Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 1 час, plamen.spam написа:

Ок, ок...
Ти си от негласуващите прошляци, с огромни прекъсвания в здравните и социални осигуровки.
Един от 10309-те фенове на бившия "Ляв съюз за чиста и свята република".

Коалиция "Заради ЕС не мога да се оженя/жена ми е изрод/децата ми са боклуци/бачкам за къси пари". 

Разгледай някой път профилите не феновете на Възраждане във фейса. Един няма с поне минимално приличен живот. 

• Отговори 41,3k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

на 11.11.2025 г. в 18:55, plamen.spam написа:

Моите разбирания са доста по-различни. Имам право на избор, което не е ограничено от чл. 1 на Конституцията, упражнявам го всеки път и съм доволен от това, което моите избраници правят.

Докато Народът не разбере, че "Когато отвратените не гласуват, отвратителните управляват", ще продължава да "скляпа на парцали".

Умен Пламене, кои са тия, за които гласуваш и какво правиш за да си "доволен"!? Да няма някаква грешка пак? 😆😆😆😆

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Кокорчо ме изкефи. "Кой разпореди това безобразие?" 😀

По-лошото е, че бая хора смятат, че тия американски келнери са някаква реална алтернатива, особено ако излезе вярно твърдението, че те са лице на протесите в момента. Извинявай, ама когато лапаха със същите тия, дето вършат "това безобразие", даже Ивайло Мирчев твърдеше, че бил "впечатлен" от Пеевски, а Просто Киро упорито отричаше, че са се търсили по телефона с Дебелият... Нещо което отново излезе лъжа, понеже Шиши показа какво са си писали във Viber. С Бойко уж не бяха в коалиция, а реално те бяха поредните му патерици, оня направо си ги унижаваше публично.
На практика ПП-ДБ са едни от най-големите политически разочарования, барабар с едновремешното СДС/ОДС и НДСВ на царчето. Те дойдоха след протестите срещу Тиквата, уж създадени на антиГЕРБ основа, а направиха коалиция с бай Тиквун, и то след като сума ти пъти отричаха, че ще се коалират с ГЕРБ. Освен това, те си прибраха и всички ключови медии под мишница, та използваха едновремешният инструмент за манипулация на ГЕРБ. Примерно, трима говорят "проевро" и Цънцарова с цялата си медийна неадекватност казва "Абе защо няма добра кампания за еврото?". Те трима говорят само за ползите от влизането в Еврозоната, нямат абсолютно никаква опозиция, ама иначе нямало и добра кампания. Представям си ако имаше... Неска гледах "Консервите", оказа се, че от "Дойче Веле" публично разкривали кои общини са имали наглостта, да свалят украинското знаме от техните сгради? Ти прави сметка, какво дъно са тия боклуци...
Американските танкери с втечнен газ не бяха ли "безобразие"? Оборудването за АЕЦ-а? Страйкърите? Ф16-ките? Тъпата Лена Бориславова дето я назначиха в ББР?

преди 4 часа, kaldata1 написа:

Разгледай някой път профилите не феновете на Възраждане във фейса. Един няма с поне минимално приличен живот. 

Извинявай, ама точно пък ти да държиш сметка на някой е такава смехория, че няма накъде. Ти си един от най-елементарните в тоя форум... Кълвеш на елементарна пропаганда като шаран на гола кука. Че и държи сметка на феновете на "Възраждане"? Ти щото си такъв капацитет, майко мила... 100% гласуваш за ПП-ДБ или ГЕРБ, то ти личи от километри.

преди 8 часа, communismatic написа:
на 11.11.2025 г. в 16:55, plamen.spam написа:

Моите разбирания са доста по-различни. Имам право на избор, което не е ограничено от чл. 1 на Конституцията, упражнявам го всеки път и съм доволен от това, което моите избраници правят.

Докато Народът не разбере, че "Когато отвратените не гласуват, отвратителните управляват", ще продължава да "скляпа на парцали".

Умен Пламене, кои са тия, за които гласуваш и какво правиш за да си "доволен"!? Да няма някаква грешка пак? 😆😆😆😆

Буратино Пинокиов, за пореден път демонстрираш тотална неадекватност и неспособност за възприемане и осмисляне на текст.

Лъжльо, я покажи, къде съм го написал точно това:

преди 13 часа, communismatic написа:

Нали ти написа, че си доволен от управляващите?

преди 48 минути, plamen.spam написа:

Буратино Пинокиов, за пореден път демонстрираш тотална неадекватност и неспособност за възприемане и осмисляне на текст.

Оле, майко... Пламен Умния се възмущава, че някой не можел да възприеме текст... И това ли доживях? 😆

Тъй. Я да проследим написаното от теб.

преди 48 минути, plamen.spam написа:

Ти гласуваш за някаква партия и си доволен от това което те правят. Т.е. те не са в управлението, но ти харесва какво говорят? Т.е. ти си още по-умен отколкото те мисля? Другият вариант е да са в опозиция? Ама те в опозиция са "Възраждане", "Величие" и "МЕЧ"? Или ПП-ДБ? :) И съдейки по факта, че абсолютно всеки път като те питам, за коя партия гласуваш и ти мълчиш и гледаш тъпо екрана... най-вероятно си или ГЕРБер, или пепе... Нали? Умен си ти Пламене, умееен... Направо такъв акъл блика от теб, чак е плашещо. Още по-умно е постоянно да ми подскачаш на оная работа и всеки път да ревеш, понеже абсолютно винаги се ебавам с теб и само ти гледам сеира.

