Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 6 минути, communismatic написа:

дали някога ще се натъкна на някакви наченки на умен пост от теб?

Офф.., пак ли себе си описваш? Продължавай да се излагаш, а после се оплакваш, че ти се подиграват всички - и във форума и в реалния живот...

:hush:

П.П. Нещо не ти се пише за социалистите "моралисти", защо?

Редактирано от БаалБек (преглед на промените)

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

току-що, БаалБек написа:

Офф.., пак ли себе си описваш? Продължавай да се излагаш, а после се оплакваш, че ти се подиграват всички - и във форума и в реалния живот...

:hush:

Не, бе... не описвам себе си. Описвам теб. Най-малкото виждам как абсолютно всички тук те смятат за човек с акъл на петгодишна. Странно... що и за тираджията имат същото мнение.

преди 6 минути, communismatic написа:

Не, бе... не описвам себе си.

Не, бе...не ти се пише за социализЪма и сексуалните "моралисти", на които си наследник. ФАКТ!!!

преди 7 минути, communismatic написа:

Не, бе... не описвам себе си. Описвам теб. Най-малкото виждам как абсолютно всички тук те смятат за човек с акъл на петгодишна. Странно... що и за тираджията имат същото мнение.

Балбучето си е чувалирало профилната картинка. Чудя се дали това е новата есср мода заради многото ислямски емигранти, или вече е част от харема на някой много религиозен шейх?

преди 19 минути, Sliderum2 написа:

Балбучето си е чувалирало профилната картинка. Чудя се дали това е новата есср мода заради многото ислямски емигранти, или вече е част от харема на някой много религиозен шейх?

Аз пак да питам... кое момиче ще си слага снимка на някаква тотално непозната за нея? Или е някаква страхотна грозотия и не иска да й се вижда лицето, че няма да спим две седмици после... или просто е момче, и под момче визирам турският тираджия. Оня дето си снима стаята и там имаше отворени четири калдати. Но не пише от толкова акаунта, естествено.

Може да е всичко, част или нищо от изброеното. Поне има тайнственост и напрежение в търсенето на истината.

преди 1 час, communismatic написа:

Аз съм убеден, че за пореден път демонстрираш колко хал-хабер нямаш от нищо, ама карай. Питам те, по какъв начин "Росстат" крият данните за руските загуби? Зададох ти изключително конкретен въпрос преди две седмици, нещо не виждам, да си отговорил. Нали твърдиш, че руснаците криели загубите си? Що ги криели? Щото изкарвали данните за населението... вече на годишна база. Т.е. по тоя начин ще скрият загубите си на фронта? Ти си доста умно момче, определено. Точно толкова умен си, колкото и умният ром - Пламен Умния.

Баалбек, защо целият форум те смята за бавноразвиваща? Каква ли може, да е причината?

Ами ако не си публикуваш данните, след като си го правил, обикновено има причина. Може да е техническа, разбира се, ама пък 11 месеца да не можеш да събереш данните, които преди си издавал всеки месец - и то баш насред война. 

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Ами ако не си публикуваш данните, след като си го правил, обикновено има причина. Може да е техническа, разбира се, ама пък 11 месеца да не можеш да събереш данните, които преди си издавал всеки месец - и то баш насред война. 

Извинявай, аз мисля, че пиша на български език. Кажи ми, какво значение има, дали ще ги публикуват през месец март или през месец декември? Това ще заличи данните и ще замаже очите? Питах и Пламен Умния, ама и той няма как да ми отговори... обикновено и той като теб пише колкото да не заспи.

току-що, communismatic написа:

Извинявай, аз мисля, че пиша на български език. Кажи ми, какво значение има, дали ще ги публикуват през месец март или през месец декември? Това ще заличи данните и ще замаже очите? Питах и Пламен Умния, ама и той няма как да ми отговори... обикновено и той като теб пише колкото да не заспи.

Проблемът е, че ВЪОБЩЕ вече не публикуват демографски данни, не мога. Капиш? 

От началото на 2025 няма данни. 

Ниенте. 

Натинг. 

Нищо. 

Ничто.

Ако си публикуват данните за 2025 когато и да е, ще призная, че просто имат нова метолодия/периодичност. 

Към момента данни няма. 

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Проблемът е, че ВЪОБЩЕ вече не публикуват демографски данни, не мога. Капиш? 

