Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 15 минути, communismatic написа:

Интересно ми е, какво точно ще ми кажеш, ама карай. Относно останалото вече съм писал - цензурата е била на различни нива в различните периоди на социализма. Доста добър пример за това е "Хайка за вълци" на Ивайло Петров.

Дай линк към този ти пост. 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Цензура не трябва да има, защо продължаваш да натъртваш, че цензурата е била различна в различните периоди на социализма.

Току що дадох обяснение, посредством пример. Опитай се малко, да вникваш в нещата. Няма да дообяснявам нещо по 300 пъти само щото не можеш, да го схванеш. Иван, Джокович и ти ми идвате множко. Баалбек и тя все не зацепва, горката...

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

А с романа "Тютюн" на Димитър Димов запознат ли си, той поне беше задължителен в училище, би трябвало да си?

Да, сравни го с "Хайка за вълци"... Ако изобщо можеш. В което силно се съмнявам.

току-що, marv написа:

Дай линк към този ти пост. 

ОК, ей сега...

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Знам че ти се иска СССР още да съществуваше. Що за комуне би бил ако това не беше твоя съкровена мечта?

Само и само за да не почерпиш, първо удобно "забрави" молбата ми, сега ме гониш... Т'ва, комунетата, сте били страшни шматки бре :hit:

Zащо не ти се ходи в СССР комунисте-тъпотошеф 

преди 7 минути, Zolin написа:

Zащо не ти се ходи в СССР комунисте-тъпотошеф 

СССР няма от поне три десетилетия. Не те разбирам къде искаш да ме пратиш.

От нас двамата само единият разпространява инфо от забранени заради руска пропаганда телевизии.

От нас двамата само единият бленува за СССР.

По всички критерии именно той е комуне, нали?

Цитат
През ноември 1943 г. на Техеранската конференция президентът на САЩ, Франкин Делано Рузвелт и британският премиер Уинстън Чърчил се договарят със Сталин след войната Кьонигсберг (днешният Калининград) да бъде предаден на Съветския съюз.
През 1944 г., когато вече е ясен изходът на войната Британските ВВС започват интензивно да бомбардират и унищожават града. Първата бомбардировка е проведена през нощта на 27 август 1944 г. След четири дни, в нощта на 30 август 1944 г. британците вдигат във въздуха 189 Ланкъстери и хвърлят 480 тона бомби в центъра на града. За първи път по време на тази бомбардировка те изпитват запалителни бомби с напалм, хвърлени върху жилищните сгради и мирните граждани. В резултат загиват около 5000 човека, 200 000 остават без покрив, а градът гори в продължение на 4 дни.
Всичко това е направено, за да може Съветският съюз да не присъедини град, а руини.
Разрушаването на Кьонигсбер е било демонстрация на британската сила и мощ - посланието че могат да разрушат напълно град, който ще попадне с сферата на влияние на СССР е било отправено към Сталин. По същият начин абсолютно лишено от военен смисъл в средата на февруари 1945 г. , когато войната вече приключва, западните съюзници разрушават Дрезден.
Това са същите тези "хуманисти", които днес се грижат как "руската агресия" засягала мирни обекти на енергетиката, промишлени предприятия, инфраструктура и граждани на Украйна. Иначе за Газа не съм забелязал да ги е грижа, като изключим чисто формални декларации.
На 9 април 1945 г. руските войски превземат Кьонигсберг, след което Съветският съюз напълно го възстановява.
преди 9 минути, ivottoshev написа:

СССР няма от поне три десетилетия. Не те разбирам къде искаш да ме пратиш.

От нас двамата само единият разпространява инфо от забранени заради руска пропаганда телевизии.

От нас двамата само единият бленува за СССР.

По всички критерии именно той е комуне, нали?

Знаеш ватнико къде отидеш ама защо не ходиш там

преди 2 минути, чичо Сашо написа:
Това са същите тези "хуманисти", които днес се грижат как "руската агресия" засягала мирни обекти на енергетиката, промишлени предприятия, инфраструктура и граждани на Украйна. Иначе за Газа не съм забелязал да ги е грижа, като изключим чисто формални декларации.
На 9 април 1945 г. руските войски превземат Кьонигсберг, след което Съветският съюз напълно го възстановява.

