Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 час, kaldata1 написа:

Ако наистина си ТИР-аджия и НЕ си русороб, то ти си за интервю! 

Как издържаш на останалите си колеги, които ако не беше гадната демокрация, щяха да са минимум междугалактически императори с 15 жени и три гаража с лимузини?

Не съм тираджия, не им вярвай на това, което пишат. 

За втори път ще го напиша, че @communismatic сам се закопава, което на мен ми харесва. Остава да видим до къде ще го оставят собствениците на сайта да стигне. Колкото повече го търпят, толкова повече потребители губят. Хубав ден!

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

А, да. Сега се сетих нещо от снощи. Понеже тираджията много ме мрази, най-вероятно и постоянно ме докладва (щото най-редовно си го гавря), та затова и реши, да говори от името на Баалбек, че всъщност когато твърдя, че тя нямала личен живот, това било лъжа. Оставам на всички вас, да решите, дали теорията ми, че Баалбек и тираджията са един и същ човек, не е напълно достоверна... Както обикновено тираджията сам се издава.

преди 10 минути, "Саша" написа:

Колкото повече го търпят, толкова повече потребители губят. 

Няма страшно. Ще си направиш още десетина акаунта и ще покриеш липсата. Ти защо мислиш че Калин те търпи? 

Заради олигофрениите на хора като теб, доста от качествените потребители си заминаха, но тъй като само ти правиш по няколко акаунта на месец, всичко за статистиката на сайта е точно.

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Няма страшно. Ще си направиш още десетина акаунта и ще покриеш липсата. Ти защо мислиш че Калин те търпи? 

Заради олигофрениите на хора като теб, доста от качествените потребители си заминаха, но тъй като само ти правиш по няколко акаунта на месец, всичко за статистиката на сайта е точно.

Имате ли доказателства или както обикновено просто си пишете, каквото ви дойде на момента? 

Щото и на мен ми е странно как се събраха толкова фенове на купоните за хляб и режима на тока баш в хардуерен и софтуерен форум, ама аз приемам, че не сте един човек, а просто сте се организирали добре, макар и на крайно неподходящо място. 

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Имате ли доказателства или както обикновено просто си пишете, каквото ви дойде на момента? 

Мога ли аз да отговоря? Човек, който твърди, че пише от един акаунт само и за да го докаже си поства снимка от стаята, в която има няколко компютъра (май бяха четири) и всичките бяха с отворена kaldata.com, естествено не беше логнат, за да не се види от кой акаунт точно влиза. Та... би ли ми обяснил, за какво му е на някакъв човек, който влиза само от един акаунт, четири компютъра с четири отворени браузъра като и на четирите да е влязал в kaldata.com. Благодаря за вниманието...

преди 8 минути, communismatic написа:

Мога ли аз да отговоря? Човек, който твърди, че пише от един акаунт само и за да го докаже си поства снимка от стаята, в която има няколко компютъра (май бяха четири) и всичките бяха с отворена kaldata.com, естествено не беше логнат, за да не се види от кой акаунт точно влиза. Та... би ли ми обяснил, за какво му е на някакъв човек, който влиза само от един акаунт, четири компютъра с четири отворени браузъра като и на четирите да е влязал в kaldata.com. Благодаря за вниманието...

По принцип наистина е странно, но вкъщи например също има 4 лаптопа - един мой, един на жена ми и по два служебни на двамата. Форумите, които ползвам, са заредени и на двата лични + фейса и на служебния ми, защото не е забранен. Който лаптоп ми е наблизо, него ползвам.

Може и да сте прави, разбира се, това само админа може да провери. 

преди 15 минути, kaldata1 написа:

Щото и на мен ми е странно как се събраха толкова фенове на купоните за хляб и режима на тока баш в хардуерен и софтуерен форум, ама аз приемам, че не сте един човек, а просто сте се организирали добре, макар и на крайно неподходящо място. 

Когато сам покажеш снимка с форума отворен едновременно форума на различни страници на няколко устройства, това какво друго може да значи, освен различни акаунти? Освен това за него всички знаем че е отличник-многопрофилник, защото човечето не е с особено висок интелект и във времето е имало много случаи в които е забравял от кой профил точно пише, а така стават обърквания. Примерно спомням си как се хвалеше че си е направил някаква група тук във форума, ама завалията е забравил че в момента пише от друг профил. Не че не знаехме че и двата профила са си негови, но си беше смешно.  Такива дребни издънки има много...

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Когато сам покажеш снимка с форума отворен едновременно форума на различни страници на няколко устройства, това какво друго може да значи, освен различни акаунти? Освен това за него всички знаем че е отличник-многопрофилник, защото човечето не е с особено висок интелект и във времето е имало много случаи в които е забравял от кой профил точно пише, а така стават обърквания. Примерно спомням си как се хвалеше че имал някаква група тук във форума, ама завалията е забравил че в момента пише от друг профил. Не че не знаехме че и двата профила са си негови, но си беше смешно.  Такива дребни издънки има много...

