Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, kaldata1 написа:

Ами ако ни управляваха "умните демократи", можеше и да се построи нещо.

Мхм, то на това ще се дължи значи... Е, добре, де... Тия преди комунистите що не направиха нищо? Кво постигнаха в периода 1878-1944? Три национални катастрофи, фалирала държава, неиндустриализирана, неграмотно население, мизерия, глад, кал... Кога ще спрат оправданията с децата на комунистите? Примерно, през 2685-та още ли ще слушаме за тях?

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Уви, управляват ни децата на "лошите комунисти" и освен цоцане на европари и крадене, не ги търси за нищо.

Тия преди комунистите не крадяха ли?

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Бащите им направиха няколко комбината насред плодородни земи, един куп нерентабилни завода и пречиствателната станция на София в манастир, що чаветата да са по-добре?

Щото мисленето не ти се отдава, заради това...

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 минута, "Саша" написа:

Кога ще прочета от теб нещо вярно?

Toва, че си вманиачен по мен и ме следиш из другите форуми не е ли вярно? Толкова много съм ти бръкнал отзад явно... Е, не ти е за първи път, да ме следиш из другите форуми...
1.jpg

преди 4 минути, communismatic написа:

Toва, че си вманиачен по мен и ме следиш из другите форуми не е ли вярно? Толкова много съм ти бръкнал отзад явно... Е, не ти е за първи път, да ме следиш из другите форуми...
1.jpg

Еха, за пореден път правиш жалък опит да се измъкнеш от това, което те питам? 😆 По този начин падаш в очите на другите, които четат темата. Затова ти се подиграват и те обиждат.🤭

Не, бе... Не се измъквам. Питаш ме за неща, които са верни и веднага ти показах. Опитай се поне малко да се помъчиш, да разтълкуваш написаното от самият теб, поне да не изглеждаш толкова умен пред очите на останалите. Доколкото е възможно, разбира се... Тя летвата не е много висока.

току-що, communismatic написа:

Не, бе... Не се измъквам. Питаш ме за неща, които са верни и веднага ти показах. Опитай се поне малко да се помъчиш, да разтълкуваш написаното от самият теб, поне да не изглеждаш толкова умен пред очите на останалите. Доколкото е възможно, разбира се... Тя летвата не е много висока.

Това ли ти написа ИИ? АХАХАХАХАХАХАААА 😆 

Никой нищо не ми е написал, не изпитвам особена трудност да те ебавам, че да ми е нужен ИИ... Това, че на теб ти е нужен, не си мисли, че и останалите са на твоят акъл. Не всеки гласува за ГЕРБ и е турски тираджия, нали...

Никой нищо не ми е написал, не изпитвам особена трудност да те ебавам, че да ми е нужен ИИ... Това, че на теб ти е нужен, не си мисли, че и останалите са на твоят акъл. Не всеки гласува за ГЕРБ и е турски тираджия, нали...

Питаш ли чата ГПТ как да се хигиенизираш след голяма нужда? 😆

Току що, ти написах, че щом ти използваш ИИ, не си мисли, че и останалите са на твоят акъл. Отново показваш тоталното си неумение, да четеш с разбиране.

Питаш ли чата ГПТ как да се хигиенизираш след голяма нужда? 😆

A бре, Дзверо, пак ли те насраха по цялата глава? Пак ли стана за смях? :wub:

преди 1 минута, communismatic написа:

Току що, ти написах, че щом ти използваш ИИ, не си мисли, че и останалите са на твоят акъл. Отново показваш тоталното си неумение, да четеш с разбиране.

Аха, отново отговор няма. 😆 Чата умело избяга да отговори на неудобни въпроси. 😆

току-що, "Саша" написа:

Аха, отново отговор няма.

Не, бе. То отговор има, просто акъл няма от отсрещната страна. То не стига само да отговаряш, трябва и някой да осмисли написаното.

преди 3 минути, communismatic написа:

Не, бе. То отговор има, просто акъл няма от отсрещната страна. То не стига само да отговаряш, трябва и някой да осмисли написаното.

