Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

Toя направо е болен на темата "Русия". По цял ден кисне из руските сайтове... 😆😆😆

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

на 30.11.2025 г. в 17:51, БаалБек написа:

През 1944-та е извършена националната лоботомия, в която мозъка на нацията е заменен с дебелото ѝ черво. Ти Кире си жив представител на това дебело черво, заменило мозъка....

Едно лошо е заменено с друго лошо.  

Да запитам най-жалкият костовист в историята на човечеството, какво се случи с "платеното" освобождение, на което бяхте клъвнали с другата умница от форума - Баалбек, тираджийката. Що така избяга от темата? 

преди 2 часа, parmobil написа:

Понеже в тази тема беше закачката (не помня по каква причина), но ето болните от СПИН в матушка - https://tass.ru/obschestvo/25778065

Тъпичкото комуне за пореден път се беше проявило в дисциплината "четене с неразбиране" и се наложи да му разяснявам.

Не че след това разбра нещо, де... но по онова време, все още хранех някакви илюзии, че ако му се обясни като на третокласник, може нещичко да вдене... дори и да става въпрос за числа.

Пламен Умния е разяснявал на мен? Чакай малко, правилно ли разбрах... 😆😆😆😆😆

Това е най-умният "архивар" на форума. Човека дето постоянно поства всякакви документи, които изобщо не разбира... 😆😆😆😆

Иначе... той обяснявал на мен. За последно стана ясно, че СССР бомбардирало България, понеже объркали картите и че България нямало как да плаща репарации на Гърция, понеже имало гражданска война и нямало как да се прехвърлят стоките през границата... 😆😆😆😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Пламен Умния е разяснявал на мен? Чакай малко, правилно ли разбрах... 😆😆😆😆😆

Това е най-умният "архивар" на форума. Човека дето постоянно поства всякакви документи, които изобщо не разбира... 😆😆😆😆

Иначе... той обяснявал на мен. За последно стана ясно, че СССР бомбардирало България, понеже объркали картите и че България нямало как да плаща репарации на Гърция, понеже имало гражданска война и нямало как да се прехвърлят стоките през границата... 😆😆😆😆

Стигна ли до 203-а страница или се затрудняваш от липсата на картинки?

:lol6:

преди 6 минути, communismatic написа:

Пламен Умния говори за "затрудняване"... Баси и наглостта... 😆

Сдъвкан, смлян и изплют. Не се обаждай повече!

преди 1 минута, parmobil написа:

Сдъвкан, смлян и изплют. Не се обаждай повече!

Мда. Понеже новината е пресничка-пресничка. Интересно ми е как "заразените" са над 1% при положение, че са 1,25 милиона... а Русия е с население 144,4 милиона. 😆

преди 12 минути, communismatic написа:

България нямало как да плаща репарации на Гърция, понеже имало гражданска война и нямало как да се прехвърлят стоките през границата... 😆😆😆😆

Тъпичкото комуне продължава да не разбира, че за да се погасяват репарациите, трябва първо да има постигнато С-П-О-Р-А-З-У-М-Е-Н-И-Е

Вземи я прочети най-накрая тая книга.
Стига само я разлиства.

Аха, да, де... споразумение. Досега мантрата беше, че нямало как да се прехвърлят стоки по границата, щото се гърмяли... Харесва ми колко е упорит в простотията си, и всеки ден с нова версия, която няма нищо общо с предишната, за която е бил 100% сигурен... 😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Интересно ми е как "заразените" са над 1% при положение, че са 1,25 милиона... а Русия е с население 144,4 милиона. 😆

Тъп и нечетящ, за пореден път

если брать только взрослых людей, от 15 до 50 лет, то это больше 1%.

току-що, plamen.spam написа:

Тъп и нечетящ, за пореден път

если брать только взрослых людей, от 15 до 50 лет, то это больше 1%.

Аха, т.е. статистиката обхваща само тия от 15 до 50 години. Интересна статистика... Следващият път постнете тия, дето ходят до тоалетна повече от 15 пъти седмично, ще бъде интересно...

най-простото парче във форума @communismatic za пореден път го направиха за смях. Няма нито едно твърдение, което да е спечелил. 

Комунистче, кога успя да си направиш лоботомия и си смени мозъка с дебелото черво?

:giggle1:

току-що, БаалБек написа:

най-простото парче във форума @communismatic za пореден път го направиха за смях. Няма нито едно твърдение, което да е спечелил. 