Ей го и двуликия комонист, дет си пие първака с другия си прОфел

Доста по-добър пример за лицемерието на англосаксонците е атомната бухалка над Хирошима и Нагасаки. Проекта "Манхатън" като цяло е създаден от американските учени за да може, да се създаде оръжие, което да пречупи Вермахта без да се дават особено много човешки жертви. Не случайно Айнщайн е на мнение, че не е редно атомно оръжие, да се държи само от една единствена държава, понеже може лесно да се извиват ръцете на останалите чрез нея. Дотук добре. Само, че РККА вече е смазала от бой костите на Третият Райх. Т.е. няма нужда да се използва ядрена бомба срещу Германия. Обаче след Рузвелт идва Труман и нещата започват бързо-бързо да се променят. На конференцията в Потсдам, той дори октрито говори пред Чърчил за новото им оръжие. Това е и основната причина съветската ядрена програма, да се напомпа стабилно със стероиди, което между другото и ще доведе до кражбата на Берия от американските учени.
Какво обаче става на бойното поле? Още в Ялта през февруари 1945-та, Рузвелт открито си моли Сталин, да им удари едно рамо на японският фронт, понеже очевадно американският солджър не може, да се справи с жълтурите. Сталин обещава, че РККА след като приключи с швабите, ще нахлуе и в Япония. Това е и основната причина Труман да бърза с атомната тояга. Идеята е да се ускори японската агония чрез две ядрени бомбардировки. Сериозни военни цели няма нито в Хирошима, нито в Нагасаки. Кога падат бомбите? Ами падат само дни преди РККА да нахлуе в Япония изправяйки се срещу Кватунгксата армия. Преди това Жуков е набил яко жълтурите в Халхин Гол. Но още по-неочаквано за всички РККА смазва японската съпротива само за две-три седмици. Стигат дори почти до Хокайдо. На 6-ти август е метната бухалката по Хирошима, РККА навлизат в Манджурия на... 9-ти.

преди 7 минути, communismatic написа:

Доста по-добър пример за лицемерието на англосаксонците е атомната бухалка над Хирошима и Нагасаки. Проекта "Манхатън" като цяло е създаден от американските учени за да може, да се създаде оръжие, което да пречупи Вермахта без да се дават особено много човешки жертви. Не случайно Айнщайн е на мнение, че не е редно атомно оръжие, да се държи само от една единствена държава, понеже може лесно да се извиват ръцете на останалите чрез нея. Дотук добре. Само, че РККА вече е смазала от бой костите на Третият Райх. Т.е. няма нужда да се използва ядрена бомба срещу Германия. Обаче след Рузвелт идва Труман и нещата започват бързо-бързо да се променят. На конференцията в Потсдам, той дори октрито говори пред Чърчил за новото им оръжие. Това е и основната причина съветската ядрена програма, да се напомпа стабилно със стероиди, което между другото и ще доведе до кражбата на Берия от американските учени.
Какво обаче става на бойното поле? Още в Ялта през февруари 1945-та, Рузвелт открито си моли Сталин, да им удари едно рамо на японският фронт, понеже очевадно американският солджър не може, да се справи с жълтурите. Сталин обещава, че РККА след като приключи с швабите, ще нахлуе и в Япония. Това е и основната причина Труман да бърза с атомната тояга. Идеята е да се ускори японската агония чрез две ядрени бомбардировки. Сериозни военни цели няма нито в Хирошима, нито в Нагасаки. Кога падат бомбите? Ами падат само дни преди РККА да нахлуе в Япония изправяйки се срещу Кватунгксата армия. Преди това Жуков е набил яко жълтурите в Халхин Гол. Но още по-неочаквано за всички РККА смазва японската съпротива само за две-три седмици. Стигат дори почти до Хокайдо. На 6-ти август е метната бухалката по Хирошима, РККА навлизат в Манджурия на... 9-ти.

