Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

току-що, parmobil написа:

Не вярваш на ТАСС? Ще ти дърпат ушите!

Кажи, какво стана с "платеното" освобождение. Стига ми бяга по тъча... 

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 14 минути, communismatic написа:

Пламене, майка ти и баща ти да не са брат и сестра, ве? 😆

Харесва ми как се самоопределяш:

малоумно и некадърно младо поколение, което нищо не умее (слагам и себе си в това число)

E, хубаво е, че ти си нещо по-различно... Човек, дето даже няма акъл, да осмисли документите, с които постоянно ни зарива... 😆

преди 1 минута, communismatic написа:

E, хубаво е, че ти си нещо по-различно... Човек, дето даже няма акъл, да осмисли документите, с които постоянно ни зарива... 😆

Не могат да ги осмислят малоумни и некадърни.

току-що, plamen.spam написа:

Не могат да ги осмислят малоумни и некадърни.

Мда. Та, затова и бяха стигнали до извода, че СССР бомбардирало България... понеже объркали картите. Била станала някаква голяма грешка... 😆

преди 17 минути, communismatic написа:

Кажи, какво стана с "платеното" освобождение. Стига ми бяга по тъча... 

Дадох линк през FB към БНТ. За кой път го посочвам?

Ще ми бягаш ли още в другата тема за икономически "подем" на РФ?

преди 5 минути, parmobil написа:

И като даваш линк, ти имаш ли изобщо акъл в тиквата? Т.е. аргументираш ми се чрез линк от БНТ? Т.е. ти съвсем сериозно си признаваш, че си тъпунгер с два пръста чело, дето няма акъл даже да си защити тезата и ми посочва БНТ за "аргумент"? Т.е. ти си малоумник, така ли да разбирам? :) 

преди 5 минути, parmobil написа:

Ще ми бягаш ли още в другата тема за икономически "подем" на РФ?

Един наш общ познат твърди:

"При подем на икономиката и хората стават по-богати."

В същото време има статия (част от която ти пусна тук), в която пише че руснаците си купуват с 30 и съответно 80% повече автомобили.

Това не означава ли "икономически подем"?

И като даваш линк, ти имаш ли изобщо акъл в тиквата? Т.е. аргументираш ми се чрез линк от БНТ? Т.е. ти съвсем сериозно си признаваш, че си тъпунгер с два пръста чело, дето няма акъл даже да си защити тезата и ми посочва БНТ за "аргумент"? Т.е. ти си малоумник, така ли да разбирам? :) 

Аз не видях ти да си защитил нещо. В темата за  руската пропаганда ти не ми показа икономически руски възход, а постоянно ме питаше за освобождението. Нали?

За пореден път - питай си в конкретната тема! И вземи да отговориш веднъж на другите!

Питай в конкретната тема, вика... Ама ти и във въпросната тема изобщо не отговаряш. Баси и наглостта... И ми вика "вземи да отговориш веднъж на другите!" АХАХАХАХАХАХАХ...

Бахти жалкото и противно същество, не заклевам се... Тоя направо е за освидетелстване... 😆

преди 11 минути, communismatic написа:

Питай в конкретната тема, вика... Ама ти и във въпросната тема изобщо не отговаряш. Баси и наглостта... И ми вика "вземи да отговориш веднъж на другите!" АХАХАХАХАХАХАХ...

Бахти жалкото и противно същество, не заклевам се... Тоя направо е за освидетелстване... 😆

И за пореден път ти нищо не казваш, а само обвиняваш другите.

Беше сдъвкан, смлян и изплют. Сори.

Да казвам кое? Да отговарям на моите въпроси? 😆

За възхода на руската икономика в другата тема? Заповядай! 

За възхода на руската икономика в другата тема? Заповядай! 

Ми, писал съм. Ти как мислиш? Ако имаш 1000 лева заплата и хляба ти е 1 лев, същото ли е като да имаш 20 000 лева заплата и хляба да ти е 5 000 лева? Щото се оказа, че даже и тия неща ти убягват. Много умно момче се оказа...