Toва го твърди най-умното парче от форума, което 99,9% от съфорумците смятат за бавноразвиваща... 😆😆😆

Забавно... ;) 

преди 1 минута, communismatic написа:

Toва го твърди най-умното парче от форума, което 99,9% от съфорумците смятат за бавноразвиваща... 😆😆😆

Забавно... ;) 

Това как успя да го напишеш? Добре, че ИИ ти пише постовете, че тенията ти в главата няма мисъл.

преди 1 минута, БаалБек написа:

Това как успя да го напишеш?

Ми без особена трудност. То не се изисква никакво усилие някой да те затапи. Толкова ти е висока летвата просто... :) 

преди 6 минути, communismatic написа:

Аха, т.е. статистиката обхваща само тия от 15 до 50 години. Интересна статистика... Следващият път постнете тия, дето ходят до тоалетна повече от 15 пъти седмично, ще бъде интересно...

Така са преценили от ТАСС (ако знаеш какво е).
Приема се, че това е диапазонът на възраст с най-голяма сексуална активност.

К'во ли ти обяснявам, ти искаше и децата до 7 г. да ги смятаме в статистиката на неграмотните...

преди 2 минути, plamen.spam написа:

Така са преценили от ТАСС (ако знаеш какво е).

Аха, от ТАСС така били преценили. То статистиката явно я правят ТАСС. Тоя направо е потресаващо елементарен... 😆

преди 2 минути, plamen.spam написа:

К'во ли ти обяснявам, ти искаше и децата до 7 г. да ги смятаме в статистиката на неграмотните...

А, да. Благодаря, че ме подсети. Дават статистика за неграмотните през 30-те години, но има над 1 милион дето не били завършили начално (т.е. от първи до четвърти клас). Според Пламен Умния, трябвало обаче да се пишат към грамотните. Т.е. "ромите", дето не са стъпвали в час от две години... и те са "грамотни". 😆

преди 5 минути, communismatic написа:

Аха, от ТАСС така били преценили. То статистиката явно я правят ТАСС. Тоя направо е потресаващо елементарен... 😆

А, да. Благодаря, че ме подсети. Дават статистика за неграмотните през 30-те години, но има над 1 милион дето не били завършили начално (т.е. от първи до четвърти клас). Според Пламен Умния, трябвало обаче да се пишат към грамотните. Т.е. "ромите", дето не са стъпвали в час от две години... и те са "грамотни". 😆

И ТАСС ли са лъжци? Не ми отговаряй!

преди 7 минути, communismatic написа:

ТАСС решават какво да публикуват.

преди 7 минути, communismatic написа:

Кои са били грамотни, са преценявали преброителите.

Вече съм убеден, че ти нямаше да прескочиш "бариерата". 

току-що, parmobil написа:

И ТАСС ли са лъжци? Не ми отговаряй!

Не, то... вие двамата с Пламен Умния сте царете на фейковете, аз на нищо постнато от вас, не вярвам грам. Просто доказано сте елементарни и дори нямате хабер какво изобщо поствате. Ето... Пламен Умния даже е стигнал до извода, че статистиката за ХИВ позитивните я правили ТАСС. 😆

на 30.11.2025 г. в 9:51, БаалБек написа:

През 1944-та е извършена националната лоботомия, в която мозъка на нацията е заменен с дебелото ѝ черво. Ти Кире си жив представител на това дебело черво, заменило мозъка....

Ей,видяхте едни хубави момичета и като дръгливите елени сплетохте рога! Ама не ви прилича бе!

Чувал съм,че при изпреварване автомобили с водач от нежният пол,и тракториста искал да се покаже,колко е хард в изпреварването....

Инстинкт ли е,какво ли?

току-що, plamen.spam написа:

Кои са били грамотни, са преценявали преброителите.

Мхм. И те бяха в графата "грамотни"? Верно? 😆

Пламене, майка ти и баща ти да не са брат и сестра, ве? 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Не, то... вие двамата с Пламен Умния сте царете на фейковете, аз на нищо постнато от вас, не вярвам грам. Просто доказано сте елементарни и дори нямате хабер какво изобщо поствате. Ето... Пламен Умния даже е стигнал до извода, че статистиката за ХИВ позитивните я правили ТАСС. 😆

Не вярваш на ТАСС? Ще ти дърпат ушите!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.