Квооооо? 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Квооооо? 😆

Ми, ако не си съгласен с нещо - обори ме. То не е само да постваш тъпи коментари след четене на "Свободна Европа"... Кво стана с Дебелият, последно? Той ли е шефа на БНР? Щото съвсем се обърка.

преди 4 минути, communismatic написа:

Ми, ако не си съгласен с нещо - обори ме. То не е само да постваш тъпи коментари след четене на "Свободна Европа"... Кво стана с Дебелият, последно? Той ли е шефа на БНР? Щото съвсем се обърка.

И аз чакам да ме обориш, ама нещо зацикли.

преди 3 минути, communismatic написа:

Коментара е лешшшш. Частично описваш събитията за да критикуваш съединените хамерикански щати и същевременно изтъкваш СССР. 

преди 1 час, communismatic написа:

Що трябва да ходи в "Алфа ТВ", нали имаме национално радио? Петър Волин я покани за да си изкаже думата, но му забраниха да излъчи интервюто? Това не е ли цензура? Или как се нарича при вас... "антикомунистите"? Добре, бе. Когато САЩ вършеше същото, що даваха думата на американските посланици? Обясни ми... Ти къде беше да се възмущаваш, когато украинската измет убиваха дечицата в Донбас? Тогава що не ви на умряло? Ми, нали уж си против фашистките държави? Ти току що даде пример с такава държава, и това е САЩ. Ти изобщо вникваш ли в простотиите, които пишеш? Що бомбиха по Иран, нали уж си голям пацифист? Искаш да не се дава думата на фашистка държава, а се дава думата на американският посланик? Кви са тия двойни аршини? Аз те питам, къде си писал оплакващите коментари за децата от Донбас. Ти до момента открито подминаваш въпроса, щото никъде не си писал нищо подобно. Поредните ти двойни аршини. Ти си пацифист, само като ти отърва. За останалите неща естествено си затваряме очите. Относно "фашизма", ти не искаш, да имало "фашисти" в БНР, а в същото време се оказа, че постоянно даваме думата на американските посланици у нас, а те са точно фашисти. И то точно по твоето определение за думата "фашист". Отново... двоен стандарт и брутална необективност. Айде провери, кога България "санкционира" Русия. Даже, доколкото си спомням спряха и банките да оперират с руски сметки. Въздушният простор? Да не говорим за официалното изявление от НС. Там бандата евроатлантици остро осъждаха руската агресия в Украйна. Само не знам, що така не осъждат и агресията на евреите спрямо сума ти държави от 2023-та насам. А за САЩ да не говорим. Странни са тия двойни аршини... Нали? Ми не знам, ти твърдиш, че и САЩ е фашистка държава, а както виждаме никой не заглушава американският посланик. Що за едни "фашисти" да може, а за други "фашисти" да не може? БНР трябва да дава думата на всички "фашисти", това е моето виждане по нещата. Връщането на земи и нападение над държави? Ами веднага се сещам за желанието на Доналд Тръмп, да си прибере Гренландия например. Военни интервенции - бол. Най-прясната беше бомбардировките над Иран. Тотално непредизвикана агресия... Е, за някои болни мозъци... иранците щяха да правят ядрена бомба, само не е много ясно, защо това да е проблем, при положение, че Израел си имат вече. В смисъл... за Израел не е проблем, да разполагат с ядрено оръжие, но за Иран е огромен проблем и САЩ се намесва военно. Тръмп даже се изявяваше за световен пазител на мира. Политически затворници? Ми, веднага се сещам за оня Халил, дето беше пропалестински активист, дето направо си го прибраха на топло... Смъртни случаи на политици и убийства на противници на Путин/Байдън? Ми, той самият Тръмп на два пъти го гърмяха. Оня ден даже негов човек беше разстрелян като куче... Кво да коментираме повече? Започване на война? Че, те САЩ кога изобщо са спирали война? Насаждане на омраза към емигрантите? Ми, ти следил ли си предизборните изказвания на Доналд Тръмп? Примерно за мексиканците? след като по никакъв начин не доказа, че си виел на умряло срещу украинската сган след като избиваше системно руснаците в Донбас, сега още чакам, да ми обясниш, защо американските посланици в БНР не са проблем за теб, а руските такива са огромен проблем? Благодаря ти предварително... Това ли е опорката вече? Те не са фашисти, щото не са ни обявили за неприятелска страна? На основанието, че ние сме русофилска страна, това е националното радио, което се издържа от нашите данъци и най-малкото България не е изобщо във война с тях. Извинявай, ама това, че разни бавноразвиващи корумпирани псета, разбирай американските слуги в НС са решили, че ще "санкционират" Русия, аз каква вина по-точно имам? Те санкционират руснаците, как по-точно руснаците и техните управляващи, да гледат на всичко това? Приеха сума ти украинци тук, ти примерно... имаш ли идея, колко украинчета има в момента в град Русе, колко от тях са студенти и най-важното... кой ги издържа? Щото имам доста добра информация и тя е направо потресаваща. Поредното доказателство, че на тия американски леки жени, ама грам не им дреме за българският народ. Щом отделят такива пари за украинската сган. ОК, нека да борим демографската криза с тях, ама откъде-накъде ще ги хрантутим? Те какви са ни на нас? Мхм. Ама в Ирак, Либия, Виетнам, Сирия, Иран и прочее... там какъв .... го диреше американският войник? Е, реално не се случи, ама имаше публични призиви от Стефан Тафров и партия "Ние идваме", която по това време беше и част от НС. Как можела да сравнява СВО-то с Освобождението на България. Преди това изгонихме и руските дипомати, което между другото беше страшна тъпотия... оказа се, че част от тях не са никакви дипломати. Поредното натягане към САЩ. Тъй... Кой е враг по-точно? Щото до този момент излиза, че всъщност ние сме враг на Русия, а не те на нас?