преди 38 минути, communismatic написа:

Ми, писал съм. Ти как мислиш? Ако имаш 1000 лева заплата и хляба ти е 1 лев, същото ли е като да имаш 20 000 лева заплата и хляба да ти е 5 000 лева? Щото се оказа, че даже и тия неща ти убягват. Много умно момче се оказа...

Ми, и аз съм писал. Дай да мерим заплати тогава! 

Да, де... Да ги мерим. Щото над 200 пъти натърти за размера на заплатата. Изобщо нямаш никаква идея, какви тъпотии пишеш. Баси примитива, майна... Хабер няма от света.

Понеже в темата има доста ПП-ДБ привърженици... та не се стърпях. 😆

Цитат
Мислех, че клубната версия на протеста с участието на Асен Василев е някаква шега със стара дата, но не.
Асен Василев е човек с много сериозни дефицити, които са явни и на тази възраст със сигурност - непоправими.
Не съм лекар, не мога да давам диагнози, но Василев прилича на хистерична лелка в която бушуват небинарни хормони, на непораснало, небинарно в съзнанието си създание, което е останало без играчка.
Всички помним "да го духат бедните", произнесено в миг на биполярен несвяст около година след фамозната реплика към Русия, че сме щели да отговорим "подобаващо" в тон със световния наратив и малко след култовата, поредна малоумна фраза за "малката бензиностанцийка с ракети" на другият мъпет, който вече е с брада, но и тя не може да прикрие инфантилната, кастрирана мисъл, която притежава и днес.
Гледам съм и видеа с участието на Василев като малък, правещ се на радиоводещ.
В миналото преди 89-та, такива" предавания", правеха само стипендиантите от помощното училище в Годеч или деца с поведенчески разстройства.
Съжалявам, Асене, но парите на държавата не бива да бъдат докосвани от хора с дефицити, с небинарна мисъл и със слаби нерви точно толкова, колкото и от крадците в момента.
Дали ще отидеш по пеньоар или не, не е вече наша работа, но съм убеден, че това е любимата ти дреха.
Нека се вгледаме обаче в "протеста".
ППДБ🏳️‍🌈🇺🇦 не иска смяна на престъпниците във властта в момента. Те искат мястото им или поне място на масата за оглозгване на българския народ, защото :
Този кабинет вкара в България в бленувана от тях Еврозона с манипулации, фалшификации, гьобелсова пропаганда и с такива библейски по мащаб лъжи, че проблемните зони в бюджета изглеждат като детска приказка.
Имаше ли протести тогава срещу властта?
Нямаше.
Кабинетът стана "проблемен" един ден след това. 🙂
"Протестът" е срещу бюджета и е общонароден , нали така?
Защо тогава на трибуната се качват прошляци с огромни прекъсвания в здравните и социални осигуровки, страдащи от хронична безработица, живеещи от дарения и помощи, с бели полета в трудовите книжки и украински нашивки🇺🇦, лаещи срещу Президента🇧🇬, срещу Патриарха на България✝️, бълващи фашистка отрова и омраза към тях?
Какво общо има това с бюджета??!?!?
Нищо.
Това не е протест, а страшно закъснял проукраински 🇺🇦 пърформанс, който опипва социалните контури за възможен Майдан.
Пеевски (бивш техен партньор във властта и човек с който ЗАЕДНО вкараха държавата в конституционна криза) се явява удобен, като напълно самозабравило се политическо животно в момента, а Борисов е архизлодея на грабежа, но зад тях прозират купища социално-политико венерически болести, които ППДБ носят винаги с тях.
За финал мога да Ви кажа само следното :
Няма и не може да има нищо по-пагубно за България от управление в което фигурира ППДБ 🇺🇦🏳️‍🌈🏴‍☠️.
Това са хората, които вече превърнаха България🇧🇬 в бежански лагер, това са хората, които могат да направят България🇧🇬 фронтова държава и да я вкарат във военни действия, това са хората, които искат украинска губерния 🇺🇦 вместо българска държава 🇧🇬.
Тези хора са социална чума, която е в пъти по-вредна и болна от психопатите на власт в момента.
Автентичните протести ще бъдат около края на зимата.
Хората ще видят какво е да влезеш като просяк в "Клуба на Богатите" и какво е усещането тогава, когато са ти придали фалшива самоличност чрез набързо скалъпен, фалшив костюм, но с празни джобове.
Ще дойде време за сметката.
Тогава някои ще се молят тук да е Москва, защото там по улиците просяци и умиращи от глад - няма.
Запомнете хубаво, че ППДБ 🇺🇦🏳️‍🌈🏴‍☠️ е нещото, което може да разбие страната ни на парчета така, както го направи кокаиновата, корумпирана хунта в Украйна.
Нареждат им и утре ще ви ловят по улиците хора с нашивки така, както го правят в любимата им, родна страна - Украйна 🇺🇦.
Тогава ще съжаляваме, че не сме приключили всенародно с тях по-навреме, а връщане назад няма да има.
Успех на всички "протестиращи", но ще Ви повторя : чуете ли вой срещу Президента 🇧🇬 или срещу Патриарха ✝️ - тръгвайте си.
Те не са писали бюджета и този "протест" не е Ваш.
И не допускайте просяци и хора без 2 лева в джоба си изкарани чрез някакъв труд, а не чрез долна, евтина пропаганда🇺🇦, да Ви диктуват Вие кои сте и къде Ви е мястото!
Ако видите човек с руски нашивки 🇷🇺на "протеста", бийте го два пъти повече отколкото някой с украински нашивки🇺🇦, но знаем, че няма да видите.
Украинското знаме🇺🇦 в България вече е символ на компотена липса за зимата, липса на джобни пари, символ на нечистоплътна, бедна, гладна, вмирисана псевдоинтелигенция, политкоректен социален излишък.
Отивайте на протест и лятото, като сте на Варна-та, отидете в благовото заведение.
Оборотът за 3 дни, вероятно е над 200 бона в силен сезон.
🫶❤️🇺🇦
преди 9 часа, parmobil написа:

