Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 3 минути, communismatic написа:

Би ли ми дал определение за "чудесна" демография? Щото за първи път чувам за подобен термин. И що пак избяга по темата за "индустриалният ръст на Русия" и "платеното освобождение"? Що така все отговаряш само на избрани въпроси? Нещо мъчи ли те? Акъл примерно?

Не съм избягал, онова е друга тема. Но понеже подхвана демография, та искам да ми посочиш положителна в бяла държава. Ако не те затруднява, разбира се.

off И нали не очакваш, че вися непрекъснато тук, за да ти чета проникновенията? Явно имам по-забавен живот от теб.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

Аха, това било в друга тема. Ама то и там не си отговорил?! 😆
Ми ОК, я ми отговори тогава за Костов и "Нефтохим", щото то пък беше в тая тема. Що циганина хариза нефтената рафинерия на руснаците. Айде отговори ми на тоя въпрос, та тогава ще ти отговоря на твоят. Щото малко взе да ми писва, като жалко човече, да отговаряш само на въпроси, на които ти отърва. 

преди 2 часа, communismatic написа:

Mного е интересно, как се направи връзката между въвеждането на еврото и нахлуването на руската армия в Украйна... Не, това е уникален форум, заклевам се... 😆

Само да те питам нещо, кое според теб е по-голямо натресено, обща европейска валута или чужда армия, която влиза в държави без покана? И защо първото те възмущава, а второто не?🙂

преди 2 минути, "Саша" написа:

Само да те питам нещо, кое според теб е по-голямо натресено, обща европейска валута или чужда армия, която влиза в държави без покана? И защо първото те възмущава, а второто не?🙂

Първо, пак да си задам въпроса... Какво общо има единият пример с другият? В смисъл... как направи връзката?
Второ, какво реално печелим от влизането в Еврозоната, питам, вероятно за 245-ти път...
Трето, що реши, че има армии, дето получават покана?
Четвърто, украинците с руско самосъзнание, що масово емигрират към Русия? 
Пето, колко милиона са били на Майдана? Щото написа последният път, че имало "милиони" на майдана? Та, колко милиона? 200 примерно? 500 милиона?
Шесто, що не виеше на умряло, когато убиваха дечица в Донбас, а сега след четене на "Дойче Веле" почна да виеш на умряло срещу руснаците, щото били нахлули в Украйна?
Седмо, ти дебил ли си?
Осмо, ти бавноразвиващ ли си?
Девето, ти тъпунгер ли си?
Десето, що не се лекуваш?

преди 1 минута, communismatic написа:

Седмо, ти дебил ли си?
Осмо, ти бавноразвиващ ли си?
Девето, ти тъпунгер ли си?
Десето, що не се лекуваш?

Много ли ме мразиш? АХАХАХАХАААААА 😆😆😆😆😆

Що да те мразя? Задавам ти най-обикновени въпроси. Специално за ползите от еврото съм те питал сигурно над 200 пъти. Ти си толкова елементарен, че даже не знаеш и защо го искаш това евро. И теб никой не те мрази, повечето изпитват дори съжаление към теб. Просто си толкова примитивен, че никой не те взима на сериозно.

преди 32 минути, communismatic написа:

Аха, това било в друга тема. Ама то и там не си отговорил?! 😆
Ми ОК, я ми отговори тогава за Костов и "Нефтохим", щото то пък беше в тая тема. Що циганина хариза нефтената рафинерия на руснаците. Айде отговори ми на тоя въпрос, та тогава ще ти отговоря на твоят. Щото малко взе да ми писва, като жалко човече, да отговаряш само на въпроси, на които ти отърва. 

К'во стана с демографията?

преди 1 минута, parmobil написа:

К'во стана с демографията?

Кво да стане, бе? Питам те, къде си отговорил на тия въпроси? Нито тук искаш, нито в другата тема... Ти нон-стоп ли ще бягаш по тъча? Избери си тема, в която да отговориш... Знам, че не си от най-умните тук, ама това е положението. Не може постоянно, да не отговаряш на въпросите. Нали трябва да се хиля и на твоят акъл.

току-що, communismatic написа:

Що да те мразя? Задавам ти най-обикновени въпроси. Специално за ползите от еврото съм те питал сигурно над 200 пъти. Ти си толкова елементарен, че даже не знаеш и защо го искаш това евро. И теб никой не те мрази, повечето изпитват дори съжаление към теб. Просто си толкова примитивен, че никой не те взима на сериозно.

Защо да ти отговарям при положение, че ти не го правиш? 😆 Аз когато те попитам нещо, ти вместо да отговориш, задаваш 2000 други въпроса, защо да не последвам примера ти и да постъпвам по счщия начин?😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Защо да ти отговарям при положение, че ти не го правиш?

То ти има ли въпрос, на който някога си отговорил? Ти нямаш акъл за пет стотинки, даже и текст от Chat GPT не можеш, да копираш както трябва. Справка - темата за кирилицата, дето беше объркал името на единият от светите братя. При това два пъти.

преди 1 минута, communismatic написа:

То ти има ли въпрос, на който някога си отговорил? Ти нямаш акъл за пет стотинки, даже и текст от Chat GPT не можеш, да копираш както трябва. Справка - темата за кирилицата, дето беше объркал името на единият от светите братя. При това два пъти.

