Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, "Саша" написа:

Така е. 😆 От 300 000 акаунта пиша едновременно. 😆

Абсолютно, да. По-лошото е, че понеже си елементарен и се издаваш лесно. Малко като костовиста, той е манипулатор, ама понеже е елементарен и той, та затова и се издава и той лесно.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 2 минути, В. Велев написа:

Нали написа че руската икономика имала много проблеми. Та затова те питах кой няма проблеми.

Добре, всички имат проблеми, но коя друга икономика воюва трета - четвърта година, продава златните си резерви, прави бюджетен дефицит рекорден от 90-те години и е зависима 50 процента от Китай? Дай ми пример за друга толкова стабилна икономика?😆

преди 4 минути, communismatic написа:

Абсолютно, да. По-лошото е, че понеже си елементарен и се издаваш лесно. Малко като костовиста, той е манипулатор, ама понеже е елементарен и той, та затова и се издава и той лесно.

След като съм толкова елементарен, колкото казваш, защо всеки път когато започнеш диалог с мен се гърчиш като червей? 😆

току-що, communismatic написа:

Мда, пак не сме отговорили на някои от неговите въпроси. Всеки път така става, тоя един въпрос не можеш, да му зададеш. Все преди това аз не съм му отговорил на неговите... Жалък и елементарен на космическо равнище... 😆

На кой си отговорил? На питането за Мишустин и Чемезов? Или че приписваш 8г. на Костов? Преди да е бил премиер?

Скучен си ми. Но се намирам във форум и чета глупостите на всеки, който публикува. Защото е форум и всеки идиот има право да си каже, че е плоскоземец. Защото е форум!

преди 4 минути, "Саша" написа:

След като съм толкова елементарен, колкото казваш, защо всеки път когато започнеш диалог с мен се гърчиш като червей? 😆

Да, де. Аз се "гърча", а ти ме дириш из другите форуми... Странна работа.

току-що, parmobil написа:

На питането за Мишустин и Чемезов?

Да, бе. Питам те, ти какво разбираш от тая тема? Написа, че Русия имали "сериозни проблеми"? Кои са те? Две седмици мълчиш като на*ран? Що не отговориш? Щото пак стана за резил...

преди 1 минута, parmobil написа:

Или че приписваш 8г. на Костов? Преди да е бил премиер?

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Писах ти над 200 пъти, че през 1992-ра Костов е финансов министър и отговаря за първите приватизации и каква изненада... абсолютно същите далавери. Това, че си болен фен на ромският боклук Иван Костов и не ти отърва истината, не е моя вината. Друга тъпотия, да питаш?

преди 2 минути, parmobil написа:

Скучен си ми.

Не, бе... не съм ти скучен, просто си толкова елементарен, че нямаш акъл за пет стотинки и не можеш, да отговориш на никакви въпроси. Това е истината, всичко останало са оправдания на ниво детска градина.

преди 4 минути, communismatic написа:

Да, де. Аз се "гърча", а ти ме дириш из другите форуми... Странна работа.

Това какво общо има с диалога ни за Фактите на лошото положение в което е руската икономика? 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 1 минута, "Саша" написа:

Това какво общо има с диалога ни за Фактите на лошото поление в което е руската икономика? 😆

Ти четеш ли си тъпотиите изобщо? Нали написа, че съм се бил "гърчил"? Че и всеки път? Нямаш акъл даже и да си запомниш простотиите, дето ги ръсиш през 10 минути.

преди 1 минута, communismatic написа:

Ти четеш ли си тъпотиите изобщо? Нали написа, че съм се бил "гърчил"? Че и всеки път? Нямаш акъл даже и да си запомниш простотиите, дето ги ръсиш през 10 минути.

Това също няма нищо общо с Факта, че руската икономика има много проблеми! 😆

преди 2 минути, "Саша" написа:

Това също няма нищо общо с Факта, че руската икономика има много проблеми! 😆

Toлкова са големи, че даже нямаш и понятие какви са им проблемите...

Toлкова са големи, че даже нямаш и понятие какви са им проблемите...

Това пък мнениеѝ/коментар изобщо не оправдава проблемите, които има руската икономика! 😆😆😆 Що така? 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Това пък мнениеѝ/коментар изобщо не оправдава проблемите, които има руската икономика! 😆😆😆 Що така? 😆

Да, де... Всички разбрахме, че те имали проблеми (според умната ти глава), само не е много ясно, какви са им проблемите, щото явно Chat GPT не може, да помогне с това. Много е кофти, когато понеже си без нищо в главата, та трябва все да разчиташ на ИИ.

Да, де... Всички разбрахме, че те имали проблеми (според умната ти глава), само не е много ясно, какви са им проблемите, щото явно Chat GPT не може, да помогне с това. Много е кофти, когато понеже си без нищо в главата, та трябва все да разчиташ на ИИ.

Това ли е великата защита, на която си способен за да защитиш руската икономика, която има сериозни проблеми? 😆😆😆 

току-що, "Саша" написа:

Това ли е великата защита, на която си способен за да защитиш руската икономика, която има сериозни проблеми? 😆😆😆 

Че ти написал ли си някакъв аргумент, че да трябва да се защитавам? То дори ти не се защитаваш, хилиш се като бавноразвиващ, а реално само доказваш колко си елементарен. Нямаш дори някаква обосновка на тъпотиите, дето пишеш. 

