Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 5 минути, "Саша" написа:

Сигурно е така. Възможно е и от 200 профила да влизат, това не ме интересува.

Е, кво да те интересува. То след като целият форум те разбра, вече сигурно спря и да ти пука.

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, communismatic написа:

Е, кво да те интересува. То след като целият форум те разбра, вече сигурно спря и да ти пука.

Какво е това, което целият форум заедно с теб е разбрал? 😆😆😆 Тоя ще ме убие от смях. 😆

А, ти все още не си разбрал, че целият форум те знае, че пишеш от 200 акаунта? Е, поне имаше нещо полезно от "дискусията"...

преди 1 минута, communismatic написа:

А, ти все още не си разбрал, че целият форум те знае, че пишеш от 200 акаунта? Е, поне имаше нещо полезно от "дискусията"...

Тоя все още не е разбрал, че мен не ме интересува, кой какво е разбрал и от колко акаунта пише и тк.нт. 😆 Кажи за вагонетката с книжки? 😆😆😆

току-що, "Саша" написа:

Тоя все още не е разбрал, че мен не ме интересува, кой какво е разбрал и от колко акаунта пише и тк.нт. 😆 Кажи за вагонетката с книжки? 😆😆😆

Т.е. не те интересува кой какво е разбрал... а питаш, кой какво е разбрал? 😆

преди 7 минути, "Саша" написа:

Какво е това, което целият форум заедно с теб е разбрал?

Умен тираджия, има ли момент от живота ти, дето да си влагал акъл в нещо? 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Т.е. не те интересува кой какво е разбрал... а питаш, кой какво е разбрал? 😆

Умен тираджия, има ли момент от живота ти, дето да си влагал акъл в нещо? 😆

Вагонетката с книжки беше ли пълна до горе или? 😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

Вагонетката с книжки беше ли пълна до горе или? 😆

Беше, да. Не съм, все пак, на твоят акъл, да твърдя нещо и после след две минути, да твърдя нещо съвсем друго. Що така всеки те смята за бавноразвиващ? Майка ти и баща ти, да не са брат и сестра?

преди 1 минута, "Саша" написа:

Кво???  😆😆😆

Що все не успяваш, да разбереш постовете ми? Толкова сложно ли пиша? Да пробвам, да ти го моделирам с пластилин?

преди 2 минути, communismatic написа:

Що все не успяваш, да разбереш постовете ми? Толкова сложно ли пиша? Да пробвам, да ти го моделирам с пластилин?

Само това ли успя да измисли ИИ? 😆

току-що, "Саша" написа:

Само това ли успя да измисли ИИ? 😆

Хубаво е малко да променяш репертоара, че с това ИИ вече се изтърка. Знам, че нямаш акъл за пет стотинки, ама поне питай някого, че да не въртиш едно и също като малоумна латерна.

преди 3 часа, communismatic написа:

Глупости, провокира... Кой би се вързал на тираджията?

Сега разбра ли кой му се връзва? Тираджийчето седи в момента на някой паркинг и би умирал от скука... ако не беше ти да му обръщаш внимание цяла вечер и да изпишете две страници :getout:

„Който сам не е видял, изпитал и не е преживял болшевишкия ужас, той никога нищо няма да узнае. Между знаещите и незнаещите има линия, подобна на линията на смъртта: живите не разбират мъртвите и мъртвите – живите... Ние и вие сме като този свят и оня свят.“

/Дмитрий Мережковски/

През 1938 г. шефът на НКВД Лаврентий Берия организира на територията на манастира „Света Екатерина“ в Московска област секретен затвор със специален режим, наречен „Сухановски“ или „Сухановка“, за „най-високопоставените“ врагове на Сталин.

Александър Солженицин пише: „Сухановка“ е най-страшният затвор на МГБ. С нея плашат нашего брата, нейното име произнасят следователите с шепот зловещ. А който е бил там – не можеш да разпиташ: или несвързани думи ще чуеш, или той не е между живите“.

