 34 - 15 = ?

Тоя направо ще ме побърка... 😆😆😆

Всъщност е от 2014-та....
https://bnt.bg/bg/a/ochakvajte-istoriya-bg-25-godini-demokratsiya-10-noemvri-2014

преди 1 минута, communismatic написа:

Освен, че си човек, който вниква в нещата, оказа се, че и смяташ правилно... 34 - 15 = ?

Тоя направо ще ме побърка... 😆😆😆

така:

Цитат

предаването беше преди 15 години някъде и се отнасяше до първите демократични избори у нас. Беше той, Искра Баева, Андрей Пантев и някаква политоложка. А ако трябва да бъда максимално честен, знам го и от доста по-рано.

Пак не знаеш какво пишеш

така:

предаването беше преди 15 години някъде и се отнасяше до първите демократични избори у нас. Беше той, Искра Баева, Андрей Пантев и някаква политоложка. А ако трябва да бъда максимално честен, знам го и от доста по-рано.

Тъй. И? Трябва ли да съм бил на 12-13 години за да знам кой е Георги Господинов? Ти малоумен ли си, брат? 😆😆😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Тъй. И? Трябва ли да съм бил на 12-13 години за да знам кой е Георги Господинов? 

Ами може и на 10 да си бил, може и на 15, все тая, ти ще кажеш, пишеш доста по-рано, как да го разбираме?😄

Ами може и на 10 да си бил, ти ще кажеш, пишеш доста по-рано, как да го разбираме?😄

Ми, между 19 години и 12 години има цели 7 години. По това време човек е вече в гимназията и тук-там му се случва, да си пусне телевизора, има и интернет... ала-бала. В смисъл... не знам, какво по-точно се опитваш, да постигнеш с тия жалки постове, ама... Да не говорим, че предаването се оказа, че е от 2014-та, когато съм бил на 23. Ама това са бели кахъри за твоята глава...

преди 7 минути, communismatic написа:

Ми, между 19 години и 12 години има цели 7 години. По това време човек е вече в гимназията и тук-там му се случва, да си пусне телевизора, има и интернет... ала-бала. В смисъл... не знам, какво по-точно се опитваш, да постигнеш с тия жалки постове, ама... Да не говорим, че предаването се оказа, че е от 2014-та, когато съм бил на 23. Ама това са бели кахъри за твоята глава...

Добре, добре, приемаме, че Георги Господинов ти е направил силно впечатление още от ранни години и ти е спечелил уважението. Ще се постарая вече често да поствам негови мисли за комунизма тук в тази тема и за войната на Путин в съседната.

Добре, добре, приемаме, че Георги Господинов ти е направил силно впечатление още от ранни години и ти е спечелил уважението. Ще се постарая вече често да поствам негови мисли за комунизма тук в тази тема и за войната на Путин в съседната.

Не съм писал никъде, че ми е направил "силно впечатление", научи се тая година, да четеш с разбиране. Писах ти, че го знам от доста време, наясно съм с неговите политически възгледи, неговите политически пристрастия, той има право на тях и т.н. Никога не бих тръгнал, да критикувам някой уважаван в чужбина писател, понеже бил антикомунист. Това е абсурдно. Относно останалото... то не е въпроса, да "постваш" нещо от някой, а да имаш свое собствено мнение, което открито, да го защитаваш чрез аргументи. А ти не само, че не можеш... а направо положението при теб е повече от плачевно. И то не е само по тая тема, държа да отбележа, ти се излагаш като кифладжия по почти всички теми. Не случайно те еб*вах, че такива като теб ни решавате съдбата...

преди 10 минути, communismatic написа:

Не съм писал никъде, че ми е направил "силно впечатление", научи се тая година, да четеш с разбиране. Писах ти, че го знам от доста време, наясно съм с неговите политически възгледи, неговите политически пристрастия, той има право на тях и т.н. Никога не бих тръгнал, да критикувам някой уважаван в чужбина писател, понеже бил антикомунист. Това е абсурдно. Относно останалото... то не е въпроса, да "постваш" нещо от някой, а да имаш свое собствено мнение, което открито, да го защитаваш чрез аргументи. 

Хахахах

С какви аргументи защити, че:

1. Излезлите от употреба БТР-и на МВР, които изпратихме на Украйна щяха да гасят пожари?

2. Христо Петров не е бил свършил нищо, докато беше депутат, както и сега е в ЕП?

3. Водната криза в Плевен не била, защото имаме 80% загуби по водопреносната мрежа, а защото язовирите ни били "ръждясали" и се държали нарочно на 30% от обема си

4. След 89-та не сме имали стойностни автори на произведения?

Ти си рядко срещан мазохист

ПП. Баш за БТР-те те направих за смях и от тогава съм ти трън в очите

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

След 89-та не сме имали стойностни автори на произведения?

Тук е мнооого прав, за тях умственото им развитие е приключило 89г. 

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Излезлите от употреба БТР-и на МВР, които изпратихме на Украйна щяха да гасят пожари?

По тоя въпрос изписахме една дузина страници, като правеше впечатление как ти умишлено избягваш определени въпроси... Това по повод "мазохизма". Мани майтапа, ама ако още не си вдянал, то и Господ не може, да ти помогне...

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Христо Петров не е бил свършил нищо, докато беше депутат, както и сега е в ЕП?

Ми, самият факт, че единственото нещо, с което го свързваме му е средният пръст... Колко пък да е "свършил"?

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Водната криза в Плевен не била, защото имаме 80% загуби по водопреносната мрежа, а защото язовирите ни били "ръждясали" и се държали нарочно на 30% от обема си

Последният път ми направи впечатление, че дори не си разбрал какво точно съм обяснявал. Ти не си наясно дори как функционират язовирите, седнал, да ми коментира водната криза в Плевен. Майко мила... 

преди 4 минути, Gaming_Solutions написа:

След 89-та не сме имали стойностни автори на произведения?

Правилно, да. Ти направо си ме затапи... използвайки Chat GPT, изброявайки писатели, които нито си ги чувал, нито нищо... 

Айде, довечера ще продължим, че отивам на работа... Явно гаврата ще продължи с пълна сила... :) 

преди 3 минути, communismatic написа:

че отивам на работа.

:lol6:

преди 19 часа, Zolin написа:

Ич не е бил. Ако въобще има такава реалност или си фантазираш както и останалите комуняги.

Яко пропаганда другарю

Не го приеха в партията защото бил син на дребен буржоа...                Аз съм живял по-онова време. Не твърдя, че ми харесваше, но и не пиша глупости като тебе...

Д-р Александър Стоянов: Османската и съветската власт са двете катастрофи, белязали България

Цитат

Той припомни, че по времето на социализма България фалира три пъти. „Абсолютният проблем е, че пълното информационно затъмнение е оставяло усещането у хората, че ако нещо не се случва на тях, то не се случва изобщо. Което е проблемът“, добави историкът. 

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Не го приеха в партията защото бил син на дребен буржоа...                Аз съм живял по-онова време. Не твърдя, че ми харесваше, но и не пиша глупости като тебе...

Комуняги сте до мозъка на костите.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Ще го кажа това на баща ми да се посмее малко...

Много комуняги се смеят на себе си.

преди 2 часа, БаалБек написа:

Няма как държава да фалира. Вече за 1000 път. Това не е бизнес. Не е предприятие, че да фалира.

преди 2 часа, Zolin написа:

Фашяга си и след мозъка на костите си. 

Пуснаха ли те или пак избяга?

преди 2 часа, Zolin написа:

Ти си комуне-четирихилядник, разпространяващ пропаганда от забранени руски телевизии. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.