Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Истината за Социализма: Да, тогава беше по-добре отколкото е сега!

Featured Replies

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Човек, какви са ти транквиланти които взимаш или в Турция ти е много весело. В камионът кой знае какво парти си правиш в Турция. 

Днес точно това каза някой, май беше ostavime .  Като не можете да оборите нещо което някой е написал започвате да го нападате и обиждате!

Точно това правиш ти сега, след това мрънкаш като девойка и докладваш като разпран! 

• Отговори 41,4k
  • Прегледи 1,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• По времето на социализма имало опашки за хляб. Колкото и да е странно понякога заради глупости при соца и това ставаше. Примерно от 1988 до 1993 живях в квартал. Владиславово и там някакъв "умник" беш

• Без коментар.... Само да питам: Вие ,младите какво точно направихте за България,че имате право да ръсите простотии за бащите и дядовците си!?

Публикувани изображения

преди 8 минути, Звяра! написа:

Днес точно това каза някой, май беше ostavime .  Като не можете да оборите нещо което някой е написал започвате да го нападате и обиждате!

Точно това правиш ти сега, след това мрънкаш като девойка и докладваш като разпран! 

Ми, дрънкаш простотии. Границите били сега са пазили по-добре. То няма граничари. Момчета биват убивани на турската граница. 

https://www.google.com/amp/s/www.svobodnaevropa.bg/amp/32131900.html

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Ми, дрънкаш простотии. Границите били сега са пазили по-добре. То няма граничари. 2 момчета бяха убити на турската граница.

Простотии дрънкаш ти!?!?!

Хайде мини да те видим как ще минеш, нъли си много отворен. Покажи ни как се минава.

Пълно е със жандармерия и гранична полиция, отделно има полиция от Полша, Унгария, Германия, Австрия и други държави!

Пълно със термо камери, няма непокрит участък.

преди 17 минути, Звяра! написа:

Хайде мини да те видим как ще минеш, нъли си много отворен. Покажи ни как се минава.

Пълно е със жандармерия и гранична полиция, отделно има полиция от Полша, Унгария, Германия, Австрия и други държави!

Всеки ден има гонки с нелегални арабели в България.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/gonka-i-lenta-s-shipove-hvanaha-migranti-na-trakija-shofyorat-bez-knizhka-i-upotrebil-droga.html

https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17198278

Има и убити или загинали полицаи при гонки с арабели и всякаква друга криминална папл.ач.

https://bntnews.bg/news/pochina-policayat-postradal-pri-gonka-s-migranti-krai-sofiya-v-kraya-na-noemvri-1218112news.html

И още

https://m.dir.bg/dnes/krimi/otkriha-nelegalni-migranti-v-diplomaticheska-kola-na-gkpp-kapitan-andreevo

преди 1 час, Звяра! написа:

Вярно е това ,емигрантите ползват портал във времето и пространството или телепорт ,а не минават през границата :D

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Ми, дрънкаш простотии. Границите били сега са пазили по-добре. То няма граничари. Момчета биват убивани на турската граница. 

https://www.google.com/amp/s/www.svobodnaevropa.bg/amp/32131900.html

Оградата изглежда здрава и сигурна ,вижда се също че с поцинкована тел ,вдъхва доверие и сигурност от пръв поглед  :rolleyes:

преди 11 часа, Звяра! написа:

Обвиниха мен не защото съм хакер или се правя на такъв, а защото аз и още един човек свързахме всичките 36 компютъра в стаята във една мрежа и им инсталирахме Уиндоус ХП!

Това не означава, че съм хакер или се правя на такъв, аз просто помагах на един приятел.

Дзверче, за чий ми го разправяш всичко това?

И какво се опитваш да ми докажеш с тая картинка?

преди 10 часа, IvanKirov написа:

Не спря да парадираш с пари. Аз постоянно казвам, че съм бедняк. И с повишаването на данъците ще обеднеем още. Ние малкото, дето не сме паразити на чужда сметка. 

Виж кво си писал над тези си редове, па тогава ми говори кой парадира....

Това, че изкарвам повече от теб не ме прави паралия...

Нито съм беден, нито се имам за богат....

Не данъците те правят беден....

И сега не плащаш данъци....

Е нали тук казвам бе. Беден съм. Искате да ни завлечете с вас. Копейките неуки говоря.

Кът си беден, за чий му е на някой да те "завлича" при себе си?

Да викаш неук на други, при условие, че си просто една латерна....

Еми да кажеш добро за соца, след всичко преживяно...

И кво добро съм казал за соца, бре Иванча?

В предния си пост съм казал много повече реални гадости за соца, отколкото ти и подобните ти сте казали във всичките 550 стр. дотук...

При това моите са истина, а вашите са преувеличени фантасмагории....

Кво се казва на такъв?

На такива кът теб им викат функционално неграмотни....