Тези коментари също са лешш. Стила ти е натиск с обиди и въпроси, затова ти се подиграват.

току-що, "Саша" написа:

Коментара е лешшшш

Добре, де. Щом е "леш", кажи с кое не си съгласен. Стиска ли ти? 

преди 1 минута, "Саша" написа:

Стила ти е натиск с обиди и въпроси, затова ти се подиграват.

Мхм. Много яко звучи от турски ТИР-аджия, дето има 250 акаунта тук, понеже никой не му се подиграва и него го е срам да влиза от старите си, та се регистрира отново и отново... 😆

преди 3 минути, BANKATA написа:

И аз чакам да ме обориш, ама нещо зацикли.

Мда. Разбрахме, че стрелбата срещу Тръмп е НЕфашистка, но убийството на Навални е фашистко. Много интересно как се определя кое убийство е фашистко и кое не. В смисъл, как да ги различим? :) 

току-що, communismatic написа:

Добре, де. Щом е "леш", кажи с кое не си съгласен. Стиска ли ти? 

Мхм. Много яко звучи от турски ТИР-аджия, дето има 250 акаунта тук, понеже никой не му се подиграва и него го е срам да влиза от старите си, та се регистрира отново и отново... 😆

Не съм съгласен с начина по който се изразяваш. Агресивно и обидно към останалите. Добре че не живея като теб в интернет. 😆

преди 2 минути, "Саша" написа:

Добре че не живея като теб в интернет.

Добре е, да. Само по някакъв много странен начин имаш към 250 акаунта тук, това е от НЕживеене в интернет... 😆

преди 3 минути, communismatic написа:

Мда. Разбрахме, че стрелбата срещу Тръмп е НЕфашистка, но убийството на Навални е фашистко. Много интересно как се определя кое убийство е фашистко и кое не. В смисъл, как да ги различим? :) 

Пак не си разбрал, ама нормално за теб. Не твърдя дали е фашистки или не опита за убийство, атентатора може и фашистки наклонности да има. Ама политиката на държавата не е фашистка, ей този тънък момент е разликата. Сравняваш действия на ЕДНО лице, с действия на държавна политика. Ама с пластилин в главата толкова от теб.

