Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде е и как изглежда Wi-Fi антената в лаптопа?

Featured Replies

Разрешен от цър-вул

Като чета тук започвам да си мисля, че единствената ми мозъчна гънка е от удар с мотиката...

• Отговори 67
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти шса научиш ли кат питаш да предоставяш информация? Модел на лаптоп, например. По принцип са в горния край на капака на лаптопа... 1, 2, 3 стъклотекстолитови плочки с фолийни антени, Пример

• Тощу-ко установих, че нищо не знам...😎

• Ей @цър-вулгледай и се учи Заболя ма корема от смех

преди 6 минути, FatMan9 написа:

Аз съм го инсталирал на VM.

Нее на Харда диска моето момче на виртуалка и баба знае

На лаптопа ти ПРИЕМАШ радио сигнала, не го излъчваш, че да е АНТЕНА. Твоят машрутизатор видоизменен съответно, не е чист,  е като маяк, излъчва, предава радио вълните.

• Автор
преди 4 минути, petie1 написа:

Нее на Харда диска моето момче на виртуалка и баба знае

Лесно е.

1. Използвам Rufus да интегрирам .iso файла във флашка, която да стане boot-ваща.
  2. Изключвам компютъра.
  3. Включвам компютъра и натискам F-12.
  4. От менюта избирам флашката.

И след това се отваря инсталатора, от който инсталирам новата ОС.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

На лаптопа ти ПРИЕМАШ радио сигнала, не го излъчваш, че да е АНТЕНА. Твоят машрутизатор е като маяк, излъчва, предава радио вълните.

Антена му е на него главата че да предава към кораба майка

преди 2 минути, FatMan9 написа:

Лесно е.

1. Използвам Rufus да интегрирам .iso файла във флашка, която да стане boot-ваща.
  2. Изключвам компютъра.

Казах без да изключваш нищо и без да напускаш текущата ОС, нали си Гений на КИ?

Една малка тайничка: аз така си си инсталирам ОС

преди 17 минути, цър-вул написа:

Като чета тук започвам да си мисля, че единствената ми мозъчна гънка е от удар с мотиката...

И аз така

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Понеже се разводни темата за антените..... мисля, че @FatMan9  е прав да търси антените. Все пак те харчат доста ток и е добра идея да се изолират 

Аха, може да направи и на ТЕСЛА бобинатата.

https://things.uni4kids.bg/produkt/bobina_na_tesla/

преди 22 минути, FatMan9 написа:

Лесно е.

2. Изключвам компютъра.

Браво, бе гений! И ако ти е забранео F(х) boot menu? И защо не си правиш инсталациите директно от дял на HDD/SSD - в пъти по бързо е!

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Браво, бе гений! И ако ти е забранео F(х) boot menu? И защо не си правиш инсталациите директно от дял на HDD/SSD - в пъти по бързо е!

Интегриране на файл във флашка. Баф маааму. Не ми се мисли как се прави оттегриране. 

• Автор
преди 38 минути, petie1 написа:

Казах без да изключваш нищо и без да напускаш текущата ОС, нали си Гений на КИ?

Една малка тайничка: аз така си си инсталирам ОС

Отново е лесно. Повтарям същите стъпки, които описах по-рано, но този път трябва да направя ново разделение в солидния диск, където да се инсталира новата ОС.

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Интегриране на файл във флашка. Баф маааму. Не ми се мисли как се прави оттегриране. 

Става чрез форматиране и изтриване на всичко във флашката.

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Знам как се пуска това меню.

Защото не знам как се прави такъв дял.

Интегрирам има значение на вмъквам, а не на форматирам и изтривам. Ама верно ще звънна на 911 тоя път!  

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Интегрирам има значение на вмъквам, а не на форматирам и изтривам. Ама верно ще звънна на 911 тоя път!  

И аз мислех да му го кажа.Па си викам-чакаай,нали е мнооооооо навътре.Като форматира флашката с ОС и му остане само драйвера...Много искам да го видя.

преди 4 часа, FatMan9 написа:

Опитвам се да открия и идентифицирам Wi-Fi антената, която е в лаптопа и се използва за поддаване на сигнал, като е пусната точката за достъп

Наскоро четох че онези цветните човечета кацнали на планетата земя. И дофтасали направо при FatMan 9 и му инсталирали чивт нови супер антени, на тиквата и още по нови, на на лаптопа му модел от 25000000 ната година. И даже микромеките и още няколко софтуерни компаний пуснали нови и специални пачове заради новите и прословути антени на FatMan9. Та се питам ние другите кога ли ще получим новите екстри та даже имаше и публикация на Мъск и Гейц как се пулят очудено. Протегнали широко ръце и с отворени уста викат че искали антени самоче с задно предаване и някъв нов вид размер фи20.

преди 3 часа, FatMan9 написа:

Отново е лесно. Повтарям същите стъпки, които описах по-рано, но този път трябва да направя ново разделение в солидния диск, където да се инсталира новата ОС.

Не четеш кво ти пиша

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Тея са много далеч пробвай 112

преди 3 часа, Orgasmatron написа:

И аз мислех да му го кажа.Па си викам-чакаай,нали е мнооооооо навътре.Като форматира флашката с ОС и му остане само драйвера...Много искам да го видя.

То аз искам да видя как ще нахака драйвер от 10 в 7?

на 18.10.2022 г. в 14:23, FatMan9 написа:

...

spacer.png
преди

След като я намериш, направи дипола кратен и се радвай на по-висока чувствителност.

после
spacer.png

Пък ако вдигне напрежението на картата от 3.3V на максимално 3.7V, всички съседски рутери от първия до последния етаж са му в чувал вързани.
Кой разбрал - разбрал. Кой не - значи не му трябва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.