Да искаш пак да ни го натресеш?

И това откъде ти хрумна?

Дори почвам да подозирам, че си измисляш.

За теб всичко, което не се връзва с фантазиите ти е измислица....

Отдавна ти казах - в перманентен когнитивен дисонанс си...

преди 11 часа, IvanKirov написа:

Не може да има нормален човек, да не намрази всичко това. 

Нормалните хора не мразят Иванча...

И не живеят съсредоточени в миналото....

От него само си вадят поуки....

Мразят некадърните да се справят с живота лузъри...

преди 1 час, Киро Н. написа:

Вчера на Ботевградско хванаха микробус с 8 парчета.

Дали са прескачали оградата или са си влезли съвсем нормално - при наличие на „Широко затворени очи“?

Ей къде ми е темата?

преди 1 минута, petie1 написа:

Ей къде ми е темата?

Коя тема?

току-що, Звяра! написа:

Коя тема?

Говорилнята или   дрън-тема тема

току-що, petie1 написа:

Ей къде ми е темата?

Тъкмо се чудех къде да питам....

Но... смятам, че е изтрита заради поста на Иванча във темата му за новговор, избрал е цитати само от твоята тема....

преди 1 минута, andiay написа:

Тъкмо се чудех къде да питам....

Но... смятам, че е изтрита заради поста на Иванча във темата му за новговор....

Бахти сега как да не го опсуваш тоя барабанчик

току-що, petie1 написа:

Нема сми...

Прави нова говорилня....

Жалко е, но се случва....

преди 7 минути, andiay написа:

Нема сми...

Прави нова говорилня....

Жалко е, но се случва....

преди 2 часа, petie1 написа:

Мене псувате, после аз пак виновен!

преди 7 минути, IvanKirov написа:

Мене псувате, после аз пак виновен!

Стига си правил копия на сайта.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Стига си правил копия на сайта.

Май ти стана навик и ти се услади, само ти да псуваш, само мене да банят! Поне да се видите кви сте двуличници, като хукнете да докладвате. 

на 27.03.2024 г. в 21:25, andiay написа:

Родено тъповато дзверче, цел живот тъповато дзверче....

За разлика от теб, аз излишни пари не харча, за неща които не са ми нужни....

Последен пример - компютъра от подписа ти...

А дори не знаеш как се прави поръчка в международен онлайн магазин....

До вчера прехвърляше сим карта от телефона на таблета, защото не знаеш, че може да споделяш нета, без да местиш картата....

Да продължавам ли с изброяване на примери за "техническата ти грамотност"?

Продължавай с "хвалбите"....

На аватара ми съм аз на Муратов връх....

Общо тялото и обективите, които притежавам са за не повече от скромните 3 500 лв....

Не че не мога да си позволя по-скъпи, но просто не са ми нужни.....

Снимам само за удоволствие и подарявам, а не продавам снимки, макар да съм получавал и такива предложения...

Казах ти - не се оплаквам, позволявам си всичко, което пожелая....

Не съди за другите по себе си....

И откъде ти хрумна, че се оплаквам от капитализма?

Тцъ, некадърните се оплакват за неудачите си с обществения строй...

Аз не се оплаквам....

Горе долу, подобни размишления бяха и на учещите в "ПеРе-то"...

Беше на отсрещния тротоар срещу моето училище, срещу новата му част....

Сега на негово място е изградена една от най-елитните кооперации в Плевен...

Там живеят италианските ми квартиранти....

Цялото ми семейство бе тероризирано от властите, заради избягалите на Запад роднини и заради "буржуазния произход"....

От което следва, че има по-интелигентни хора от тези, които си свикнал да виждаш....

Пак те питам - защо смяташ, че сметките не излизат?

Ток, вода, отопление - към 50 лв. месечно зимата....

Което прави остатък от грубо 200 лв. на месец, и то зимата...

25 -б30 лв. от тях бяха за мои джобни...

Остават към 170 - 175 лв. за храна...

Хляба бе към 40 ст. за кг., но зимата майка ми месеше домашни пити, млякото май бе 36 ст., сиренето към 2.50 лв., кашкавала към 5 лв, месото 3-4 лева, мелят ти го на момента, яйца 10-на ст., прибави, че всяка къща си имаше и подобаваща зимнина - сушени чушки, стерилизирани печени чушки, доматен сок, консервирани домати, лютеници, кьопоолута, суджуци и т.н....

И това е през сезона с най-големи разходи....

Не е имало недоимък, льохмане....

Други бяха проблемите тогава...

Казах ти бре, не съди за другите по собственото си битие....

Това, че майка ти, а преди нея и баба ти по този начин са "кърпили" бюджета, не означава, че е било всеобща практика....

Иначе ка са събрали пари за кола, касетофонче и видео...

И ти си бил благодарен....