Проблемът е, че понеже си тотално некомпетентен (да не използвам и по-обидни квалификации, че пак ще ме баннат), та затова и вярваш на всякакви простотии без изобщо, да си напрягаш мозъка (ако изобщо е в състояние), да вникнеш. Не били публикували данните за 2025-та? Ми ако искаш да публикуват данните за 2025-та през месец октомври? Ти поначало ли не можеш, да мислиш или...

преди 4 минути, kaldata1 написа:

Към момента данни няма.

Към момента, да. То вчера беше 31.12.2025 г. Интересно, що реши, че трябва да публикуват данните за населението за 2025-та година... през 2025-та година. Ти си доста умно момче, определено.

31.01.2025 г. Данните са естествено за 01.01.2025 година. Интересно, защо ли... Може би, понеже не са питали такива велики мислители като теб и Пламен Умния.

Цитат

По предварительной оценке Росстата, на 1 января 2025 года в стране насчитывалось 146,028 млн жителей (без учета четырех новых регионов). Темп снижения — на 0,08% за 2024 год — стал минимальным за пять лет

преди 11 минути, communismatic написа:

Проблемът е, че понеже си тотално некомпетентен (да не използвам и по-обидни квалификации, че пак ще ме баннат), та затова и вярваш на всякакви простотии без изобщо, да си напрягаш мозъка (ако изобщо е в състояние), да вникнеш. Не били публикували данните за 2025-та? Ми ако искаш да публикуват данните за 2025-та през месец октомври? Ти поначало ли не можеш, да мислиш или...

Към момента, да. То вчера беше 31.12.2025 г. Интересно, що реши, че трябва да публикуват данните за населението за 2025-та година... през 2025-та година. Ти си доста умно момче, определено.

31.01.2025 г. Данните са естествено за 01.01.2025 година. Интересно, защо ли... Може би, понеже не са питали такива велики мислители като теб и Пламен Умния.

Е, явно досега са ги публикували Месец след даден период. Сега няма от 12 месеца. Как ще го обясниш? 

преди 3 минути, kaldata1 написа:

Е, явно досега са ги публикували Месец след даден период. Сега няма от 12 месеца. Как ще го обясниш? 

Извинявай, ти български език разбираш ли? Да задам отново въпроса. Какво значение има, дали ще ги публикуват през три месеца или през дванадесет? Многото загуби ще се заличат сигурно? Ти си на едно равнище с тия умнокрасиви, дето постоянно ни надуват главите тук с това евро, а даже не знаят и защо го искат.

Трагедия... 😆

преди 15 минути, communismatic написа:

Какво значение има, дали ще ги публикуват през три месеца или през дванадесет?

Така де. И аз това те питам? Какво значение има дали всеки месец се публикуват или през дванадесет, че са спряли?

Ще питаш ли в руските форуми и да ни напишеш те на какво мнение са?

:popcorn2:

Даже ще е хубаво и да снимаш отговорите им. Защото знам, че обичаш винаги истината да казваш и винаги представяш необорими доказателства. 🤡🤡🤡

преди 1 минута, БаалБек написа:

Така де. И аз това те питам? Какво значение има дали всеки месец се публикуват или през дванадесет, че са спряли?

Единствената възможност Баалбек, да се включи в някаква сериозна дискусия е със задаване на малоумни въпроси по 200 пъти. Странно... щото и турският тираджия прави така.

преди 54 минути, communismatic написа:

Единствената възможност Баалбек, да се включи в някаква сериозна дискусия е със задаване на малоумни въпроси по 200 пъти. Странно... щото и турският тираджия прави така.

преди 49 минути, Bubbles написа:

1000029728.jpg

Извинявай, ти български език разбираш ли? Да задам отново въпроса. Какво значение има, дали ще ги публикуват през три месеца или през дванадесет? Многото загуби ще се заличат сигурно? Ти си на едно равнище с тия умнокрасиви, дето постоянно ни надуват главите тук с това евро, а даже не знаят и защо го искат.

Трагедия... 😆

А ако не публикуваш нещо въобще, на каква периодичност го публикуваш? Ам? Кажи ми на български език. 

преди 2 минути, kaldata1 написа:

А ако не публикуваш нещо въобще, на каква периодичност го публикуваш? Ам? Кажи ми на български език. 

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса или поначало бягаш както Пламен Умния, Умния фен на ПП-ДБ, Иван Умния, Мирко Умния, Баалбек, костовиста, тираджията и прочее... Щото до момента не оставяш никакво добро впечатление за логическа мисъл, та поне да позабършеш о*раното.

