Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Най-добрите приложения в дадена сфера

Tyson_32

Препоръчан отговор

преди 1 минута, jtaggerx написа:

Обикновено може да се мине с инсталация на драйвъра на четеца и драйвър на смарт картата. Не е необходим целият пакет от софтуер и е препоръчително да не се инсталира без необходимост, поради възможни конфликти и сериозни проблеми, ако инсталираш 7-8-10 подписа на един компютър. Инфонотари са ерес. За тях дори няма да говоря. Единствената съществено необходима функционалност в софтуерите е смяна на ПИН или отблокиране на блокирана карта.

Е на компютъра на бившата само 1 ел подпис качих а и не бях променял нищо по пин кода. Но докато открих точния драйвер за смарт картата видях зор а вече, с сертификата, и там се помотах та смених маса версий на мозилата. И накрая се наложи да кача някакъв ъпдейт за джама та да тръгне сертификата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 78
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 7 минути, vlado1985 написа:

Но докато открих точния драйвер за смарт картата видях зор а вече, с сертификата, и там се помотах та смених маса версий на мозилата. И накрая се наложи да кача някакъв ъпдейт за джама та да тръгне сертификата.

На Windows7 и нагоре проблеми няма. Ако е било XP - там е кофти работата. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

току-що, jtaggerx написа:

На Windows7 и нагоре проблеми няма. Ако е било XP - там е кофти работата. 

На win10 беше а преди това беше с win7 машината. И рамеца малко само 2гб та доста си поиграх по този сертификат ем системата да оптимизирам, да не забива ем да спра, всички ненужни сервизи и да клокна леко процесора макар че нямаше нужда. И със бавния механичен диск просто не ми се мисли та няколко дни след това едвам разубедих жената да и сложа едно SSD то не беше реване мрънкане ще ми загубиш информацията няма да мога да работя мрън мрън. Айде убедих я и сложих SSD няколко дни след това внучето на жената си играе на компа гледа си клипчета и без да иска цъкнало, на дял D и го форматирало, та ми отвори допълнително работа да възстановявам информация 1тб. А през това време аз кандардисвам жената и се пазаря да ми направи шоколадова торта и салата да ми забърка а тя коч петрата седи срещу мен вика със колкото глас има и само ми скърца с зъби та и шамар зад врата откачих ама нали съм си инат си получих тортата и салата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 29.10.2022 г. в 17:43, vlado1985 написа:

да спра, всички ненужни сервизи

Става с изпълнението на един bat файл спирането и забраняването. Или с помощта на Easy Service Optimizer:
eso_main.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...