току-що, BANKATA написа:

Пак не си разбрал, ама нормално за теб.

Кое да разбера по-точно? Попитах те, кое прави Русия фашистка държава и ти ми изброи няколко компонента, която я правят такава. Веднага те оборих, че по тая логика и САЩ е фашистка. Сега вече взе да даваш назад. Първо се изясни със себе си, какво разбираш под фашистка държава и тогава обяснявай кой какво разбира. Щото аз отговарям на твоите постове, които са писани от теб... или от въображаемият ти приятел, нямам идея. 

преди 2 минути, communismatic написа:

Кое да разбера по-точно? Попитах те, кое прави Русия фашистка държава и ти ми изброи няколко компонента, която я правят такава. Веднага те оборих, че по тая логика и САЩ е фашистка. Сега вече взе да даваш назад. Първо се изясни със себе си, какво разбираш под фашистка държава и тогава обяснявай кой какво разбира. Щото аз отговарям на твоите постове, които са писани от теб... или от въображаемият ти приятел, нямам идея. 

Помолихте да ми дадеш примери, и какво стана? Вкара пластилина в разговора и там приключи. :yanim: 

И както очаквах, от този пластилин направи едно голямо и миризливо ла**о.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Помолихте да ми дадеш примери, и какво стана?

Да, ето ти изключително точно обяснение ред по ред... Пак да преговорим, аз отговорям на твоите постове. Като пишеш, че някой нещо не разбирал... първо си изясни сам за себе си, какво разбираш под "фашистка" държава и тогава ми обяснявай кой какво разбирал, щото аз отговарям на твоите постове. Тая година май няма да напишеш нещо умно, но все пак се надяваме догодина да стана свидетел.

преди 11 часа, communismatic написа:

Връщането на земи и нападение над държави? Ами веднага се сещам за желанието на Доналд Тръмп, да си прибере Гренландия например. Военни интервенции - бол. Най-прясната беше бомбардировките над Иран. Тотално непредизвикана агресия... Е, за някои болни мозъци... иранците щяха да правят ядрена бомба, само не е много ясно, защо това да е проблем, при положение, че Израел си имат вече. В смисъл... за Израел не е проблем, да разполагат с ядрено оръжие, но за Иран е огромен проблем и САЩ се намесва военно. Тръмп даже се изявяваше за световен пазител на мира.
Политически затворници? Ми, веднага се сещам за оня Халил, дето беше пропалестински активист, дето направо си го прибраха на топло...
Смъртни случаи на политици и убийства на противници на Путин/Байдън? Ми, той самият Тръмп на два пъти го гърмяха. Оня ден даже негов човек беше разстрелян като куче... Кво да коментираме повече?
Започване на война? Че, те САЩ кога изобщо са спирали война?
Насаждане на омраза към емигрантите? Ми, ти следил ли си предизборните изказвания на Доналд Тръмп? Примерно за мексиканците?

преди 2 минути, communismatic написа:

Да, ето ти изключително точно обяснение ред по ред... Пак да преговорим, аз отговорям на твоите постове. Като пишеш, че някой нещо не разбирал... първо си изясни сам за себе си, какво разбираш под "фашистка" държава и тогава ми обяснявай кой какво разбирал, щото аз отговарям на твоите постове. Тая година май няма да напишеш нещо умно, но все пак се надяваме догодина да стана свидетел.

Кои земи са си върнали САЩ ?

Какво стана с Халил? Да не би да го утрепаха в затвора?

За онзи гръмнатият ти обясних.

Виж си хубаво пластилиненото л***

преди 1 минута, BANKATA написа:

Кои земи са си върнали САЩ ?

Ми не знам, слушай изказванията на Тръмп. Той го твърди това, а не аз. Освен това военните интервенции на САЩ не са спирали от време оно.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Какво стана с Халил? Да не би да го утрепаха в затвора?

Т.е. трябва да го утрепят за да бъде "фашистка" държава? Поредното чудовищно умозаключение! Титан на мисълта...