След смъртта на Берия затворът е разформирован, а документите му са засекретени. Предписанието при закриването му е: „Да се ликвидират организираните помещения за прилагане върху арестуваните на мерки за физическо въздействие, а всички оръдия, посредством които са осъществявани мъченията – да се унищожат“.

Из книгата на Вили Лилков "Синове на Сатаната"

преди 22 часа, communismatic написа:

Хубаво е малко да променяш репертоара, че с това ИИ вече се изтърка. Знам, че нямаш акъл за пет стотинки, ама поне питай някого, че да не въртиш едно и също като малоумна латерна.

Аз ли? 😆 В казармата много често ползвахме този израз "АЗ ЛИ?"... 😆

преди 3 часа, "Саша" написа:

Аз ли? 😆 В казармата много често ползвахме този израз "АЗ ЛИ?"... 😆

Умния тираджия е бил в казарма. Това ще е било интересно за гледане... Представям си каква гавра е била... 😆

НАМЕРЕН Е ИЗХОД ОТ КРИЗАТА!
Анализатори смятат, че вероятността във вторник Тристранният съвет да стигне до взаимоприемливо за всички решение за бюджета, клони към нула.
Необходима е нова обединяваща идея или обединяваща личност.
И както обикновено става, търсеното ново се оказва позабравено старо.
Някой си е спомнил, че преди двайсетина години Волен Сидеров предлагаше всички важни закони първо да минават за одобрение през Светия синод и чак след това да влизат в пленарна зала за гласуване.
Новото предложение е спорният бюджет да бъде внесен в Синода и да бъде помолен лично Негово Светейшество българския патриарх Даниил да се заеме с него.
Според сайта НовинитеМенте ком новата идея бързо набира симпатизанти. Пръв я е подкрепил Йордан Цонев, който е доктор по богословие. Към него са се присъединили даже нехристияни като Байрям Байрям.
В отговор на организираните от Черепа и АИКБ протести може да се стигне до контрапротести под формата на литийни шествия с хоругви, църковен хор и т.н., на което Патриархът да призове към разум и прошка за съгрешилите.

586308687_1661610288506760_7260482782075

Какво направиха комунистическите сатрапи с възродителния процес!

Една история на Сафие Адемоглу, която на дванадесет годишна възраст е принудена да тръгне за Турция. И от шуменското село Менгишево стигна до пилот на колоса Airbus A380. И се превърна в първата турска жена, управлявала тази машина.

Turkish Airlines посвещава късометражен филм за нея "Истинска история за успеха", гледан от над два милиона души!

Любопитен детайл е, че в социалните мрежи тя използва и българското си име - София Найденова.

Комунистически сатрапи са бай Тошо и компания!!!

Цитат

Комунизмът на хартия изглежда като справедливост, но на практика е война срещу природата.

Комунизмът се продава като „справедливост“, но всъщност е религия за завистливия плебей. Той обещава на некадърния, че ще има колкото кадърния, без да полага усилие.

Цитат

През септември 1944 г. шепа неграмотни цървули са избили елита на нацията и са взели властта в държавата.

През първите три месеца на съветската окупация са избити между 27 000 и 30 000 души. Интелектуалци, духовници, учители, офицери. Всеки, който е можел да мисли самостоятелно е получил куршум в тила.

Комунистическият режим планово е унищожил политическия, икономическия и културния елит на България.

Проф. Николай Райчев

Абе Балбучка

Ти си истински отпадък бе :)

Срамно в да съществуват такива прошляци в РБ.

ПП

Сетих за Киро Тъпото - ееххх 

Що не се вземете - човека е свободен 

преди 4 минути, kiro 2025 написа:

Абе Балбучка

Ти си истински отпадък бе :)

Срамно в да съществуват такива прошляци в РБ.

ПП

Сетих за Киро Тъпото - ееххх 

Що не се вземете - човека е свободен 

През 1944-та е извършена националната лоботомия, в която мозъка на нацията е заменен с дебелото ѝ черво. Ти Кире си жив представител на това дебело черво, заменило мозъка....

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.