Такива неща има и от двете страни. 

В друг форум има два профила - русофилски, дето ползват четири точки за многоточие. 

Във фейса пък има няколко профила, които ползват дълго тире вместо нормално. 

В дир.бг пък натискам минус, а ми отчита плюс.  Многократно, и други се оплакваха от манипулации в коментарите.

Затова Интернет си е Интернет, а реалния живот си е реален живот. 

Лайкове, гледания, споделяния, минуси, плюсове, харесвания, гласове - всичко подлежи на манипулации.

Тошев, аз давам винаги един друг пример, който е много забавен. Само показва колко умно е наш'то момче. Докато пишеше от акаунта NovakJ искрено вярваше, че руснаците нападали на магарета, пишеше тая тъпотия над 200 пъти. Проблема обаче е, че понеже с тоя акаунт станаха доста бисери, та реши, да си направи друг. Кръсти го "Гренландия" и аватара беше... с магарета. 😆

току-що, kaldata1 написа:

Такива неща има и от двете страни. 

Знам че и тук има други хора с по два профила (не с по над сто), но те не пишат от тях едновременно, не се цитират един друг, не се лайкват, та да могат после да се хвалят че са спечелили форумната титла "Топ потребител" с най много лайкове за съответният ден... 

преди 10 минути, kaldata1 написа:

Може и да сте прави, разбира се, това само админа може да провери. 

Не са прави! Например снощи знаеш ли как @communismatic се самозастреля в темата за "Проблеми с форума"? 😆

Първо, Администратора и глоб. Модератори виждат на всички ни IP адресите. Виждат моя, локацията къде се намира и интернет доставчика ми, виждат същите неща и за @БаалБек....

Второ, аз имам ВИП абонамент, направил съм банков превод при който се виждат личните ми данни, имената, ЕГН, населено място и други. @БаалБек също има ВИП абонамент, при което @communismatic написа, че аз съм бил Баалбек...?!?!?... :lol6: Сами се закопават. Може да прочетеш в темата "Проблеми с форума" и да се посмееш. Днес ако напишат в темата за проблеми с форума и новата глупост, че съм бил го докладвал редовно ще е равносилно на второ самоубийство. Нали се досещаш, че докладите отиват при екипа на сайта/форума и веднага ще видят, че не съм пускал доклади?😉

Кои са ми другите профили? Посочете кои профили съм направил миналия месец например? 😆

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Знам че и тук има други хора с по два профила (не с по над сто), но те не пишат от тях едновременно, не се цитират един друг, не се лайкват, та да могат после да се хвалят че са спечелили форумната титла "Топ потребител" с най много лайкове за съответният ден... 

Не, това ако е истина... тук говорим направо за тежка специализирана помощ... 😆 

преди 13 часа, communismatic написа:

Както обикновено нищо не си разбрала...

Някога ще напишеш ли нещо смислено по темата или всеки път ще обсъждаш личността на потребителите във форума?

преди 10 часа, communismatic написа:

Джокера и той е върл антикомунист, най-големият антикомунист от ГЕРБеротираджийската маса.

Някога ще напишеш ли нещо смислено по темата или всеки път ще обсъждаш личността на потребителите във форума?

преди 1 час, communismatic написа:

Помним как "доказа", че не пишеш от 20 акаунта едновременно.

Пък тоя kaldata1... направо потресаващи са нещата при него

Ми, извинявай, ама ти не си с нищо по-различен от него.

:popcorn2:

С това доказваш на всички колко си "умен"!

:newspaper:

Между другото, снощи Тръмп(инатора) нападна Венецуела, и там американския солджър ще посее демокрацията, правата и свободите... Нещо не виждам жалният рев на умнокрасивите по въпроса? Що така...

преди 2 часа, communismatic написа:

Между другото, снощи Тръмп(инатора) нападна Венецуела, и там американския солджър ще посее демокрацията, правата и свободите... Нещо не виждам жалният рев на умнокрасивите по въпроса? Що така...

Вие сте фенове на Тръмп, вие му се радвайте. След Аляска бяхте в делириум за "новата Ялта", сега къде са дитирамбите в негова чест? 

Като спира парите за Украйна е готин, като хваща президент на друга държава е гадняр. НалЕ? 

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Вие сте фенове на Тръмп, вие му се радвайте. След Аляска бяхте в делириум за "новата Ялта", сега къде са дитирамбите в негова чест? 

Като спира парите за Украйна е готин, като хваща президент на друга държава е гадняр. НалЕ? 

Аз съм бил фен на Тръмп? Верно? 😆😆😆

преди 7 минути, communismatic написа:

Аз съм бил фен на Тръмп? Верно? 😆😆😆

Естествено. Кой изтегля американските войници от Европа? Кой се бори с въобръжаемата гей заплаха в Щатската армия, като отвлича вниманието от сериозните дупки? Кой натиска Украйна да дава територии, които Русия сама не може да си вземе четири години? Кой се скара на Зеленски, че не бил с костюм и после ухилен приема шейхове с чаршафи на главата? 