Виж си хубаво пластилиненото л***

То май наистина ще ми е нужно, гледам, че много бързо схващаш нещата...

Абе другари, дами и господа, евроге...да, или както искате. Опитвате се да пренапишете световната история и не ви се получава или просто във вас говори невежеството? 

Тия дни пак се появи твърдението, че Русия на Парижката конференция 1919 искала Царство България да се разпарчетоса и раздаде на съседите.И Удроу Уилсън им се е противопоставил и ни спасил.
Аз разбирам замисъла, но все пак трябва да се внимава, бе, другари!Защото руска делегация, представляваща държавата Русия там просто не е имало.
Защо ли?
Първо, Русия в това време от една година вече е победена от германците страна, разпарчетосана от тях и е излязла от войната.
Второ.В Русия през 1919 върви зловеща гражданска война, въобще не е ясно кой ще надделее и по същество тя не е функционираща държава.Затова и не е представлявана на тази конференция.Отписали са я били.Сред победителите не фигурира.
"Парижката мирна конференция е свикана във Версай, Париж, на 18 януари 1919 година след края на Първата световна война. Председател е Жорж Клемансо. Участват американският президент Удроу Уилсън, английският министър-председател Лойд Джордж и италианският министър-председател Виторио Орландо"...да виждате руско име?Ми, няма.Та кой е предложил България да се разпарчетоса, а...и да се раздаде на съседите?Ами Англия, бе...кой друг?!И след ВСВ пак тя е предложила тоя пиниз...И кой е попречил?Ми Сталин, бе...гадта му мръсна.Той такова...Още тогава Румелията можеше да си стане част от Гърция, па ние - европейци...Язък!
Може да се лъже, дами и господа... еле па напоследък...но трябва да е поне умно. За жалост пустият му интернет доказа, че дебилите са населили масово планетата и вярват на всичко.Или се правят, че вярват.Иначе как да си обясни човек дейността на канала на Д.Гордон (не че е само той) например...който буквално съвсем му е отпуснал края в лъжите.Аз лично, да си призная, му се наслаждавам интелектуално.Не знаех, че чак така може да... Можело било.
току-що, communismatic написа:

Ми не знам, слушай изказванията на Тръмп. Той го твърди това, а не аз. Освен това военните интервенции на САЩ не са спирали от време оно.

Т.е. трябва да го утрепят за да бъде "фашистка" държава? Поредното чудовищно умозаключение! Титан на мисълта...

То май наистина ще ми е нужно, гледам, че много бързо схващаш нещата...

Не само го гледаш, а и хубаво го месиш. Да не е задължително да е убит някой, но човека си е на свобода, заради фашисткият съд който го е освободил. Тази разлика обаче пластилина никога няма как да я разбереш понеже червената литература е ограничила мисленото и логиката ти.

Да не е задължително да е убит някой, но човека си е на свобода, заради фашисткият съд който го е освободил.

Ама те защо изобщо са го вкарали вътре, ве? Ти нормален ли си? Нали това разискваме? Че няма никаква политическа свобода... Иване, загряваш като съветски реотан. Не, че е изненада...

Тази разлика обаче пластилина никога няма как да я разбереш понеже червената литература е ограничила мисленото и логиката ти.

Иван да говори за логика и мислене?! И това ли доживях? 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Ама те защо изобщо са го вкарали вътре, ве? Ти нормален ли си? Нали това разискваме? Че няма никаква политическа свобода... Иване, загряваш като съветски реотан. Не, че е изненада...

Иван да говори за логика и мислене?! И това ли доживях? 😆

Някой е решил че е направил престъпление, случва се на всякъде. Ама при нефашистките държави има разделение на властите което в любимата ти Русия е....

Т.е. арестуват някакъв студент в САЩ, който прави протести срещу нападението на Израел в Газа, ония го задържат... обаче била станала грешка. То се било случвало навсякъде... АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА! 

Уникален форум... Това е най-великият форум евър! 😆😆😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.