Или са крали на поразия, а?

Не хваля соца льольо....

Ако той бе продължил, то аз щях да последвам примера на роднините си.....

Просто мразя да се лъже, че тогава хората са мизерствали и са били гладни...

Днес живея 50 пъти по-добре от тогава....

Но... не за всички е така....

Днес вече наистина има хора, които по една или друга причина мизерстват и живеят в постоянен недоимък...

Когато преценя, че заслужават - с каквото мога  им помагам, за да се измъкнат от дупката....

Нищо, че нито са ми роднини, нито дори сродени, каквато бе тъщата....

Истината е, че всичките ти писаници и просташкия опит да ме засегнеш, намесвайки вече покойните ми родители, просто защото нямаш никакви аргументи, елементарните ти лъжи като наема от 110 лв. за маза, при условие, че частна квартира (стая в апартамент с ползване на баня и кухня) в София на хотелски начала и то чрез Квартирно бюро бе 1.50 - 2.50 лв. на ден, в зависимост от района, (ползвал съм такава цял месец в кв. Иван Вазов през 1986-а) говори, че или не си живял по това време, или си живял в някое забутано село и си слушал със зинали уста лъжите на други, приемайки ги за истина....

Говорейки за мен, всъщност описваш себе си....

Поредния комплексиран лузър, решил да се прай на "мъжъ" в нета....

Защо не спазваш правилата на форума и обиждаш човека, че е тъпо дзверче!? За разлика от теб не си служа с квалификации, а само изказвам обосновани предположения.

1. Учил си в Плевен и с оглед на противоречивите ти и неверни разсъждения, както и на твърденията на други от форума, които те познават по-добре, изразих обосновано предположение, че си бил възпитаник на "П. Славейков". Само предположение, не твърдение, а дори да беше твърдение какво обидно има да учиш в такова училище? Всеки има право да учи където иска и където го приемат. Нека се отнасяме с уважение към хората с ментални проблеми, те не са виновни, че са по рождение такива. Имам право на предположение, че си учил там което в никакъв случай не е обида. Ако бях писал, че си бил в затвора или нещо подобно, щеше да е друго. Пребиваването в затвора е позорящо обстоятелство, докато да учиш в училище П. Славейков не е. Ето сега даже ще те похваля. Ако това мое предположение е вярно, вероятно си бил първенец на випуска, съдейки по това, че знаеш добре да четеш и пишеш, което не е малко. Повтарям, никога не съм твърдял, че си учил в това училище, а само предолагам. Писах "почти съм сигурен..."

2. Защо да не мога да предположа и че майка ти е полагала тайно усилия да изхранва семейството ви, след като стандартът на живот е надхвърлял доходите ви? Няколко пъти написах, че в това няма нищо срамно. След като няма нищо укорително в поведението й, защо тогава да те обиждам? И как да те обиждам, като пиша за нея, а не за теб!?  За да има обида, трябва да има и обиден, нали?    Това е и обосновано предположение, а не твърдение. Като не е твърдение, как да е обида!?

3. Написа, че баща ти е бил инвалид след инсулта. Такъв човек според мен е невъзможно да изпълнява съпружеските си задължения. Иначе нямаше да е инвалид. Какво обидно съм написал? Изразил съм мнение!

4. Сметките ти не излизат. Едно ходене в Чертога колко излизаше? Хлябът беше 40 ст, но 800 грама, сиренето 2,60 лв, но не може да се яде само хляб и сирене. Бях с по-големи доходи от вас сам. 50 + 30 + 30 = 110 лв. Давах под наем и гараж. Познай в кой град? Дядо ми беше с голяма пенсия и освен това работеше. Нормално е да ми даде пари за техника. Да не говорим за заплатите на родителите ми, които бяха два пъти над средните. При вас не е било така. 

Ако ти отговоря нещо, само хвалебствия ще бъдат, за да не се чувстваш обиден и засегнат. :) 

преди 7 часа, Мечо Хубавеца написа:

Такъв човек според мен е невъзможно да изпълнява съпружеските си задължения.

Оф да ви се не види, като го чуя тоя лаф и пускам брада. Цял живот се правим да намажем авантата, то скъпи коли то дрехи то чалъми. 

После като ти дойде в кревата ставало задължение. Задължение върви с наказание по неизпълнение, ще ми е любопитно да науча какво е то. 

преди 1 час, IvanKirov написа:

Оф да ви се не види, като го чуя тоя лаф и пускам брада. Цял живот се правим да намажем авантата, то скъпи коли то дрехи то чалъми. 

После като ти дойде в кревата ставало задължение. Задължение върви с наказание по неизпълнение, ще ми е любопитно да науча какво е то. 

Наказават такива, които не си изпълняват тези задължения, като им слагат рога.  Тъй че по-добре ги изпълнявай...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.