Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, Zolin написа:

Добре. Разбрах. Ще те оставя да се съвземеш и пак да придобиеш дар-слово. След половин час и половина пак ще ти обръщам фнимние.

• Отговори 45,9k
  • Прегледи 1,5m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

• @dimy Не знам в кой град си живял, но  в моят малък, провинциален бе така: След училище ходих да се редя за хляб, даваха максимум 2 бр. или средно по половин хляб на член семейство. За месо бе су

Публикувани изображения

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Добре. Разбрах. Ще те оставя да се съвземеш и пак да придобиеш дар-слово. След половин час и половина пак ще ти обръщам фнимние.

Луд (Золинчо) умора няма - он само се поти...

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Лягай си пак под масата знам че си с алкохолен ТЕЛК 

Кокич изглежда пак са го изтървали да избяга от интерната.   На свобода е вездесъщ и неповторим като набора си   Путин.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Луд (Золинчо) умора няма - он само се поти...

Велева на колко комуняги си слугиня

преди 3 минути, Zolin написа:

Велева на колко комуняги си слугиня

На пет.

преди 1 минута, В. Велев написа:

На пет.

Нормално е за соц баба. Поради липса на мозък

преди 1 час, Zolin написа:

Да, разбрахме че си олигофрен. То за това целият форум се ебава с теб! :laughing5:

току-що, ivottoshev написа:

Да, разбрахме че си олигофрен. То за това целият форум се ебава с теб! :laughing5:

преди 1 час, Zolin написа:

преди 6 минути, Zolin написа:

Еййй, като ме видиш и верно губиш ума и дума. Една буквичка не смееш да напишеш. Споко, тигърче. Не съм толкоз страшен :no-no:

току-що, ivottoshev написа:

Еййй, като ме видиш и верно губиш ума и дума. Една буквичка не смееш да напишеш. Споко, тигърче. Не съм толкоз страшен :no-no:

преди 8 минути, Zolin написа:

Не знам дали гейпросащесср трололинките са индианци. Но е вероятно да не са. Ето какво казва един мъдър индиански вожд:

image.jpeg.5c06c47d0aa94dcc39538d6efab4c7c7.jpeg

Не продавай земята, по която хората ти ходят. 

А гейпросащесср трололинките се надпреварват кой е по-голям предател на всичко българско и родно, за пари и свободен достъп до извратенията, че и да могат да я практикуват ненаказуемо.

преди 3 часа, В. Велев написа:

По-добре да чакам не половин а един час за истински хляб, отколкото за 5 секунди да си купя ГМО отрова.

Имам машина за хляб. Брашно, мая, вода. Колко по-истински да бъде? На ден втори едва се дъвче. И искаш да ми обясняваш, че преди това е бил истински?

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Не знам дали гейпросащесср трололинките са индианци. Но е вероятно да не са. Ето какво казва един мъдър индиански вожд:

А гейпросащесср трололинките се надпреварват кой е по-голям предател на всичко българско и родно, за пари и свободен достъп до извратенията, че и да могат да я практикуват ненаказуемо.

Слидерума комунистке, никога вече няма да я подарите на ватенките.

преди 36 минути, parmobil написа:

Имам машина за хляб. Брашно, мая, вода. Колко по-истински да бъде? На ден втори едва се дъвче. И искаш да ми обясняваш, че преди това е бил истински?

Добре де, наистина ли не можеш да си отговориш? Много странно.

Просто

преди 37 минути, parmobil написа:

Брашно, мая, вода.

Не са сега това, което бяха.

преди 20 минути, Zolin написа:

Слидерума комунистке, никога вече няма да я подарите на ватенките.

Бабо, никога повече не може да си честна, след обслужване на господарския.

преди 8 минути, В. Велев написа:

Добре де, наистина ли не можеш да си отговориш? Много странно.

Просто

Не са сега това, което бяха.

Брашно си купувам от различни производители, мая - тоже. Резултатите не се различават, защото липсват подобрители и консерванти!!! Затова не ми снасяй глупости за истинското по соц-а.

преди 11 минути, Sliderum2 написа:

Бабо, никога повече не може да си честна, след обслужване на господарския.

E затва сте в шеста глуха бабо

преди 1 час, Sliderum2 написа:

Вие, руските ребята, все ревете за индианците, но странно не "помните", че цяла Южна и Централна Америка говори испански. Махаме Бразилия. Нещо по този въпрос да кажеш?

преди 12 минути, parmobil написа:

Брашно си купувам от различни производители, мая - тоже. Резултатите не се различават, защото липсват подобрители и консерванти!!! Затова не ми снасяй глупости за истинското по соц-а.

Ставаш смешен като твърдиш че при социализма храната не е била истинска и натурална без е-та, консерванти и оцветители. И без ГМО най-важно.

Бирата и бозата се вкисваха за ден-два. Най-много три. Киселото мляко - тоже. Хляба плесенясваше след 2-3 дена най-много. Всичко това показва че бяха натурални продукти.

Сега и да искаш да направиш и ядеш чисто месо не можеш. Защото самите животни ги хранят с гмо храни или пълни с е-та. Изобщо основата вече е некачествена, оттам и крайния продукт.

преди 4 минути, parmobil написа:

Искаш да кажеш, че тогава не са се ползвали подобрители и консерванти? Натриев глутамат е бил тайна? 

Не зная какво ползваха, но храната беше качествена. И животните се хранеха с чиста храна. И от там тръгва всичко по веригата. 

Бира пише ли ти че има срок на годност 3 месеца и глупаво да я пиеш. Киселото мляко също. Знаеш ли как ми се пие резлива боза. Ама няма. Помниш ли типовия хляб беше черен и твърд. Трябва типовия да е твърд. А сега е по-мек от гъба. И един познат дето работи е хлебозавода в Пловдив ми вика че вкарват един тип брашно и изкарват 20 вида хляб.

преди 16 минути, В. Велев написа:

Ставаш смешен като твърдиш че при социализма храната не е била истинска и натурална без е-та, консерванти и оцветители. И без ГМО най-важно.

Бирата и бозата се вкисваха за ден-два. Най-много три. Киселото мляко - тоже. Хляба плесенясваше след 2-3 дена най-много. Всичко това показва че бяха натурални продукти.

Сега и да искаш да направиш и ядеш чисто месо не можеш. Защото самите животни ги хранят с гмо храни или пълни с е-та. Изобщо основата вече е некачествена, оттам и крайния продукт.

Бабо соца съществуваше единствено от западните доларови заеми. Поради това че лева беше хартийка и нямаше стойност извън соц блока нямаше как да се обслужват заемите. Соца е утопия бабо.

Едно нещо е утопия бабиното, когато хората не са готови и подготвени за него. Сега ако имаш 2 ризи гледаш как да откраднеш и тая на ближния си, че да ти станат три броя.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Едно нещо е утопия бабиното, когато хората не са готови и подготвени за него. Сега ако имаш 2 ризи гледаш как да откраднеш и тая на ближния си, че да ти станат три броя.

Бабо неграмотна си както и самия соц. Затова и тая система рухна навсякъде.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.