Ръкопляскахте му, че е сервилен спрямо Путин, но явно просто гледа себе си и нищо повече. И няма да се посвени да изтъргува украинска територия срещу крайно неизгодно за Кремъл, но отлично за САЩ споразумение. 

преди 12 минути, kaldata1 написа:

Естествено. Кой изтегля американските войници от Европа? Кой се бори с въобръжаемата гей заплаха в Щатската армия, като отвлича вниманието от сериозните дупки? Кой натиска Украйна да дава територии, които Русия сама не може да си вземе четири години? Кой се скара на Зеленски, че не бил с костюм и после ухилен приема шейхове с чаршафи на главата? 

Ръкопляскахте му, че е сервилен спрямо Путин, но явно просто гледа себе си и нищо повече. И няма да се посвени да изтъргува украинска територия срещу крайно неизгодно за Кремъл, но отлично за САЩ споразумение. 

Ако бай Тръмп наистина поиска, войната свършва до седмица-две. Достатъчно е да спре Старлинк и укрите ще ослепеят, а както е казал мъдрецът - кьорав карти не играе.

Това че ти се вързваш на прахоляка, който ти се хвърля в очите си остава за твоя сметка

преди 9 минути, kaldata1 написа:

Естествено.

Абсолютно никой не ръкопляска на никого, ти съвсем си изплискал легена. Просто е адски смешно някой да иска от Тръмп, да продължава помощта за Украйна, и то при положение, че украинските управляващи са едни от най-корумпираните в световен мащаб. Това се отрази дори в американските медии, и то по времето на Джо Байдън. Откъде накъде ще помага на Украйна, той да не е длъжен? Това е нещо, което очевадно не можете, да проумеете. И освен това, никой не натиска никого. Просто ако спре американската подкрепа за Украйна, ВСУ ще се срине като кула от карти. И то не само армията им, а и цялата държава, която е тотално фалирала и се е издържа от европейските данъкоплатци. Затова когато Тръмп каже на кокаиновият фюрер "Нямате хора, Зеленски... берете ги от улицата!" е един вид "Няма смисъл вече, да ви помагаме, вие абсолютно нищо не правите и с нашата гигантска подкрепа!". Пределно е ясно, че Тръмп не желае войната да спира, защо да го прави... нали американските ВПК-та помпат постоянно продукция за тяхната държава. Просто е напълно наясно, че войната върви към своят край и това ще бъде загуба и за неговата държава, понеже това ще означава провал. Не знам, как реши, че съм бил привърженик на Доналд Тръмп, аз сума ти пъти пиша, че с нищо не е по-различен от Байдън. И двамата са абсолютни боклуци, пар екселанс.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Достатъчно е да спре Старлинк и укрите ще ослепеят, а както е казал мъдрецът - кьорав карти не играе.

То "Старлинк" май използвали и руснаците, имаше някаква информация по този въпрос. Не знам, доколко е достоверна.

преди 11 минути, communismatic написа:

То "Старлинк" май използвали и руснаците, имаше някаква информация по този въпрос. Не знам, доколко е достоверна.

Не знам кой какво използва, но е факт че руснаците имат собствени военни сателити и не вярвам да се нуждаят от чужда помощ за да насочват ракети, бомби, самолети, дронове и тн.

на 30.12.2025 г. в 9:13, Alvion написа:
Разговор с изкукал надъхан соцносталгик:
- Какво толкова му харесваш на соца?
- Бяхме 6-тата икономика в света, първи в Европа!
- А защо тогава имаше дефицит на всичко, огромни опашки, режим на тока и снабдяване с елементарни неща само с връзки?
- Абе може и да живеехме бедно, но бяхме спокойни и щастливи!
- А защо при такъв прекрасен строй бяхте бедни?
- Защото проклетият Запад постоянно ни прецакваше!
- Е как е успял да ви прецака, нали там са само разлигавени дегенерати, а вие сте били най-умните и с най-доброто образование в света?
- Защото имаше много предатели!
- Тези предатели от къде се взеха, нали Партията ви възпитаваше в честност, преданост и всички останали добродетели?
- Да ама проклетият Запад ги подкупваше!
- А защо му е било на Западът да го прави?
- Искаха да ни прецакат, защото ни завиждаха, че сме много по-напред от тях!
- И как така някой по-беден успява да купи друг, който е по-богат от него?
- Абе не ми се обяснявай, вземи прочети малко и ще разбереш!
- Препоръчай ми книга, в която е описано всичко това. Но такава, която и ти си я чел.
- На мен не ми трябва да чета, аз това съм го видял с очите си!
- Как си видял, че Западът е по-зле, като комунистите не пускаха никого там?
- .......ъ.......ъ........

democracy_ussr.thumb.png.6457cff403af0cb0c08575b3f20110ca.png

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.