Благодаря за вниманието, продължавай в същият дух. Ти си единственият в историята, който се гордее с това, че е жалък... :) 

Не му е лесно на умното момче... 😆

ПП-ДБ фенчето му даде палче нагоре... Върза се. 😆😆

току-що, В. Велев написа:

Всички са стегнати, усмихнати и с бистри лица.

За наднормено тегло ли питаше или за нещо друго?

преди 3 минути, plamen.spam написа:

За наднормено тегло ли питаше или за нещо друго?

Да.

В развитите държави в цял свят отчитат, че броят на децата с наднормено тегло и затлъстяване се увеличава. СНИМКА: РОЙТЕРС

2025-12-03-12-56.png

Искам да ти кажа че при социализма имаше и столове в по-големите училища, а в училищните лафки се продаваше само качествена храна. А сега някакви кетъринги с развалени сандвичи.

преди 3 часа, plamen.spam написа:

Кажи, Буратино Пинокиов. Излъга ли?

Е, то си личи, кой лъже и кой не смее, да си признае, че е умнокрасив с половин мозъчна гънка. Задай пак същия въпрос още 20 пъти, поне да избършеш част от о*раното... 😆

преди 31 минути, communismatic написа:

Задай пак същия въпрос още 20 пъти...

Тук излъга ли?

преди 19 часа, communismatic написа:

Нали ти написа, че си доволен от управляващите?

Отговорът ти би показал, дали съзнателно си излъгал с това твърдение, или не се разбрал написаното от мен.

При положение, че не можеш да покажеш такова нещо написано от мен, при положение, че чак след n-тото питане се напъна да "разсъждаваш", категорично се доказва верността на твърдението ми, че за пореден път демонстрираш тотална неадекватност и неспособност за възприемане и осмисляне на текст.

преди 56 минути, plamen.spam написа:

Тук излъга ли?

Отговорът ти би показал, дали съзнателно си излъгал с това твърдение, или не се разбрал написаното от мен.

При положение, че не можеш да покажеш такова нещо написано от мен, при положение, че чак след n-тото питане се напъна да "разсъждаваш", категорично се доказва верността на твърдението ми, че за пореден път демонстрираш тотална неадекватност и неспособност за възприемане и осмисляне на текст.

Мхм. Така, така... Та, коя е партията, за която гласуваш? Изгарям от любопитство. Щото над 200 пъти питам, но още не съм получил отговор... :)

Пламен Умния го е срам, че е жълтопаветен гласоподавател. Не се тревожи, де... То така или иначе 90% от хората тук те смятат за бавноразвиващ, та... дали гласуваш за ГЕРБ или ПП-ДБ няма да промени особено мнението за теб. А то е доста високо... 😆

Иначе фенчето на ПП-ДБ наистина се върза на версията му, че не гласувал за нито една партия от управляващите... 😆

преди 2 часа, communismatic написа:

Пламен Умния го е срам, че е жълтопаветен гласоподавател. Не се тревожи, де... То така или иначе 90% от хората тук те смятат за бавноразвиващ, та... дали гласуваш за ГЕРБ или ПП-ДБ няма да промени особено мнението за теб. А то е доста високо... 😆

Май теб те беше срам, че си от града-герой...

преди 1 минута, plamen.spam написа:

Кажи, де. Коя е партията, за която гласуваш и от какво си доволен... То няма нищо срамно, никой няма високи очаквания към теб. Ти толкова пъти си доказал интелигентността си в тоя форум, че дори и да гласуваш за "Евророма" пак никой няма да обърне внимание... :) 

преди 11 часа, plamen.spam написа:

Умен Пламене, кво стана с отговора на въпроса ми? Що така пак рязко избяга? Няма да те гавря много, обещавам... Искам просто да ти се хиля на акъла още няколко часа и те оставям на мира. Няма да ти е за първи път, спокойно... Ти отдавна си свикнал, да си обект на подигравки заради умнотията си. :) 

Та... Да задам отново въпроса си... Коя е партията, за която гласуваш и защо те е срам да признаеш? Нали уж си бил доволен от нея? 

Гавра с труп... 😆

Цитат от цитата на @_nib_

"Банановите хора,които си продадоха и разсипаха държавата за връзка банани,два три чифта вносни дънки и шепа долари трябва да са много доволни: бананите вече са най-евтиния плод на пазара......|

Някои тук да се припознава? Да не показвам с пръст!

бълбукащата, спамеров, сашков(ха-ха-то) ? Някой друг да съм пропуснал?

преди 35 минути, Belefor написа:

Цитат от цитата на @_nib_Банановите хора… 

бълбукащата, спамеров, сашков(ха-ха-то) ? Някой друг да съм пропуснал?

Ванката и Цоцко1, ма те сега сигурно ядат едни други банани :D

Е, НЕ!!! Това в Бургас с издигането на знамето на Република България, по повод празника на града бие всички рекорди. Как може чак толкоз некоординирани и неадекватни военни? Та нали миналата година им вдигнахме заплатите с 50%, тази година с още незнамсиколкоси... а те не могат да направят нещо дори толкова просто като маршируване в поне нещо близко до синхрон. И като си представя, че това би трябвало да са го упражнявали, и да са избрали четиримата, които са се справили най-добре...  

https://www.facebook.com/townbulgaria/videos/804382572578431

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.