Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 4 минути, В. Велев написа:

Социалистическата.

В лъжата и прикриването на информация са най-добри. Например случката през 1962г. в СССР. Новочеркаският разстрел е едно от най-тежките престъпления на съветската власт срещу собствените ѝ граждани. През юни 1962 г. работници в Новочеркаск протестират срещу повишаването на цените и ниските заплати. Властите реагират по най-типичния си начин с армия, милиция и КГБ. Протестът буквално е разстрелян, като по-късно става ясно, че 22 души са убити на място, а около 70 са ранени. След това режимът провежда показен процес. Седем души са осъдени на смърт и разстреляни, а над 100 получават дълги присъди. Случаят е държан в пълна тайна десетилетия, докато истината излиза чак в края на 80-те години. През 1996 г. всички осъдени са реабилитирани, което само потвърждава, че репресиите са били чиста политическа разправа.

rasstrel.png

dokument-rasstrel.png

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Не. Сега дъртак и мързеливец си ти, а си беден защото с парите които си наследил от роднините ти номенклатурчици се е случило това:

Индианец от кое племе си

преди 9 минути, communismatic написа:

Дали ми обръщаш внимание или не, ми е през оная работа. Просто ти се подигравам на акъла...

Беше погълнат, смлян и изплют. 

На кого се подиграваш е плод на твоите фантазии. Мечтай, мечтите са безплатни.

Ние всички подхождаме (все още) с разбиране.

преди 2 минути, parmobil написа:

Беше погълнат, смлян и изплют. 

Мхм, добре... Та, затова ли не отговаряш на неудобните ми въпроси? :) 

преди 1 минута, communismatic написа:

Мхм, добре... Та, затова ли не отговаряш на неудобните ми въпроси? :) 

Кои? Като тези, дето те питах за Чемезов и Мишустин и ти все се правеше на неразбрал, защото си с 200 (верно?) руски приятели?

Смлян и изплют!

Ти си интерпретирай колко си гоЛем и гавриш.

току-що, parmobil написа:

Като тези, дето те питах за Чемезов и Мишустин и ти все се правеше на неразбрал, защото си с 200 (верно?) руски приятели?

Обясних ти, ти си манипулатор на адски примитивно равнище. Ти нямаш понятие какви са цените на елементарните стоки в Русия, какво изобщо разбираш от икономика? Освен това, специално за цените на яйцата, ти най-нагло излъга и веднага те хванах... Другото нещо... понеже много ги разбираш нещата относно руската икономика, та пак да си задам въпроса. Нали Русия имала "сериозни проблеми" с икономиката? Вече две седмици се мъча, да разбера, кои са тия "сериозни проблеми", ама отново избяга като на*ран... 

Жалко и примитивно човече... :) 

преди 5 минути, communismatic написа:

Нали Русия имала "сериозни проблеми" с икономиката?

Да! Точно така е. 🙂

току-що, "Саша" написа:

Да! Точно така е. 🙂

Защо смяташ така? Ти си интелигентно и умно момче, предполагам, че няма да е проблем, да отговориш...

преди 1 минута, communismatic написа:

Защо смяташ така? Ти си интелигентно и умно момче, предполагам, че няма да е проблем, да отговориш...

Не смятам. Това е ФАКТ, а фактите не се смятат, те са Факти!

преди 2 минути, "Саша" написа:

Не смятам. Това е ФАКТ, а фактите не се смятат, те са Факти!

Добре, де... обясни. Толкова ли ти е сложен въпроса? Да пробвам с картинка, ако трябва?

току-що, communismatic написа:

Добре, де... обясни. Толкова ли ти е сложен въпроса? Да пробвам с картинка, ако трябва?

Пробвай ако желаеш с с роднина, твоя си работа. Фактите не можеш да промениш!

преди 1 минута, "Саша" написа:

Пробвай ако желаеш с с роднина, твоя си работа. Фактите не можеш да промениш!

Мхм, т.е. те са факти, ама що са факти, нямаш никаква идея. ОК, разбрах... Умно момче си ти, няма шест-пет.

Мхм, т.е. те са факти, ама що са факти, нямаш никаква идея. ОК, разбрах... Умно момче си ти, няма шест-пет.

Знаеш ли какво е ФАКТ? 😆 Ти си умно момче, не би трябвало да се затрудниш да ми отговориш? 

току-що, "Саша" написа:

Знаеш ли какво е ФАКТ? 😆 Ти си умно момче, не би трябвало да се затрудниш да ми отговориш? 

Аз знам какво е факт, само дето тоя дето твърди, че било факт, няма акъл за пет стотинки и не може и да обясни, що било факт.

Аз знам какво е факт, само дето тоя дето твърди, че било факт, няма акъл за пет стотинки и не може и да обясни, що било факт.

Това, което написа, няма нищо общо с Факта, че руската икономика има сериозни проблеми. 😆

преди 45 минути, communismatic написа:

Дали ми обръщаш внимание или не, ми е през оная работа. Просто ти се подигравам на акъла...

Всички ти се подигравахме възпитано, докато ти ни "гавреше". Олекнали ти?

преди 1 минута, parmobil написа:

Всички ти се подигравахме възпитано, докато ти ни "гавреше". Олекнали ти?

Отговор ще получа ли?

Това, което написа, няма нищо общо с Факта, че руската икономика има сериозни проблеми. 😆

Е, поне има общо с факта, че нямаш акъл за пет стотинки.

Е, поне има общо с факта, че нямаш акъл за пет стотинки.

Няма. 😆 Капацитета ти свърши и сега наблюдаваме поредното излагане, което ни демонстрираш! 😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

Че коя икономика няма проблеми?

току-що, parmobil написа:

А аз?

Мда, пак не сме отговорили на някои от неговите въпроси. Всеки път така става, тоя един въпрос не можеш, да му зададеш. Все преди това аз не съм му отговорил на неговите... Жалък и елементарен на космическо равнище... 😆

преди 2 минути, "Саша" написа:

Няма. 😆 Капацитета ти свърши и сега наблюдаваме поредното излагане, което ни демонстрираш! 😆

Да, аз съм човека дето влиза от 200 акаунта. Правилно...

току-що, В. Велев написа:

Че коя икономика няма проблеми?

За КОЯ икономика говорим сега? И от къде тръгна разговора? Какъв беше въпроса? Някъде споменах ли икономиката на други държави? 😆

Да, аз съм човека дето влиза от 200 акаунта. Правилно...

Повече са. 😆

Повече са. 😆

Е, ние нямаме точно понятие колко са, просто не можем, да ти насмогнем, но е факт, че са много...

Е, ние нямаме точно понятие колко са, просто не можем, да ти насмогнем, но е факт, че са много...

Така е. 😆 От 300 000 акаунта пиша едновременно. 😆

преди 3 минути, "Саша" написа:

За КОЯ икономика говорим сега? И от къде тръгна разговора? Какъв беше въпроса? Някъде споменах ли икономиката на други държави? 😆

Нали написа че руската икономика имала много проблеми. Та затова те питах кой няма проблеми.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.