Кое според теб е по-голямо натресено, обща европейска валута или чужда армия, която влиза в държави без покана? И защо първото те възмущава, а второто не? Първо, трето, пето, май не можеш да отговориш. 😆

Кое според теб е по-голямо натресено, обща европейска валута или чужда армия, която влиза в държави без покана? И защо първото те възмущава, а второто не? Първо, трето, пето, май не можеш да отговориш. 😆

Не, бе... мога. Просто преди да ми задаваш малоумни въпроси, които нямат нищо общо помежду си, та е редно и ти да ми отговориш на моите въпроси. Щото това за ползите от еврото, те питам сигурно за 250-ти път. Отговор не съм видял, все още. Явно няма и да видя. Акъл от тираджия... 

Ти изобщо имаш ли някакво образование? Щото силно се съмнявам, че и основно си добутал...

преди 3 минути, communismatic написа:

Не, бе... мога. Просто преди да ми задаваш малоумни въпроси, които нямат нищо общо помежду си, та е редно и ти да ми отговориш на моите въпроси. Щото това за ползите от еврото, те питам сигурно за 250-ти път. Отговор не съм видял, все още. Явно няма и да видя. Акъл от тираджия... 

Ти изобщо имаш ли някакво образование? Щото силно се съмнявам, че и основно си добутал...

Някъде написъл ли съм, че имам образование, а шофьорска книжка? 😆 Отговори ми сега ти на въпроса, кое според теб е по-голямо натресено, обща европейска валута или чужда армия, която влиза в държави без покана? И защо първото те възмущава, а второто не? 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

А, т.е. сам си признаваш, че си без образование... ОК, разбрах. Е, не е изненада. 90% от хората тук те смятат за тираджия с акъл на невестулка.

Та... да се върнем на темата. Кажи, какво реално печелим от Еврозоната? Толкова ли е сложен въпроса? Да пробвам с картинка? Или още по-елементарно обяснение... като за турски тираджия, дето гласува за Тиквата?
Коя армия е получила "покана"? Щото това беше поредното ти феноменално прозрение. Едно от многото ти.
И що не виеше на умряло, когато убиваха деца в Донбас? 

Гавра с труп... на тираджия.

А, т.е. сам си признаваш, че си без образование... ОК, разбрах. Е, не е изненада. 90% от хората тук те смятат за тираджия с акъл на невестулка.

Та... да се върнем на темата. Кажи, какво реално печелим от Еврозоната? Толкова ли е сложен въпроса? Да пробвам с картинка? Или още по-елементарно обяснение... като за турски тираджия, дето гласува за Тиквата?
Коя армия е получила "покана"? Щото това беше поредното ти феноменално прозрение. Едно от многото ти.
И що не виеше на умряло, когато убиваха деца в Донбас? 

Гавра с труп... на тираджия.

АХАХАХАХАХАААААА, какво го питам, какво отговаря? 😆 Що така не желаеш да отговориш? Знаеш ли, че всичките ти коментари с всички потребители са такива? 😆

какво го питам, какво отговаря?

Правилно, едното няма нищо общо с другото... Елементарен на n-та степен.

Ти как успяваш, да си вържеш обувките изобщо? Използваш цял взвод за помощ?

Правилно, едното няма нищо общо с другото... Елементарен на n-та степен.

Ти как успяваш, да си вържеш обувките изобщо? Използваш цял взвод за помощ?

Моите обувки нямат връзки, за твоите кубинки не съм сигурен! 😆 Сигурно ползваш партенки вместо чорапи. 😆 Много е зле това момче, затова живота му е в това положение. Какви мечти имаше, до къде я докара сега? 😆

току-що, "Саша" написа:

до къде я докара сега?

Имаш предвид, да се ебавам с умствени инвалиди ли?

Имаш предвид, да се ебавам с умствени инвалиди ли?

Имаш ли пари, за да си платиш осигуровките за този месец? 😆

Имаш ли пари, за да си платиш осигуровките за този месец? 😆

Имам, не се тревожи. Имам и пари за интернет, така, че гаврата ще продължи с пълна сила. :) 

Кофти тръпка, нали? 😆

Имам, не се тревожи. Имам и пари за интернет, така, че гаврата ще продължи с пълна сила. :) 

Кофти тръпка, нали? 😆

Това са добри новини за които се радвам, защото ще има на кого да се смея. 😆

Това са добри новини за които се радвам, защото ще има на кого да се смея. 😆

Да, те и в Карлуково повечето се хилят сами. Повечето не осъзнават и когато другите се смеят на тях, докато те се смеят. :) 

Умно Джоки, що почти целият форум те смята за малоумен? Да не си плод на кръвосмешение? :) 

Да, те и в Карлуково повечето се хилят сами. Повечето не осъзнават и когато другите се смеят на тях, докато те се смеят. :) 

Умно Джоки, що почти целият форум те смята за малоумен? Да не си плод на кръвосмешение? :) 

Не знаех. Добре че ти си бил в Карлуково за да ни осведомиш какво правят там пациентите. Сигурно си редовен там? 

Добре че ти си бил в Карлуково за да ни осведомиш какво правят там пациентите.

Е, аз влизам в тоя форум от една година насам...

Сигурно си редовен там? 

Е, чак от най-редовните не съм, има хора с по 20-30 акаунта едновременно. Ти например...

Е, аз влизам в тоя форум от една година насам...

Е, чак от най-редовните не съм, има хора с по 20-30 акаунта едновременно. Ти например...

Сигурно е така. Възможно е и от 200 профила да влизат, това не ме интересува.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.