Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 3 минути, БаалБек написа:

Парадоксът на комунизма: За да няма частна собственост и пазарна икономика, една социална група превръща държавата в своя частна собственост.

Парадоксът на посткомунизма: За да върне частната собственост само в своя полза, същата социална група не позволява завзетата държава да стане правова.

:newspaper:

Добре, ве... Толкова ли нямаш два грама мозък, че да напишеш нещо, което да идва от самата теб/самият теб? Това отново е копирано от някаква малоумна "Фейсбук" група. Баси елементарното човече.

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 1 час, communismatic написа:

Добре, ве... Толкова ли нямаш два грама мозък, че да напишеш нещо, което да идва от самата теб/самият теб? Това отново е копирано от някаква малоумна "Фейсбук" група. Баси елементарното човече.

Сектата на ИИ-генерираните картинки, едностранчивата статистика и фалшиви цитати на Путин и Орбан от групата "България е изконна Руска територия" призовава за повече авторски публикации. 

@БаалБек, самосезирай се. 

преди 32 минути, kaldata1 написа:

Сектата на ИИ-генерираните картинки, едностранчивата статистика и фалшиви цитати на Путин и Орбан от групата "България е изконна Руска територия" призовава за повече авторски публикации. 

Извинявай, не беше ли ти тоя, дето твърдеше, че Росстат вече не публикува статистика за населението в РФ? Даже не ти мина през акъла, да влезеш в сайта им... 😆

преди 23 минути, communismatic написа:

Извинявай, не беше ли ти тоя, дето твърдеше, че Росстат вече не публикува статистика за населението в РФ? Даже не ти мина през акъла, да влезеш в сайта им... 😆

Намери ми информацията от сайта на Росстат за след 01.01.2025 (доскоро публикуваха отчет всяко тримесечие). 

Става и КАКВАТО и да е официална информация след тази дата - да приемем, че Росстат страда от липса на персонал и затова са поорязали тримесечният отчет :)

Благодаря :)

Извинявай, защо Росстат трябва, да публикува изобщо информация за населението в РФ през три месеца!? Ти малоумен ли си!? Това да не е статистика за инфлация или за нивото на реките... Не, заклевам се... Това е направо потресаващ форум. Имам усещането, че това е форума на Карлуково... 

преди 4 часа, БаалБек написа:

Парадоксът на комунизма: За да няма частна собственост и пазарна икономика, една социална група превръща държавата в своя частна собственост.

Парадоксът на посткомунизма: За да върне частната собственост само в своя полза, същата социална група не позволява завзетата държава да стане правова.

:newspaper:

Комунизъм за щастие никога не е имало. Имаше социализъм, които някои икономисти наричат държавен капитализъм.

Правовата държава е в интерес на отдавна незаконно забогателите. Не се притесняват от наказателно преследване и граждански дела заради изтеклата давност, но се притесняват от незаконни действия, включително чрез правосъдието, срещу тях от други незаконно забогатели.  

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Комунизъм за щастие никога не е имало.

Тоест, не искаш- "От всеки според способностите, на всекиго според нуждите"?

Не желаеш щастие за хората! Егоист.

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

...

офф//

Намери ли те Anneliese-то? Не може да си влезе във фейса, набрала е зверски на Зукърбърг... и са търси юристи да му пръснат вафлата законово. Не е споменавала за плащане, предполагам щото нали такова ... по соца всичко беше безплатно... така че сигурно ш'ти предложи да го минете про боно публико ...ко се произнася така естествено. 

//край офф

преди 47 минути, БаалБек написа:

Тоест, не искаш- "От всеки според способностите, на всекиго според нуждите"?

Не желаеш щастие за хората! Егоист.

...според потребностите...Така ни учеха, но и нуждите не е грешно...   Егоист съм, но за съжаление в социалната държава и ЕС в който живея има голяма доза от този девиз. Получава се нещо като политика на изкуствен отбор, която не одобрявам...

преди 51 минути, lebel написа:

офф//

Намери ли те Anneliese-то? Не може да си влезе във фейса, набрала е зверски на Зукърбърг... и са търси юристи да му пръснат вафлата законово. Не е споменавала за плащане, предполагам щото нали такова ... по соца всичко беше безплатно... така че сигурно ш'ти предложи да го минете про боно публико ...ко се произнася така естествено. 

//край офф

Кое е било безплатно през соца? Въздухът ли? Щото той и сега е безплатен. 