Смяташ ли да ми отговориш на въпроса или поначало бягаш както Пламен Умния, Умния фен на ПП-ДБ, Иван Умния, Мирко Умния, Баалбек, костовиста, тираджията и прочее... Щото до момента не оставяш никакво добро впечатление за логическа мисъл, та поне да позабършеш о*раното.

Според мен Русия си крие данните заради прекомерни загуби от войната. Панимаеш? 

Я кажи сега руснаците имат ли демографски репорти за 2025 както би следвало да имат съгласно досегашната практика или нямат? Отговори с "Да" или "Не". И без повече увъртане, не си помагаш и ставаш за смях на всички. 

преди 32 минути, kaldata1 написа:

Според мен Русия си крие данните заради прекомерни загуби от войната.

T.e. тя така крие данните за многото загуби, че е изкарало данни за населението в краят на януари 2025-та. Ти си доста умно момче, определено. Пак да го напиша.

Панимаеш? 

Да, бе... аз "панимайвам", въпроса е, че ти изобщо не вдяваш.

Я кажи сега руснаците имат ли демографски репорти за 2025 както би следвало да имат съгласно досегашната практика или нямат?

Имат, да. Даже и ти показах такъв. Аз така и не разбирам, кво значение има, кога излизат данните, след като те така или иначе ги изкарват. Кво значение има, дали ще ги изкарат през три месеца или годишно? Така ще замажат очите на населението? Ти си доста умно момче, пак да го напиша.

Отговори с "Да" или "Не".

Аз вече отговорих, проблема, че не можеш, да вденеш нищо, в края на краищата, не е мой, а твой. То е въпрос на капацитет. Аз и на Пламен Умния сума ти неща му пиша, ама и той като теб, хич не вдява.

И без повече увъртане, не си помагаш и ставаш за смях на всички. 

Изобщо не съм увъртал, въпросите ми са единствено и само свързани с темата, а за смях е пределно ясно кой става, но както обикновено... не е изненада. Така или иначе нямам високи очаквания изобщо към дискусиите с теб. Просто се забавлявам с акъла ти.

преди 16 минути, communismatic написа:

T.e. тя така крие данните за многото загуби, че е изкарало данни за населението в краят на януари 2025-та. Ти си доста умно момче, определено. Пак да го напиша.

Да, бе... аз "панимайвам", въпроса е, че ти изобщо не вдяваш.

Имат, да. Даже и ти показах такъв. Аз така и не разбирам, кво значение има, кога излизат данните, след като те така или иначе ги изкарват. Кво значение има, дали ще ги изкарат през три месеца или годишно? Така ще замажат очите на населението? Ти си доста умно момче, пак да го напиша.

Аз вече отговорих, проблема, че не можеш, да вденеш нищо, в края на краищата, не е мой, а твой. То е въпрос на капацитет. Аз и на Пламен Умния сума ти неща му пиша, ама и той като теб, хич не вдява.

Изобщо не съм увъртал, въпросите ми са единствено и само свързани с темата, а за смях е пределно ясно кой става, но както обикновено... не е изненада. Така или иначе нямам високи очаквания изобщо към дискусиите с теб. Просто се забавлявам с акъла ти.

Има ли Русия демографски данни по начина, по както е изкарвала досега? "Да" или "Не"? 

току-що, kaldata1 написа:

Има ли Русия демографски данни по начина, по както е изкарвала досега? "Да" или "Не"? 

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Да пробвам с картинка, ако трябва?

току-що, communismatic написа:

Извинявай, ти бавноразвиващ ли си? Да пробвам с картинка, ако трябва?

Къде са данните? Къде, къде, къде? Намери ми ги, нали ги има?

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Къде са данните? Къде, къде, къде? Намери ми ги, нали ги има?

Еми има ги, да. Даже и ти ги показах. Ти и да четеш ли, не можеш? В Карлуково нямат ли начални учители?

преди 13 минути, communismatic написа:

Еми има ги, да. Даже и ти ги показах. Ти и да четеш ли, не можеш? В Карлуково нямат ли начални учители?

Пуснал си данни за 01.2025. Както са написали и руските опозоционери, оттогава нищо не е пускано. Това ти казвам и аз от 10 дни. Ти твърдеше, че руснаците пускат данни веднъж годишно. Аз ти доказах, че грешиш. 

Искаш ли да ти нарисувам схема, барем схванеш докога има данни, откога - няма и колко пъти иначе биха вадили данни руснаците в тоя период от време? 

Като малък обръщаше ли масата, като губеше на "Не се сърди, човече"? 😄

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.