Щото си сигурен че би загубил, ако си мерите патиците. Колко ти е 10 санти дълго, с моливена дебелина?

преди 4 часа, communismatic написа:

прошляци с огромни прекъсвания в здравните и социални осигуровки

За такива като теб ли се отнася?
:lol6:

преди 1 час, plamen.spam написа:

За такива като теб ли се отнася?
:lol6:

Е, аз не съм привърженик на ПП-ДБ, ти си от тая гвардия... Принципно, само бавноразвиващите може да гласуват за тях. Иначе... много ме кефи, колко си ми набрал. Продължаваш, да ми доказваш, как не съм ти приоритет и не съм ти важен... ;) 

преди 2 минути, "Саша" написа:

Възраждане по-читави ли са? 😆

Абсолютно, поне не са били реално във властта. Твоите хора от ГЕРБ и ПП-ДБ, барабар с останалите "патерици" са партии, за които само умствени инвалиди, могат да дадат гласа си. Ей такива като теб и Пламен Умния, фенчето на ПП-ДБ, Иван Умния... 

преди 54 минути, communismatic написа:

Е, аз не съм привърженик на ПП-ДБ, ти си от тая гвардия... Принципно, само бавноразвиващите може да гласуват за тях. Иначе... много ме кефи, колко си ми набрал. Продължаваш, да ми доказваш, как не съм ти приоритет и не съм ти важен... ;) 

Кокорчо ме изкефи. "Кой разпореди това безобразие?" 😀

преди 2 часа, communismatic написа:

Е, аз не съм привърженик на ПП-ДБ

Ок, ок...
Ти си от негласуващите прошляци, с огромни прекъсвания в здравните и социални осигуровки.
Един от 10309-те фенове на бившия "Ляв съюз за чиста и свята република".

преди 43 минути, plamen.spam написа:

Ок, ок...
Ти си от негласуващите прошляци, с огромни прекъсвания в здравните и социални осигуровки.
Един от 10309-те фенове на бившия "Ляв съюз за чиста и свята република".

Извинявай, ама точно ти да ми държиш сметка, за кого гласувам или не гласувам е такава смехория, че няма накъде. Нали ти написа, че си доволен от управляващите? И в същото време, така и не каза, от кого си доволен. Нали? 😆😆😆😆

Нали ти написа, че си доволен от управляващите?

Буратино Пинокиов, я покажи, къде съм казал точно това.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.