преди 4 часа, communismatic написа:

Извинявай, защо Росстат трябва, да публикува изобщо информация за населението в РФ през три месеца!? Ти малоумен ли си!? 

https://www.online-documents.ru/doklad/2023/05/soc2023/

Явно да. :)

преди 14 минути, kaldata1 написа:

Мхм. И каква е малоумната теза, която защитаваш, че не мога, да разбера... Много жертви от СВО-то? 

преди 12 минути, communismatic написа:

Мхм. И каква е малоумната теза, която защитаваш, че не мога, да разбера... Много жертви от СВО-то? 

Не разбрах - признаваш ли, че Росстат е давал данни на тримесечие или не си достатъчно мъж, че да признаеш грешка? Щото нали бях малоумен да твърдя подобно нещо ... 🙄

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Не разбрах - признаваш ли, че Росстат е давал данни на тримесечие или не си достатъчно мъж, че да признаеш грешка? Щото нали бях малоумен да твърдя подобно нещо ... 🙄

Тоя изтрещял комундел пак ли е започнал със заучените фрази генерирани от ИИ -  „малоумен ли си“ „умствен инвалид“ „всички ти се подиграват“ - друго не умее....

преди 5 минути, kaldata1 написа:

То ти до момента не доказваш обратното. Аз продължавам да не разбирам поредната ти малоумна теза. Сиреч, Росстат не смее, да извади данните за населението на РФ сега, но ще ги извади следващия месец. Сиреч, ти си малоумен? 

току-що, communismatic написа:

То ти до момента не доказваш обратното. Аз продължавам да не разбирам поредната ти малоумна теза. Сиреч, Росстат не смее, да извади данните за населението на РФ сега, но ще ги извади следващия месец. Сиреч, ти си малоумен? 

Ти никога няма да разбереш.... 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

Пише го тоя, дето все разбира... 😆

току-що, communismatic написа:

Пише го тоя, дето все разбира... 😆

Благодаря ти за разбирането.... Най-накрая да вденеш нещо. 😄

Благодаря ти за разбирането.... Най-накрая да вденеш нещо. 😄

Ми то не се иска голямо "вдяване" за да стигнем до извода, че си на един акъл с костенурките... 

преди 6 минути, "Саша" написа:

Просто не може да каже "Извинявай, прав си, наистина е имало тримесечни, а не само годишни доклади". 😉

Или е момче, или е пу*ьо. И в двата случая оставам на всички да се насладят на неговото поведение.

Цитат

Тоя изтрещял комундел пак ли е започнал със заучените фрази генерирани от ИИ -  „малоумен ли си“ „умствен инвалид“ „всички ти се подиграват“ - друго не умее....

communismatic така и не разбра, че влизам в спор само ако ЗНАМ, че съм прав. :) Затова споря рядко, но пък просто много мразя да губя - явно и той. :)

Можеше да се усети, че вероятно съм си проверил тезата, преди да влизам в спор, но знам ли, може да се е разсеял :)

Цитат

Ростат не е вадил демографски данни от 01.2025 насам. Защо - дори ти можеш да се сетиш сам.

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Просто не може да каже "Извинявай, прав си, наистина е имало тримесечни, а не само годишни доклади". 😉

Или е момче, или е пу*ьо. И в двата случая оставам на всички да се насладят на неговото поведение.

Такива като него ги обичам. 🙂 Сами си копаят гроба и се погребват в него. 🤭

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Ростат не е вадил демографски данни от 01.2025 насам. Защо - дори ти можеш да се сетиш сам.

Брато, ти верно си малоумен... 😆

Такива като него ги обичам. 

Ония дето ги дириш из другите форуми, че постоянно те слагат на оная си работа? 

преди 1 минута, communismatic написа:

Брато, ти верно си малоумен... 😆

Не е... но за теб, не съм сигурен. 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 5 минути, kaldata1 написа:

communismatic така и не разбра, че влизам в спор само ако ЗНАМ, че съм прав.

Личи си, да... 😆

току-що, "Саша" написа:

Не е... ѝно за теб, не съм сигурен. 😆

Тираджия, какво е чувството, да си най-малоумното създание във форума?😆

преди 1 минута, communismatic написа:

Тираджия, какво е чувството, да си най-малоумното създание във форума?😆

Много ниско брат.... 😆 Дори не усещаш как сам се закопаваш! 🤭

току-що, "Саша" написа:

Много ниско брат.... 😆 Дори не усещаш как сам се закопаваш! 🤭

Мхм... Ок. Последните ми постове в "Наука", как са... Харесват ли ти? 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.