Аха, да осмисля? 😆 Тоест, все едно е отговорил? 😆 Това доказва неадекватните отговори , които копираш от чат ГПТ. 😆 Пак се издънни. 🤭

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Тоест, все едно е отговорил?

Тоест, все едно, току що, не потвърди написаното от мен в предният пост...

преди 9 минути, communismatic написа:

Тоест, все едно, току що, не потвърди написаното от мен в предният пост...

Защо ми отряза коментара? Чата само на това ли ти посочи отговор? 😆 Много си прост.

Ахххх, как се дъните само..... 😆 

преди 7 минути, "Саша" написа:

Много си прост.

Много ти отива, да пишеш подобни "обиди" към някой... 

преди 3 минути, communismatic написа:

Много ти отива, да пишеш подобни "обиди" към някой... 

На теб повече ти отива. 😉 От теб се уча.

преди 2 минути, "Саша" написа:

От теб се уча.

Значи освен, че ме следиш и из другите форуми се оказа и че ти служа за вдъхновение... Много е тежко положението явно.

Значи освен, че ме следиш и из другите форуми се оказа и че ти служа за вдъхновение... Много е тежко положението явно.

Много е културен тази вечер чата? 🤭

преди 2 минути, "Саша" написа:

Много е културен тази вечер чата? 🤭

Няма нужда, да бъда вулгарен, за да се ебавам с теб, просто си такова нищожество, че не представляваш особена трудност за мен. :) 

преди 5 часа, communismatic написа:

Няма нужда, да бъда вулгарен, за да се ебавам с теб, просто си такова нищожество, че не представляваш особена трудност за мен. :) 

Спокойно. Няма нужда да се опитваш да ме засягаш, няма да стане. Подобни думи само ме мотивират. Всичко написано от човека на който всички се подиграват и обиждат, живее в интернет, лъже и всеки се гаври с него, не ме впечатлява. 

преди 2 часа, "Саша" написа:

Няма нужда да се опитваш да ме засягаш, няма да стане.

Сигурен съм, че не се засягаш от мен. Диренето из другите форуми доказва, че съм ти тотално безразличен...

преди 12 часа, communismatic написа:

Да призная кое? Казах ти, че е напълно нормално да има спад, след като кокошките са били изклани, нали издържаме РККА на наша територия. Това вярно ли е или не?

Дечко, пак се изгуби в хронологията...
То се е видяло, че при отчайващо ниското ти ниво на възприятие, без цветни тебешири не става тая работа:

image.png.4cbf70f78c43ec95df5fbdf31b37c49b.png

Сега става ли ти по-ясно:

1. Кога спираме да хрантутим РККА?
  2. Кога за изклани кокошките?
  3. Кога има РЪСТ?
  4. Кога има СПАД?

Аха, това е нова статистика, досега се уповавахме на тая...
image.png
Сега обаче има някаква нова статистика, дето досега не я бяхме показвали (доколко е истинска е отделна тема)... 

Та... Пак да си задам въпросите, понеже болното момче от Карлуково, не желае, да отговори...

1/ Комунистите са мега некадърни, но изведнъж стават супер кадърни? Така ли е? Т.е. ти си тъпоъгълник, дето няма акъл за една стотинка? Т.е. ти си дебил, дето не му стига акъла, даже и да се из*ере? Т.е. ти си малоумник, дето е с две мозъчни гънки?

2/ Не изплащаме репарациите на Гърция, понеже били в гражданска война и се гърмяли по границата? А как страните във война си доставят всякакви стоки? Пращат им ги чрез пощенски гълъби, дето са невидими? Т.е. ти си тъпоъгълник, дето няма акъл за една стотинка? Т.е. ти си дебил, дето не му стига акъла, даже и да се из*ере? Т.е. ти си малоумник, дето е с две мозъчни гънки?

Огромно забавление в тоя форум... Форум пълен с болнави.

Умен Пламене, не се давай, бе, човек... Как така постоянно ще те слагам на оная си работа и ще те унижавам. Дай някакъв отпор поне... Я дай някой документ, който не разбираш по-добре... там ти е силата! 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.