преди 3 минути, communismatic написа:

Че ти написал ли си някакъв аргумент, че да трябва да се защитавам? То дори ти не се защитаваш, хилиш се като бавноразвиващ, а реално само доказваш колко си елементарен. Нямаш дори някаква обосновка на тъпотиите, дето пишеш. 

Аргумент ли искаш? 😆

Руската икономика има много проблеми, ето ти го аргумента. Не прочетох защита, че ФАКТА не е верен? 😆 Знаеш ли какво е ФАКТ? 😆 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

Руската икономика има много проблеми, ето ти го аргумента.

Да, де. Това е аргумент на човек, дето няма и две мозъчни гънки. Един най-обикновен турски тираджия, дето гласува за Тиквата. Той разсъждава по такъв начин - то е факт, ама що е факт... ми щото е факт. Елементарен на n-та степен.

Да, де. Това е аргумент на човек, дето няма и две мозъчни гънки. Един най-обикновен турски тираджия, дето гласува за Тиквата. Той разсъждава по такъв начин - то е факт, ама що е факт... ми щото е факт. Елементарен на n-та степен.

Не видях да опровергаваш ФАКТА, че руската икономика има много проблеми, що така? 😆

Не видях да опровергаваш ФАКТА, че руската икономика има много проблеми, що така? 😆

Не видях, да имаш някакви наченки на мислене в нито една тема. И няма да питам "що така", щото всички знаем отговора...

Не видях, да имаш някакви наченки на мислене в нито една тема. И няма да питам "що така", щото всички знаем отговора...

Руската икономика има сериозни проблеми, ФАКТ! 

преди 42 минути, "Саша" написа:

Добре, всички имат проблеми, но коя друга икономика воюва трета - четвърта година, продава златните си резерви, прави бюджетен дефицит рекорден от 90-те години и е зависима 50 процента от Китай? Дай ми пример за друга толкова стабилна икономика?😆

Например нашата икономика и без да сме във война е много по-зле от Руската. Турската също.

По-скоро ти ми кажи коя държава която воюва 3-4 година има толкова стабилна икономика като Руската?

преди 2 минути, В. Велев написа:

Например нашата икономика и без да сме във война е много по-зле от Руската.

Ако руската икономика е толкова по-добра от нашата, защо руснаците масово бягат към БЪЛГАРИЯ и ЕС, а не българите и европейците към Русия? 🤭

преди 5 минути, "Саша" написа:

Ако руската икономика е толкова по-добра от нашата, защо руснаците масово бягат към БЪЛГАРИЯ и ЕС, а не българите и европейците към Русия? 🤭

След войната всички ще отиват в Русия. Там ще се живее най-добре. В Европа ще останат само афганистанци и мароканци. И други подобни.

преди 3 минути, В. Велев написа:

След войната всички ще отиват в Русия. Там ще се живее най-добре. В Европа ще останат само афганистанци и мароканци. И други подобни.

Ако Русия ще е най-доброто място за живеене след войната, можеш ли да ми кажеш защо дори сега руснаците бягат от Русия, а не към нея? Или и те не знаят колко хубаво ги чака след войната? 😆 А ти кога ще се местиш в Русия? Или засега само другите трябва да ходят там? 😆:lol6:😆 АХАХАХАХААААААА! :lol6: Добре де, щом твърдиш, че в Русия ще е по-добре след войната, защо руският елит, децата им и парите им са в ЕС, а не в Москва? 🤭 

Понеже водихме сатистика, моята е 413 : 0 в моя полза. 😆 Господин две копейки, модераторчето също влиза в тази сатистика. Боже, кви две копейки? Копейка и половина, господин копейка и половина! 😆

преди 5 минути, "Саша" написа:

Ако Русия ще е най-доброто място за живеене след войната, можеш ли да ми кажеш защо дори сега руснаците бягат от Русия, а не към нея? Или и те не знаят колко хубаво ги чака след войната? 😆 А ти кога ще се местиш в Русия? Или засега само другите трябва да ходят там? 😆:lol6:😆 АХАХАХАХААААААА! :lol6: Добре де, щом твърдиш, че в Русия ще е по-добре след войната, защо руският елит, децата им и парите им са в ЕС, а не в Москва? 🤭 

Кое наричаш елит? Има хора разни. Не всичкия руски елит бяга от Русия. А ти от къде знаеш че бягат и то баш в ЕС точно при афганистанците, мароканците и другите скакалци? Питай Аспекта да ти каже как е в Берлин и особено в метрото.

току-що, В. Велев написа:

Кое наричаш елит? Има хора разни. Не всичкия руски елит бяга от Русия. А ти от къде знаеш че бягат о то баш в ЕС точно при афганистанците, мароканците и другите скакалци?

ФАКТ, всичко написано то мен са ФАКТИ. Знаеш ли какво е ФАКТ? 😉

току-що, "Саша" написа:

ФАКТ, всичко написано то мен са ФАКТИ. Знаеш ли какво е ФАКТ? 😉

Повечето недоказани и измислени от теб.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.