Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 час, plamen.spam написа:

Да.

Ти освен, че си спамер си и мързеливец? Да ти подскажа ли - през социализма думите 'организирана престъпност' и 'мафия' не съществуваха , освен по филмите!

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 4 минути, Belefor написа:

Ти освен, че си спамер си и мързеливец? Да ти подскажа ли - през социализма думите 'организирана престъпност' и 'мафия' не съществуваха , освен по филмите!

Подсказването е прието.
Давай "статистиката за битовата престъпност преди и сега", както сам предложи.

преди 15 минути, БаалБек написа:

"Колумбийският философ Николас Гомес Давила има едно много точно определение какво представлява "комунистът". Според него това е човек, който очаква държавата да го направи буржоа."

Разсипникът Огнян Дойнов и неговото прахосническо творение "Рьоперверк"

M-Tacher.png

Правиш ли дудуци на Боко и другите шемети ?

преди 8 минути, Belefor написа:

И в северна корея няма, ама няма щото е беднотия. 

току-що, nusho73 написа:

Правиш ли дудици на Боко и другите шемети ?

Нуша пак ли сравняваш себе си с другите

преди 1 минута, Zolin написа:

И в северна корея няма, ама няма щото е беднотия. 

Нуша пак ли сравняваш себе си с другите

И Золина Дудука се обади, голям смях.

преди 2 минути, nusho73 написа:

И Золина Дудука се обади, голям смях.

Нуша така си била известна на село

току-що, nusho73 написа:

По известна от теб няма . Върви се гръмни иначе някой друг ще те гръмне.

Най способната си била на село. Един комунист каза

преди 2 минути, nusho73 написа:

Това говори лошо за теб,че си един лаладжия трол .

Нуша така си сваляш класата. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Защо целият форум се ебава с теб?  :giggle1:

Не е добре момчето, ама като няма свестни лекари да го излекуват така ще е.

преди 3 часа, Belefor написа:

Изключително тъп коментар. За да си гласувал за комунистите преди - сега трябва да си на над 50 годишен.

Точно 20-40 годишните в момента се радват на чалгата и гласуват за боко и шиши!

Нещо сметките ти са много криви.

А за проказа не ми говори - според мен сега живота е по прокажен от преди!

И искаш да кажеш, доста време ще отнеме да се съсипе всичко построено преди. Сега освен прословутите магистрали на боко какво точно се строй? Логиката не ти е силен предмет!

Живеем значително по-добре. Единственото, което ни пречи да живеем отлично са наследниците на БКП, които отказват да пуснат мръвката...

Все пак, ако някой смята, че старият модел е давал по-добри условия за живот и сега тук му е твърде свободно - винаги може да отиде да живее другаде. Където любимата партия още строи светлото бъдеще. Всички са свободни да заминат в каквато посока си искат, ако тук не ги кефи. Защото вече не сме под бай Тошо и на границата не се стреля.

Няма нужда от много обяснение човек сам може да провери колко много дестинации може да посети с едно самолетче от 100-200 евро.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Не е добре момчето, ама като няма свестни лекари да го излекуват така ще е.

Велев вземи го тъпотошеф от един отбор сте

преди 3 минути, asp1re написа:

Няма нужда от много обяснение човек сам може да провери колко много дестинации може да посети с едно самолетче от 100-200 евро.

Те не искат другите да посещават нещо, те искат само те да пазаруват от Кореком. Те си искат соца и телената ограда по границите в която да колят и бесят. Няма смисъл да им обясняваш като на хора те си искат идиотията и власта.

преди 6 минути, Zolin написа:

Те не искат другите да посещават нещо, те искат само те да пазаруват от Кореком. Те си искат соца и телената ограда по границите в която да колят и бесят. Няма смисъл да им обясняваш като на хора те си искат идиотията и власта.

Е, той специално този е един форумен трол, които не приема мнение на околен човек, тръшка се и обижда, когато някой има различно мислене от неговото.

Най вероятно е някой забутан таксиджия, които разбира от всичко и света му е вечно крив.

преди 1 час, Belefor написа:

Да ти подскажа ли - през социализма думите 'организирана престъпност' и 'мафия' не съществуваха , освен по филмите!

Повечето от нас са хванали по някоя годинка от соца, знаем ги нещата..

Единствено по-добре се крадеше, сега не става защото навсякъде има камери.

Има ли един осъден комунист въобще? Няма и няма и да има.

преди 21 часа, Belefor написа:

Викаш - личните впечатления са пропаганда? Ходене по 2 пъти на почивка на море и зимата на планина е пропаганда. И ТОВА БЕЗ ЗАЕМИ И РАБОТА НА 2 МЕСТА?

Долен спамер си ти!

Би ли посочил с каква платена отпуска се почваше работа преди '89 г.? Не питам за вредно производство и съответните добавки!!!

Отпуската растеше със стаж, та не ми обяснявай за две почивки годишно за всички от населението. 

преди 1 минута, asp1re написа:

Е, той специално този е един форумен трол, които не приема мнение на околен човек, тръшка се и обижда, когато някой има различно мислене от неговото.

Най вероятно е някой забутан таксиджия, които разбира от всичко и света му е вечно крив.

Всичките са бачкери и функционално неграмотни. 

преди 1 минута, Zolin написа:

Всичките са бачкери и функционално неграмотни. 

Верно ли си на 73?   Пенсионер ли си?  

на 7.11.2025 г. в 19:18, parmobil написа:

Не слагай кавички, защото си беше точно заплата, а@plamen.spam пусна и стенограма от народното събрание за разглеждане на увеличаването и.

Носталгията е по младостта. Не ми се четат глупости какво ми е построил соц-а, след като виждам какво са построили страните без соц и братската помощ на СССР.

А когато хора, които са родени след 1990 г. ми обясняват колко хубаво е било ... хълцам от смях.

Не визирам теб, макар че и ти не си бил пълнолетен преди 1990 г.

@Joss Bomon, можеш да слагаш емотиконки колкото искаш, но не помнеше за индикиран бензин, нали? Което явно те прави непълнолетен на 10.11.89г.

Не ми се прави на толкова възрастен, пожалуйста!

преди 2 часа, plamen.spam написа:

Давай "статистиката за битовата престъпност преди и сега", както сам предложи.

Понеже се скри да отговоря с твой цитат, че да не си гузен следващия път, когато се престрашиш да пишеш.

преди 8 часа, Belefor написа:

Както и преди , така и сега не смятам да отговарям на извратените ти и подвеждащи тъпи въпроси!

:popcorn2:

То е видно, че форума не е за @Belefor

Само пълен олигофрен може да смята, че престъпността сега била по-ниска от едновремешната. А Пламен Умния, ако е тоя, дето щял да вади документи... като му знам акъла, даже няма и да разбере, какво се твърди в самите документи.

преди 3 часа, parmobil написа:

@Joss Bomon, можеш да слагаш емотиконки колкото искаш, но не помнеше за индикиран бензин, нали? Което явно те прави непълнолетен на 10.11.89г.

Не ми се прави на толкова възрастен, пожалуйста!

Аз съм ползвал индикиран бензин /не драпай от къде и как/. Не знам от къде ги измисли тия "спомени", нито ми се търси из темите какви умозаключения си си вадил за възрастта ми. Виждам, че не можеш да заспиш и тази информация ти е жизнено важна. Какво значи "Не ми се прави на толкова възрастен"?! Достатъчно е да знаеш, че 87-ма влязох в казармата и бях в гранични войски на застава. Така достатъчно "възрастен" ли съм за да се кротнеш и да не тичаш постоянно подире ми?!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.